Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hülye kérdés, de lakótársamnál most találtam egy kézisúlyzót(ilyet) és gondoltam esténként "játszogatnék" vele. ( 4x2,5 kilós súly van most rajta) Van értelme, hogy naponta mondjuk 20 percet mindkét karommal "súlyzózok"?
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Mi a cél? Ha latissimus dorsi és/vagy teres major, akkor bármelyik lehúzással, húzódzkodással helyettesítheted. Ha valamelyik kiegészítő izomcsoportra húzod, akkor tudni kell, melyikre.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
L1ZRRR
senior tag
válasz Polacheck #62184 üzenetére
1 tiramisuval meg lefojtod. xd
(#62187) barisj : Oda mész tim szájtekhez köztük kathi bélához és megkérd h csövezz nála, ő erre azt fogja mondani h nem vagyok buzi. xd
[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
rwin5
őstag
Hátgépen a nyak mögé húzást melyik gyakorlattal lehet legjobban helyettesíteni?
-
barisj
aktív tag
Megy valaki a Scitec Muscle Beach-re? Ha igen,hogy oldja meg a szállást,illetve a kaját?
[ Szerkesztve ]
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz d3tox1c #62163 üzenetére
Mokkásat ittál már? Ahhoz képest milyen a tiramisu? Édesebb?
Eddig amit tőlük hosszútávon szerettem és nem undorodok 15-20kg után sem az a mokkás, vaníliás ...
Ha rendelek akkor úgy csinálom hogy 5kg ízesített 5kg (vagy 10) ízesítetlen és összekeverem. Szóval egyszerre van legalább 10-15kg-m ugyanabból az ízből. Próba nélkül nem szívesen vállalok be újfajtát. Pl. egyik csokisért sem vagyok oda márkán belül...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tenken #62179 üzenetére
Nincs velük gondom, a kreatin hozza a szokásos póvert, a karnitintől (meg a zöldteától) meg a bemelegítéstől kezdve izzadok, mint egy ló.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Jaham, kardiónál sós szélű tócsák képződnek alattam simán. No, de ez is egy cél, jövő tavaszra sudár szöcske leszek, mint userxy, napi kétszer fogok izélni, mint tűzpenge, felfutok a 10-re gázmaszkban, mint Sanyi és flegmán erős leszek, mint Dickerapó.
-
nagyúr
válasz Dani82 #62173 üzenetére
Ja, hát kell egy kis idő, amíg lejövök róla. Jellemzően 50-55 perc az edzés, aztán 25 perc kardió, aztán kell egy bő óra opálos tekintettel üldögélés, hogy el tudjak indulni dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Három hét alatt kikísérleteztem a - számomra - ideális reggeli koktélt:
- csésze fekete
- 4 kapszula zöldtea kivonat
- 4 kapszula 1.200mg-os kreatin monohidrát
- 2 kapszula t-stack
- 1 kapszula 1.500mg-os l-carnitin
Extázis és flow. Faja.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
L1ZRRR
senior tag
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Xantor
tag
Erre fele is ez az átlag, hamarabb gondolkodnak a "cuccon", minthogy tudnák használni előbb a vasat rendesen..., persze ehhez a szutyok és könnyen beszerezhető dolgok is hozzájárulnak, meg még lehetne sorolni...
A topic a hibás, zárható!
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
d3tox1c
senior tag
Erre csak annyit, hogy miota csak edzes napokon szedem a multi pro-t,azota jobb a kozerzetem,elmult ez a 2 hetente megfazas,sot, occcsob
(de lehet hogy csak veletlen, passz)
Mas;tegnap megjott a mp tiramisu izu feherje, eddig ez a legjobb amit probaltam toluk.
Inkabb tejes kave, mint tiramisu, de nekem nagyon bejon.
Ma pl nagyon jo banan turmixot csinaltam 3 kanal mp tiramisu, 2 banan+tej.
(ok, tudom, a banan lassan olo mereg ) -
rwin5
őstag
válasz Xantor #62161 üzenetére
Nálam inkább kárörvendő volt, hogy na a köcsög koxos ennyit ért a kúrád kb ennyi csengése volt, más tészta, hogy alig edzek mostanában és étvágytalan is vagyok, de nem izgat Tényleg nagyon sokan koxolnak itt am egy gyengébb formáért is, aztán mindenkire rárakják a patika jelzőt
-
venge
aktív tag
válasz God Vazzeg #62149 üzenetére
Joék mennek!
-
rwin5
őstag
végre lejutottam edzeni, le is nyomtam igaz csoffadt voltam meg minden. Jöttek is a szokásos kérdések: Mit nyomtál dana? Mondom semmit elkezdik áá most nagyon izzadsz izzadod ki a danát stb stb.. már kellemetlen volt eskü Mondom elég nagy baj volna ha egy ilyen formához dana kéne, de a mi kondinkban ez a jellemző, hogy egy ilyet is csak koxxal hoznak össze Kedvencem: faszi mackónadrágban volt, felül meg semmi sem, a lábát látva érthető okokból..
-
Tenken
őstag
MP-n 50MIX-be nem akar valaki rendelésbe beszállni. 2x2,5kg-os csomag 50 gbp. Ízesítetteknél ez nem olyan rossz akció.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
shteer
titán
válasz God Vazzeg #62149 üzenetére
Mi lesz ott penteken, azon kivul, hogy elseje?
szerintem jónak tűnik..
-
God Vazzeg
veterán
Lesz valaki lent Siófokon pénteken?
-
_NCT
addikt
Nekem is régen volt ez a multi utáni láz meg betegség. Lehet hogy a szervezeted így reagál a hirtelen bevitt nagyobb mennyiségű vitaminra, ellustul az immunrendszer hogy kívülről megkapja ami kell.
Sok előnyét én sem láttam a vitaminnak, talán a B komplex amit mióta szedtem, picit könnyebben ébredek, nem vagyok annyira fáradékony, de lehet hogy csak placebo. Télen kell vitaminozni, mikor nincs gyümölcsnek /zőccségnek szezonja.
Nem tudom az immunrendszer erősítők közül melyiknek van értelme... Olajfa levél kapszulát emlegette itt párszor valaki.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
-
Gergosz2
veterán
válasz Shadowbull #62139 üzenetére
napi átlagon felül szerintem sincs értelme bevinni, mert a többletet kipisiled vagy éppen a barnával együtt teszed ki. . Arról nem is beszélve hogy terheli a vesét.
Nem egy pár srácot láttam már a teremben akik jöttek szép sárga bőrrel, mert sikerült nekik túladagolni a béta karotint.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
törölt tag
válasz Shadowbull #62139 üzenetére
Én az ISS multiját kajáltam és elmúlt a vállizületemből a fájdalom.
Kb. 2 hete fogyott el és most ismét fáj.
Másik hatása: ha nem hidratálok rendesen, akkor olyan sárgát hugyozok, vint a csuda.[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
en is nagy lelkesen szedtem a gyuros vitaminokat, nagy dozisban C vitamint, minden szart.
Semmi hatasa nem volt, nulla egesz nulla. Ugyananyit voltam beteg mint elotte es mint most utana.
Most nem szedek semmit, ha erzem hogy lappang bennem valami akkor tolok egy kis C-vitamint, az segit a gyogyulasban aztan ennyi. Ez a nagydozisu vitaminmania a testepites egyik nagy kamuja.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Dani82
senior tag
Jo ez az alpha men multivitamin. Sose szedtem elotte most tolom 2 hete es olyan beteg vagyok mint az allat. Torokfajas laz izuletek.... faszom az egeszbe
-
zsolt1225
aktív tag
Állva bicepsz rúdnál fáj az alkarom kívül ahogy emelem, miért lehet? Azt mondták nekem, hogy begyullad ott. Próbáltam több helyen is fogni, franszia rúddal is,de simával kicsit szélesebben fáj a legkevésbé.
-
Zoo123
senior tag
válasz N.Ferry #62129 üzenetére
"Bocsi nem akartam ledegradálni a tudásod"
Ugyan kérlek, elolvastam 1-2 könyvet, sárga kapszula, meg ragad rám itt a topikban, de ez még nagyon kevés, kb az alap dolgokkal tisztába vagyok, több vélemény mindig jobb mint egy!"az is lehet hogy a technikád is hibás egy kicsit"
Az bizony könnyen lehet, netes vidók alapján, érzésre, biztos nem lesz a legszabályosabb a végrehajtás, de igyekszem."szóval hiába írok ettől k*rvára nem leszel sokkal okosabb"
Ha új ötletek merülnek fel már megérte!Na megyek aludni, mert nem fogok regenerálódni, akkor meg hiába edzettem ma is.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
N.Ferry
senior tag
válasz Zoo123 #62123 üzenetére
Bocsi nem akartam ledegradálni a tudásod, csak próbáltam rájönni hogy mennyire vagy képben.
Leírásod alapján nekem még mindig nem elég tiszta a kép...
Szerintem lehet elsősorban picit kevés a gyakorlat (én ilyen másodlagos terhelést nem is számítok bele) , de az is lehet hogy a technikád is hibás egy kicsit, és ahogy Dicker is írja a kaja is sokat nyom a latban, szóval hiába írok ettől k*rvára nem leszel sokkal okosabb...
Walking Dead
-
Zoo123
senior tag
válasz Gergosz2 #62125 üzenetére
De hát írtam a tolódzkodást, olvasd el figyelmesen még 1x.
Saját súlyom 91kg + 30kg-al tolódzkodom 3x10-et aztán mégis csak 38,5-es a karom.
Legközelebb kipróbálom úgy is hogy nem dőlök előre ha már nem bírja a tricepsz mert az erős mellizom hajlamos "elvinni" a gyakorlatot a hátán. Kis képzavar de remélem érthető.Dicker:
Valszeg kaja lesz, -187cm/91kg/34év- 2800-3200 kcal van most, rápróbálok egy kis zab+fehérjeturmix kombóra edzés előtt 1,5-2 órával aztán meglátjuk lesz-e változás.
A homlokrengedés 30 fokos padon miért jobb mint vízszintes padon, azért mert a tricepsz végig feszül?
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Zoo123 #62123 üzenetére
Ha semmid nem nő enni kell. Ha csak a karod, akkor már variálhatod az edzéstervet. Bár így leírva ez a sárga kapszulás már elég gyenge.
Tricepszre:
Tolódzkodás (ha könnyen megy, egy kisebb súly mehet magadra)
Kötéllel csigán fej felett
30 fokos padon homlokraengedés + szűknyomás
Csigán letolás + lehúzás egy kézzel v. lórúgásDe nyomhatsz földön fekve is. Ha ott csökkented a mozgástartományt folyamatosan, akkor az elég kellemes tud lenni.
Off, mert ez nem idevaló.Radnix:
Ne is mond, ezelőtt kifele menet is csípett, de akkor véletlen beleborult kicsit több, mint szerettem volna...
Amúgy leküldtem rá egy jó mákosalmás rétest is, ha már lúd legyen kövér. Nyaralásig már kihúzom kocka hassal. Aztán jöhet a kocahas.[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Már második guggolás toltam a mai napon low bar "fogással" és piszok jó! nehézkes rájönni a helyes testtartásra, meg rúd pozícióra, de utána sokkal stabilabb leszel, könnyebb elindítani az alsó holtponton a súlyt.
-
Zoo123
senior tag
válasz N.Ferry #62122 üzenetére
Azért annyira hülye nem vagyok, hogy ezeket ne tudjam, talán csak rosszul fejeztem ki magam:
Azt szeretném elérni hogy a felkarom vastagabb legyen, vágom hogy a felkar kb 2/3 a tricepsz 1/3 a bicepsz, valamint a nagyok is megmondták: ha vastagabb (fel)kart akarsz elsősorban a tricepszre gyúrjál.
Csupán az a problémám hogy a mostani méretnél kvra nem lesz se nagyobb, se erősebb, ergo valamit rosszul csinálok.Milyen gyakorlatokat végzek?
A sárga kapszula haladó bontott edzésterve szerint, bicepszre:
-bicepszhajlítás állva 2 kezes rúddal,
-koncentrált bicepsz 1 kezesekkel vagy scott padon francia rúddal.
-hátnap során húzódzkodásnál, ill. fűrészelésnél kap másodlagos terhelésttricepszre:
-tricepszletolás
-homlokraengedés rúddal (koponyatörő)
-fekvenyomás/tolódzkodásnál kap másodlagos terheléstDe inkább OFF-ba rakom, nagyon nem érdekel ez itt senkit.
-
rwin5
őstag
Én most full ilyen vagyok + erőtlen is, de itt az alföldön reggel süt a nap 2 óra múlva meg zuhog az eső és ezt a változást a fejem sem bírja, rég volt ilyen, hogy sok a szabadidőm és ennyire motiválatlan vagyok, helyette ma is melóztam inkább a kertbe van ott is elég fizikai munka, de egy edzésre tuti nem lett volna ma se erő
-
joeypapa
tag
válasz Koczó93 #62117 üzenetére
Ahh,tudom,utálom is magam de ha valaki meglát egy vitamint (hirdetést) akkor ezek jönnek:
-Minek? ott a gyümölcs,ez meg csak szintetika
-Kapszulából? Gyógyszer!
-Minek?felét úgy is kihugy*zod...bár a fehérjénél még mindig kisebb felháborodást kiváltó és kevesebb butaságot tartalmazó megnyilvánulások,de attól még tévesek.
egy szónak is száz a vége,igérem nem zargatlak titeket már,és az admintól (és tőletek is) ezer bocs,természetesen a törlést megértem ha sorrakerül!
[ Szerkesztve ]
"Censorship tells the wrong story..."
-
joeypapa
tag
Sziasztok srácok!
Előre is bocsi az offért,de más érdeklődését (sajnos) nem fogja felkelteni a hirdetésem (pedig mindenkinek kellene...)
szóval erről a multivitaminról lenne szó,költözök,a szerkényen "találtam".
Ha esetleg valaki ilyet (is) használ akkor jól jöhet!köszi a figyelmet!
ja és persze: Toldi Zsuzsi <3[ Szerkesztve ]
"Censorship tells the wrong story..."
-
Dicker
őstag
válasz mayday00 #62109 üzenetére
Te ezeket a kérdéseket magad találod ki, vagy a háttérből segítenek?
-----
Más:
Ma 87 éves nagymamámnál voltam látogatóba. Természetesen kötelező volt enni, így nála kitöltöttem 20 perc alatt a nap hátralévő 3-4 étkezését. De legalább finom volt. Nem tudom hány kalória volt pontosan, de még most se vagyok éhes.
Hogy csillog a fehérjén az a sok omega3, meg a bifiduszeszenzisz: (már a fele hús hiányzik a képről )
Sok csilivel taknyom, nyálam egybefolyt, jól be is töltött a hátedzésre. Adta.
-
nagyúr
válasz Zoo123 #62112 üzenetére
Az esetlegesen gyenge (gyengébb) alkar egy csomó gyaksiban visszafogja a teljesítményt (és így az adott izomcsoport fejlődését is), szal az, hogy arányos-e vagy sem, az mindegy, fontos, hogy erős legyen, ne hanyagold!
-
Zoo123
senior tag
válasz N.Ferry #62108 üzenetére
Hát, ez jó kérdés.
Elsősorban tricepsz/bicepsz, az alkar nagyjából arányos. Ha azt el tudnám érni hogy a kar (38,5) bicepsznél mérve olyan vastag legyen mint a nyakam (42) akkor már boldog lennék.
Már nincs olyan messze, de qva lassan haladok/stagnálok.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
nagyúr
-
G@ben
addikt
válasz Silverr #62107 üzenetére
Nem értek hozzá, csak hallottam, hogy egy hónappal a kemény edzések előtt érdemes elkezdeni szedni meg ilyenek. Illetve az is rajta van a dobozon, hogy sportolók és egyéb fizikai munkát végzők számára. Az én fizikai munkám kimerül a kattintgatásban.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
mayday00
őstag
Glutamin az micsoda? Növeli a izomtömeget?
Vagy ezek a cuccok sok mindent nem érnek? Megeszek belőle 1000db-t és 10kg tiszta izom rámjön?Fehérjéből is megihatunk 10tonnát, izmosabbak nem leszünk tőle.
Vagy inkább költsem a rászánt összeget húsra pl?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
G@ben
addikt
Féloff, de porcerősítő témában kérdeznék. A térdeim fájnak mostanában, a múltkor szedtem rá Animal Flexet, nagyon sokat javított rajtuk, de úgy érzem, újra kéne. Viszont mostanában a napi mozgásom kimerül abban, hogy ha nem esik, akkor melóból hazasétálok, ami kb 25-30 perc. Ennyi mozgás mellett is érdemes szedni vagy semmi értelme?
Ha érdemes, akkor reggel, vagy délután, mielőtt elindulok haza?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Zoo123
senior tag
válasz N.Ferry #62104 üzenetére
Én a hátammal nagyjából elégedett vagyok, persze van még rajta mit dolgozni, de legalább arányos
kicsi.
A mellem az kissé túlfejlett a karomhoz képest, a karom van nagyon "lemaradva", azt kéne szintre hozni.
Ha van -szurin kívül- tuti tippetek, ne tartsátok vissza!''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
válasz Dicker #62100 üzenetére
"nem a legszebb arcú lány ez tény"
Nagyon jól összefoglaltad, azt hiszem nekem is inkább csak az arca és a túl nagy mellei nem tetszenek, de ezek nem elválaszthatóak a személytől, úgyhogy összességében azt kell hogy mondjam hogy nem az esetem.
Más:
Már csak egy óra és megyek gyúrni, salalalala...''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest