Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165246) Q válasza Tamoo (#165244) üzenetére


Q
senior tag

Röviden csak annyi, hogy meglepően jól élt együtt a highend a pro vonallal. A front szekció 3 db sztatikus volt, a hátterek és a sub viszont pro. Ha -KP- szeretné, leírja részletesen a komponenseket én nem szeretném "kiteregetni" más rendszerét. Az összeállítás 7.2 volt. Úgy tudom, hogy a rendszer csak ideiglenesen lett összeállítva, nem volt rendes bemérés, csak nagyolt beállítás, de így is a helyén volt minden hang. A tér kiváló volt, Atmos nem hiányzott (nálam ki van építve). A megdöbbentő az egészben az volt, hogy a reflexes sub-ok (elárulom, hogy nem is sub dobozok, hanem LCR-ek voltak jelenleg magassugárzó nélkül) olyan produkciót nyújtottak, amiről simán elhittem volna, hogy zárt dobozokat hallok. Gyors, feszes mélyek, olyan erővel, hogy a tüdőmben éreztem minden történést. Nem csak az ágyú csapott oda, hanem minden komolyabb fegyver dörrenésének súlya volt. Nem is tudom, hogy mit művelt volna a valódi pro sub-ja, ha azt köti rendszerbe. Ha jól láttam, a szoba akusztikai kezelése kimerült a két elülső sarokba felállított sarok csapdákban, de a szoba még épülőben van. Ami negatívumot tudok mondani, hogy számomra nem nappali kompatibilis egy ekkora hangdoboz. Pláne kettő. De mivel én egy pincében mozizok, nincs kizárva, hogy beruházok valami hasonló "szekrénybe". Köszönöm -KP-nek a bemutatót és a kölcsön sorrundokat! :R
Még annyit hozzátennék, hogy az egész összeállítás hosszan hallgatható, egyáltalán nem fárasztó még nagy hangerőn sem. Ezek a Pro subok, nem az olcsó reflexes sub kategória.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.