- eBay-es kütyük kis pénzért
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Szokásos helyzetjelentés, nyugodtan tovább pörgethető!
Egy Astra naplója - sokadik fejezet:
Nincs összefüggés az üzemanyag és a kopogás közt. Sokkal inkább a külső hőmérséklet / motorhő közt van. Amint teljesen átmelegszik, azonnal kopog...Elfogyott a türelmem a hét elején, szerencsére Dani is pont befejezte a költözködést és írt, hogy elérhető szóval vihetem. Letettem nála hétfőn reggel (szokásos -> meló előtt 8-kor le, fehérrel apum hoz vissza a grafi parkba, szomorú de már rutinszerű
) , odafelé M0-án elég sietősre vettem mert ~1 fokban azért kellett melegíteni, hogy tényleg beálljon üzemmelegre az olajhőfok alapján is. Szépen el is kezdett kopogni..., megyünk egy próbakört, srácnak erősen látom az arcán azt a klasszikus kifejezést amit mindenki ért:
hogy verjem bele ebbe a *..
Megkérdezem, baj van? Esetleg nem hallod? Rávágja még inkább kilévő arccal:
"Igen baj, én is hallom."Három napja ül rajta, ha porlasztó akkor az egyértelműen garis téma és nem kerül semmibe. Tegnap kérdeztem, még nem jutott egyről a kettőre. Ha holnap sem lesz semmi hír, erősen agyalok, hogy megkérdezem ne tegyünk-e be egy készlet bontott de bemért porlasztót. Azzal hamar eldőlne a dolog...
Ha ezt a nyüves porlasztó kérdést végre lerendeznénk, egyébként tényleg egy panaszom nem lenne... max az Exire Premium akkura ami mint ma megtudtam szépen megindult kifelé.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest