Legfrissebb anyagok
- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
LOGOUT.hu témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
A 2004 Accordom japán volt, tengeren úsztatták be valószínüleg. 15 évesen adtam el.
Semmilyen alvázvédö nem volt rajta, de rozsda sem. Utolsó évben kicseréltettem a fékeket és tüzetesen alánéztünk. A szerelök is meglepödtek, nagyon jól nézett ki. Az egyik meg is akarta venniTélen havonta csináltam az alvázmosást, ennyit foglalkoztam az alvázvédelemmel.
Aztán mondtam hogy ezek biztos ilyenek, és akkor mutattak egy 3-4 éves Mazda aljáról képet az viszont rohadt. Szó szerint. Több helyen már picit púpos is volt. Persze lehetett egyedi eset is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Google Nest okoshangszóró pár
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest