Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70336) Juditta_56


Juditta_56
aktív tag

Sziasztok!
(Talán) tanulságos történet:

Évek óta, hűségidő nélkül a következőt fizetem a UPC-nek:

Készülékek (a Pace-ből két db):

Néhány hónapja felhívtak a UPC-től és ajánlottak 500-as netet Connect Box-szal, új TV dobozokat, közöltem, hogy nincs ezekre szükségem, hűségidőt nem tudok vállalni, mondjanak jobb árat. A fickó elég idegesen közölte, hogy ha nekem semmi nem jó, akkor ő meg nem tud jobb árat mondani. Konkurencia akkor még csak a T és az Invitel volt, egyiknek sem volt jelentősen jobb az ára ezekre a szolgáltatásokra (85 éves Édesanyám a vezetékes telefont is használja).

A múlt héten megjelent egy szórólap egy FLIP nevű cégtől, a T hálózatát használják, havi 3700,- Ft-ért kínáltak 137 TV csatornát (IPTV) - ez jóval több, mint ami most a GOLD-ban van -, 120-as netet és 5 Ft-os percdíjú telefont, hűségidő nélkül. Utánajártam, és 6000,- Ft.ért 240-es a net és ingyen van a belföldi vezetékes hívás, két TV dobozzal.
Felhívtam a UPC-t - lemondás -, és többkörös győzködés után a jelenlegi csomagra és készülékekre 7400,- Ft-os havidíjat (!) kínáltak. Nem fogadtam el (a hűséget meg sem kérdeztem), csak arra kértem információt, hogy a számhordozással történő lemondásnak mik a lépései, hogy se átfedés, se szünet ne legyen a két szolgáltatás között.
Állítólag 30 napon belüli lemondást lehet kérni, de a számhordozás miatt a telefont ne mondjam le, azt az új szolgáltatónak kell intézni.
A FLIP vállalja a számhordozás intézését, ma jön a képviselő a részleteket megbeszélni.

A pofátlanság csúcsának tartom a UPC hozzáállását, hogy amíg nincs értékelhető alternatíva, addig dupla áron adják a - minőségileg sem a kifogástalan kategóriába tartozó - szolgáltatásukat.

Kérésem is lenne: Akinek volt mostanában számhordozásos válása a UPC-től, megköszönném, ha a tapasztalatait megosztaná velem - akár priviben is.
Előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.