Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
válasz mocsanisi #20415 üzenetére
36 éves vagyok. Mit várok tőle? Igazából túl vagyok már egy pár kreatin kúrán, ismerem a hatását, de Triboostert még nem szedtem. Viszont a mi kaszanovánk rendesen megfertőzött ezzel a tesztoszteron fokozással, csodákat várok tőle!
Más: a párom sokallja a heti négyszer két és fél órát, amit a teremben töltünk. Egy párszor vitatkoztam vele ezen, de rájöttem a megoldásra.
Korábban én is itthon edzettem (mint itt a nagyok), meg is van a kondigépem. Ez egy összetett gép, lehet rajta lehúzást, tárogatást is végezni, szabad súlyból van majdnem 100 kiló, plusz két egykezes, plusz francia rúd. Megegyeztem az asszonnyal, hogy továbbra is lemegyünk négyszer, de beleszorítjuk az edzéseket másfél órába, a többit itthon kenem.
Csak azért is hatalmas leszek![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest