Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#106201) Coyot válasza _Atesz (#106199) üzenetére


Coyot
őstag

És szerinted hogy lesz vége a mókának? Hagyjuk hogy mutálódjon míg egy magas mortalitású akármi lesz belőle? vagy szépen lesz oltás mindenkinek aztán elhal az esélye mutálódni?

Vagy te vagy aki azt hiszi, hogy csak az oltottakban mutálódik? :DDD tiéd az mennyeknek országba az hótzicher :D

Má' nem

(#106203) pjen válasza Coyot (#106201) üzenetére


pjen
félisten

Biztos jó az oltás, de Rusvai érdekes dolgokat mond.Szerinte az oltottak közül legalább 300000 nem védett és nem csak a kinai, az AZ se egy nagy szám szerinte.Akit beoltanak de nem védett abban esetleg tényleg kifejlődhet egy vakcina rezistens vírus.Fene tudja kinek hidjünk.

(#106204) syberia válasza _Atesz (#106157) üzenetére


syberia
veterán

A mRNS alapú vakcinák által generált antitestek a vírus tüskefehérjéjére vannak "kihegyezve", de időre van szüksége az immunrendszernek a tökéletesítésükhöz.
A B típusú plazmasejtek adott patogén ellen idővel egyre hatékonyabb ellenanyagok termelésére képesek. A gond csak az, hogy ezalatt az idő alatt egy koronavírusnak lehetősége van ezeknek a (még) szuboptimális ellenanyagoknak jobban ellenálló mutációkat választva "elmenekülnie", és a hosszú lappangási időnek köszönhetően újabb gazdtatestet megfertőzve túlélni.
Ha elég időt kap a meneküléshez, akkor végül teljesen rezisztenssé válhat a tüske-specifikus antitestekre.

(#106200): T sejtes védekezést is generálnak, a teljes vírusos változatok (Sino) erre helyezik a hangsúlyt, amit a variánsok elméletileg nehezebben tudnak kikerülni és a hozzá tartozó immunmemória is tartósabb. A SARS-on átesett egyéneknél 10 év után is ki tudtak mutatni T sejtes immunitást.

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#106205) Coyot válasza pjen (#106203) üzenetére


Coyot
őstag

Előbb publikálják az adatokat amire alapozva ezeket a következtetéseket hozták. Addig ez a fölösleges szájtépés kategória. Ha meg az AZ nem nagy szám akkor az orosz sem meg a jansen sem egyből..

Valamint soha senki nem mondta, hogy mindenki akit megkapja az oltást kialakul a megfelelő védettség. Lásd sinopharm ahol meg valmai 30-40% ban nem sikerült a mutatvány a rossz korcsoport miatti adagolásnak köszönhetően.
Ezért számítják folyamatosan a nyájimmunitás határait mert mindig lesz 1-2% akinél az oltás sem működött jól + a sokszor kitárgyalt egyéb eseteket, gyermekek és betegek akik nem kaphatnak.

De az szerintem evidens és ezt a sok nem állami virológus is így kommunikálta: aki oltott és van valamilyen védelme kevesebb eséllyel lesz vírusgyár, amiből egyenesen következik a kisebb esély mutációra. Aki viszont nincs oltva abban minden esélyt megadtunk a további verziók létrehozásához.

Ha ehhez hozzávesszük azt amit Kékes is írt már többször, hogy ez a kórokozó nem tudja magát nagyban változtatni mint az influenza. Kb jók leszünk az első oltásokkal is, amennyiben viszonylag hamar elérjük a nyájimmun határt. Ezért is működik még mindig kiválóan a latest verzió ellen a vakcina.

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#106206) Coyot válasza syberia (#106204) üzenetére


Coyot
őstag

Ez vagy 10x meg lett cáfolva már, pont a Sinonál nincs t-sejtes válasz... a többinél meg igen.

Má' nem

(#106207) _Atesz válasza Coyot (#106201) üzenetére


_Atesz
addikt

Én nem tudom, ez lustaság, hanyagság, vagy miért nem tudtok visszaolvasni.
Leírtam világosan, megfelelő proteázgátlással kellene védekezni. Ha pedig mégis elburjánzik a vírus, akkor ott az Ivermectin.
Innentől fogva mutálódhat. Mint ahogy a korábbi évtizedekben/évszázadokban is mutálódtak a koronavírusok típusai.


syberia

Persze rezisztenssé válnak, erre építették fel az 5 éves oltási programot ( [link] ), ők ezt pontosan tudják/tudták. :K

[ Szerkesztve ]

(#106208) pjen válasza Coyot (#106205) üzenetére


pjen
félisten

Amit Kékes irt az is egy vélemény és vagy igaz vagy nem.
Az hogy valaki" valamilyen "szinten védett nem túl megnyugtató.Nem lesz súlyos beteg, nem kerül korházba, de attól a vírusok még vidáman mutálódhatnak benne.Mindig az antibiotikum jut ilyenkor eszembe.Jobban érzed magad nem szeded és mielőtt elpusztulna kialakul egy rezisztens törzs.

(#106209) Coyot válasza _Atesz (#106207) üzenetére


Coyot
őstag

fals infó skippelése - ezta kifejezést keresed.

A szent ivermectin hívőknek sincs még bizonyítékuk, csak vizsgálják a dolgot még mindig, ha olyan fasza lenne 1 éve miért csak a vizsgálatig jutnak?

pjen
Kékes adott hozzá linket is. Csak mi földi halandók nem értjük. De már magában a bizalmi kör ilyen esetben is magasabb egy alátámasztott biológus egyetértéssel mint a fórumon hantázó ivermectines/vitamin mindent megold hívőkkel.
Annak fényében rettenet ez, hogy a vitaminos családtagomat is csak a más emberek által adott vérplazma tartotta meg a földi életben. És abból is sok kellett neki.

Szerintem teljesen evidens, hogy a lényeg, hogy ne légy súlyosan beteg, és ne legyen visszamaradó ajándék tőle. Ezt a jelen vakcina teljesíti. Valamint az előző állapot: ha nem képest csak töredése mennyiség szaporodni benne akkor miért a töredék mennyiségből kerülne ki pont a mindent elsöprő mutáció

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#106210) _Atesz válasza Coyot (#106209) üzenetére


_Atesz
addikt

Na vajon miért is? Talán mert akkor nem lenne szükség az oltásokra. Szlovákiában és Csehországban pedig engedélyezték, de használják eredményesen Indiában is pl.

(#106211) pjen válasza Coyot (#106209) üzenetére


pjen
félisten

A szent kinai vakcina hivők úgy érezték van bizonyítékuk aztán leher mégse.Lehet együtt kéne vizsgálni az ivermectinne.Szerintem nem szabad ezt csak fekete- fehér alapon nézni.

(#106212) Coyot válasza pjen (#106211) üzenetére


Coyot
őstag

Nagyon vicces hogy egy lapon elmíted a kettőt, végülis nincs a vakcináról kilóra kutatásunk és bizonyítékunk már kb minden fejlett országból, hogy működik. Vagy direkt nem akarod látni? Akkor viszont nincs miről beszélgetni.

_Atesz:
Inkább egy oltás mint ivermectine kúra - előbbiről ahogy már a világ tudja milliószor több infónk van és tudásunk. Miért kéne a szarabb felé menni? Mert jól esi elhinni? Mert a gyógyszeripar gonosz?

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#106213) Phobion


Phobion
őstag

Sziasztok!
Letöltöttem az eeszt.gov.hu -ról ezt az uniós covid igazolványt és amikor a QR kódot próbálnám beolvastatni, akkor 'No usable data found' üzenetet kapok vissza. Más is tapasztalt ilyet vagy senkinek se működik még?

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#106214) Coyot válasza Phobion (#106213) üzenetére


Coyot
őstag

Mert a telefonod linket olvas csak be róla szerintem. De egy encode-olt adathalom van benne amit nem fog felismerni minden kamera app egyből.

Má' nem

(#106215) Phobion válasza Coyot (#106214) üzenetére


Phobion
őstag

Erre gondoltam én is, mint második opció. Hát reméljük a határon lesz olyan készülék ami ezt be tudja olvasni. :DDD

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#106216) pjen válasza Coyot (#106209) üzenetére


pjen
félisten

Én emlékszem még mikor Kekes teljes mellszélességgel kiállt amellett, hogy nincs újra fertőződés.Aztán mégis van.Nekem semmi bajom Fórumtársal, de ameddig Szlávik és más szakemberek véleményében gyakran szerepel a nemtudjuk kifejezés addig a fóruozók véleménye legalábbis kérdőjeles.

(#106217) _Atesz válasza Coyot (#106212) üzenetére


_Atesz
addikt

Megfelelő proteátgátlás mellett alig lenne ember, akinek szüksége lenne az Ivermectin-re.
Ez egy védernyő lenne csak.

(#106218) pjen válasza Coyot (#106212) üzenetére


pjen
félisten

A kinai?Sorolnád azokat a fejlett országokat.

(#106219) fatal` válasza Coyot (#106206) üzenetére


fatal`
titán

Sinonál is van T-sejtes válasz (de nem erősebb, mint a többinél). T-sejtes válasz akkor nincs, ha antitestes sem volt.

(#106220) Coyot válasza _Atesz (#106217) üzenetére


Coyot
őstag

Jaja aztán beköszönt a valóság, mint nálunk. Az ifa meg ami nehéz ugye...

pjen
Nem szerettem volna személyi kultusz szerűen hivatkozni, de az egy tény hogy 100x jobban tájékozott a támában itt mindenkinél, és mindig hoz hozzá mondanóját alátámasztó konszenzuson alapú, tanulmányt legalább. De hozzáteszem a tény hogy létezik az ujrafertőződés, mellétéve a gyakorisággal eddig megnyugtató eredményeket ad.

Én próbálom kerülni hogy csak a politikus orvosok véleménye legyen a mérvadó, ha egyezik az egyéb már szerencsére sok csatornán kommunikáló virológus és biológusokkal az örvendetes, de nem mindig igaz sajnos.

Má' nem

(#106221) pjen válasza Coyot (#106220) üzenetére


pjen
félisten

Mintha nem soroltad volna a fejlett országokat ahol a kinai bizonyítottan működik.Az a lista ahol betiltották, nem alkalmazzák lényegesen hosszabb.Ha Olvasol híreket láthatod mi is ajándékoztunk már üzbegisztántól naésasztánig mindenkinek belőle, most épp pár balkáni mini államnak.

(#106222) Coyot válasza pjen (#106221) üzenetére


Coyot
őstag

Benéztem igen általánosan a vakcináról beszéltem, me scusi :R
De a sinopharm kétségeiben egyetértek valamiért általános vakcinálás volt a fejemben. Elvette az ebéd az eszem na :D

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#106223) _Atesz válasza Coyot (#106220) üzenetére


_Atesz
addikt

Nézd, ez úgy gondolom egy jó alternatíva, aki nem akar oltani. Már írtam, aki akar sündisznót is csinálhat magából. Mindenki saját maga kell döntsön az életéről.

(#106224) pjen válasza Coyot (#106222) üzenetére


pjen
félisten

Nem akarok piszkoskodni, de az AZ nek is egyre hosszabb a tiltó listája.Szerintem nyugodtan lehetne bővíteni azt a labort ahol az ivermectint vizsgálják.Mindemellett én nem vagyok oltás ellenes, kaptam 2 Pfajzert.

[ Szerkesztve ]

(#106225) Coyot válasza _Atesz (#106223) üzenetére


Coyot
őstag

Én a saját családomon tapasztaltam meg hogy nem túl jó alternatíva - mivel nem csak ettől függ.
Szerintem a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok rettentő fontosak, ezektől a szervezet tud egy optimumon működni, de ez az optimum egyénenként változó és egyénenként eltérően fogékony vagy éppen marha jól védekező bizonyos kórokozókkal szemben.
Ezzel a gond az hogy nem tudjuk, hogy nem tudjuk - a vakcina viszont nem hagy kérdést ebben a körben, vagyis nagyon-nagyon magas eséllyel nem hagy kérdést, emiatt az a biztosabb. Szerintem ezt nem nehéz belátni.

pjen:
Milyen esetek voltak most AZ miatt? Mert tudom hogy talán a Dánok betiltották, mivel van jobbnála, de maga a vérrög esélye számszerűen rettentő kicsi volt ha jól rémlik, de ha van erről bármi infó ne tartsd magadban.

Az ivermectine-t pedig vizsgálják meg szerintem is, minden eszközre szükség van, de akkor az valóban legyen vizsgálva, ne csak odaadjuk a népnek aztán ki tudja mi lesz belőle. Mert egy ilyen gyógyszernél tényleg lehet aggódni a hosszú távú hatások miatt - míg egy vakcinánál ez kb jelentéktelen. És nagyon lelombozó, hogy rendes vizsgálat nem jelent meg pedig 1 éve hallgatható az ivermectine a csodaszer című sztori.

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#106226) pjen válasza Coyot (#106225) üzenetére


pjen
félisten

Csak a mai startlapon olvasd Rusvai véleményét róla.
Egyébként ezt nem is értem.Egy gyógysze amit beveszel és másnapra kíürül a szervezetedből aggodalomra ad okot mint hosszú távú hatás. Egy vakcina ami tényleg beavatkozik a működésedbe az nem?Szerinted nem ellentmondás?

[ Szerkesztve ]

(#106227) _Atesz válasza Coyot (#106225) üzenetére


_Atesz
addikt

Fontos a D és C vitamin, de ezeken kívül a proteátgátlókról volt szó, a családod azokat gondolom nem szedte.
Húgom csak D vitamint szedett, 2 nap alatt átment rajta a Covid.
Másik ismerős ezen kívül rozmaring tinktúrát és C vitamint is szedett, nekik nemhogy a Coviddal, de még csak a megfázással sem volt gondjuk, olyan szinten, hogy szó szerint orrfolyásuk sem volt (még a kis 5 éves kölyöknek sem).
Pedig minden évben elkapta őket egy komolyabb megfázás.

Ha még ezek mellett megy némi zöld tea, kicsit vöröshagymában gazdagabb ételek és Cink, akkor az egy igen erős védvonal.

Ezekből lehet válogatni:
Rozmaring, rozmaring tinktúra (Luteolin, Oleanolikus-sav, Ursolikus-sav, Rozmaringsav) Körömvirág (rutin, izorhamnetin-3-O-Béta-D, Calendoflaszid)
Nyírfavíz (betulin, betulinsav)
Édesgyökér (Glycyrrhizin)
Kurkuma (Curcumin)
Forskolin
Cink
Vöröshagyma, zöld tea (Kvercetin)

Kinek mi tetszik, mit tud beszerezni.

(#106228) Coyot válasza pjen (#106226) üzenetére


Coyot
őstag

Az említett cikk: [link]
De ő is csak azt szeretné hogy legyen publikus az adat, mint kb mindenki.

A gyógyszer amit beveszel átmegy a májadon károsíthat bármit amihez hozzáér és ugye végigmegy a teljes rendszeren + a felhalmozódó ható vagy vivőanyag lehet gond később.
Ugye nem egy gyógyszer gyepálhatja a májat, többek között a covid-ra előszeretettel azonnal felírt marékszámra szedhető favipiravir.

Az oltás maga mrns esetén pl: 30mikrogrammnyi tüskefehérje gyártó rns-t tartalmaz ami másnap eltűnik a belőle gyártott tüskefehérje részt pedig elpusztítja az immunrendszer.
Nekem utóbbi egy tisztább egyszerűbb folyamatnak tűnik. Valamint nem is hallottunk elcseszett védőoltásokról, elcseszett gyógyszerekről annál inkább. De csak nagyvonalakban írtam le, mostmár mennem kell.

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#106229) kolopele válasza lacafaca (#106168) üzenetére


kolopele
nagyúr

Látom, neked is megártott már a nagy meleg, mert rendesen félrebeszélsz :(
A ciánt hasonlítod az mRNS - hez, engedd meg hogy gratuláljak.

(#106230) Asbee válasza _Atesz (#106223) üzenetére


Asbee
veterán

Mindenki saját maga kell döntsön az életéről.

Akkor talán nem kéne nyomnod az antivaxxer propagandát napok óta. Megértettük elsőre is mi az álláspontod. Téged senki nem bíztat, hogy oltsál oltsál , ennek ellenére te is osztod az észt, röhögsz , lenézel, jelzőkkel illeted aki másképpen vélekedik az egészről. Mindezt, tudományokat, kutatásokat nélkülözve, de még az alapvető tényeket is mellőzve vagy kiforgatva, elhalgatva. Nem tudom mit erőlködsz folyamatosan, feltűnhetett senki nem kiváncsi itt erre. Biztos megtalálod azokat a helyeket csoportokat, ahol jól eltudtok diskurálni erről, egymást hergelve.
Az általad leírt gyógynővények szart sem érnek a covid ellen. Semmilyen bizonyítást nem tudsz felhozni ezekre.
Az ivermectin is egy kérdéses gyógyszer. Érdekes arról nem beszélsz, amikor a dunaszerdahelyi kórházban forgattak, ahol tömték az embereket ivermectinnel, aztán a lélegeztetőn haltak naponta.
A delta nem csak azokban az országokban terjed, ahol magasabb az átoltottság, ezt is bemutatták neked tényekkel bizonyítva, mégsem veszel róla tudomást.
Az mrns vakcinák jelenlegi megfigyelések alapján, pár %-ot vesztenek a hatékonyságukból a deltával szemben. Erre is számos forrás van még sem veszel róla tudomást.
Valami belső hang késztet arra, hogy küldetésednek érezd az embereket megváltoztani?

[ Szerkesztve ]

(#106231) LED333 válasza Asbee (#106230) üzenetére


LED333
csendes tag

(#106232) pjen válasza Coyot (#106225) üzenetére


pjen
félisten

Nem tartom magamban.Gugli a barátod a dánok mellett a franciák, németek és az olaszok is felfüggesztették az AZ adását.

(#106233) natë válasza _Atesz (#106227) üzenetére


natë
nagyúr

14 éves korom óta sportolok, orvos szinte nem látott azóta. A sport részeként neves gyártók profi multivitamin készítményeit szedem, mellette magas dózis c, elegendő d.
Heti 4 alkalommal edzem, heti 80km-t tekerek, mivel úgy járok munkába.
A coviddal 3,5 hónapot voltam otthon, szövődményes szívburok gyulladással, majd azóta long covid tünetekkel.
A vérnyomásom 125/75 átlag, pulzusom normális. A stresszes munka miatt van némi refluxom, de mostanában nem vészes. Túlsúlyom közel sincs.
Tudom egy zebra vagyok a millióból...azaz nem, mivel a cégnél hasonló esetet kb. 20-at tudok, a fiatal 3x éves mérnök kollégám halála mellett, aki evezett versenyszerűen.
Mit szedjek még, s a kollégák, hogy ne csesszen szét a long covid? Hangyát? :U
Ne akarjuk már egymást itt meggyógyítani...

[ Szerkesztve ]

(#106234) pjen válasza Coyot (#106228) üzenetére


pjen
félisten

Az oltás mrns ami tüske fehérjét gyártat és honnan tudod, hogy mást nem? Aztán ott vannak a nem mrns alapú vakcinák.Egyébként a máj pont ezért van és hihetetlen megujuló képességgel rendelkezik.Viszont ha az mrns a túske fehérjék gyártása után egy évvel fehéregerek gyártására utasítja a szervezetet nem tom, hogy állítod meg.Persze nem szó szerint.

(#106235) syberia válasza fatal` (#106219) üzenetére


syberia
veterán

Így van, a kettő egymásra támaszkodva működik, a veleszületett immunválasz is. :K

https://howbad.info/

(#106236) Coyot válasza natë (#106233) üzenetére


Coyot
őstag

Neki könnyebb hinnni a csodaszerben mint a valósággal szembenézni, el kell engedni.

pjen:
Mivel 1-2 nap alatt szívódik fel és nem képes szaporodni amit beadnak így 1 év után elég érdekes lenne ha bármit termeltetne, főleg hogy 2 nap után már nincs jelen.
És ezt onnan tudhatjuk, hogy ember csinálta és régóta kísérleteznek vele - és ha ezt mondják én ebben bízom inkább mint az ide nem való épeszű kételkedésben - mert tudás hiányában ez csak bullshit. Ha ilyen derül ki róla akkor sem fogom azt mondani hogy bezzeg ők megmondták, mert a tudásszintünknek megfelelően cselekedtünk.

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#106237) natë válasza Coyot (#106236) üzenetére


natë
nagyúr

Ritkán olvasok be ide egy ideje, de minden második mondat a "természetes proteázgátló".
Ha ilyen egyszerű lenne a megoldás a répaleven kívül, a világ nem szopna lassan 2 éve. :(((

(#106238) pjen válasza natë (#106233) üzenetére


pjen
félisten

A versenysport nem egészséges.Egy csomó olyan dolgot megesztek amire normál életvitel mellett a szervezetnek nincs yzüksége.

(#106239) natë válasza pjen (#106238) üzenetére


natë
nagyúr

Nem vagyok versenysportoló, sehol nem írtam. Egyébként a versenysport maga nem egészséges. A csirkemell, halak, barna rizs, zöldségek biztosan nagy rizikó faktor.
Sem lisztet, finomított cukrot, sem alkoholt nem fogyasztok, nem dohányzom. A vérképemen sehol nincs eltérés.

[ Szerkesztve ]

(#106240) Coyot válasza natë (#106237) üzenetére


Coyot
őstag

Tudod ez olya mint a cucc amitől le lehet hamar fogyni hát miért nem használja mindenki?
Ha ilyen egyszerű miért van elhízva a fél világ ugye. :D

Má' nem

(#106241) natë válasza Coyot (#106240) üzenetére


natë
nagyúr

Vannak cuccok, amitől hamar le lehet fogyni, de igen nagy az ára...

(#106242) UberMutant válasza natë (#106239) üzenetére


UberMutant
őstag

ezt hiába magyarázod a konteós őrülteknek

(#106243) _Atesz válasza natë (#106233) üzenetére


_Atesz
addikt

Akkor ti sem szedtetek proteázgátlókat. Szóval előbb értelmezd amit leírok.

(#106244) pjen válasza Coyot (#106236) üzenetére


pjen
félisten

Természetes a tudás szintednek mefelelően cselekedtél.Az ellentábor ugyanezt mondja.Most neked, nekünk áll a zászló, de ez változhat. Minden lehetséges utat végig kell járni, főleg ha mások önként megteszik.

(#106245) _Atesz válasza Asbee (#106230) üzenetére


_Atesz
addikt

Megint az üres, semmitérő kötözködésed.
[link] A videó alatt ott vannak a hivatalos dokumentumok, mi az, hogy nem ér semmit? Tudsz te olvasni, értelmezni, vagy csak fröcsögsz folyton?

(#106246) pjen válasza natë (#106239) üzenetére


pjen
félisten

Most erre írjam, hogy eszem lisztet, cukrot, 1-1 sört is iszom néha konyakot is.40 évig bagóztam.A vérképemben egyedül a koleszterin magas, de csak picit. :)

(#106247) natë válasza _Atesz (#106243) üzenetére


natë
nagyúr

Nem, biztos azért szívtam meg. Csak az segített volna meg a pitypang gyökér.

pjen : genetika. Nem kell túlragozni. Én csak kokózom néha, de szerintem annak nincs köze a covidhoz, nem találtam összefüggést. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#106248) _Atesz válasza natë (#106247) üzenetére


_Atesz
addikt

Nem. Rajtad csak az oltás segít!

(#106249) lacafaca válasza kolopele (#106229) üzenetére


lacafaca
őstag

dehogy ártott, de direkt sarkítottam, nem hasonlítottam semmihez ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#106250) syberia válasza Asbee (#106230) üzenetére


syberia
veterán

Az ivermectin is egy kérdéses gyógyszer.

Nem, nem az. Metaanalízis bizonyítja a hatásosságát.

Joe Rogan interjú szakértőkkel az ivermektinről.

(#106234): Amiről kevesen beszélnek, hogy ez a tüskefehérje eljuthat olyan helyekre a szervezetben, ahová nem lenne szabad. Az oltás környékén az izomszövet nem gátolja meg ebben.

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.