Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
melory itt van még?
-
őstag
-
norbi2010
őstag
Ha már vádliról esett szó, mit csináljak ha lúdtalpam van, de vádlizni kéne? A 15-20-ik ismétlés körül álló vádlinál rohadtul fáj a talpam. :/ Ülőnél nem annyira, de arra meg nincs gép, így csak a tárcsákat tudom pakolgatni a lábamra, az meg azért bonyolult a 3-4-ik 20-as tárcsánál.
-
venge
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #41796 üzenetére
A négerek nem lábaznak? Nem hiszem!
-
BÁ Nutrition
addikt
én nem lábazok de csak azért mert nem bírja el a térdem sajnos
egyedül a merevlábas felhúzást, de előre nem tudok csinálni semmit[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Ti Bo
aktív tag
válasz Hege1234 #41725 üzenetére
Natúr feketén, némi vízzel felöntve, vagy max egy-két korty 1.5%-os tej bele. Szokni kell "üresen" de pár nap alatt megszokja az ember.
Nálunk is rengeteg pálcika lábú ember van a teremben.... Néha én érzem magam hülyének, hogy erőltetem a lábazást, mostanában ráadásul heti kétszer is....
[ Szerkesztve ]
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Ijk
nagyúr
válasz kolosanyi #41790 üzenetére
Én az ilyeneket teljesen ignorálom, mintha észre sem venném.
Azért nálunk a legtöbb normálisnak tűnik, váltunk is pár szót, és akkor kérdezik meg. Próbálom őket rábeszélni, de azt elismerem hogy a lábazás olyan nehéz edzés hogy még saját akaraterőd is eltompul guggolás vagy lábtoló közben, nemhogy ha valakinek rá kellett beszélni.
A másik dolog a vádli, szerintem a legfontosabb. Baromi esztétikus a kidolgozott vádli, és egyszerűen nem lehet komolyan venni olyan gyúróst, akinek nincs vádlija./人◕ ‿‿ ◕人\
-
baluka6
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #41789 üzenetére
Én szoktam, ha tudom, hogy 2 hátedzés között eltelik bő 1 hét. Nálam úgy néz ki, hogy 3*12, mint "bemelegítés", majd 3-5 sorozat bukásig. Viszont én nyak mögé nem szoktam, csak szélesen mellhez.
-
kolosanyi
veterán
Én egyszer összevesztem egy díszbuzival ezen a teremben ahova régebben jártam. Megkérdezte, hogy minek lábazok, mondom mert kell azt is. Ő szerinte hülyeség és ezt az időt meg energiát fordíthatnám másra is. A lábazástól jobban nem nézek ki úgyse, meg amúgy is van még mit fejlődnöm, mondta ezt egy kis szálkás pávagyerek, fele akkora, mint én. És nem hitte el, hogy azért edzek, mert szeretem, nem azért, mert nyáron csajozni akarok. Szerinte nem létezik olyan ember, aki szeret edzeni. Hú, de felbaszta az agyam, azt hittem fejbeverem egy 20-as tárcsával, aztán inkább otthagytam a francba és edzettem tovább. Azóta se találkoztam vele.
(#41789) BÁ Nutrition
Ha nem is annyit, de kb három hónapig csináltam egész testes, alapgyakorlatokból álló tervet. Heti háromszor, a hát csak húzódzkodásból állt. Leginkább a karom fejlődött tőle, csak egy idő után nem tudtam tovább növelni az ismétlésszámokat. Lehet megpróbálom majd újra, csak épp súllyal nehezítem.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
szokott valaki olyan hátedzést csinálni hogy csak húzódzkodik?
mondjuk 10-12 sorozat aztán kész
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Ijk
nagyúr
Már vagy a tizedik ember kérdezte meg hogy a lábazás a kedvencem, hogy mindig azt csinálom. Mondom hogy minden héten egyszer szoktam mint az összes többi testrészt. Úgylátszik abnormális az átlag gyúrósok szemében ha valaki minden héten lábazik.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Hege1234
addikt
kolosanyi
attól nem félek hogy elcseszi eléggé úgy lőttem be hogy emiatt ne parázzak
de ha már a régi pizza,szalámis kenyeret kilőttem akkor mennyen a tej és a cukor is
Woodslave
szoktam cukor és tej nélkül de csak ha migrénem van
és azt is csak úgy mint kiskoromban a köptetőt
olyan fejet is vágokstickrs
nyírfacukrot bepróbálom
köszi!
-
kolosanyi
veterán
Az első egy-két hónapban csinálj nyugodtan teljes testes edzést (később is opció, van akinek az jön be).
- Fekvő
- Húzódzkodás (ehhez be kell szerezned egy ajtókeretre erősíthető húzódzkodót, pár ezer forintért lehet kapni)
- Pike fekvő
- Invertált evezés
- Szűk fekvő
- Szűk húzódzkodás
- Guggolás (nehezítheted kézisúlyzóval)
- Csípőemelés (legjobb valamilyen instabil felületen csinálni, pl gimnasztikai labdán, elég keményen meg tudja dolgoztatni - főleg az egylábas változat - a combhajlítókat és az alsó hátizmokat
- Vádlizás lépcsőn (ebből az egylábas már szintén jó tud lenni)
- Elülső, oldalsó hídtartásLegelső alkalommal mérd fel, hogy hány ismétlésre vagy képes az egyes gyakorlatokból, ez a nulladik nap. Utána az első edzésnapon a maxnak kb a 70 százalékával dolgozz, csinálj 2 sorozatot mindegyik gyakorlatból köredzés szerűen, az egyes körök között tarts pár perc pihenőt. Az ismétléseket próbáld edzésről edzésre növelni, a hídtartásokat pedig időre végezd, kezd mondjuk fél perccel, folyamatosan növelve az időintervallumot. Heti háromszor bőven elég ha ezt megcsinálod, mondjuk hétfő-szerda-péntek beosztásban.
Variálhatod a gyakorlatokat, csinálhatsz A és B napot, egyik a saját súlyos, másik a kézisúlyzós. Súlyzós napon pike fekvő helyett csinálj vállból nyomást, invertált evezés helyett evezést a súlyzóval, szűk fekvő helyett mehet mondjuk tricepsznyújtás fej fölött (vagy bármilyen tricpesz gyakorlat) és szűk húzódzkodás helyett valamilyen bicepsz gyakorlat. Guggolás helyett pedig kitörést is beiktathatsz erre a napra, hogy változatosabb legyen. Nekem a kedvenc variációm a bolgár guggolás, érdemes kipróbálni.
Nem muszáj így csinálni, ez csak egy lehetőség a millió közül. A lényeg az, hogy kezdj el egy neked szimpatikus tervet és csináld, kajálj hozzá rendesen és lesz eredménye. Aztán menet közben úgyis magadra fogod szabni, legyen szó bármilyen tervről, persze ez majd csak akkor, ha már egy ideje edzel.
-
barisj
aktív tag
rendben
Gastrofarmtól rendelt már valaki? Elvileg olcsó és jó húsokat árulnak. Valakinek nincs kedve közösbe rendelni? Rendelési limit 12700ft. Egyedül nem szeretnék egyszerre ennyit venni,félek,h rám rohad xd 1100ft a csirkecsöcs filé kilója.
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
barisj
aktív tag
Na re
Eltelt 1 hónap,amikor elkezdtem az edzést dec. 9.-én,akkor vótam 58.7kg,ma jan. 9.-e van és sikerült felhíznom 61.9kg-ra. Képek alapján csak nagyon minimális változás látszik,szal egyenlőre felesleges kiposztolnom maybe next time
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
hrvp
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #41771 üzenetére
Spammer se ír már ide, ha már nem izmos embereknél tartunk. Pedig megkérném, hogy küldje át a b(unny és) b(arátai)tv letöltő csodát.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #41769 üzenetére
kegyetlenül kipattintotta magát. Lehet mégis van a gumicukorban valami, vagy valóban azt kell csinálni, hogy felhízik az ember 140 kilóra Miért van az, hogy aki izmos, vagy izmos lesz nem ír ide (többet) Mondjuk ez Boxerre pont nem vonatkozik
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Ribi
nagyúr
válasz God Vazzeg #41767 üzenetére
Na kösz a támogatást
Neked biztos van szag értelmed -
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #41770 üzenetére
áh, nem bírta a stresszt, ezért nem ír ide már, Boxi detto
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #41769 üzenetére
Vagy tömegel valami barlang mélyén és gangnam stylet hallgat. Kijön, meglátja az árnyékát, oszt majd ír ide valamit
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #41768 üzenetére
má fitnesszezik, mert rájött hogy az teccik a csajoknak
asszem van egy nagy zyzz posztere aztán azt rakta a tükör heJére és úgy pauzolyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
freaghill
őstag
-
kolosanyi
veterán
Így van, szépen el lehet kezdeni saját testsúllyal edzeni. Az alapok ismerete természetesen szükséges, jó kaja és megfelelően összeállított edzésterv az szükséges, bármit is csináljon az ember. A kézisúlyzók meg jók lesznek izolációs gyakorlatokhoz, illetve nehezíteni egy-egy saját súlyos cuccot.
-
Ribi
nagyúr
Mit javasoltok kezdőknek, hogy egy alap erőnlétet összeszedjek, izületek kicsit megerősödjenek?
Leginkább otthonra, 2 kézi súlyzó birtokában? -
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #41758 üzenetére
akkor csak semmi nyugalom.
Üdv: Józsi
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #41754 üzenetére
rákos leszel azoktól nem?
-
GyurosAki
tag
válasz #65313280 #41737 üzenetére
Hihetetlen. Hogy tudnak ennyire sztárolni egy bűnözőt. Meg az, hogy Arnold... Nem is mondok semmit.
Wood: Úgy nem, ahogy ő lett az. Inkább maradok csóró, de tiszta lelkiismerettel. Amúgy nem hiszem el, hogy máshogy nem lehet meggazdagodni, csak úgy, hogy másokkal kib*szol... -
_NCT
addikt
válasz Shadowbull #41746 üzenetére
Egyszerre kettőben is : nagy arc és adócsalás kategóriában...Győzike után ez a következő akit Dunába lőnék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bohóc kategóriában verhetetlen, úgyis lassan minden szarnak van külön kategóriája.
-
BÁ Nutrition
addikt
térdgatyás metrosex kategóriában indul
tehát ahol lepontozzák ha izmos vagy
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
válasz stickrs #41733 üzenetére
Egyetértek veled, de szerintem nem a láb kevés, hanem a többi sok! Két-három havonta szoktuk váltani az edzésterveket, az előzőben volt felhúzás is és guggolás is. Lehet, hogy ez az edzésterv nem lesz hosszú életű, majd látjuk, hogy hogy bírjuk enerdzsivel.
Meg annyi csalás azért van a dologban, hogy egy héten négy napot edzek, nem ötöt.Bá: a magas intenzitásra én a rövid pihenőidőre gondoltam.
-
kolosanyi
veterán
válasz Hege1234 #41725 üzenetére
Nem az a fél deci tej cseszi el a diétát, amit a reggeli kávédba tennél.
(#41736) KoVee84
Nekem aztán tök mindegy. Jó egészséget kívánok, illetve azt, hogy ne legyen baja a gerincednek, mert rohadt szar egy dolog. Részemről én is lezártnak tekintem a témát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Woodslave
félisten
ha az elméleti részét nézzük a dolognak, akkor ennek a tervnek köze nincs az erőnöveléshez. Amúgy ha bírod egy jó hipertrófia edzésterv
most néztem Arnold motivációs videót, ő is 5 órát edzett egy nap fénykorában nem kell buziskodni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz stickrs #41733 üzenetére
én mellre csak akkor tudnék kétszer edzeni hetente ha nem vágom haza egyik edzésen se az izmokat, így a regeneráció 5 napról visszaesne 1re
41707: az intenzitás amúgy nem azt jelenti hogy jó sok sorozattal széthajtod magad
[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
hello. láb nagyon feltűnően kevés a többihez képest.. pl mellre megy 15 sorozat első edzésen, 16 másodikon, quadricepsre meg össz 8 egy edzéssel. lábbicepszre meg 4. amit még hiányolok,azok a döntött törzsű evezések,felhúzás. sztem csupán egykezes evezéssel nem lesz meg a kellő vastagsága a hátnak,ahány féle lehúzás annyi féle evezés kellene. mondjuk nekem ez a program 100% h túledzésbe torkollna. meg a hasat nem találom,és az alkart nem kötöszködésképpen irtam,csak kifejtettem a véleményem
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
törölt tag
válasz BÁ Nutrition #41724 üzenetére
Az nincs a teremben.
-
freaghill
őstag
Ma reggel megfogadtam, hogy ma kialszom magam (min. 8 órát fogok aludni).
Holnap 6:10kor kelek.. -
m3tr0
őstag
válasz BÁ Nutrition #41722 üzenetére
[link]
PL. brazil jiu jitsu..semmi másból nem áll csak földharcból...illetve földre vitelbőlmod: "martial art and combat sport"
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
aki diétán van:
mivel a cukor és a tej nem játszik
ki hogy oldja meg a napi kávé adagját ?
én stevia és xilit -re gondoltam mint cukor helyettesítőre
a tejpor mennyire fér meg diétában ? -
BÁ Nutrition
addikt
a harcművészetnek az a lényege hogy a lehető leggyorsabban megöld a másikat
nyilván meglehet fogalmazni szebben is
de ebbe nem fér bele az hogy a földön birkózolpersze én nem vagyok szakértő, ezért is kérdeztem rá vissza
[ Szerkesztve ]
-
hrvp
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #41715 üzenetére
Jiu-jitsu?á, erre sem lehet ráhúzni, ez is küzdősport.[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
off: a múltkori kocsis témához egy videó: [link]
pár magyarul beszélő ember egy 607esben valami autópályán...[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
Akkó ihun-é:
Mell/Hát
Fekve nyomás 4 x 8-10
Ferdepadon nyomás 4 x 8
Tárogatás nagy súllyal 4 x 8
Csigás keresztezés 3 x 10
Lehúzás nyak mögé 12-10-8-6
Mellhez szűken fenntről 4 x 8
Egykezes fűrészelés 4 x 6 nagy súllyal
20 perc kardióKar/Váll
Oldalemelés 12-10-8-6
Mellről nyomás állva 4 x 8
Döntve oldalemelés 4 x 8
Bicepsz Scott-padon 12-10-8-6
Váltott karral 4 x 8
Koncentrált bicepsz alsó csigán 4 x 12
Letolás csigán kétkezes 4 x 8
Homlokhoz engedés 4 x 8
Kötéllel fej fölött 4 x 12Láb
Guggolás 4 x 8-6
Combfeszítő 4 x 8
Combhajlító 4 x 12
Vádli ülve 4 x 8
Bocs 4 x 15
Álló vádli 4 x 15Mell/Hát
Ferdepadon nyomás 4 x 12
Fekve nyomás 4 x 10
Tárogatás 30 fokon 4 x 10
Tolódzkodás 4 x 8
Lehúzás szélesen mellhez 4 x 10
Ülve evezés 4 x 8
Melltámaszos padon evezés 4 x 8
Fűrészelés magas ismétlésszámmal
kevés pihenővel 4 x 12Kar/Váll
Nyak mögött nyomás 4 x 8
Előre emelés 4 x 8
Állig húzás 4 x 8
Koncentrált bicepsz Scott-padon 4 x 10
Alsó csigás kétkezes bicepsz állva 4 x 8
Homlokhoz engedés 4 x 8
Egykezes letolás 4 x 10
Tolódzkodás egyenes tartással 4 x 12
20 perc kardió -
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #41715 üzenetére
Jogos, a keresett szó a küzdősport.
-
kolosanyi
veterán
válasz KoVee84 #41701 üzenetére
Mindenféle fröcsögés, meg haterkedés nélkül mondom: a kettlebell gerincgyilkos sport. Miért? Egész egyszerűen azért, mert nem tudod kizárni azokat a mozdulatokat, amikor előre döntött törzzsel fejtesz ki erőt egy súly ellenében. Gondolj csak a swingre, snatch stb. A porckorongsérv gyakorlatilag azt jelenti, hogy a csigolyatestek közötti lágy szövet hátra, az ideg felé kiboltosodik, nyomja az érzékeny ideggyököt, ez fájdalmat okoz. A gerinc az ágyéki és a nyaki homorulatnál a legsérülékenyebb, ott nincs jelen a bordák stabilizáló hatása. Ha leülsz, előrehajolsz, az ágyéki homorulatban a csigolyatestek első fele közeledik egymáshoz, a hátsó, ideg felőli távolodik, így nyomódik a porckorong az idegek felé. Ergo ezek a mozdulatok sérvesítő hatásúak, előbb vagy utóbb mindenkinél jelentkezni fognak problémák (ezért kapnak sérvet az ülőmunkát végzők 35-40 éves korukra).
A gond tehát nem elsősorban a tengelyirányú kompresszió, ahogy sokan gondolják, ebből a szempontból ellenállóak a porckorongok, hanem a gerinc sérülékeny helyzetében végzet erőkifejtés. Tipikusan a bell ilyen, az erőemelés (guggolás és főleg felhúzás), azok a harcművészetek, ahol földharc van, egyes labdajátékok, pl röplabda stb.
Itt most nem az a lényeg, hogy nekem bejött-e (be, az elején imádtam), hanem az, hogy a gyakorlatok egy része helyesen végrehajtva is veszélyes, amit kompenzálni kell tengelyirányú nyújtással. Aki meg alapból hajlamos rá, az jobban teszi, ha nem csinálja. Ha van a családban porckorongsérves, nem árt óvatosnak lenni, illetve magas emberek fokozottak veszélyeztetettek ilyen szempontból, a hosszabb erőkar miatt nagyobb erők hatnak a gerincre. -
venge
aktív tag
Jár hozzánk egy srác, aki korábban erőemelő volt, versenyeken is részt vett, testépítő versenyen is (hogy milyen eredménnyel nem kérdeztem), elég jól keni az edzősködést. Őt szoktam megkérni, hogy állítsa össze az edzéstervemet.
Hétfőn megkértem, hogy állítson már össze egy olyat, amivel visszanyerhetném az erőszintemet, mert az valahogy lekerült a béka segge alá! Amikor átküldte, először mérgelődtem rajta, hogy én nem fogok két, két és fél órát edzeni naponta!
Öt napra osztotta fel, van egy láb nap, két mell-hát, két váll-kar. Minden napra 8-9 gyakorlat, plusz még két kardió is (mondjuk egy kicsit félek is, hogy leesik az izmom).
"Már" két napja ezt toljuk, piszok nagy intenzitással, és egy óra negyven percbe belefér. Mocskosul élvezem, érzem minden alkatrészemet!
Nem akarok senkit untatni vele, de, ha valakinek kell, nagyon szívesen elküldöm! -
szőröscica
addikt
Ok, na kiderült, hogy a 90 grammos CH bevitel kevés naponta, nem bírom.
-
Mikuland
tag
[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Ti Bo
aktív tag
Ittam múltkor Driven Sport Craze-t (külföldön istenítik, de amióta kiderült, hogy az egyik összetevője Európában tiltólistás és Rob Riches bebukta a doppingtesztet kb sehol nem kapható) na az hasonló eredménnyel járt..... Több amerikai fórumon írják, hogy állítólag amfetamin származék van benne. Nagy kedvencem Furious Pete is azt itta/issza liter szám!
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Delta Force (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest