Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Nah csináltam egy képet, de csak mert már többet kértétek
[link]Ez lett az első ilyen feszítős (csalós)
Impossible is nothing
-
-
meroly
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Az új biccsszlepp, innentől kéretik ezt használni: [link]
-
Champipi
aktív tag
válasz deniro2 #20461 üzenetére
D-Aspartic-Acid-ról kérdeztél, én próbáltam már, a Scitec HOS és Testomump termékekben és tényleg hozott erőt, (nem röhög, de fekvenyomi ment 65 kg helyett 80 kg-al).
De kell mellé szerintem olyan cucc is, mint az Estro-Dim volt, mert a Testo-ból Ösztró lesz (aromatizálódás) és az meg nem jó. Szóval ez egy ördögi ciklus, felnyomod a tesztót, de akkor feljön hozzá az Ösztró is, és valahol meg kell eszt szakítani. Legalábbis nekem marhára érződik, az aromatizáció.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz meroly #20488 üzenetére
Zárójelbe raktam off-ba, az nem kihangsúlyozás. De ebben igazad van oda se kellett volna írnom. De hogy te mekkora egy főgyökérzet vagy. egyébként meg azért írtam oda, hogy érzékeltessem, hogy nem fenyegetésnek szánom.
Nehogy válaszolj! Hagyjuk már a picsába![ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Nightmare #20485 üzenetére
Amelyik ugat az meg nem harap, tudod
(#20486) Tamoo: akkor ne hangsúlyozd ki hogy nem mint nagybetűs kéred, ha mégis úgy van. Legyen neve a gyereknek.
(#20489) MMA87: nem, majd jövő héten. Csak baromira zavar az álszentség. Mondja ki ha úgy kéri és ne tagadja még direktben, hogy nem úgy van, mikor úgy van. Ennyi. Téma zárva.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Nightmare
senior tag
Inkább beszélgetek így, mint állandóan személyeskedni, meg amit meroly is írt. Lehet néha sok, nem mondom, de anyázás, meg hasonlók nincsenek. Személy szerint jobban preferálom az ilyen hülyülést, mint amiről meroly beszélt. De ha zavar, visszaveszünk.
meroly: a kispöcsre. Nem az a lényeg mekkora a kutya, hanem, hogy ugasson.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz philoxenia #20480 üzenetére
Szóval melody azért kapja az ívet mert irigyek vagyunk rá!
(#20483) meroly: OK, akkor nagybetűsként kértem! Fel merem vállalni.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Jó, de akkor vállald fel, hogy nagybetűsként kérted az előbb is, mert ez így eléggé kétszínű, hogy téged nem zavar, mégis kéred, de nem mint nagybetűs, szóval érted....
(#20484) Tamoo: rendben, eddig is értettem és jogos is volt, csak azért rakjuk mán' helyre a dolgokat, na.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
philoxenia
MODERÁTOR
Személyeskedés itt nincs is, irigykedés szokott inkább lenni.....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Casanova*
veterán
válasz deniro2 #20474 üzenetére
ez az,hogy több cuccot kell szedni egyszerre,kombinálni kell! Én mindig így csináltam és beváltak és a T-Bomb igen is jó cucc, fejlődtem ettől rendesen. Kreatin, tribulus,zinc,vitaminok,kis tömegnövelő és sok protein ment mellé.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
philoxenia
MODERÁTOR
No igen, próbáljatok szolidabb kifejezéseket használni, ne az alapján találjon már a gugli a topikra, hogy "*i" stb......
meroly: az az illető, akihez mostanában volt, hogy hasonlítanak, nem biztos, hogy "nyikhaj" de hogy nem énekes, az biztos.....
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
meroly
veterán
Nézd, ha nem jön be, akkor ne olvasd, nekem sem jön be a személyeskedés, meg a smiley-k nélküli "állítólagos" poénos beszólások, amikor már mindenki melody-zik vagy ahhoz a nyikhaj énekeshez hasonlít vagy ha bármit írok, mindig beleköt valaki, mégis elviselem és itt vagyok.
Vagy írd nagybetűsként.
