- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
Typhoon47 #15287 üzenetére
na igen, én sem szoktam indexelni kanyarodó sávban... de elvileg kellene, úgy lenne szabályos.
sok dolog megszokás kérdése. nappal a tompítottat pl nem szoktam felkapcsolni, csak autópályán (elvileg lakott területen kívül is kellene?). persze a helyzetjelzőt sem szoktam önmagában használni. van aki meg el sem indul tompított nélkül, automatikusan felkapcsolja.
haver amikor leparkol az autóval, mindig csak kéziféket húz. én előző autóimon csak sebességbe raktam, kéziféket nem húztam. mostanság mindkettőt megteszem.
legtöbb helyen, ahol az autó nem gurul, én is fel szoktam engedni a féket. nem fárasztom magam. talán balesetveszélyes, de ez van. ahol meg sokat kell nyomni a féket, van, hogy kéziféket húzok inkább.
a nagy figurákat amúgy imádom, akik mindenhol úgy közlekednek, mint ha mindig az lenne a főút, ahol ők mennektáblákat nézni, tudni felejtős.
csaj a mélygarázsban jön balról, majdnem belémszáll. arcára csapja a két kezét...!!! megijed... de szerencsére fékez is.betojok ezektől. rendesen meglepődik, hogy neki elsőbbséget kellene adjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest