Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#107351) Asbee válasza _Atesz (#107350) üzenetére


Asbee
veterán

Nyilván aki meg meri kérdőjelezni ezeket a vakcinákat, nem bízik bennük, az full hülye és babonás. :D

Nem, ezt senki nem mondta. De a többire sajnos érvényes.

(#107352) pendre54


pendre54
addikt

Üdv!
Mivel kérték többen is, hogy majd számoljak be a történet folytatásáról, akkor ezt most megteszem, annál is inkább, mert egyesek mondták itt a tutit, hogy ez biza csak egy migrén. Hááát van egy rossz hírem, hogy k@rvára nem migrén, nagyon nem az lett. De előtte az előzmény itt. [link]
Szóval, kedden volt időpontom a szegedi Szemészeti Klinikára kontroll vizsgálatra. Mivel a júniusi első látogatásom alkalmával, még csak a bal szememen jelentkeztek a tünetek, így csak azt vizsgálták, így a mostani vizsgálatnál már kifejezetten kértem, hogy kezdjék a jobbal, mert hogy időközben ott is elkezdődtek a tünetek, ráadásul sokkal rosszabb a helyzet, és bejött egy homályos látás is ott.
A múltkori fiatal doktornő kezdett bele megint, és jelezte is, hogy a jobb szememen van valami eltérés, de pontosan nem tudta behatárolni, ezért konzultációra oda hívta egy idősebb kollégáját, aki szintén látta azt a valamit. Viszont azon a helyen lévő műszerek nem igazán voltak alkalmasak kimutatni, ezért átvittek egy másik részlegre, ahol már kifejezetten csak retinaproblémákkal foglalkoznak, meg ott végzik a lézeres beavatkozásokat is.
Ott egy tapasztalt doktornő vett kézbe, mint otthon a neve alapján rákeresve kiderült, hogy a szemklinika második embere lehetett.
Röviden, azokkal a műszerekkel végül is az került megállapításra, hogy retina leválás van, de bonyolítja a dolgot, hogy a retinám a szokásosnál erősebben tapad, így szakadozva vált el, ráadásul fel is gyűrődött.
Szóval, a vizsgálat után azonnal irány a lézeres helyiség, ahol izzították a lézerfegyvert, és indult a csillagok háborúja. :DDD Lényegében, a felszakadozott, meg a sündörödött, pöndörödött :D részt lézerrel körbehegesztették.
A bal szememen egyelőre még nem találtak olyat ami indokolta volna a lézeres beavatkozást, de ott most már pont egy hónapja( a második oltás június 11-én kaptam) masszívan továbbra is megvan a villámlás, semmit nem javult azóta.
Folytatás egy hónap múlva, egy következő kontrollnál, kérdés hogy addig hová fajul el a jelenlegi helyzet.
Összegezve, én most úgy vagyok, ha az Alien, és a Predator édes gyermekeként létrejön egy überbrutálhalálmutánt vírus, illetve bevetik ellene a Chuck Norris vakcinát, én azt biza kihagyom, jöjjön aminek jönnie kell. :D

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#107353) _Atesz válasza pendre54 (#107352) üzenetére


_Atesz
addikt

:Y
Köszi, hogy beszámoltál róla. Majd nemsokára jönnek, hogy jobb, mintha a Covid vitt volna el, és csak adasd be a 3.-at is. Vicc.

Jobbulást kívánok. :K

(#107354) kolopele válasza pendre54 (#107352) üzenetére


kolopele
nagyúr

Sajnálatos ami történt a szemeddel, de ugye már elmúltál 70 éves, és rövidlátó is vagy, a kettő együtt erősen növeli egy retinaleválás esélyét sajnos. Nyilván a konteósok egyből az oltásra fogják, de ennek a valószínűsége konvergál a nullához. Jobbulást, és tartsd be amit a szemész mond.

(#107355) BalanceR válasza pendre54 (#107352) üzenetére


BalanceR
addikt

Jobbulást, és mielőbbi gyógyulást!
Számomra nem is az volt a kérdés hogy migrén vagy retina leválás, vagy más ... nincs jelentősége.
Hanem az, hogy azon túl, hogy a tünetek nagy része az oltás utáni hetekben jelentkezett, volt-e orvosi megerősítés, nyilatkozat, akármi, hogy ez az eset a biztosan vakcináció mellékhatása?
Úgy értem, persze lehet attól is, de azt ilyenkor vizsgálják, jelentik dokumentálják... a te esetedben volt ilyen? A kezelő / ellátó orvos mondta, vagy saját következtetés?

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#107356) syberia válasza Disk4mat (#107332) üzenetére


syberia
veterán

Tényleg semmi konkrétum nincs, főleg a hosszabb távú hatások tekintetében, azokat pedig csak a jövőben lehet majd vizsgálni.
Az egyiknél a negyedannyi mennyiség is elegendőnek tűnik, a másiknál...ki tudja?

Amúgy ha egy vakcina antitesteket elkerülésére képes vírust nézünk, ami nagy valószínűséggel a tömeges oltásoknak (is) köszönhetően jött létre, akkor hogyan fog realizálódni a nyájimmunitás? A jelenlegeni narrativa a oltások (akár éves) ismétlését valószínűsíti a várható variánsok miatt, véget nem érő fogócskának tűnik ez számomra.

(#107352): Köszönöm hogy megosztottad, jobbulást kívánok én is! :R

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#107357) pendre54 válasza kolopele (#107354) üzenetére


pendre54
addikt

Még épp a hetvenen innen vagyok, és rövidlátásom elég enyhe fokú, mert anno úgy 50 évvel ezelőtt -2.0-es értékkel kezdődött, hogy azután az elmúlt 10 évben fokozatosan javuljon, mint írtam is, most már csak -1.25 illetve -1.50-es értéknél tartok.
A felvetéseddel kapcsolatban, meg továbbra is csak azt tudom írni, hogy eddig soha, semmi bajom nem volt egyik szememmel se, majd közvetlenül a második oltás után 4 nappal kezdődött a bal szememen a villámlátás, majd kb, két múlva folytatódott a jobbnál is, ahol azonnali beavatkozás is kellett. Fene tudja, ez nálam már nem igazán fér bele, a véletlen egybeesés kategóriájába, még ha a korom miatt esetleg indokolt is lenne, de hogy egyszerre mind a két szemnél, ilyen rövid idő alatt, szóval naaa.

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#107358) pendre54 válasza BalanceR (#107355) üzenetére


pendre54
addikt

Természetesen készültem, vittem a mostani vizsgálatra olyan infókat, amiről már itt a topikban is linkelve volt, kifejezetten szemproblémákkal kapcsolatosan. Tehát felvetettem az engem kézről-kézre adó orvosoknak, de nem reagáltak rá, gyakorlatilag elengedték a fülük mellett, ők tudják miért.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#107359) lacafaca válasza pendre54 (#107352) üzenetére


lacafaca
őstag

ne várj természetesen érdemi reakciót a múltkori migrénezőktől, tudod a kibicnek semmi sem drága...remélem minden rendben lesz és amit elbaszott az egyik, rendbe tudja tenni a másik...kitartást ;)
(nemazótásvóttökvéletlennekombinálj 3..2...1... :DDD )

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#107360) kolopele válasza lacafaca (#107359) üzenetére


kolopele
nagyúr

Te ellenben 100% - ig biztos vagy abban, hogy csakis az oltástól lehetett, nem igaz?

(#107361) _Atesz válasza kolopele (#107354) üzenetére


_Atesz
addikt

"ennek a valószínűsége konvergál a nullához"
:DDD :DDD :DDD :R



Ha történt volna egy komoly traumája abban a 4 napban, mondjuk egy autóbaleset, vagy bármi hasonló, még ok, de mégis miből következtetsz, hogy nincs köze a szurinak hozzá? Mindkét szemén egyszerre jelent meg, de ez puszta véletlen???
Ti mindig tagadni fogtok mindent, ebből világosan látszik. :C

(#107362) lacafaca válasza kolopele (#107360) üzenetére


lacafaca
őstag

dehogy...mi vagyok én távgyógyász? viszont itt is sokan játszanak azt ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#107363) kolopele válasza pendre54 (#107357) üzenetére


kolopele
nagyúr

Sosem lehet tudni éppen mit ad az élet. Nekem sem volt elvileg semmi baj a derekammal sportpályafutásom alatt, egyszer csak lehajoltam, és úgy maradtam. Sérv. Barátom kisfia egészséges, szintén sokat mozgó lurkó, aztán elkezdett sokat járni WC - re, mindezt 10 évesen, a diagnózis: I. típusú cukorbetegség. Asztalos barátom 65 felett jár, úgy bírta a munkát mint ahogy egy 20 éves sem, infarktus a semmiből, sosem érzett semmi bajt. Szóval nem tudhatjuk, mikor mi lesz velünk, a véletlen egybeesések meg nem ritkák. Az orvosok nem véletlenül nem tekintik a Moderna oltást a retinaleválás okozójának.

(#107364) kolopele válasza _Atesz (#107361) üzenetére


kolopele
nagyúr

Fenéket, egy autóbaleset is lehetett volna az oltás miatt, mivel attól szédült volna meg, vagy nem?
Egyébként te miből következtetsz arra, hogy az oltás miatt történt ez a sajnálatos eset? Bizonyíték van? Szóval a képet amit küldtél azt magadnak kellett volna küldened. Én úgy mondanám, hogy szinte semmi köze nem lehet az oltásnak ehhez (vizsgálatoknak kellene alátámasztani), szerinted viszont csakis az lehet az oka. Az is lehet, nem evett elég proteázgátlót.

[ Szerkesztve ]

(#107365) t72killer válasza pendre54 (#107352) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

:Y, brutál, jobbulást! Valamilyen formában jelentettétek az esetet? Eléggé egzotikus mellékhatás, remélem valahogy lehet "újranöveszteni" a sérült területet.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#107366) syberia


syberia
veterán

Az alacsonyan átoltott országok egyre rosszabbul álnak...vagyis várjál ;]

(#107339): Lejárt szavatosságú adatba botlottam, van ez így. :DDD

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#107367) _Atesz válasza kolopele (#107364) üzenetére


_Atesz
addikt

Elárultad magad ezzel a "konvergál a nullához" megnyilvánulásoddal.
Milyen vizsgálatok, látod, a kutyát nem érdekli van-e köze az oltáshoz, leírta világosan.
Nem lesz itt semmi sem kivizsgálva, és pont így fognak bekerülni a különböző rendszerekbe ezek az esetek. SEHOGY!
Ugyanez van a VAERS rendszerrel az amiknál is, talán minden 100. eset ha bekerül.
Aztán majd jöttök a statisztikákat lobogtatva, hogy szinte nincs is baj oltás után. Amelyik orvos pedig saját tapasztalatot mond, az csak kereskedni akar, sarlatán és antivaxxer.
Gyakorlatilag ez a hivatalos hozzáállás is, pont így lesz elkenve minden egyes fekália.


syberia

Wow, csak úgy tombol a vírus. :D

[ Szerkesztve ]

(#107368) kolopele válasza _Atesz (#107367) üzenetére


kolopele
nagyúr

A konvergál a nullához azt jelenti, hogy alig van rá esély. Ugye az megvan, hogy minden gyógyszernek lehetnek mellékhatásaik, amelyek milliók szednek naponta? Mégsem jön ki mindenkinél mellékhatás, és ha mégis megjelenik, akkor sem tiltják be az adott gyógyszert, mert egymillió emberből megment 999.999 - et, egynél meg sajnos nem kívánatos hatást vált ki. Ezt a részét nem tudjátok felfogni sehogy sem a dolgoknak, miszerint populációs szinten kell nézni egy adott szer hatását.

(#107369) syberia


syberia
veterán

-

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#107370) Asbee válasza syberia (#107366) üzenetére


Asbee
veterán

Mert mindenhol ugyanolyan ütemben terjed igaz?

(#107371) natë


natë
nagyúr

Javaslom kiterjeszteni a (topikban) mellékhatások vizsgálatát a jelenleg kapható összes "kommersz" gyógyszerre, plusz a kötelező gyermekeknek adandó oltásokra is, beleértve a gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket is, mert a jelenlegi "ezt is a vakcina okozta, én megmondtam" már egál a "ezek a tünetek nem biztos, hogy covid, lehet bármi más is, csak ráfogják" véleményhalmazzal. Qrva unalmas.

PS: a cégünknél és a cégcsoport többi gyáránál a mai napig nincs semmiféle bizonyított vagy egyáltalán riportált vakcina általi mellékhatás, ez pedig jónéhány ezer embert jelent. (igaz mindenkit megfenyegettünk, hogy ha bármit jelent, fegyelmi, oszt útilapu). Igen, vezetőként van rálátásom ezekre a statisztikákra. (kivéve, amit a háttérhatalom eltitkol, mert állítólag láttak itt is 1-2-t belőlük az éjszakás szakban, inkognitóban)

[ Szerkesztve ]

(#107372) Asbee válasza kolopele (#107368) üzenetére


Asbee
veterán

Érdekes az ivermectin máj mellékhatásokról nem beszél, vagy legyen szó favipiravirról. Ugye az ivermektin nála a csodaszer a proteázgátlók mellett.

(#107373) _Atesz válasza kolopele (#107368) üzenetére


_Atesz
addikt

Tudom mit jelent, gyakorlatilag 0. Én meg azt mondom, annak az esete, hogy ez nem a vakcina mellékhatása volt, na az konvergál a 0-hoz...
4 nappal oltás után, mindkét szemén, ha ez véletlen, akkor minden az az életben. Hagyhatunk rá 1% esélyt, hogy valóban valami más okozta, kb. ez lehet a valós.

999.999-et meg megment? Ez hogy jött ki?
Eleve nem nyújt 100%-os védelmet, plusz magának az oltás mellékhatásának is lehet halálos következménye, ami a vázolt módon szokott bekerülni a statokba, kb. minden 100. eset, ha eljut addig.

(#107374) _Atesz válasza Asbee (#107370) üzenetére


_Atesz
addikt

Nem, az oltott országokban sokkal gyorsabban.

(#107375) kolopele válasza _Atesz (#107373) üzenetére


kolopele
nagyúr

Úgysem érted, hagyjuk. Abszolút nincs fogalmad arról, miként tesztelnek egy gyógyszert vagy mi alapján engedik a forgalomba hozatalát. Az a lényeg, hogy ami nem D vitamin, nem proteázgátló, az már sz@r. Bezzeg a te szereid azok csodásak, mint pl. az ivermectin, amely súlyos, idegrendszeri mellékhatást okoztak már több száz esetben, bár gondolom ez részedről ki van zárva, biztosan nem attól lehettek.
#107374: Igen, az oltottak vannak a legnagyobb veszélyben, tényleg nagy a baj......................Melyik konteós fórumot "erősíted" még esetleg mondjuk a facen vagy a Youtube - on?

[ Szerkesztve ]

(#107376) lacafaca válasza Asbee (#107370) üzenetére


lacafaca
őstag

nem, de rohadt jó indikátor lesz az elkövetkezendő hónapokra és ha láttad a tegnapi linkemet, 1% és körülötte mértékben van csak oltva a fél világ...kicsit ez is adhatna okot kérdőjelekre, ha ennyire veszélyes és mindent elpusztító vírussal van dolgunk, és a kiirtása a cél, hogy a búbánatosba lehet, hogy a fejlett világban már lassan közelharc lesz a 3.ért, meg borogatják kifele, mert lejártak, máshova meg lófaszt sem viszünk...pedig aztán afrika pont nem az a hely, ahol nincsenek hozzászokva az állandó böködéshez, meg istenként néznek a megmentő fehér köpenyesekre, ha beüt a menkü...szóval ott gyorslövetűvel lehetne sorozni a népeket...ja hogy nincs fizetőképes kereslet, ergo vírusveszély sincs?

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#107377) Asbee válasza _Atesz (#107374) üzenetére


Asbee
veterán

Hülyeség. Azokban az országokban indult be, ahol amúgy is elsőként szoktak. Ráadásul ugyanúgy olyan országokat is lehetne mutatni, ahol nincs nagyon oltás mégis tombol. Ezeket szándékosan nem említed, vagy már meghaladja az értelmi képességed ?

(#107378) Asbee válasza lacafaca (#107376) üzenetére


Asbee
veterán

Na, te legalább nem vagy teljesen ……. mint Atesz barátunk. Van egyébként igazság abban amit mondasz. Mindenképpen várni kell még mindig. Önmagában a fertőzésszám nem feltétlen jelent sokat. A halál és eü leterheltségből majd kiderül.

(#107379) pendre54 válasza t72killer (#107365) üzenetére


pendre54
addikt

Egyelőre én nem jelentgettem sehová, majd a háziorvost keresem meg az eddig történtekkel, azután majd vagy kezd az esetemmel valamit, vagy nem. Engem különösebben nem érdekel, mivel már benne vagyok a nyavalyába, sokkal inkább az, hogy sikerül e kimászni belőle. Annyira meg nem egzotikus, volt már róla itt szó, konkrét példával. [link] [link]

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#107380) _Atesz válasza kolopele (#107375) üzenetére


_Atesz
addikt

Itt a jelentett esetekről volt szó, amiből aztán statisztika lesz. Te nem érted..
Nyilván lehet mellékhatása az Ivermectinnek is, hol tagadtam?


Asbee

No, hát akkor előre, mutass pár országot, ahol tombol és szinte nincsenek is oltva.
Én mutatok neked egyet, ahol alig van átoltottság, a lakosság elutasítja az oltásokat, és ahonnan indult elvileg ez a csúnya delta mutáns:

Csak úgy száll felfele. Persze tudom ezt is megmagyarázod, ebben jók vagytok. :K

(#107381) kolopele válasza _Atesz (#107380) üzenetére


kolopele
nagyúr

Értem én. Csinálok egy olyan oldalt, blogbejegyzést a neten, ahol leírom hány embernek lett állandó hasmenésük a Pfizer oltást követő 10. napon, és azóta is naponta hússzor kell elmenniük, illetve kinek nem sikerül már ez sem, mert egyszerűen összeforrt nekik a.................Mindezt természetesen úgy, mint a termékismertetőknél, hogy neveket nem írok, csak monogrammokat, mint általában mindenhol. Teszek fel olyan diagrammot is, amit magam szerkesztek meg, és azt fogom vele bizonyítani, hogy a leginkább oltott területeken van a legtöbb elbutult ember, természetesen nevet is adok az oldalnak, és a nevemet is adom hozzá, mondjuk Dr. Kiss Pista. Mennyire egyszerű dolgok ezek, a konteósok harapnának rá azonnal.

[ Szerkesztve ]

(#107382) _Atesz válasza pendre54 (#107379) üzenetére


_Atesz
addikt

19k eset csak a UK-ban? Oszt kolopele meg jön nekem, hogy konvergál a nullához? :DDD
Ez már tényleg vicc.


kolopele

Ne erőlködj, elárultad magad, nem tudod kidumálni. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#107383) lacafaca


lacafaca
őstag

vótmá? sírok...de tényleg

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#107384) _Atesz válasza lacafaca (#107383) üzenetére


_Atesz
addikt

Egy személytől kellene távolságot tartaniuk ... az oltóorvostól. :DDD

(#107386) Alg válasza _Atesz (#107382) üzenetére


Alg
veterán

Jó ez a topic, ennyi biostatisztikust rég láttam egy helyen ;]

19k eset az oltottak között, mert a linkelt rendszerekbe mindent felvisznek, ha valakire ráesik egy hűtő oltás után, azt is, ráadásuk senki nem ellenőrzni a nyílt rendszerbe bevitt adatokat.

Illetve, mondja már meg nekem valaki, a nem oltottak között hány hasonló eset történt?

Bónusz gondolat: ha valahol mindenkit beoltanak, azaz 100% az átoltottság, akkor ott mostantól minden létező betegség, fejfájás, lábtörés, szívroham az oltás mellékhatása lenne nyilván.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#107387) _Atesz válasza Alg (#107386) üzenetére


_Atesz
addikt

Olvass vissza. Nem tudod te sem kimagyarázni. Ennél egyértelműbb eset, mint amit leírt pendre54 a világon nincs.
Úgyhogy nem kell erőlködni, van az a szint, ami alá azért ha kérhetem ne menjetek.


Aweriot

A leginkább oltott helyeken terjed. Ide a rozsdást, hogy ez ősztől méginkább így lesz. Ennyi csak a gond.

[ Szerkesztve ]

(#107388) lacafaca válasza #20749568 (#107385) üzenetére


lacafaca
őstag

nyugi megértettem a mantrát, de egyre komikusabb a helyzet...meg kérdem én, ha mindenki immunizált, akkor mitől félnek? távolságtartás/szákosár etc, szerintem lőjék ki a fertőzötteket az ágyúkkal és problem solved..szép új világ, csak ezen derülök ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#107389) csƵ válasza #20749568 (#107385) üzenetére


csƵ
őstag

Izraelben azzal magyarázták tavasz elején a fertőzöttek számának csökkenését, hogy be lettek oltva, nyájimmunitás, stb.. Most egy anyahajón több száz fertőzött az összes beoltott között eléggé kudarc. Itt a nyájimmunitás semmit sem ér.

(#107390) Alg válasza _Atesz (#107387) üzenetére


Alg
veterán

Aha, szóval egy teljesen logikus kérdésre nem tudsz válaszolni, de én vagyok aki "nem tudja kimagyarázni" - értem, köszönöm, nincs több kérdésem :DDD

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#107391) _Atesz válasza Alg (#107390) üzenetére


_Atesz
addikt

"Illetve, mondja már meg nekem valaki, a nem oltottak között hány hasonló eset történt?"

Szerinted aki nem ad be szurit, hányszor kell eltelnie 4 napnak, hogy leváljon a retinája külső behatás nélkül?
Erre most minek kellett válaszoljak, ez triviális kérdés volt. :U


csƵ

Nyáj. Addig igazuk volt. :D

[ Szerkesztve ]

(#107392) Alg válasza _Atesz (#107391) üzenetére


Alg
veterán

Szerinted aki nem ad be szurit, hányszor kell eltelnie 4 napnak, hogy leváljon a retinája külső behatás nélkül?
Nem tudom, ezért kérdeztem. Szerinted ~5millió emberből átlagosan naponta hány retinaleválásos eset van?

Továbbra sem látom a számokat, csak a mellébeszélést. Mintha megpróbálnál valamit kimagyarázni ;]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#107393) _Atesz válasza Alg (#107392) üzenetére


_Atesz
addikt

Majd te hozol statisztikát.
Nyilván nehéz összekötni a 2 dolgot, ráadásul mind a 2 szemén levált, tehát annak a valószínűsége egészen biztos, hogy nagyon erősen súrolja a nullát.
Nem tudod kimagyarázni, azt meg pláne nem, hogy kollégád azt írta, konvergál a nullához, hogy a vakcina mellékhatása.

Nem tudom mi történt, ma rossz eligazítást kaptatok az oltóközpontban, csökkentették a fizetéseteket, vagy ez már "mellék"hatása az oltakozásnak, de nagy a baj. :(

Mára részemről ennyi, megyek L2-zök kicsit. Holnap lehet visszanézek, de eléggé elvettétek a kedvemet.

(#107394) t72killer válasza kolopele (#107354) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ácsi, azért ne essünk a teve laposvaxxer oldalára. Ez igen valószínű, h egy érzékenyebb szervezet valós oltási reakciója volt, az oltás mellett egy v több kedvezőtlen faktor együttállása miatt. Nyilván, nem kell most mindenkinek rohanni lemondani az oltási időpontját, de érdemes az ilyeneket mélységükben feltárni a hatékonyabb gyógyítás és a további esetek elkerülése miatt.

Lehet, h egy eset 100ezerből, de nem húzunk le embereket a lefolyón, csak mert ők pont abba az 1/100k vödörbe estek.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#107395) Alg válasza _Atesz (#107393) üzenetére


Alg
veterán

Nem hozok, mert nincs ilyen statisztika, legalábbis én nem találtam megfelelőt.
Ezért én nem is vonok le semmilyen következtetést, ellentétben veled, aki egy több milliós mintából kiemelt egyetlen darab megfigyelés alapján ítélkezik. De hiába is magyarázom, ha eddig nem sikerült felfogni, ezután se fog menni.

#mindmegvakulunk

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#107396) Citroware


Citroware
addikt

Tudna valaki egy napról-napra történő kórlefolyást mutatni vagy beszámolni róla?

Sajnos nehéz helyzetben vagyok. Holnap lenne az első oltásom, amire már elhatároztam magam, hogy elmegyek. Azonban kedd délután köhögés jött elő, ez szerdára még rosszabb lett, és szerdán hasfájás-hasmenés is előjött, valamint mintha egy kis hőemelkedést is éreztem volna de ez nem biztos, sajnos a lázmérőm el van törve így nem tudtam megmérni. Mára jobb lett a helyzet, reggel nem is köhögtem, sajnos délutánra ismételten előjött és gyengébbnek is érzem magam a megszokotthoz képest. Otthoni gyorsteszt negatív lett.
Most azon tűnődöm, hogy lehet elkaptam és akkor nem kéne beoltani, ha éppen megvan a vírus, viszont ha tényleg az lenne, akkor olyan nem nagyon lehet hogy kedden kezdődött, szerdán rosszabb lett, következő nap pedig egy fokkal jobb... nem? Akkor már rosszabbodnia kéne. Holnapig még várok aztán meglátom.

(#107397) Alg válasza Citroware (#107396) üzenetére


Alg
veterán

Távgyógyítani senki nem tud, tesztet kell csináltatni (szvsz mindekivel kellett volna egyet oltás előtt...).

Ennél többet szerintem itt nem fog tudni senki segíteni. Attól függően hova mész, lehet hogy nem oltanak be lázasan (Győrben pl. volt lázmérés, Pesten semmi).

Esetleg felhívhatod az oltópontot, hogy mit csinálj.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#107398) Citroware válasza Alg (#107397) üzenetére


Citroware
addikt

Ha olvasnék napról-napra kórtörténeteket, akkor azon jobban ki tudnék igazodni, hogy mennyire illik bele az én történetem, amit holnap vissza tudnék nézni 4 napot visszamenően.

(#107399) kolopele válasza Citroware (#107396) üzenetére


kolopele
nagyúr

Amennyiben lázas vagy, ne adasd be, más kizáró ok nincs.

(#107400) kolopele válasza _Atesz (#107382) üzenetére


kolopele
nagyúr

Az a vicc (vagy inkább tragédia), amit te művelsz itt egész nap. Az oltóorvostól kell távolságot tartani? Ez igen. Nem sok bevételt hozhatsz az országnak, ha minden nap reggeltől megállás nélkül estig van időd írogatni a konteós marhaságaidat.
"Holnap lehet visszanézek, de eléggé elvettétek a kedvemet. "
Jól hangzik a mondatod vége, már sötétül az ember monitorja ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.