és (#20477) philoxenia: ok, a káromkodást visszaveszem.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
deniro2
senior tag
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz deniro2 #20465 üzenetére
ja 3g. Oda is írtam 3x1. szerintem DAA-t kombináld triboosterrel! Ugye triboosterből napi 2 kapszulát veszel be?! Csak úgy hat igazán
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
deniro2
senior tag
válasz Casanova* #20462 üzenetére
Van annál jóval olcsóbb is.3g kell naponta.
Akkor gyorsan próbáld ki, amíg elfogy a triboosterem...
Ja, nem olcsóbb...[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz wertigo1984 #20458 üzenetére
Valahogy úgy.
Bicepszre? Mindig mást. Mellnél kötve vagyok, de bicepszre amikor megunom, váltok. A kalapács mindig benne van, de a többi változó.Casanova: kösz, braty.
Woodslave: jöhetsz Te is tejért a hosszú cicire.
Amúgy kösz.
Azért is raktam be már képet, mert sokat vagyok basztatva, talán így elhiszik a fórumozók, hogy néha gyúrok is.(#20463) Tamoo, alacsony vagyok, így sosem lesz vastag karom. De úgyis az összhang számít. De Rólad sem láttam képet még.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Coccolino_O #20449 üzenetére
Te miért jársz ide? Komolyan kérdezem.
(#20457) Nightmare: Mélynövésűék előnyben. De egyébként rohadjon meg a befőtted!
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
D-AA-val van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
[Jó reggelt buzik.]itt egy kép,lehet kritizálni.
-
hrvp
aktív tag
Te meg azért jársz ide, hogy végre valaki igazolja az elméleted, hogy ide mindenki önigazolásért jár? Mert ezt vagy 20-adszorra írtad le.
-
Ijk
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #20452 üzenetére
"van aki heti 3-4x is edz mellre"
Hát az vagy tele van szúrva, vagy hülye.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz wertigo1984 #20451 üzenetére
én nem vagyok fekvenyomó, de több tanulmányt őőő akarom mondani módszert is hallottam, olvastam
van aki heti 3-4x is edz mellre, van aki 2x
de ezek egyike sem testépítő modell, szal még annyi közöm sincs hozzá mint ahhoz
régebben mikor 2x edzettem mellre mindig fájt a vállam, heti 1nél semmi baja
akkor se ha minden alkalommal csúcsot nyomokamennyire tudom fekvenyomóknál is csak heti max 1x mennek fel nagy súlyra fekve, többi mell edzés inkább egyéb gyakorlatokat erőltetnek, pl tolódzkodás, döntött pados nyomások, én ha rendesen leedzek nem is tudok nyomni 5 napig, szal nem tudom hogy csinálják
viszont az 1 ismétléses maxot elég jól ki lehet tolni ha csak mondjuk 2-3 ismétléseket nyomsz
cserébe az állóképességed lecsökken, szal utánna visszaállni 8-10 ismétlésre nem kellemes
régen csináltam olyat hogy 50be bemelegítettem picit, majd 10-15 kilónként nyomtam 2 ismétléseket, minimális pihivel, így is kb megvan ugyanaz az ismétlésszám mint 4*8al csak jobban hozzászoksz hogy nem kell sokat nyomni, ill nem fáradsz el mire felérsz nagy súlyra. meg az izom is vhogy rááll az egészre
volt olyan hogy egy súlyba tudtam max 1et nyomni, de 10 kilóval többe is belenyomtam 1et
emlékszek itt a fórumon volt olyan sráci aki 80ba nyomott 8at 90be egyet sem
nem tudom hogy csinálta, de ez voltyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
wertigo1984
őstag
válasz BÁ Nutrition #20438 üzenetére
Koszi a valaszt
Akkoriban a verseny elott 2 honappal minden mell edzesnel a fekvenyomast a 3*5-el kezdtuk, majd utanna csinaltuk a tobbit a megszokott sorozatokban (4*8). Milyen idokozonkent lehet amugy alkalmazni az eroszint novelo tervet?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
BÁ Nutrition
addikt
neked mi is volt a régi neved?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Casanova*
veterán
kapjátok el melodyt!
-
venge
aktív tag
válasz S e t h #20443 üzenetére
De igen, csináltuk! A pihenőidőt lecsökkentettük, de még így is hosszúra nyúlt az edzés!
Hülyék vagytok, te mind!
Olvasgatom egy ideje a sok-sok pisist, most meg negyed órán belül, már kétszer voltam pisálni, de úgy érzem, megint kell! Biztos a földiepertől van, amit betoltam az arcomba... -
S e t h
nagyúr
Azért nem mindegy, hogy hatalmas akarsz lenni, vagy jól is akarsz kinézni, mert a két óra edzéssel az elsőhöz több esélyed van.
Intenzitás növelésén nem gondolkodtál?Egyrészt legalább felére tudod csökkenteni az edzés időtartamát, másrészt a vérbőség új dimenzióit is megismernéd.Félre ne érts, van akinek tényleg a hosszú, alacsony intenzitású edzés jön be, de ez szerintem inkább az erőszint növelőkre, tömegelőkre, erősportot űzőkre jellemző, a pure testépítéshez kicsit növelni kell a fordulatszámot.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
meroly
veterán
-
Jim-X
őstag
válasz BÁ Nutrition #20434 üzenetére
Az nem dorozsma?
(#20437) venge: Az állat
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz wertigo1984 #20259 üzenetére
nem erő növeléséről volt szó hanem tömegről, és szálkásításról
alapvetően nem az az oka hogy diétában gyakrabban használnak 12-20 ismétléses sorozatokat mert attól milyen szálkás leszel. ill tömeg növelésére sincs akkora hatással az 5 ismétlés.
(persze nyilván valamennyire igen)
de a lényeg hogy ennek inkább közvetett okai vannak
ha versenysportban gondolkodunk, tehát minimum melody szinten edzel akkor diétában egyrészt akár annyira energiahiányos állapotba kerülhetsz hogy egy izomcsoportot is alig bírsz leedzeni naponta, vagy akár azt is bontottan, ill az izületi folyadék megcsappan és a nagy súlyokkal való edzés fokozottan sérülésveszélyessé válik. szal nem a 20 ismétléstől leszel szálkás, száraz ez csak egy velejárója az extrém diétának. a kajától és az aerobtól viszont igen, vízhajtás, só, fűszer elhagyása stb
nyilván csomó dolog befolyásolhatja még
ha televered magad növivel akkor nem kell extrém alacsony ch-n tartanod magad.. ezért is van hogy sok profi egész kiválló formát tud tartani 8-10 hónapon át is. ill bejátszik a genetika is.még cáfolható a fenti elmélet azzal is hogy a magasabb ismétlésszámal érettebb izomzat alakítható ki. elvileg
de a lényege amiért írtam az az volt hogy ne a 12es ismétlésektől várjátok a csodát
ha abban gondolkodtok akkor 2000 ismétlés legyenyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
venge
aktív tag
válasz NyxNyxNyx #20430 üzenetére
Hát a két és fél órában benne van az oda-vissza út is, de így is két óra az edzés. Két izomcsoport, négy-négy gyakorlat.
Az OTT vásárlására két évet kellett várnom. Addig győzködtem, hogy jó lesz az, kell az. Akkor azt mondta, hogy az egy dolog, hogy égetem magam benne, de, ha velem van akkor is felveszem és őt is hülyének nézik!
Most van kettő![ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
meroly
veterán
Azt most csináltam először mert olyan gépem ugye itthon nem volt de edzőtárs nézte és szabályos volt. Hiszek neki mert van vagy 100kiló olyan magassághoz mint én és 10éve edz. Szóval szólt volna ha szarul csinálom.
Wertigo: mondjuk megint van valami vírus mert egyre kevesebben vannak az óvodában is. Csak nehogy megint beléd beszéljem mint múltkor.
Casanova: nem rakok mert nincs is. Majd nyáron Addig várj türelemmel
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Woodslave
félisten
válasz Coccolino_O #20422 üzenetére
qrvara építő jellegű hsz-ekkel bombázod szét a topicot
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
venge
aktív tag
válasz mocsanisi #20415 üzenetére
36 éves vagyok. Mit várok tőle? Igazából túl vagyok már egy pár kreatin kúrán, ismerem a hatását, de Triboostert még nem szedtem. Viszont a mi kaszanovánk rendesen megfertőzött ezzel a tesztoszteron fokozással, csodákat várok tőle!
Más: a párom sokallja a heti négyszer két és fél órát, amit a teremben töltünk. Egy párszor vitatkoztam vele ezen, de rájöttem a megoldásra.
Korábban én is itthon edzettem (mint itt a nagyok), meg is van a kondigépem. Ez egy összetett gép, lehet rajta lehúzást, tárogatást is végezni, szabad súlyból van majdnem 100 kiló, plusz két egykezes, plusz francia rúd. Megegyeztem az asszonnyal, hogy továbbra is lemegyünk négyszer, de beleszorítjuk az edzéseket másfél órába, a többit itthon kenem.
Csak azért is hatalmas leszek![ Szerkesztve ]
-
ilyen dymatize 100-iso -t ivott már valaki? ízre? oldódásra? hatás (hasmenés, puffadás, esetleg kinőttek az izmok)?
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Coccolino_O
őstag
Visszaolvastam, de minek.
-
Dexar007
veterán
válasz God Vazzeg #20335 üzenetére
Csak az a senkiházi,aki reklámozza,hogy koximaxi és oldalakon keresztül bizonygatja,hogy ,, egyáltalán nem olyan vészes az".
Felőlem nyugodtan nyomja fel a seggébe,de ne legyen már oldalakon keresztül ez a téma.Give me your cum,bull!
-
Ijk
nagyúr
Túléltem a lábat, már a végén kellemesen fájt a combizmom. Viszont vagy az asztmám kezd kijönni vagy levegő nem volt a teremben, de majd megfulladtam.
Melody: Azért mert szarul csinálod. De ne aggódj, kezdők mind szarul csinálják, de sokan akik már évek óta edzenek azok is.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
meroly
veterán
válasz wertigo1984 #20412 üzenetére
Én is hagyok egy óra pihenőt az edzés utáni turmix után míg nekiállok kajálni.
Impossible is nothing
-
wertigo1984
őstag
En edzes utan azonnal megiszom a turmixot, tusolok majd ra kb fel oraval kajalok. Most is igy tettem, de a masodik falat utan elkezdett a hasam fajni es levert a viz. Legkozelebb jobban odafigyelek ra.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
_NCT
addikt
válasz wertigo1984 #20409 üzenetére
Tegnap en is szetkurtam a hatam,de ez kellett.Edzes utan kb 1-1.5 oraval eszek azutan h megittam tomegnovelot.Addig megcsinalom a kajat,letusolok,hagyom h meglegyen a lecsengese az edzesnek. Kapasbol edzes utan nem is tudok enni...
Mostanaban elkezdtem hanyagolni a nyujtasokat edzes vegen,faj is mindenem jobban....
[ Szerkesztve ]
-
-
_NCT
addikt
válasz wertigo1984 #20406 üzenetére
Jah mikor tuledzettem magam
-
wertigo1984
őstag
Nagyon jot hataztam meg bicepsueztem, hazajottem, ettem 2 falatot de rohadtul hanyingerem van. Volt mar veletek is ilyen?
-
mocsanisi
senior tag
Mai kép még mindig nem megy semmi se.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
meroly
veterán
válasz Casanova* #20403 üzenetére
A kúrának vége, a maradék megy az edzés utáni turmixba. 71-72kgról kezdtem most fixen tartom a 74-75öt
Képet nem rakok, ne erre akarj recskázni, meg vennem kell nagyobb optikát mert nem férek bele ja és amúgy is zárható lenne a topik úgyhogy nem akarok
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Richard #20400 üzenetére
Ok lehet hülye példa mert a lábtolon lévő 170kg se volt annyi az biztos az áttétel miatt. De sima guggolásnál mondjuk pl nincs mit variálni és Ijk már 3 éve edz én meg 1 éve guggolok úgy igazán aztán mekkora a különbség. Nem bántásból meg semmi, ő dolga csak furcsa.
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest