Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#162297) BBéci válasza Quetz (#162294) üzenetére


BBéci
titán

Amikor ezt írtam:
"Az általam említett DSP nem csak mér, és ekvalizál, hanem folyamatosan vezérli az erősítőt, miközben figyeli a beérkező jelet és a membrán mozgását."
Akkor erre a mondatodra válaszoltam:
"A subba épített korrekciónak akkor van létjogosultsága, ha más DSP nincs a rendszerbe kötve, minden egyéb esetben csak kolonc, amire fölöslegesen költöttél."
Tehát nem a JL Audio megoldására utaltam, hanem azokra, amik ezt tudják.
Viszont az a 18 sávos EQ annyira pontos, hogy feltétlenül szerepet kell neki adni, mert semelyik AVR vagy processzor nem tud olyat. De még az SVS háromsávos parametrikusa sem kihagyható. Éppen ezért az automatikus EQ-zás után műszerrel végigmértem a szubtartományt és ahol kellett ott belenyúltam. Vagyis nem felesleges és nem kolonc.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.