Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz barnam_ #137228 üzenetére

Az egész 77-es egy göröngy. Ez a kanyarív javítás talán 10+ éve ilyen, időnként raknak ki táblát ami mindig eltűnik. [link]

Ha Puláról jövök az nem probléma, ott lazázva kigyorsulok. Mögöttem megmászom a dombot harmadik, majd itt a tetőn [link] lehet egy negyedik és meg lehet ereszteni lakottvég tábla ott van nem mesze már.
    Röhögve felmegy erőlködés nélkül ötödikben is, nem kell szétpörgetni csak gurul, ilyen gondom nincs a kocsival ha már eléri a tempót akkor tartja is, főleg ha előtte lejtőn meg tud lendülni. Csak gyorsulni nem tud, de azt sehogy. Nyomatékhiány van nagyon.
    Ajkáról ha jövök ki [link] innen már vége van, itt végig kell pörgetni, mert kigyorsulni nem tud már egy ilyen emelkedőn.
    Ez van, nincs tarcsi, nincs nyomaték. Egyébként szeretem az autót, csak be kell látni a hibáit is. Vidéken agglomerációban közlekedni bőven lehet vele.
    Sajnos mikor vettem a nagyobb motorosok drágábbak voltak és lelakottabbak. És ma is. A topikban pont most akar venni valaki egyet és ugyanez a baja, hogy az 1.4-ek jó állapotúak és jó árban vannak, a többi az jóval drágább és lelakottabb.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés