Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
40-50k környékén milyen órát ajánlanátok?
Jöhet típus, vagy akár link is.
Nem tudom mennyire számít, 19 éves vagyok.Köszönöm.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Upsz, bocs.
Mindennapi használatra.
Analóg, de akár lehet benne digitális rész is (múltkor láttam valamerre ilyet. )
Legyen elegáns, s egyben sportos is, de nagyon "csicsásat" ne...
Bőr/kaucsuk szíjjal. Ezüst/fekete óraszín, szíj lehet barna is. (Bár úgy gondolom ez annyira nem dominál, cserélhető.. )Szétnéztem, pl. ezek tetszenek;
Köszönöm!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz tomcsi23 #2090 üzenetére
Na szeva!
Te még az órákhoz is értesz?
Köszi az infót!Szét is nézek.
Fémszíj?! Bőr/kaucsuk kicsit jobban tetszik így elsőre, de akár lehet fémszíjas is.Mechanikus jobb volna, pl stopper és egyéb funkciók jól jönnének.
-
runner 125
nagyúr
Értem. köszi.
Akkor szétnézek kvarc téren is.
Tomcsi
Köszi Neked is, valamikor kiugrok Ausztriába is, csak előtte még ki kell találnom melyik/milyen kellene.
Esetleg online órás áruházat nem tudtok? pl.: Certina, Tissot vonalon..
Köszi
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Jéé, egy pohár megint, pedig most nem is volt róla(D) szó.
..eh, még az ízlésünk is egyezik, kár h van barátnőm, biztos jó csaj lehetsz.
Noh, viccet félretéve, van már ilyened? Ha igen milyen?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Biztos voltam benne, h fiú vagy, csak poénkodtam.
Noh, akkor király. Nincs vékony kezem, szal reméljük jól állós" lesz.
Párok képei PH!-n vagy vmi hasonló topikba raktam fel....egyébként még jöhetne vélemény az óráról..
Köszönöm!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Ahaa, köszönöm.
Kár basszus, mert a design nagyon bejön.
Ahogy látom Te jártas vagy a témában, hasonló külsővel másik márkát tudsz ajánlani?Köszönöm.
-
-
runner 125
nagyúr
Sajnos nekem nem megy úgy, h egy 50k-s (boltban 70) órát kidobjak ha beszarik, így lehet másik alternatíva után nézek. Káár, mert nagyon ütős.
-
runner 125
nagyúr
..de Te egy fanatikus embör' vagy, ettől függetlenül nyilván nagy részt anyagiak döntik el a határt..
Én max 50-60k-t, szánnék egy órára.
-
runner 125
nagyúr
Hali újra!
Sector 550 -erről mi a vélemény?
-
runner 125
nagyúr
Ez az óra ennyire állat? Ez is nyújtott, bejövős forma, de rohadt sokba kerül..
mod.: Ehhhh, ahogy látom nem.
..akkor csúnya lehúzás, ha vki tőle veszi.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Szevasztok!
Voltam már itt órás kérdéssel annó, sajna a lóvé elment másra, most úgy tűnik összejön.
Akkoriban nagyon bejövős volt a fekete Police, de lebeszéltetek róla, mert kínai agya van.
Azóta keresgéltem, nem nagyon találtam semmi bejövős formát, míg pár napja megláttam egy Tissot PRC 200-as órát. Szerelem első látásra, főleg a fekete számlapos bőrszíjas.Rákerestem a topikban, s részben meg is találtam a kérdésemre a választ.
..de azért biztosítás gyanánt érdeklődnék.Google kidobált 1-2 magyar boltot, 2 éves garanciával 90.000ft környékén árulják a quartz szerkezetűeket. Felnéztem vatera-ra, csontra féláron - 45-ért elérhető, szintúgy garral, s kiemelve, h eredeti. Mitöbb, ebay-en 33.800ft-ból hozzám kerülne. H van ez?
Nem akarok kifogni egy fake szart, nincs valami forum ahol pl. pontokbaszedve leírják, h mi a különbség a kettő között? Ahogy néztem a fake órák is totál olyan dobozban, ugyanazokkal a kiegészítőkkel jönnek.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
commanche
Értem. Te is vateraról szerezted be? Ha igen linkelnéd az eladót?
..őszintén szólva, nagy a gyanúm, h a vateras nepperek is ebay-ről szerzik be, persze nyilván megérhet egy 10-est az, h tuti cuccot kapok, és személyesen.Nézegettem tegnap még a méreteit, ami feltűnt, h 12mm vastag, az azért elég korrekt vastagság. Bár vastag csuklóm van, így talán nem fog hülén állni.
mod.: Buta kérdés; de elégedett vagy vele? Korodat megkérdezhetem?
Seiko
Neked is.
Jó ötlet, h vegyek fémszíjasat, s külön bőrszíjat. Egy ilyen bőrszíj manapság mit kóstál? Nyilván vmi minőségi darab kellene. Amit commanche linkelt lentebb, noh az a szíj nekem s bejövős.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Köszi. Szétnéztem.
Ezek közül a "grand duke" a legbejövősebb, de kár érte, h nincs sárga varással, azzal nagyon komolyan mutatna az óra.
commanche
Jah értem, köszi.
A pillangócsat olyan, mint amivel adják gyárilag is a bőrszíjast nem? Mert az szintúgy tetszetős.
Gyártási hibák? Konkrétan?
A korodat azért kérdeztem, mert belegondolva nem 1 évre szeretnék órát venni, így érdeklődtem, h mégis melyik korosztály választja ezt a típust. Amúgy én is pont annyi vagyok.
-
runner 125
nagyúr
válasz commanche #3901 üzenetére
Köszi az infókat.
Őh, egymásután 4x csak a békacsatot írtad, így továbbra is lövésem nincs mi a különbség.
q13579
Neked is.
Egész alakos tükörben biztos nem les baj, a 186 cm-hez és 92kg-omhoz tuti passzol.Milyen érdekes, h kapásból hárman vagyunk akinek bejön ez az óra.
-
runner 125
nagyúr
seiko!
..múltkor voltam itt a PRC 200 miatt, egy uccsó kérdés; vateran, illetve itt-ott ugye 44k környékén fellelhető originak-bevizsgálhatónak hirdetett, ugyanúgy 2év garis órát hogy tudják annyival olcsóbban adni? Ahogy néztem shopokban, illetve boltokban 91.000ft..
Miféle járulékok jönnek ezekre? Nem értem h tudják gyakorlatilag fél áron adni.
-
runner 125
nagyúr
válasz commanche #4136 üzenetére
Jaja, már nézegettem én is őket, ez tényleg korrektnek tűnik. Főleg ha 40k környékén odaadná.
(..csak ugye a sok nem várt qrva kiadás. ..)"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz commanche #4138 üzenetére
Jaja, bízzunk benne, h lassan de biztosan összejön.
Nézegettem azóta több típust is, köztük Certina-kat, de még mindig ez a nyerő. Egyszerűen tökéletes minden szempontból, kellően sportos és egyben elegáns is.
Főleg ebben az összeállításban."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz commanche #4140 üzenetére
Zsír.
Mlaca házigazda úr is árulja a Certina-ját, ránéztem arra is, de a kék számlap/keret nekem annyira nem bejövős. Bár bőrszíjjal az is mutatós lehet.
Itt van ni'.Ez a kék szín nekem már túl feltűnő, a PRC 200 kellően szolid is, de aztán a fene tudja, bejön ez a Certina is.
Ahogy néztem az új ára ennek 135k. Szerkezetileg tényleg ugyanaz, mint pl. a PRC 200?
-
-
runner 125
nagyúr
Köszi, PRC 200 továbbra is a favorit.
young78
Ok, h külföldről szerzik be, de ha annyira olcsón adják ők is, akkor ők mennyiért jutnak hozzá?!
Semmi másért nem boncolgatom a témát, csak nem akarom, h vki lehúzzon egy fake órával, mellesleg meg nem tagadom, érdekel, h h a francba lehet hozzájutni egy elvileg erdeti órához, amit a boltban több mint 2x-es áron kapsz meg."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Értem a példát, köszi.
young78
Ez az, h van aki 40k-ról indítja a bevizsgálható, 2év garos PRC 200-at, s ebből 2,2k a vateráé, akkor hol van még az ő haszna...
Ebay-ről én is be tudnám szerezni, egyes helyeken 34k-ért is elérhető szállítással együtt, minden bizonnyal ők is hasonló forrásból szerzik be, de én meg fosok tőle, h átqrnak egy fake órával.Köszi az infót neked is.
-
runner 125
nagyúr
válasz macikos #4423 üzenetére
De baz, most komolyan ezek tetszenek neked? Viccet félretéve én nem látok bennük semmi férfiasat, nem is értelek homofób létedre h tud egy ilyen tetszeni.
Nekem tényleg kb 10 éves koromban volt ilyen digitális kijelzős Casio. (Ok, nyilván nem egy kat. de akkor is. )Nézd meg pölö ezt, ugye beleestél?
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz norbertb88 #4438 üzenetére
Engem meg pont az fogott meg benne.
A sárga mutatóktól lesz benne valami + , ami nélkül pl. nekem egy totál semleges óra volna.
Mellesleg a színes mutatókkal a sportosságot, a számlappal/formával meg az eleganciát testesíti meg számomra."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Avicularia #4441 üzenetére
Jajám.
Van már neked ilyen, vagy szeretnél?
-
runner 125
nagyúr
válasz Avicularia #4443 üzenetére
Mutatós ez a Casio is, de nekem már nagyon erős. Ez inkább sportos, mint elegáns. Ettől függetlenül ez is szép.
Vatera beszerzés? Ott 43k környékén már hozzá lehet jutni, és bevizsgálhatónak hirdetik."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz commanche #4444 üzenetére
Szép, letisztult valóban, de 21 évesen nem érzem úgy, h egy ilyen órát szívesen hordanék.
40 felett viszont biztos illene az emberhez."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Bandus nem a hiperszuper telefont említette, hanem a fekete gyerekórát vs. egy fémszíjas, minőségi férfi karórát.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz macikos #4452 üzenetére
Figy maci, tudod, h bírom a burád, egyszerűen nekem nem jönnek be ezek digitális órák , szal nem akartalak én megsérteni ezzel, nem is tudom elképzelni őket egy megtermett férfi csuklón.
Nem állítottam, h minőségtelenek, csak egyszerűen számomra nincs komoly hatásuk.
"Nehogy már a kinézet fontosabb legyen, mint a funkcionalitás"
Hát öhhöm, neked ezek szerint megteszi egy ilyen is. Végülis a funkcióját ő is betölti.
Én inkább őt választom.Sajna ez a része sem nyert, nézd meg az adatlapom. A "cuccok" rész kezdetek óta nincs kitöltve.
-
runner 125
nagyúr
válasz norbertb88 #4456 üzenetére
Ennyire ne akarjuk meggyőzni, senkinek nem érdeke. Ha neki az tetszik, hát vásároljon olyat.
-
runner 125
nagyúr
válasz macikos #4460 üzenetére
Avicularia
Értem.
Ahogy nézegetem ezt a Casio-t, egyre bejövősebb. De továbbra is nagyobb mértékben sportos, mint elegáns. Szóval túl feltűnő nekem.
Áráról szabad tudni valamit?Köszi.
unyadavid
Ezért a hsz.-odaért megszavazok neked egy "PRÓFÉTA" rangot.
-
runner 125
nagyúr
válasz Avicularia #4469 üzenetére
Értem köszi, az totál megérte akkor, bár én nem értek a szerkezetekhez, így azt sem tudom, h ezek a Casio-k mennyire tartósak.
Mutatós ez az óra is.
...bár ez meg már túl elegáns nekem."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz macikos #4521 üzenetére
Azért befigyel a PRC200 is.
...igaz nem a kronós, de attól függetlenül PRC200.Zseketto
Egyébként "sportórának/játszósórának " ne vegyél fehéret, könnyen koszolódik.
-
runner 125
nagyúr
válasz #24334592 #4523 üzenetére
Ez a kronós, de google is a "PRC200"-ra, csak a kronósat dobálja ki. Szvsz sokkal szebb.
Ha már ennyire fehéret akarsz, elérhető fehér számlappal is a PRC 200."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Jah, ebay-en van még olcsóbban, néztem én is. De felvilágosítottak, h sokkal nagyobb az esélye, h fake óra. Mellesleg van aki gari nélkül adja, és 1-2 eladónál kifogásolták az óra eredetiségét. Meg 3000km-ről úgysem fogsz tudni reklamálni, szóval szvsz megéri a "hazai" tuti biztos beszerzés. Vateran van jónéhány, akik oda is írják, h bevizsgálható az óra, és 100%-os mérleggel bírnak, úgyhogy én majd egy ilyentől szeretném megvenni.
A garija elvileg nemzetközi, de úgy tudom akkor érvényes csak, ha le is van pecsételve.
seiko még múltkor írta, h az órásboltok elég nagy (akár 60-70%-os) sáppal dolgoznak, szóval elsőkézből hozzá lehet jutni 42-3k -s áron, ami a netes shopban is 90k környékén mozog.
-
runner 125
nagyúr
..noh, de most, h betöltötte az irományokat, és a képeket is torrent mellett , látom, h tutifix eredetinek írja, és az ár sem rossz.
Komolyan szeretnél majd ilyet? Ha igen mikor kb?
Itt a topikban még jó néhányan szeretnének venni/vettek már. Mi lenne, ha keresnénk egy tényleg megbízható ebay forrást, ahol a garipapírt is érvényesen töltik ki, s vennénk egyszerre többet? Talán egy kis alku is beleférne akkor.
-
runner 125
nagyúr
..ok, vágom én, de 1000%-ig biztos vagyok benne, h a vateras "bevizsgálható" is onnan van. Tuti...
Szóval, ha megleli az ember a tényleg korrekt forrást, akkor meg miért ne onnan vegye meg.
-
runner 125
nagyúr
Egyébként még annyi kérdés a PRC200-zal kapcs.; Ahogy nézegettem a képeket az összes fémszíjas óra lakkozott, míg némely gyárilag bőrszíjas mattnak tűnik. Ez a típusban is jelölve van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest