Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25923) Fecmed


Fecmed
csendes újonc

Sziasztok! Ús NAS-tulajként DS216j, 2 hét itteni fórumvisszaolvasás, net, .... Segítség után sikerült a routeren a port forrwardot beállítanom :) Tudom, nem nagy dolog, és nem is ez a hír érték, csupán az a tény, hogy idáig is sikerült megküzdenem hasonló feladatokkal ( kinai telók rom cseréje, pc config, ..), de ezzel megküzdöttem. Kiderült, hogy a UPC routeren már az IP6 freware volt, és abban nem volt engedélyezve a popt fw opció, és így hiába kinlódtam. Megoldás UPC viszatette az ip4 fw-t. Ezt csak azért írtam le, hááát ha más is küzd majd ezzel.
- viszont kérdésem: amiért csináltam, hogy a DWLS vissza is tötsön, nem oldódott meg. Engedtem a 16881 portot ( úgy tudom azon műkszik ), de lefele tölt, fel nem. Néztem az itt fórumos csatolt képeken a beállításokat, nekem is azok vannak, és mégsem. Valami ötlet?
- Google Drive mappát szeretnék pc-ről nas-ra sinkronizálni, le is tőltottem a Cloud Stationt, de amikor be akartam vele lépni azt írta ki, hogy másik szerverről lépjek be. Valami megoldás?
- LG tv OS oprendszer, nasról simán játssza LAN keresztül a video mappából, de több filmnél nemtudom eltüntetni a feliratot (tv menüjében kikapcsolva, és pc ről lejátszva is ki lehet kapcsolni a feliratot)' tv megjeleníti. Tudom nem NAS probléma, hanem tv DLNA, de hátha valakinek nem ötlete!
Ui: köszönöm az itteni segítségeket is !!!!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.