Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46451) kolosanyi válasza deniro2 (#46449) üzenetére


kolosanyi
veterán

Persze, a definiálás elkerülhetetlen, nem is azzal van a baj. Ahogy az általad említett maximalizmus se rossz dolog alapvetően, csak ne essünk át a ló másik oldalára. Egyetértek ilyen tekintetben Shadowbullal.

(#46452) gooool válasza BÁ Nutrition (#46418) üzenetére


gooool
őstag

Szerencsére mikor odaérek még jobbára csak a pokemonok vannak ott, így gyorsan sikerül elhelyezkednem a megfelelő helyen. :DDD
Meg ha a pozitív pad épp foglalt még mindig ott a többi állítható és az egykezesek. :)

Üdv, Balázs

(#46453) Cassidey válasza Shadowbull (#46450) üzenetére


Cassidey
senior tag

De az embereket a maximalizmus viszi előre. Nem is tetszik mindenkinek ugyanaz, sok lány úgy akar kinézni, mint egy VS modell, van akinek eszébe se jut olyan vékonynak lenni, mert a kerekebb formák tetszenek neki,és Christina Hendricks testét választaná, köztetek is volt aki azt mondta, túl vékony, többi izom kellene, de van aki rosszul van az izmosabb nőktől. Minden korban vannak ideálok, szerintem addig nincs gond, amíg az ember kihozza magából a maximumot ha ez érdekli egyáltalán, és nem elérhetetlen dolgokat kerget. (Én például soha nem leszek Christina Hendricks, genetikailag lehetetlen. Más kérdés, h nem is akarok.) Mindenki azért csinálja ezt, hogy jobban nézzen ki.

Minden hét végén fotózok az edzőmnek, hogy lássa, hogy alakulok, kell e valamin módosítani, mert centizni lusta vagyok. 3 hete dolgozunk együtt, és 2 kg-ot fogytam, ami lófütty, de nagyon elégedett vagyok az eddigi eredménnyel, fene se gondolta volna, hogy ilyen kis mínusz látványos lehet. Még mindig van mit lepucolni, de azon már nem stresszelek, az izomépítésre koncentrálunk, és kezdem a kreatint ha megérkezett. [link]

A héten elvileg tudnom kell súlyt emelni, halál izgatott vagyok mennyivel fog menni a guggolás.

(#46454) deniro2 válasza Shadowbull (#46450) üzenetére


deniro2
senior tag

Szerintem sincs probléma a cikkel, mint fentebb írtam is, ezek létező problémák :)
Ugyanakkor ez a dolog sem fekete-fehér.

(#46455) Woodslave válasza Shadowbull (#46450) üzenetére


Woodslave
nagyúr

akkor azt magyarázd meg, hogy miért ez tetszik, vagy csak a média (meg mittomén) által belénk diktált dolog?

Mert ha gondolom nem ez lenne szép, esztétikus, akkor nem ilyen emberekkel lenne tele minden magazin, reklám stb. Érdekes ez, hogy természetellenes, mégis ez a vonzó, nem a természetes formája az embernek (legyen az bármilyen is)

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#46456) Cassidey válasza Woodslave (#46455) üzenetére


Cassidey
senior tag

Mindig a "természetellenes", nehezen elérhető volt a vonzó. Amikor az emberek nagy része éhezett, a kövér volt a vonzó. (Gondolj a reneszánsz, barokk festményekre). Most, amikor túlkínálat van az ételekből, gyorskajákból, édességekből, a karcsú és vékony a vonzó, mert az a nehezebben elérhető, a különleges. A szegény afrikai törzseknél még mindig a kövér a vonzó, nem azért mert nem ért oda a média, hanem mert egyszerűen az a különlegesebb. Mitől lenne az érdekes, ami mindenkinek megvan, és bárki baromi könnyedén elérhet. :)

[ Szerkesztve ]

(#46457) Ijk válasza Shadowbull (#46450) üzenetére


Ijk
nagyúr

Megnézek egy Laokoón szobrot akkor elég izmos és elég szálkás, amilyen testért naturálban bizony már nem elég egy félvállról vett hozzáállás, komolyan oda kell tenni az edzéseket és az étrendet is.
Bár lehet hogy már az ókori görög művészek is izomdiszmorfiásak voltak.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#46458) Shadowbull válasza Cassidey (#46453) üzenetére


Shadowbull
addikt

szemelyesen nem hiszek a maximalizmusban, ugyanis a tokeletessegre torekves konnyen frusztraciot valthat ki, ugyanis a tokeletesseget nem lehet elerni. Namost ha olyan celok utan futsz, amit nem tudsz megvalositani, akkor elobb-utobb kiegsz, frusztralt leszel, esatobbi.

A termeszetellenes idealok piedesztalra emelese nem is a felnott, kialakult szemelyisegu embereket fenyegeti leginkabb, hanem a kamaszokat, akik meg nem rendelkeznek stabil onkeppel, es keresik a sajat enuket, a sajat identitasukat.

A lanyom most volt kilenc eves, abszolut atlagos testalkatu, nem kover, nem sovany, es az atlagnal magasabb. Mar most hulyitik egymast az osztalytarsaival, hogy a sovany a szep, nemreg kifejtette otthon hogy o kover! es a baratnoje, aki egy termeszetellenesen vekony palcika kislany, es ugy nez ki mintha mindig beteg lenne mert sapadt, vekony az arca, na o szep, mert o vekony...

Es akkor meg nem is ertuk el a kamaszkort, a pubertast, amikor majd az o teste is torvenyszeruen megvaltozik, es egyaltalan nem biztos hogy a szepsegidelaokhoz fog kozeliteni. Most meg hallgat rank, meg megnyugtatjuk hogy egyaltalan nem kover, de a szuloi befolyas egyre csokken, ha kamasz lesz akkor meg akar meg is fordulhat teljesen.

Szoval vannak ennek a temanak olyan aspektusai is, amik kifejezetten karosak is lehetnek. Szulokent meg kifejezetten megijeszt neha ez a dolog.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#46459) deniro2 válasza Ijk (#46457) üzenetére


deniro2
senior tag

Na várjál, azért messzemenő következtetést az ókori testképről ne vonj le istenekről és hősökről készített szobrok alapján.. :)

(#46460) Shadowbull válasza Woodslave (#46455) üzenetére


Shadowbull
addikt

hogy mi a szep, az nem egy abszolut tulajdonsag, hanem a tarsadalom altal befolyasolt ertekitelet eredmenye.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#46461) deniro2 válasza Shadowbull (#46460) üzenetére


deniro2
senior tag

Részben, másik részről meg biológiailag meghatározott, ösztönös vonzalom.
Azt hiszem nehéz dolga lenne a médiának, ha pl. a férfiakat akarná leszoktatni a női mellekről... :)

[ Szerkesztve ]

(#46462) kolosanyi válasza Shadowbull (#46458) üzenetére


kolosanyi
veterán

Érdekes ez az önkép dolog. Épp nemzetközi és EU jog előadáson ülök, előttem pedig az évfolyam buta liba, divatos, "szép" lányai. Okkersárga már a bőrük a sok alapozótól meg a szoláriumtól, a hajuk törik a sok festéstől, hajvasalótól, de meg vannak győződve a saját tökéletességükről, mert a kurvás viselkedésük miatt sok - kevésbé értelmes - férfitársunk körülrajongja őket. Az egyik most elővette a notebookját (kicsit paraszt módon viselkednek, filmet néznek előadáson, zenét hallgatnak, bepofáznak a tanárnak, vihognak, köszönésnél fel se állnak stb.) és saját maga volt a háttér, egy "szexi" mikulás cuccban. Persze értem én, hogy a médiából ömlő szenny megfertőzi az agyukat, de azt ne magyarázza meg nekem senki, hogy ez normális. :(

(#46463) Yeffy válasza Ijk (#46432) üzenetére


Yeffy
veterán

bár valóban sértő, de áldom az eget, hogy nálam úgy alakult, hogy - nagyképűség nélkül - függetleníteni tudom magam a nagy átlag véleményétől. persze, jólesik az értelmes dicséret, illetve kritika is, mindkettőből tanulok, de az ilyen egyhangú, szenzációvadász, ferdítésekkel teli szarságokon, meg a sok, adott területhez, (jelen esetben sportághoz, azaz testépítés, erősprotok) lófaszt nem értő, de azért belepofázó idiótákon max nevetek egyet-kettőt, és megyek tovább.

a cikket nem olvastam, ilyen címmel... de a kommentekre ránéztem a zsindexen. hát kész... :)) megerősítette a döntésem, hogy ne olvassam el. sokszor jobb képet kapok a kommentekből valamiről, mint egy adott cikkből.

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#46464) deniro2 válasza Yeffy (#46463) üzenetére


deniro2
senior tag

a cikket nem olvastam

De azért véleményt mondtál róla... ;]

(#46465) Ijk válasza deniro2 (#46459) üzenetére


Ijk
nagyúr

Valakikről csak mintázták.
Mindegy, mindannyiunkban van valami hiúság, mi pedig teszünk érte.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#46466) Woodslave válasza Shadowbull (#46460) üzenetére


Woodslave
nagyúr

elfogadom, ettől függetlenül nekem jobban tetszik egy vékony izmos nő nagy mellekkel (mégha természetellenes) mint a karfiolos seggű, kismellű, nagyhasú, még akkor is ha volt ilyen ideál. (mondjuk benne van a pakliban, hogy egy szerencsétlen megvezetett vagyok :K )

És itt most nem arról beszélünk, hogy miután megismersz valakit stb akkor nem ezek az elsődlegesek, hanem tisztán arról, hogy egy képen mi tetszik. Sajnálom, de nem a Dove-s reklám igazi nők...

mondjuk én aberrált vagyok, mert Toldi Zsuzsi tetszik :B :D

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#46467) Zomb€€ válasza Cassidey (#46453) üzenetére


Zomb€€
őstag

Jó alkatod van ehhez a sporthoz. Legalábbis ami szemből látszik. Van valami sportmúlt?

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#46468) Ijk válasza Cassidey (#46453) üzenetére


Ijk
nagyúr

3 hét alatt 2kg egyáltalán nem kevés.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#46469) Woodslave válasza Cassidey (#46453) üzenetére


Woodslave
nagyúr

fényekkel már jó trükközöl ;] :N :R :D

van barátod? :U Mármint hogy ő hogyan viszonyul ehhez? :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#46470) Yeffy válasza deniro2 (#46464) üzenetére


Yeffy
veterán

címe, és a bevezető elég is volt :)

meg ahogy írtam, a kommentekből elég jól lehetett következtetni a tartalmára - legalább is egy részére

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#46471) Cassidey válasza Zomb€€ (#46467) üzenetére


Cassidey
senior tag

Nincs sajnos. :(

Ijk nem is úgy értettem, hanem hogy 3 hét alatt kevés, hanem önmagában, azt hittem kell majd vagy -5kg, hogy látszódjon.

#46469: max azzal trükközöm, hogy megvárom, mire kimennek az öltözőből, hogy ne nézzenek teljesen hülyének. ;] Semmi különöst, megdicsérte a vállam meg a karom valamelyik nap. Ja, ne legyek túl izmos, de hát az nem fog meglepetésszerűen rámtörni. Neki a fitness modell alkat már sok, de csak képen látott olyat, szóval fene tudja.. azért csak nem panaszkodna ha sikerülne megközelíteni.

(#46472) Woodslave válasza Cassidey (#46471) üzenetére


Woodslave
nagyúr

gyúr? kajákat megcsinálod neki is? Mért vagy VIP? :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#46473) Ijk válasza Cassidey (#46471) üzenetére


Ijk
nagyúr

Csak nehogy elkezdj szoláriumozni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#46474) penene válasza kolosanyi (#46462) üzenetére


penene
őstag

Te meg fórumozol. ;]

(#46475) Cassidey válasza Woodslave (#46472) üzenetére


Cassidey
senior tag

Nem,csak tervezgeti, lusta dög. ;] Azért kaját kap. VIP? Mert annyira király vagyok. :DDD A PH egyik szekciójában voltam aktív pár éve, és néha szét kellett csapni a pasik között, a modik meg nem értek rá. Mondjuk nem voltam valami hatékony. :N Nem jelent semmit egyébként már, csak maradt a nevem alatt.

A szoli hogy jön ide? :U

[ Szerkesztve ]

(#46476) Ijk válasza Cassidey (#46475) üzenetére


Ijk
nagyúr

Fitnessmodellek rossz szokása.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#46477) Shadowbull válasza Woodslave (#46466) üzenetére


Shadowbull
addikt

nekem is jobban tetszik, csak tudom hogy ez nem genetikailag van belem taplalva hanem a tarsadalom amiben elek befolyasolta igy az izlesemet. Lehetne egeszen mashogy is :)

Toldi Zsuzsi viszont nem tetszik. Es azok a nok sem, akiknek mar latszik mondjuk a kidolgozott hasizmuk. Meg azok se akik izmosabbak mint en :)

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#46478) Woodslave


Woodslave
nagyúr

na pár idézet a koleszterintől (tojás) rettegőknek.

From The Japanese Lipid Intervention Trial:

“The highest death rate observed was among those with lowest cholesterol (under 160mg/dl); lowest death rate observed was with those whose cholesterol was between 200-259mg/dl” (3)

From The Honolulu Heart Program Study:

“Long-term persistence of low cholesterol concentration actually increases the risk of death. Thus, the earlier the patients start to have lower cholesterol concentrations, the greater the risk of death.” (4)

a referenciákat keresse meg mindenki aki érdekel :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#46479) userxy válasza Shadowbull (#46477) üzenetére


userxy
őstag

99%-ban egy férfinek sem tetszik ha a bnője vagy egyáltalán a nő izmosabb mint saját maga :D

Oka van hogy a testépítő nőknek testépítő hapija van és fordítva az esetek nagy százalékában.

(#46480) kolosanyi válasza penene (#46474) üzenetére


kolosanyi
veterán

De nem egy 15,6 hüvelykes notebookon, hanem egy 3,7-es telefonon. Az előbbi feltűnik mindenképp, míg utóbbi azért nem szembeötlő egy 200 fős előadóban.

(#46481) penene válasza kolosanyi (#46480) üzenetére


penene
őstag

Notebookon hihetőbb, hogy csak jegyzetelsz, mint telefonon. :DDD

(#46482) kolosanyi válasza penene (#46481) üzenetére


kolosanyi
veterán

És ketten két oldalról nézik ahogy jegyzetel, meg fülhallgatót is dug a fülébe hozzá... :D

(#46483) God Vazzeg válasza Shadowbull (#46447) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Respect hogy egyáltalán edzel ilyen tünetekkel :R

(#46484) kolosanyi válasza God Vazzeg (#46483) üzenetére


kolosanyi
veterán

Egyébként igen, le a kalappal!

(#46485) Morris válasza Shadowbull (#46447) üzenetére


Morris
veterán

"Viszont edzek vele, guggolok, de odafigyelve es koncentralva."
Ennyi! Aki vas, az vas! :R :R

[ Szerkesztve ]

(#46486) penene válasza kolosanyi (#46482) üzenetére


penene
őstag

Ja, és biztos nem 2 méteresek, vagyis ők NEM tűnnek ki a tömegből. :D

(#46487) kolosanyi válasza penene (#46486) üzenetére


kolosanyi
veterán

Jóvan má! :DDD

(#46488) Shadowbull válasza God Vazzeg (#46483) üzenetére


Shadowbull
addikt

Az edzes jot tesz neki, mert erositi a gerinc melletti izmokat, es ha ezek erosebbek, akkor az eselye is kisebb egy rossz mozdulatnak. Mondjuk megfazas ellen nem véd :)

Az odafigyeles edzes kozben meg magatol ertetodo.

De meselek mast.

Par honapja mar CBL-en vagyok, szenhidratok csak este mennek benne, edzes utan. Hetfo estenkent eljarok verekedni, egy oras eleg kemeny edzes.

Tegnap a kajaldaban nem volt semmi ertelmes, igy vettem ket szendvicset barna zsemlevel. Este az edzes nagyon szarul ment, alig volt energiam.

Sokkal jobb ha tenyleg nulla CH van elotte, de nem igazan tudom miert. Regebben pedig edzes elott egy oraval nyomtam a csirkerizst, es akkor ment szarul az edzes ha kihagytam.

[ Szerkesztve ]

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#46489) God Vazzeg válasza Shadowbull (#46488) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Én is gerincsérvvel edzek, átérzem a problémádat :K

(#46490) xcds válasza Zomb€€ (#46467) üzenetére


xcds
őstag

Születni kell nagyon tudni. Utána már majdnem mindegy, mit csinál. :DDD

(#46491) Woodslave válasza Shadowbull (#46488) üzenetére


Woodslave
nagyúr

megszokás kérdése. Én eléggé éhgyomorra edzek (minden ch és bedurrantó nélkül úgy bedurranok és pörgök mint az állat) Szombatonként ha megyek akkor előtte ebéd van, mert annyira nem akarok antiszociális lenni, hogy nem eszek a családdal annyit nem ér. Semmivel nincs több energiám, erőm és nem is durranok annyira.

Csodálattal nézem a scitec tagok postjait, akik 1 kiló nudlit vagy miatököt nyomnak lábazás előtt :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#46492) 11-oxo válasza deniro2 (#46461) üzenetére


11-oxo
csendes tag

Na,na,ez azért már lassan sikerül,ha érted mire gondolok... :O :D ;]

.már így is nagyin megemelkedett az átlaghőmérséklet.. :DD

[ Szerkesztve ]

(#46493) Ribi


Ribi
nagyúr

Én azon vagyok kiakadva amikor valaki bedob egy képet, hogy neki az lenne a cél.
Az adott kép meg rendszerint valami versenyen készült. Arra persze nem gondol, hogy azt az alakot senki sem tartja hosszútávon. Az pontosan arra az időpontra alakul ki olyanra. Utána meg felszed pár kilót, mert az a fenntartható állapot. De más azt hiszi, hogy majd azt az alakot ő is eléri és akkor olyan lesz örökre. :( Plusz akkor fel van pumpálva, előtte direkt nyomta az adott gyakorlatokat, hogy minden a legoptimálisabb legyen. Más meg majd az utcán 5 percenként nyom pár fekvőt, meg visz kézi súlyzót, hogy mindig be legyen durrantva a keze vagy mi :F

(#46494) Casanova* válasza Ribi (#46493) üzenetére


Casanova*
veterán

ja meg a csajok mondják, hogy miért nem látnak ilyen szálkás, kemény, izmos pasit a strandon,mint a képen látható versenyző... -.-

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#46495) shteer válasza Casanova* (#46494) üzenetére


shteer
titán

Ez hulyeseg. A nok 99%-a szerint a szaraz versenyforma - finoman fogalmazva - nem tul megnyero.

..szerintem jónak tűnik

(#46496) Casanova* válasza shteer (#46495) üzenetére


Casanova*
veterán

a nagyon szálkás,nem túl izmos pasikról beszélek... akik a naptáron pózolnak bedurranva. :)

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#46497) shteer válasza Casanova* (#46496) üzenetére


shteer
titán

Te ilyeneket szoktal nezegetni? Bar ha jol esik, felolem..

;]

..szerintem jónak tűnik

(#46498) Casanova* válasza shteer (#46497) üzenetére


Casanova*
veterán

kabbe :D :DD

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#46499) shteer válasza Casanova* (#46498) üzenetére


shteer
titán

Kapja be a fogaskerek :P

Amugy a nem tul izmos kriteriumot a topik 98%-a teljesiti ;]

..szerintem jónak tűnik

(#46500) Shadowbull válasza Casanova* (#46496) üzenetére


Shadowbull
addikt

aham, a lanyok errol beszelnek, kozben meg a kis alacsony kover kopasszal kavarnak, aki a Porsche-kulcsot porgeti az ujjan :)

De izomra gyurjatok hanem penztarcara ;]

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.