Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz wertigo1984 #19297 üzenetére
Te gazdag vagy. vegyél stack-t! Kai Greene Get Shredded Mass Stack
(#19298) venge: ez jó ljk szövege: hányásig kell lábazni.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
venge
aktív tag
Ez majdnem bejött!
-
-
meroly
veterán
Azért örülök hogy az elmúlt hétvégén meg vagyok említve úgy, hogy az izmos szó is szerepel valahol a hsz-ben
Köszi srácokImpossible is nothing
-
venge
aktív tag
Na, induljunk lefelé! Lábnap...
-
_NCT
addikt
Én ezt használom, tudom ajánlani, nagyon durván felpörget. Igaz én sohasem kávézok, rám azért van szerintem extra nagy hatással a benne lévő koffein.
Van benne zsírégető is + creatine (3g ami nem rossz), ezért is preferálom. Adagolásra 1/2 mérőkanál van írva, ami igaz is, 1 mérőkanál nagyon durva, nekem 1000x jobban beb@szott mint anno a Hot Blood.
Hátránya, hogy kb 3 hét után megszokja a szervezeted, utána pihentetni kell 1-2 hétig.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz wertigo1984 #19278 üzenetére
MM Code Red ezt toltad már MM fanatik? 60 napi adag,jó ár érte!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
shteer
titán
utsó 150hsz lényege, hogy spammer behányt
szerintem jónak tűnik..
-
Casanova*
veterán
válasz God Vazzeg #19276 üzenetére
ugyan már! Én ma nem nyomok súlyt. Egész nap punnyadok,zabálok. Egy szóval tömegelek.
-
spammer
veterán
válasz gyáliSanyi #19277 üzenetére
Azért én azzal nem kísérleteznék, hogy a kocsiban hagyom bekeverve egy napig ebben a nyári melegben. De meddig tart bekeverni, nincs rá 10 mp-ed?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
paye
tag
válasz gyáliSanyi #19277 üzenetére
Csak frissen...!
-
God Vazzeg
veterán
válasz wertigo1984 #19278 üzenetére
Tényleg az vagyok a 93kg-ommal
-
wertigo1984
őstag
válasz God Vazzeg #19276 üzenetére
Jo de Te hegyomlas vagy es hold meretu sulyokat eszel reggelire en meg semmi alvas nelkul megyek most 10re edzeni.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Ebből a Scitec 100%WPP-ből mennyire lehet eltartani 2 bekevert adagot.
Gondolok itt olyanra, hogy frissen kell összekeverni és fogyasztani vagy akár egy reggel összekevert adag sem romlik meg a kocsiban (25 fokon) estére?Live poor, die rich.
-
fesii
aktív tag
De jò olvasni ilyeneket mikozbe en dolgozok...
-
Zomb€€
őstag
itt is bebasz. arra kell rájöjjek, hogy a specnaz outfit sokakat megrémiszt. gyökerek...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Casanova*
veterán
válasz God Vazzeg #19271 üzenetére
ülj le! Egyes!! én is ma bebasztam,meg sok-sok sütit ettem. Holnaptól tömegelek tovább!
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Ballagási bebaszás volt, jóvót, kész vagyok Holnaptól újra diéta, vagy mittomén
-
_NCT
addikt
válasz spammer #19262 üzenetére
Remélem nem lesz igazam, de most van ilyen gyomorfájós fosós görcsölős vírus. Legalábbis a környezetemben 10 embernek ez a baja, csoda hogy én még nem kaptam el, mert mindent az elsők között szoktam.
Mondjuk én is bezabáltam, após szülinapja volt, igaz mintha figyeltek volna rám, grillezett csirke volt salátával, alig győztem magamba tolni a sok csirkemellet Mai nap kihágása egyedül 2 feles pálesz volt
Alig bírtam már ki hogy egyek, remélem reggelig nem harapom ki az ágy oldalát. Be is készítem az éjjeli lámpa mellé a csirkerizs kombót, ha este kimegyek pisilni és esetleg nem ülök le, akkor meglegyen az energia az álláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #19264 üzenetére
"csak a fekák"
Most hogy sokan elhagyták a topikot, beszéljünk a hüvelygombáról Vagy ha már volt szó a matyiról: érdekelne, hogy fejlődés szempontjából ajánlott-e vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
-
spammer
veterán
válasz wertigo1984 #19261 üzenetére
Csirkés zöldséges brassóit ettem, de toltam rá egy kis meggyes piskótát (házi) is, mondván edzés után belefér Szerintem itt a mennyiséggel volt gond Éhes voltam, lapos voltam, bezabáltam Legalábbis remélem, hogy nem valami vírusos nyavalya lesz, esetleg romlott étel...
Köszi a tippet, szerintem 1-2 napig visszaveszek a kajából, csak nem esik le a nemlétező izom
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Coccolino_O #19259 üzenetére
ja csak gains nélkül
csendben figyel
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
spammer
veterán
Edzés után jó éhes meg lapos voltam, aztán "na töltsünk be" felkiáltással bevittem a szokásos kaja kb. 2x-esét. Az eredmény most jött ki belőlem Asszem ma már nem eszek, max egy kis száraz pufirizst. De lehet, hogy kellene egy pár napos lájtos, száraz kajálás, mert az emésztőrendszerem rosszalkodik.
-
Woodslave
félisten
válasz Coccolino_O #19252 üzenetére
simán - de mint minden ez is kondicionálás kérdése, bar mostanában rakok a reggeli kv-ba egy kis kókuszzsírt. Délben körül szoktam enni, ideális esetben ekkor sincs ch (csak ami zöldségben van)
tök mindegy mert nem vagyok izmos, de Zombi az ő a reklámarc (illetve test )
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Van már itt olyan aki izmos?
-
Woodslave
félisten
válasz Coccolino_O #19243 üzenetére
csak pár dolog: reggeli, ch, meg puffaszt
-
Zomb€€
őstag
-
Mikuland
tag
Kösz ecsém!
Az a kevés tesztó ( vagy teszkó ) még éppen elég, hogy a marcsa lekezeljen. Este nem járok ki csövelni, csak ha lefekvés előtt ittam. A tisztán látás érdekében.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
-
Radnix
senior tag
ejj a mai edzés! a 2. láb a "sokismétléses láb"
elölguggolás 3x8-12
hack guggolás smith gépen 3x8-12
kitörés 2x12-15
lábnyújtás 3x15-20 ezt leviszem 12-15-re mert nem látom értelmét, fáj, éget, pokoli, de csak kitartást fejleszt, de izmos nem leszek tőle
lábhajlítás 3x12-15
vádli ülve 3x15-20
egylábas vádli 4xbukó
vádli mellett alkar
harangozás 4x max 15isma lábnyújtás utolsó sorozat vetkőző volt ááááá
mikor kiszálltama kocsiból begörcsölt mindkét lábamon a könnycsepp alakú izoma kogszom most mental focus, nem KV-zom jelenleg, szóval hat a koffein.
(#19236) mocsanisi: várjuk a brutaaal formát majd, de 2 hónap múlva már javában nyár lesz azért
[ Szerkesztve ]
-
-
Jojo5
őstag
hat volt, kegyetlen jo volt
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Casanova*
veterán
nem próbáltátok a tesztó kúrát,azért nem hisztek benne.
dani és jim-x most tolják a tesztó kúrát. kíváncsi leszek mennyit fognak fejlődni, fognak-e egyáltalán fejlődni.[ Szerkesztve ]
-
-
Mikuland
tag
A TZS csökkenést eddig csak az alkaromon vettem észre, de lehet ez csak a sok matyizás eredménye.
Talán teljes testtel kéne végezni.......mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Tamoo
MODERÁTOR
Délelőtt mell+tricepsz adta, bár segítő nélkül szar, mert csak majdnembukásig' tudom csinálni.
Délután most volt másfélóra aerob, jelentem nem esett le a maradék kis izom is rólam.
Nemsoká lesz egy kis grillezés, hogy kompenzáljak.[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
Amúgy én nem tudom mit vártok ezektől a növényi tesztófokozóktól. De komolyan... Amennyi pénzekről itt beszéltek "tesztó növelő kúra" címén... Na mindegy ti tudjátok
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Ijk
nagyúr
Krva jót hátaztam, meleg volt, de járt a levegő. Csöpögött folyamatosan az orromról a verejték.
Éjszaka ki kellett mennem pisálni, és az izomláz miatt állva. Mit tegyek hogy ne jöjjön rám? Emiatt nem fejlődök megfelelően, mondjuk így meg tudnék inni éjszaka is egy turmixot, vagy glutamint. Be is fogom készíteni az éjjeli szekrényre, egy pohár vízzel, mert ha előre rázom össze, akkor már nem lesz jó habos.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
_NCT
addikt
válasz spammer #19220 üzenetére
NEM szenvedek, erről szó sincs. Lehet hülyén írtam le, azt akartam megfogalmazni, hogy amióta normálisabban kajálok, megnőtt az étvágyam ennyi.
Viszont a CH-t emelni még nem akarom, mert akkor még kevésbé tudok zsírt égetni.....Kvázi a hasam nem lesz laposabb (THX a cikket tanulságos)
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Coccolino_O #19214 üzenetére
nem reggelizek, pláne nem zabot
-
spammer
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz God Vazzeg #19218 üzenetére
hát akkor tudnám ajánlani neki a malactápot.
-
Casanova*
veterán
válasz God Vazzeg #19215 üzenetére
na az jó! akkor nem tudom mit nem jól csinál Dani.
-
_NCT
addikt
válasz Coccolino_O #19214 üzenetére
Ráhibáztál, mert van étrendem, pont a héten számítottam ki miből mennyi kell és úgy tettem össze a kaját. Napi 350g CH (igaz írtam korábban hogy a 300CH-val nőtt rendesen a hasam, de akkor még cukor is volt benne bőven meg minden szar) 30g zsír, 142g fehérje. A héten nem nagyon vettem észre, hogy nőtt volna a hasam, de az is lehet h a mellem fejlődött és azért látszik úgy
Cikket meg elkerültem valószínű, majd kibogarászom.
8:00-kor tolom a zabot, 10kor meg a rozskenyeret vagy bármilyen rozsos szendvicset, addig nincs gond, de 10kor egyszer csak érzem hogy bazmeg kiharapom a falat. Furcsa mert eddig az volt, hogy fehér lisztből készült zsemlét betoltam csirkemellel és 11-ig semmi bajom nem volt, se éhség se semmi. Számomra ezért volt furcsa, mióta van normális(abb) étrendem, jobban kívánom a kaját
Vagy ezzel a 7 étkezéssel sikerült kitágítanom a belem....
-
-
Coccolino_O
őstag
A zsír is fontos, de a ch és a fehérje bevitel még inkább. Amúgy linkeltek cikket ezzel kapcsolatban feljebb...
Nem azt mondtam, hogy többször egyél, hanem azt, hogy emeld meg a reggeli zabod mennyiségét. Vagy kapard a falat tízkor, de akkor meg viseld el az éhséget a következő étkezésig. Értelemszerűen ha neked precíz, grammra számolt étrended van (amit kétlek ), akkor kevesebb ch kell, mert reggel már ugye többet ettél.
Reggel 100g zabot szoktam enni, de maximum 1,5-2 óráig lakok jól vele, utána már tudnék enni. Szóval nem vagy ezzel egyedül. Lassú felszívódású szénhidrát, és kitolja az éhségérzetet, de 100 grammban van ~55g ch, szóval azért nem kell tőle csodákat várni. Meg számít bizonyára az egyéni anyagcsere is. Az öreg () WS lehet, hogy jól lakik vele, de nekünk fiatal titánoknak még túl gyors az anyagcserénk.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz Coccolino_O #19211 üzenetére
Csak annyit mondtam,hogy a reggeli zab+fehérje nem telít el engem sem,és rá 30 percre normálisat is tudok/kell ennem mert éhes vagyok.
Give me your cum,bull!
-
_NCT
addikt
válasz Coccolino_O #19211 üzenetére
Az a baj, ha többet eszek, az meg kapásból a hasamon fog meglátszani, és zsír formájában. Igaz a mostani tömegelős étrendemben szerintem egészen jó a zsírmennyiség, napi 30g körül.
Többször meg már hova egyek, napi 7x kajálok.
Mellesleg mikor zabáltam a sok szemetet, akkor kevesebbet ettem kevesebbszer. Mind mennyiségre, mind minőségre változtattam (kellett), ezért kérdeztem, hogy másnál is volt-e ilyen mikor áttért a normális(abb) étrendre.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Mióta kemény 3 napja egészségesen táplálkozom, tehát semmi fehér kenyét, semmi cukros szar, csak víz + zabpehely + rozskenyér/rozsbuci és ezek orba szájba, na azóta kb 3-4 óránként rámtör a falhatnék. Ez miért van? Úgy olvastam hogy a zabpehely alapból kitolná az ember étvágyát is,mivel lassú felszívódású szénhidrát illetve GI indexe sem magas, tehát a cukrom sem bassza fel.
Ez ilyen, vagy nem eszek eleget? Kb 80g zabpehely szokott lenni a reggelim, de 10kor már kaparom a falat, hogy ehessek...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dani82 #19196 üzenetére
próbálj meg valami pörgetőt, ill csinálhatod azt is hogy 3-4 napig leviszed a CH-t 100ra, majd töltesz 300 körül.
fűszer ill só is köthet meg vizet
képet nem láttam hol tartasz, és mit szeretnél elérniill ami furcsa hogy mondjuk mell/bic meg hát tric is lemegy egy edzésen, és még csinálsz is utánna pár dolgot..
én mikor ilyen alacsony CH-n vagyok egy izomcsoportot is csak neccesen tudok leedzeni.[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Casanova*
veterán
válasz Woodslave #19204 üzenetére
olvasom egyesek milyen sok proteint vesznek be de minek???? lehet ezért nem tudnak fogyni..
egyébként a többi sem hülyeség,amiket mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
A protein sem fog zsírrá alakulni és lerakódni, de a túlzott mennyisége esetén a szervezet inkább ezt égeti el és kevesebbet a szénhidrátból és zsírból, ami miatt ezekből több fog tárolódni. Tehát a túl sok fehérje is elzsírosíthat közvetett módon.
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Tegyük már tisztába a gyereket!
Zabálhattok a legtisztábban, elkölthetitek a pénzetek kiegészítő hegyekre. Amíg a koksz el nem kezdődik, csak pinalegyezés van! Na akkor indul és léphet magasabb fokra a költés és az élet!
Ennyi....topik zárható! Viszlát!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Manitou
veterán
Erről csak az jut mindig eszembe, hogy 7 órás hegyi MTB maratont menetem úgy hogy közben szinte csak vizet ittam, 1 db banán meg kb 3-4 cerbonaszeletet ettem közben, mindezt nyári döghőben.
És nem ugrott le rólam az izom És ez mondjuk egy kirívó eset volt, mert nem szokásom napi/heti rendszerességgel ilyesmit művelni. Én ezt az egy órás limitet marhára nem szoktam tartani nagyon sokszor. Hobby szinten szerintem nincs ennek akkora jelentősége. Húha , ha véletlenül 1 óra 20 percet mozgok, akkor biztosan 0,53g izmot fogok veszteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest