Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykee
csendes tag
Watchuseek fórumon vki csinált egy egész jó összefoglaló táblázatot (a teljesség igénye nélkül) búvár "másolat" órákról: Submariner Homage Repository
(Hogy lehet ezt szépen magyarra fordítani?) -
mykee
csendes tag
válasz Takuun #95276 üzenetére
Én azért a helyedben annyira nem aggódnék az új gyáritól, eddig minden Hirsch szíjam méretpontos volt. Az egyik nagy kedvencem nekem is a Liberty, a másik meg a Modena. (sry, de csak telefon volt kéznél)
Takuun: Hirsch-ből is van rengeteg kroki (erre azt írja aligátor )mintás, többrétegű borjúbőr, ha lehet hinni nekik: [link]
[ Szerkesztve ]
-
mykee
csendes tag
válasz vadászcsiga #94566 üzenetére
Az egyik 350 villámáron, a másik meg 330fix áras? Én nem nagyon értek hozzá, mennyi lenne a rendes értéke papírokkal? Vagy ilyenkor ez hamis / lopott / .... ? Ha nem nagyon hordták, max az olaj kuka, vagy ha hordták, akkor szétkopnak az alkatrészek? Meg ami 98-as 540-ért, sose látott szervizt, belül az is gatya lehet?
-
mykee
csendes tag
válasz KelemenUhr #94246 üzenetére
Ha ilyen kis értékű volt, akkor biztos nem vámolták. Én max azt tudom elképzelni, hogy megpróbálták kikézbesíteni, nem sikerült, és visszaküldték. Esetleg vedd fel az eladóval is a kapcsolatot, h tényleg jó trackinget küldött-e, meg nem írta-e el a szállítási címet. De sajnos elég töketlen a magyar posta, uh minden lehetséges Én ha várok valamit, kb 2naponta zargatom őket telefonon, h mi van a csomagommal.
-
mykee
csendes tag
válasz KelemenUhr #94205 üzenetére
Ha megnézed a posta.hu/tracking oldalon (RM677525641IN) ott azt írja, hogy kézbesítésre továbbítva, aztán meg valamiért elindult visszafelé. Szerintem hívd fel a magyar postát, és érdeklődj a ragszám alapján, h mi van a csomaggal. Nem kaptál értesítést véletlenül, h vámtartalmú csomagod jött?
-
mykee
csendes tag
-
mykee
csendes tag
zack, alphaville: én tervezem hogy kimegyek az órabörzére, ki mikor merre lesz?
g0n21 Te nem jössz? Jó idő lesz, utána csaphatnánk egy mx5-ös kört a városban -
mykee
csendes tag
Aki még esetleg nem olvasta volna: Az OLX-nek annyi
-
mykee
csendes tag
Nah itt egy részletes cikk az órák "világításáról", ha valakit komolyabban érdekel. (Sry, mire megtaláltam már nem tudtam szerkeszteni az eredetit)
-
mykee
csendes tag
válasz Skimaster #91999 üzenetére
Bocsánat, ha félreérthető volt, nappali fénynél a C3 sárgás, a C1 fehér, nem akkor amikor "foszforeszkál". De szerintem sokszor mixelni szokták a kettőt, (legalábbis dagaz féle dialokon) C1 hogy nappal fehér legyen, C3 hogy éjjel nagyobb legyen a fényereje. Persze a linkelt oldalon azt írják, hogy ezek nincsenek kőbevésve, uh épp a gyártól függ. De javítsatok ki, ha hülyeséget írok. (Az én óráimon nappali fénynél mindegyik fehér, sötétben pedig zöld)
[ Szerkesztve ]
-
mykee
csendes tag
válasz excalibur36 #91976 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
mykee
csendes tag
válasz Mr. Deluxe #91642 üzenetére
Én tervezem
-
mykee
csendes tag
válasz excalibur36 #90915 üzenetére
Régebben én is néztem, de nem nagyon találtam már sehol, uh szerintem kifutott jó ideje. De ha találsz vmi forrást, szólj Nekem is a kék számlapos jött be nagyon. Sőt, ezeken még az Orient logó is szolidabb, nekem jobban tetszett mint a mostani
[ Szerkesztve ]
-
mykee
csendes tag
Oké, köszi, akkor majd rendelgetek, azt meglássuk Első teszt a Rios féle, remélem a héten meg is jön.
-
mykee
csendes tag
válasz vadászcsiga #90421 üzenetére
vadászcsiga: Az órabox-osra mondod? Mert linkeltem egy másikat is
Dzsana: igen tudom, ami neked van, az 6-os pl tetszik is, de ha egyszer nincs Nem akarok várni 1 évet karácsonyig, h hátha megint lesz... vagy nem. Volt a Tchibo-nál is, de már ott sincs.
Sokallok én is ennyi pénzt adni egy sima dobozért, de ha nem tetszik, fogom is visszaküldöm. Persze ezt megtehetem az e-bay-essel is, de a végén több lesz a szállítás, mint amennyit a doboz ér...
mykee
-
mykee
csendes tag
Valaki segítsen nekem óratartó dobozban. Fekete, felül üveges, 10db-os. Vélemény erről ? Van valakinek ilyen? Vagy hasonló? Honnan érdemes venni? Láttam régen a Lidlben volt többféle, de az ugye már régen kifogyott, ebay-en meg kb mind ugyan úgy néz ki. Jah, még ez sem tűnt rossznak: [link] csak az arany zsanér nem tetszett.
Köszi, mykee
[ Szerkesztve ]
-
mykee
csendes tag
válasz alphaville #90201 üzenetére
Órabörzén feb 15? Ott biztos lesz sok szép óra
-
mykee
csendes tag
válasz vadászcsiga #90047 üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy ennyien másolták a Rolex subját. Amiket így hirtelen találtam Invicta 8926 (ilyet még lehet kapni), Orient 2ER00001B, Steinhart Ocean one (árban azért már nem az a kategória)... ki tud még?
Amúgy vélemény erről az Invicta 8926ról? Elvileg Miyota szerkezet van benne. (vagy Seiko NH25A ?) Itt elég jó makró fotók vannak róla: [link] Kíváncsi lennék, hogy a többi óra ilyen makróba hogyan fest
[ Szerkesztve ]
-
mykee
csendes tag
válasz vadászcsiga #89998 üzenetére
Nagyon adja Ez amúgy Orient 2ER00001B ? Gondolom már nem gyártják jó ideje, mert sehol nem találom.
-
mykee
csendes tag
válasz elite.cs11 #89027 üzenetére
Még még képeket!
Mi volt végül az a vámvizsgálatos baromság, lehet tudni? -
mykee
csendes tag
válasz Wg5113 #88897 üzenetére
EU-n belül termékekre nem vonatkozik.
Szintén nem tartoznak ebbe a körbe az „e-kereskedelem” azon értékesítései, ahol csak a megrendelés leadása történik elektronikus rendszeren keresztül, tehát termékértékesítésről beszélünk. Ez utóbbi ügyletekre az új szabályok nem alkalmazhatóak
-
mykee
csendes tag
Mr. Deluxe:
az 1500 USD azért bőven kívül esik sajnos az óravásárlásra szánt keretemen, bármekkora is a szerelem :Babarnew:
Köszi, nem rossz, de nem nagyon találok kék számlaposat arab számokkal (csak rómaival) pláne nem 500 usd alatt.ZiD:
Low budgetnek nem is rossz, bár félek 43-as már szerintem nagy az én csuklómra. Azért lehet megnézem a tutuban, az még nem kerül semmibeEgyéb 5let?
[ Szerkesztve ]
-
mykee
csendes tag
Sziasztok!
Az én Orient Flight-om napi +12sec-et szed össze (kb 1 hete van meg), úgy, hogy csak éjszakára teszem le, de akárhogy rakom le, ez fix, uh. asszem ideje lenne beszabályozni...
[ Szerkesztve ]
-
mykee
csendes tag
Még csak ma hozta meg a postás, a tok szép, polírozott, csillog villog, mutató, számlap nem igénytelen (nem sorjás, nem elnagyolt). Egyedüli baja talán csak annyi, h 36-os tokméret nagyon kicsi (inkább női, ill gyerek méret), nekem nehezen leolvasható. Jah, meg a korona annyira pici, h nehéz róla húzni. Pontosságáról nem tudok még nyilatkozni, ClockMaster app szerint napi 17sec-et siet. Majd esetleg csinálok nagyobb felbontású közeli képeket. Játéknak jó móka lesz
-
mykee
csendes tag
válasz Szabikaa20 #87488 üzenetére
Köszi, köszi, fájdítsd még a szívemet
-
mykee
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni Orient Flight KÉK (ER2A004D) számlapos óra beszerzésben? Tutuoraban nincs, csak fekete, longislandwatch.com-on sincs, egyedül az orientwatchusa.com-on találtam, de 295USD+szállítás+áfa kicsit szerintem sok érte...
Köszi, mykee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest