- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Szerintetek ez megerkezik szeptember 20. elott? Illetve lehet egyaltalan alkoholt rendelni?
Johnnie Walker A Song of Ice Whisky 40,2% Haus Stark Game of Thrones 700 ml
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Imseros rendelt kinabol cipot, 2 part, amit vamon megfotak. A problema, hogy ezek kamu converse cipok. Marka nev, logo eajta van a cipon, olyan mint az eredeti, de a kifizetett aron is latszik, hogy nem eredtiek.
Tolem ker javaslatot, hogy most mit csinaljon, lehet e belole baja.
En sajnos ezt nem tudom. Lehet belole baja? Mit csinaljon? Egyszeruen toltse ki a papirt, es a fizetesi igazolassal egyutt kudlje el? -
anorche1
őstag
Januar 24-en rendeltem ezt:
[link]
Sajnos nem jott meg, en meg elfelejtettem idoben case t nyitni, csak az eladonak irtam. Van meg lehetosegem vissza kapni az arat? Mert ebay en case t mar nem tudok nyitni.
Az elado utenetben ujrakuldest ajanlott, de en inkabb ujra megrendelnem. Ha irok neki, hogy a penzt szeretnem vissza kapni, az jo megoldas lenne? -
anorche1
őstag
Már megint befürödtem a szemét leírás miatt: [link]
Viszonylag gyorsan kellett egy tok, ezért ebay.co.uk -n a keresést only europe -ra állítottam, és megtaláltam a fentebb linkelt tokot. "Item location:Glenfield, United Kingdom ", így hát meg is rendeltem. Viszont csak miután feladta láttam meg, hogy "Economy Delivery (Economy Shipping from China/Hong Kong/Taiwan to worldwide (11 to 35 business days)) "
Ez mennyire szabályos? Mert szerintem ez elég nagy szemétség. A termék helyét UK -nak adja meg, aztán meg még csak nem is eu -n belülről adja fel?
Ezt megreklamálhatom valahol? Mert így rendelhetek másikat
-
anorche1
őstag
Megoldódott a rejtély, hogy ki és miért nyitotta a case -t, most jött az email

My name is Y, I'm contacting you from ebay Global Shipping Programme regarding item #: 132477298202. I understand you have been in contact with our third party shipper Pitney Bowes, they have asked us to reach out to you.I am sorry to hear the CPU has not been delivered to you. Pitney Bowes have advised us this order has been lost in transit, there has been no update on this parcels movement since January 24th.
To resolve this for you I have opened and closed an item not received case on your behalf to issue you a full refund, you will see this case on your account but you don’t need to take action, it’s just the refund process and will close automatically.
If you'd like to keep an eye on your PayPal account over the next few days for this refund as this can take between 24 - 48 hours.
I'm very sorry for the disappointment. If there is anything else I can help with Péter, please don’t hesitate to reply to this email or if you have further queries on any other eBay topics, please use this helpful Contact Us link;
Ugye 1-2hete írtam a pitney bowse -nak, hogy nem e tudnak e valamit a csomagomról, és végül ők jelezték az ebay supportnak, hogy elveszett.
Ez szerintem nagyon király

-
anorche1
őstag
Most kaptam egy emailt az ebay -től, hogy:
We've let the seller know about your issue
Hi Péter,We're sorry to hear that you didn't receive the item you purchased. Your request is open, and we've asked the seller to respond and resolve your issue by Feb 28, 2018.
If you don't hear back from the seller or can't work something out, you can ask us to step in beginning Feb 28, 2018 by going to the request details from this email or your purchase history in My eBay. When you do so, we will review your case and make a decision typically within 48 hours.
Learn about eBay Money Back GuaranteeDe nem én nyitottam. Van nekem most valami teendőm? (a proci még mindig nem érkezett meg)
-
anorche1
őstag
Tegnap írtam nekik, ma ezt válaszolták:
"Hello,
Greetings of the day!!
Your eBay seller has chosen Pitney Bowes to facilitate the shipment of your eBay order as part of the Global Shipping Program. Your Order # OREUKA11131784135HU included:
Item Ordered/Description: Intel i7 4700MQ Quad core mobile Laptop CPU Fully Working
http://www.ebay.com/itm/132477298202In regards to your inquiry, We are liaising with our carrier to know the details of the parcel and awaiting response from them. We will update you once we get response from carrier. I request you to bear with us till we get a response. We understand your concern and apologize for the inconvenience this may have caused to you.
Sincere apologies for the inconvenience this may have caused you. If you have any further questions, please feel free to contact us using this email address.
Thank you for contacting Pitney Bowes"
Szuper. Már megbántam, hogy 5k -t spórolva angliából vettem, és nem HA -ról.
-
anorche1
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Mennyire normális, hogy még mindig nem érkezett meg? 19-én rendeltem órát kínából, az tegnap megjött. Ezt 20-án rendeltem, angliából.
Viszont már 3 darabban van, és 4 TN -em van hozzá, amiből a nemzetközi (KK907356595GB) egyáltalán nem él, 2 UP -val kezdődő "Tracking Details Uploaded" állapotban van 01.12. óta (UPAAA000000263037678 és UPAAB000000259871686), és egy UP -s szerint 24-én elhagyta a global shipping centert Lichfield, Staffordshire, GB -n, és úton van a célország felé.
Ha nem lenne ez utóbbi, akkor biztos lennék benne, hogy ez eladó lehúzott, így viszont már inkább a magyar postát érzem hibásnak.
-
anorche1
őstag
Megrendeltem ezt: [link]
És az ebay, úgy jelzi, hogy 2 csomagban lett feladva. Ez normális?
Mindenesetre így 3 db TN -em van (egy-egy Global tracking (UPAAA000000263037678 és UPAAB000000259871686), és az egyikhez egy Domestic tracking: KK907356595GB)
-
anorche1
őstag
Csak én nem tudok ebay -en paypal -lel fizetni? Se telefonon, se gépen nem tudok, csak pörög a "Checking your information..." fölött a karika.Szerk.: Csak vissza kellett volna olvasnom, bocsi

-
anorche1
őstag
Del koreabol rendelt cpu -t szerintetek megfogjak?
Rendelt mar valaki?Szerk.: Vagy amerikabol?
-
anorche1
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Közben megtaláltam:
"Ship the item back to the seller within 5 business days of requesting the return when returning an item for a refund."
Az 5 munkanapon belül vagyok még.
Csak tudnám, hogy akkor miért azt az üzenetet kaptam, hogy várjak labelre, nem pedig azt, hogy 5 munkanapon van feladni. Ez eléggé félrevezető, ha nem lennél te, és ez a topic, biztos hogy megvárom a hónap végét.Köszönöm!

-
anorche1
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Nyomtam egy return kérést, az eladó el is fogadta 23-án, és ezt az üzenetet kaptam:
"parts_justlaptops accepted a return for Dell Simple E-Port II USB 3.0 Dock 452-11520 452-11429 0MVP71 0XX6F0 Inc PSU. You should receive a return shipping label by Aug 30, 2017. Just print the label and send the item back to the seller.
Don't receive a label by then? You can ask us to step in and help."Írjak az eladónak, hogy hol van ez a label, vagy majd csak 31-én?
-
anorche1
őstag
16-án megrendeltem ezt: Dell Simple E-Port II USB 3.0 Dock 452-11520 452-11429 0MVP71 0XX6F0 Inc PSU
Rendelés előtt írtam az eladónak, hogy biztos hogy 1.2 -es displayport van rajta, menni fog a 4k@60hz, és azt írta hogy igen, ez kell nekem.Ma megjött, és 1.1 -es dp port van rajta.
Ma megírom nekik, hogy vissza emiatt vissza szeretném küldeni. A vissza postát ugye a paypal fizeti? -
anorche1
őstag
Egy ismerősömnek rendeltem meg ezt:
[link]
A paypales receipt szerint fizettem a termékért 19,99 dollárt, és 13.95 dollárt a "Shipping and handling" -ért.
És még 36.46 dollárt, "International shipping and Import charge" -ért.
Tehát összesen 70.4 dollárt fizettem.Ma jött az email az ebay -től, hogy:
"Dear X,We are writing to inform you that your recent GSP transaction from Y cannot be completed.
The item was stopped at the Global Shipping Center, and has been restricted from international shipment. The item will not be shipped forward to its final destination."
És mellé kaptam emailt a paypal -től a refund miatt, csakhogy 33.94 dollárt kaptam vissza. A 36.46 dolláros "International shipping and Import charge" -ot nem.
Mit csináljak? Kinek írjak?
És miért ragadt meg a termék a global shipping centerben? -
anorche1
őstag
Licitáltam egy termékre és nyertem. Mennyi időm van fizetni?
-
anorche1
őstag
Ebből szeretnék 2db -ot rendelni, egyet fehérben és egyet feketében: [link]
De nem szeretném 2x kifizetni a szállítási költséget. Ez megoldható? -
anorche1
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Megírtam neki, köszi

-
anorche1
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Írtam mind2 eladónak, hogy refundot szeretnék, és ha mégis megérkezne, akkor vissza utalom. A fésűs eladó szó nélkül vissza utalt, és tokos ezt írta:
"Dear buyer,We have already posted your item without tracking number.Something must have happened on the shipping way so you haven't received it yet.It is the matter that both of us don't want to see.We have posted it to the address you left on ebay.Have you checked with your post office?It may arrived already.If your post office had not received it,we can refund to you first,you can repay us if you get the order later on.is it OK ?"
Mit írjak neki? Hazudjam azt, hogy megkérdeztem a postán? Mert nem látom értelmét, hogy valóban rákérdezzek, mert nem is nagyon tudom hogy melyikbe kellene mennem, meg ugye rendes TN -t nem kaptam, mi alapján találnák meg a rendelést?
A megadott cím biztos hogy jó.Előre is köszi!

-
anorche1
őstag
Ismerősnek rendeltem ezt a 2 dolgot 10.18-án:
Hair LCD Iron Electric Massager Tool Hair Straightener Comb Brush Auto Superior
Tracking number: HKAET001074323
Estimated delivery Nov 04, 2016 - Nov 25, 2016Originale NILLKIN Flip Circle Cover Custodia Smart Protettiva Case Per LG G4
Tracking number: 87090317488
Estimated delivery: nincsSajnos még egyik sem jött meg

Mit csináljak? Menjen egy privát mind2 eladónak, hogy még nem érkezett meg? -
-
anorche1
őstag
Ez a csomag anyához lett rendelve, a munkahelyére, pénteken meg korábban zárnak mint a többi napon (pénteken 3kor, a h-cs: 16:30kor, a postás meg 12-13 körül szokott jönni, szóval mégsem értem), lehet zárás után hozta a postás. Azt látom, hogy a Miskolc 2 -es postán van, de hogy lehet átvenni? Mert anyának ugye nem a munkahelyi cím a bejelentett lakcíme. Mit lehet tenni?
És mi van akkor, ha egy nem nyomkövetett csomaggal történik ez? Ott még csak azt se tudnám meg, hogy a postán lehet átvenni, mert senki semmilyen értesítőt nem hagyott.
-
anorche1
őstag
Ezzel mi lehet? Ennyire messze lenne Svédország?
-
anorche1
őstag
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Augusztus 19-én rendeltem egy haveromnak ezt a Huawei Ascend G620S 4G digitizert: [link]
Augusztus 23-án érkezett meg sértetlenül. Másnap oda adtam haveromnak, és ma szólt, hogy nem jó, a képernyő egyik felén nem érzékel.
Mit lehet tenni?Soha többet nem rendelek senkinek semmilyen olyan cuccot, ami bonyolultabb egy fa ajtókitámasztónál. Ha vissza kell küldeni, akkor még jobban megszívtam, mert azzal is szívnom, mintha nem lenne elég gondom e nélkül is.
-
anorche1
őstag
Élnek kint amerikában ismerőseim. Ha ők megrendelnek magukhoz egy 22 eurónál drágább terméket, majd azt postázzák nekem ide, akkor is kell áfát fizetnem?
-
anorche1
őstag
Az előbb rendeltem meg ezt a kábelt. Azt írja, hogy a termék írországban található, de az eladó többi terméke Hongkongban van. Van esély arra, hogy ez tényleg az írektől jön, vagy nyomjak egy cancel ordert?
-
anorche1
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Most hozta a postát

Köszi a válaszokat!

-
anorche1
őstag
Van esély arra, hogy ez a héten megérkezik?
[link] -
anorche1
őstag
Jól gondolom, hogy nagy britania euból való kilépése végett vet az onnan rendelt termékek áfa és vám mentességére?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Május 17-én rendeltem meg ezt a kerékpáros mezt: [link]
Az aznap rendelt ebay -es csomagjaim a mai nappal bezárólag mind megérkeztek, csak ez a mez nem, ezért most megnéztem, hátha van tracking number. És van:
RK484659630CN
Eszerint 06.01-én adta föl. Én ezért tudok reklamálni? Eléggé fel**** az agyam.Szerk.: Most nézzem az e-maileket, 25-én kaptam levelet, hogy a rendelésem feladva. Ebay -en maxium 2 nap, és feladnak mindent, itt meg kellett neki 8 nap? Írta volna meg, hogy sorry my friend, csak 1 hét múlva tudom feldni, rendeld meg mástól

Szerk2.: Most látom van alis topic, szóval ez itt off.
-
anorche1
őstag
24.79 Euros ruha (kerékpáros mez+nadrág) átcsúszhat a vámon? Ugye nem nagy csomag, könnyű, és nincs benne elektronika. +27% -kal, meg pár ezres kezelési költséggel már nem igazán érné meg.
-
anorche1
őstag

-
anorche1
őstag
Tracking number -nek ezt kaptam:
87000974925Ez valami fake cucc, ugye?
-
anorche1
őstag
Ez a tracking number valós?
ID15050079749353CNHa igen, hol tudom nyomon követni? A 17track nem ismeri.
-
-
anorche1
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Szombaton írtam neki, hogy nem kaptam meg, mit kellene tennem, ezt válaszolta:
Dear friend
Thanks for your msg.
I am so sorry to hear that and so sorry for all the troubles.
I promise I really posted your order as soon as I received your payment.
Maybe it has some delays on the way.
As you know sometimes it just happened.
I know you are a nice person and will understand me.
To protect your profit, I’d like to use a faster and safer shipping way to resend your order all at my cost.
Will that be Ok for you?
Or what else I can do for you?
Waiting for your reply and wish you a nice day!
Best regards
Your sincerely, Customer Service DeptHa jól értem, felajánlotta, hogy újra elküldi a terméket gyorsabb és biztonságos úton, a saját költségén. Jól értettem? Nekem ez tökéletes megfelelne. Valaki, aki jobban tud nálam angolul, leírná nekem hogy mit írjak, hogy köszönöm az ajánlatot, és élnék a lehtőséggel.
Előre is köszi!

-
anorche1
őstag
Január 24.-én rendeltem meg ezt, de még nem érkezett meg. Mi a következő lépés? Contact seller? És mit írjak neki? Hogy Hi, the oredered item didn't arrive (nem túl jó az angolom
) -
anorche1
őstag
Címre rákeresve [link] a fórumot találtam. Angolom nem túl erős, de én úgy értelmezem hogy a srác tavaly ilyenkor kapott ingyen egy powerbankot, ugyan arról a címről, mint most én (a 3. oldalon írja):
Postbus 71203
3000 PE
Rotterdam
NetherlandsOda írta, hogy ez gearbest cím, ahova én nem is vagyok regisztrálva, nem is rendeltem onnan semmit soha.
-
anorche1
őstag
-
anorche1
őstag
Ma kaptam Szingapúrból egy noname fülhallgatót, pedig nem is rendeltem. Ez mi? Miért?
Gondoltam arra, hogy rossz csomagot adtak nekem fel, de jelenleg 2 csomagot várok, és telefontokot Angliából, és egy külső 2.5" hdd tokot Shen-zen -ből. -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Többször olvastam már itt, hogy licitálós dolgokat pofátlan árakon is megtudtatok nyerni. Ezt hogy csináljátok? Szerencse, vagy van valami trükk?
-
anorche1
őstag
Ezt szeretném megrendelni. Paypallel kifizetem a terméket és szállítást, ez eddig rendben. Ugye 6000Ft fölött van, ezért jön rá még 27% áfa, ugye? És ilyenkor küldenek a szállítási címre egy levelet, benne elérhetősséggel, ahova el kell küldenem a paypal -es fizetésem másolatát? Amint megkapják kiszámolják az áfát, és mikor hozza a postás a terméket, akkor kell kifizetnem?
-
anorche1
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Utoljára ezt írta az eladó:
Thanks for your email.So we will issue the refund to you within 6 days to resolve your case, please wait and check your Paypal account...
Ez volt 15-én, és még mindig nem jött meg a pénz. A paypal -re kell érkeznie, mivel nincs hozzá bankkártya csatolva, mindig csak pénzt küldök rá. Ha holnap (a 6. napon) sem jön meg, nyithatok case -t? Vagy írjak neki hogy nem jött meg a pénz? -
anorche1
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Ezt válaszolta:
"Thanks for sharing challenges with us and we are really sorry to understand that item still hasn't arrived.
In order to resolve the challenges you are facing, would you like to offer us a chance again and accept a replacement?
It would be much appreciated if you don't leave us any negative/neutral feedback since we have tried the best to assist you to resolve the challenges and neither of us wish such things happen.
We sincerely look forwards to hearing from you soon and sorry for any inconvenience caused.
Yours faithfully,
cherry- heavenstores"
Mi legyen a következő lépés?
-
anorche1
őstag
Március 4-én rendelt csomagom még nem érkezett meg, és ma volt a várható szállítási idő utolsó napja. Ezt rendeltem, 2db -ot. Írjak az eladónak hogy nem érkezett meg, vagy egyből nyissak case -t? Eddig még soha nem volt olyan hogy ne érkezett volna meg.
-
anorche1
őstag
Ebay -en hogy keressek rá a műanyag pohárra? Mert glass illetve plastic glass szavakkal nem találok megfelelőt. Egyébként fél literes kellene.
-
anorche1
őstag
November 14-én rendeltem 5 dolgot. Az első múlthét szerdán, a második csütörtökön harmadik pénteken negyedik tegnap és az ötödik ma érkezett meg

5 napig kaptam a postástól ajándékot
-
anorche1
őstag
Ha valakinek semleges értékelést adtam, akkor azt kitudom javítani valahogy pozitívra?
-
anorche1
őstag
Mennyi ideje van az eladónak hogy elküldje a terméket? Mert 14 -én rendeltem ezt, és még most sem adta föl

-
anorche1
őstag
Btw miért szűnt meg az ebay.hu?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Vett már valaki e-bay -ről kerékpárt? Ezt a szépséget néztem ki, mert itthon nem találok 100 000 környékén országútit, a fölé meg nem igazán szeretnék menni, és a használtat is elkerülném.
Ezt ugye darabokban fogják elküldeni, nem egyben?
Esetleg valakinek van tapasztalata erről a márkáról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm a segítséget!