Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gghrtz
őstag
Aszalt szilva + diéta mennyire jó páros? Néha csinálnék vele aszalt szilvával töltött csirkemellet. Csak azért kérdezem, mert 29 a GI-je.
-
d3tox1c
senior tag
-
ludsimon
veterán
elég durva. Gondolom azért van benne bőven kémia, én rendesen felpakolt súlyokkal nem tudok ilyen szinten pörögni. Gondolom ő se apró súlyokkal tolja, hanem úgy 80-90%-os súlyokkal.
Szerk.:
Na leszedte GYM_HELP..
Itt van akkor eredetibe.[ Szerkesztve ]
undefined
-
nuke7
veterán
válasz gghrtz #64559 üzenetére
a legjobb a tiszta halolaj, omega 3-al meg E-vitamin komplexszel és mellé d-vitamin
Ha msm-et szedsz, arra figyelj, hogy legyen mellette c-vitamin - lehetőleg természetes, mert úgy tud beépülni.
(egy kis citromot lehet bele csavarni)(#64579) ludsimon: feljebb valsz. nem bírja a tricepsze és nem arra akart edzeni.
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
ludsimon
veterán
Egy kérdés. (Nem most kivételesen nem az. )
Miért rángatja a 2.? Van annak bármi értelme?
Gondolom beégeti az izmot. De ilyen kis tartományban van értelme dolgozni?undefined
-
ludsimon
veterán
válasz BÁ Nutrition #64560 üzenetére
Neked szúrnod kéne valamit és akkor meggyorsulna a regenerációd.
undefined
-
d3tox1c
senior tag
válasz BÁ Nutrition #64552 üzenetére
En meg majd csak karacsonykor.
Nem gondolok ra hogy milyen messze van, (foleg hogy marciusban voltam utoljara), akkor nem olyan veszes
Jobbulast -
ludsimon
veterán
válasz shteer #64574 üzenetére
Igazi sittes akit már nem tudtak benntartani, pedig ahogy elnézem egy életfogytiglanit megérdemelne amiket a képei alá írt.
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz gghrtz #64550 üzenetére
Valami ilyesmi? Fú, egyik (kerékpáros) facebook csoportba bejött és elkezdett trollkodni..
Még jó, hogy kimoderálták és kibannolták, már egy kisebb háború készülődött kitörni. Már szervezték, hogy meglátogatják és megvakarják a hátát kisbaltával. (nemvicc!).undefined
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #64569 üzenetére
hús, és bor ennyi
-
bandus
veterán
urak, illetve már hölgyek is mondanátok egy jól bevált, könnyen beszerezhető ízületvédőt? úgy érzem mostanában, hogy nem ártana ilyet is tolni, a biztonság kedvéért. köszi!
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Radnix
senior tag
válasz BÁ Nutrition #64543 üzenetére
te gyúrsz?
ezek szerint nem rossz dolog az alvás/pihenés -
Takuun
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg általános egészségmegőrzés céljából és alapvető izomerősítés céljából edzek 1 héten 2x. Emellett melózom és készülék a novemberi nyelvvizsgára illetve a januári államvizsgára. Az egyéb kiegészítőim mellé multivitamint szedtem felváltva a Biotech Ona-A-Day vitaminját a Scitec Mega Daily One Plus-szal (ebből napi 1-et). Most elég olcsón tudnék venni Vitaking Mega 1-et. A kérdésem az lenne, hogy maradjak a régi felállásnál vagy érdemes benevezni erre a Vitaking félére? -
kukinyo
addikt
Ha ennyire "lent" érzed magad, ne variáld túl. Mindenkinek vannak ilyen mélypontjai, semmit nem számít pár hét kihagyás.
De gondolom ezt pont neked nem kell magyaráznom. Pihenj, egyél, kapcsold ki magad. Pár hét és rendbejösz fizikailag éppugy mint mentálisan. -
Ijk
nagyúr
Vigyázni kell nehogy a munka a gyúrás rovására menjen.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kukinyo #64549 üzenetére
ossze kell kaparnom magam, valszeg tul sok volt a melo, keves a piheno. megprobalom atbillenteni magam a katabolikus allapotbol.
lehet rendelek vmi glutamint, meg tobbet alszom
aztan meglatjuk
3 het mulva megyek haza ket hetes pihire, az biztos helyrerak[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
gghrtz
őstag
Hétfői terem élmények:
kisebbségi_1: Tömeget akarok.
kisebbségi_2: És nyomni akarsz valamit?
kisebbségi_1: Naná, kéne valami!
kisebbségi_2: Fúú öcsém, neked akkor dana kell.
kisebbségi_1: Hája, neked is azért hozzott a 100 szem.
kisebbségi_2:100? 160! 1 hónap alatt felszedtem 15 kilót! És ez mind színizom volt.Anyám.... Legközelebb viszek mp3 lejátszót, és hallgatok edzés közben valami zenét inkább.
-
kukinyo
addikt
válasz BÁ Nutrition #64543 üzenetére
"140be ment 5ism"
Én azt hittem Te erős is vagy, úgy tűnik tévedtem. -
Tamoo
MODERÁTOR
Ez a májprotkós tiramisu fehérje egy kalap fos. Most mondanám, hogy jó hogy csak 2.5kg-sat vettem, de ez is sok...
A mocha-sat eddig nem veri semmi. Szerencsére abból van még 10kg-m.[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz nepszter1 #64542 üzenetére
Hmm ezek olcsóak, szálkásításhoz melyik a legalkalmasabb a 20 ezer alatti 2,5+2,5kilósok közül?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
BÁ Nutrition
addikt
140be ment 5ism, utánna 55ös egykezessel 4 ism.
a múlt heti 140x0hoz képest jobb[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
GeryFlash
veterán
Hali!
Régen voltam már itt a fórumban, annyi lenen a kérdésem, hogy májprotkót hol lehet olcsón venni? Régebben amikor olvastam a topikot mindenki ezt ajánlgatta, mint a 100%whey olcsó alternatíváját, akartam is venni, de csak mostanra fogyott el a régi bioteches szarom. Azonban az enprotein.hun most 25 rugó az 5 kilós, ami kicsit horror, ha jól emlékszem ez fél éve 18 ezer volt.
Nincs esetleg valami alternatíva ilyen minőségben?Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #64532 üzenetére
Pizza nem jó, egy jó kétszemélyes (normális embernek egyszemélyes) tálat kell előtte nap enni, amin van legalább egy jó fél, de inkább egy kiló hús.
-
rwin5
őstag
Alapból pihentetni kellene ezeket kb 2 hónap után legalább 1 hóig, de hát senki sem tartja be. Am a hozzászokást simán lehet küszöbölni azzal, hogy valaki cserélgeti őket, de am a pihentetés volna legjobb, de szerintem nem ismerek olyat aki tolja tudna szünetet tartani Nem tom régen volt-e ez ennyire divatban, csak az NO xplodet ismertem és azt is csak a "nagyok" tolták, aztán mikor bejött az első hot blood akkor szélesedett ki szerintem a piac, azóta meg van ezer fajta, amit tol már lassan mindenki. Emlékszek egy 3-4 éve még egy pezsgőtablettának is hatalmas doppingot tituláltunk, ha befigyelt véletlen edzés előtt hehe
-
Woodslave
félisten
[link] na van akinek hosszabb a mutatóujja?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
_NCT
addikt
Úgy is hozzá fogsz szokni... Én kiprobaltam tömérdek ilyen szart amibe mindenféle csoda mátrix van. Aztán rajottem h eleg egy normális kv is ha faradt vagy. Arabica kv lidlben es csa. Nem lesz tole 160-as vérnyomásom meg fejfájás. Annyira porget amennyire kell.
Hot blood, nitrox therapy, mp assault, attack, war machine nagyjából ezek okoztak eleinte örömet utána bosszúságot.
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Allee Gildaba nem jart vki?
-
BÁ Nutrition
addikt
aludtam 10,5 órát, 3 napja fekszek, kíváncsi leszek hogy megy ma a fekvenyomás. ha szarul akkor nagyon össze kell kaparnom magam valahogy, mert nem vágom miért estem ennyire vissza. tegnap egy pizzát is betoltam
-
nepszter1
addikt
ez a flabélos használ valamit ?
nem én fogom használni[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
Most próbáltam először edzés előtti pörgetőt. Hát ez nagyon jó.
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Ez a forma mennyi napozással érhető el? link.
Illetve melyik lángost egyem, ha tömegelni akarok? Lassan 1 hete tömegelek, de még nem jön a tömeg....
[ Szerkesztve ]
-
Xantor
tag
válasz Woodslave #64522 üzenetére
Hetente 2 alkalommal végzek kardio edzést is és ebből egy mindig a lépcső. Nyerek vele ott, hogy sokkal több jó kaját tudok magamba tömni, tömegelés alatt is láthatóan fogy a derekamról és a combomról a felesleg miközben a testsúlyom gyarapodik és a combom, vádlim nincs lemaradva a felső testtől. Tehát ha a költség-haszon elmélet alapján gondolkodok, akkor vagy marad ez a jelenlegi megoldás, vagy más kardio edzést végzek helyette és jobban rá fekszem a combhajlító és a vádli edzésére. Köszönöm a segítséget!
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Woodslave
félisten
válasz Xantor #64521 üzenetére
félig vicces, de amúgy komoly komment volt. A testépítés (vagy legyen az én szintemen gyúrás) is olyan mint minden az életben. A költség-haszon elmélet szintjén kell vizsgálni.
Legyen például a fekvenyomás. Két edzésen nyomok fekve és kinyírja a vállam érzezhetően. Mi a megoldás? Izületvédő, nadálytőkrém, ráolvasás? Vagy megnézem, hogy ér-e annyit a fekvenyomás.
30 perc hetente? Miafaxnak? Mit nyersz vele? Ha ettől két napig fáj a térded, akkor nekem eléggé egyértelmű a válasz
-
Xantor
tag
Hetente egyszer kardio gyanánt szoktam használni a StairMaster lépcsőző gépét 30 perc erejéig, magas fokozaton, olyannyira, hogy volt már, hogy sírva jöttem le róla (a legrosszabb ebben az, hogy ilyenkor el is szorul az ember torka és még annyi levegőt sem kap, mint amennyire szükség volna). Egy ilyen edzés után 2-3 napon keresztül fáradtságot érzek a térdeimben, nehéz leguggolni, stb. Nem kattog és ha letelik az a pár nap, akkor egyáltalán nem fáj.
Hogyan tudnék javítani a helyzeten? Ízületvédőt használok.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
ludsimon
veterán
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz BÁ Nutrition #64499 üzenetére
na ne szórakozz! 360p? Majdnem kifolyt a szemem mikor kockás csajokat kellett néznem.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Woodslave
félisten
válasz littlelion21 #64506 üzenetére
amikor még nem tudtam, hogy a mogyoró méreg akkor én is vettem egy lidl-st, de az üveg végén már a gondolatától is hánytam én is.
Cassy: nekem nem kellenek extra kalóriák,
-
Cassidey
senior tag
válasz littlelion21 #64506 üzenetére
Tőlük még speciel nem vettem, de esélyes, hogy neked nem jön be akkor natúran. Én imádom a mogyoróvajas-lekváros pirítóst, palacsintát pl, zabkására teszek egy kanállal ilyesmi. A mandulavajak szoktak elég sótlanak lenni. Na meg a csokis, mézes stb mogyoróvajak, de ott ugye vannak benne extra dolgok, szóval nem csak a zsírt dobja meg..
-
nuke7
veterán
válasz mayday00 #64501 üzenetére
meg a juharsziruptól...
(#64487) b.daniel: honnan szerezted ezeket a számokat? Mi alapján számoltad?
(#64503) Woodslave:
attól függ[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest