Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Citizen BN2021-et hol lehetne legjobb áron beszerezni?
Köszi!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz alphaville #186273 üzenetére
Nekem tetszett, reméljük nagyon nem kapott ki.
Asszem venned kell gyorsan egy fészájdís ájfon thent! Ha alszol és odatartja a telót, akkor sem old fel.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
DFI-n nem látok Ecozilla-t, szokott lenni?
Vagy hol találok most legjobb áron kint?BJ8050-08E
Ezt keresném, lehetőség szerint szíjadapterrel.
Köszi!
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Empsepo #181730 üzenetére
Köszi!
Tervben még egy Seiko búvár is, illetve valamilyen G-Shock-ot majd motorozáshoz is szeretnék, de eddig nem találtam olyat, 50-60k-ig, amibe bele szerettem volna.
Aztán majd idővel bízom benne h jönnek a klasszikus márkák. IWC, Longines, Omega, Tag Heuer, stb.Lauda, köszi! Ez tényleg jó ár, lehet be is rendelem.
-
runner 125
nagyúr
válasz Empsepo #181722 üzenetére
Szia,
Ne is mond, idén nyárig megvolt. Vagy 7 éven keresztül, aztán egy hétvégi program keretében ellopták tőlem több más holmimmal együtt.
Imádtam, nagy kedvenc volt és azóta is bújom a netet, hátha találok újra ugyanolyat, ugyanolyan hibátlan állapotban.
Nemrégiben fb-s óráscsoportban vettem is egyet 50k-ért, millió fotót kértem róla, az eladó váltig állította h origi. Megjött, az első nyomkodás utána azonnal világossá vált, h fake szar.
A gombok nyomáspontja tök más volt, kattogott minden gomb. A stopper mutató teteje konkrétan 2 mm-t járt jobbra balra ha mozgattad az órát, illetve a mutató sárga színe is tök más árnyalatú sárga volt (sokkal világosabb, csak ezt fotókról nehéz megmondani), stb.
Még az volt a szerencsém, h a srác korrekt volt, még aznap visszalőtte a vételárát én meg visszaküldtem neki az "órát".Mondjuk így utólag visszagondolva egyetlen egy dolog zavart a PRC 200-ban, a 39 mm-es átmérő. 187 vagyok és 92kg, egyszerűen néha túl kicsinek éreztem a csuklómon. Nem szeretem a bumszli nagy, villogós, giccses darabokat, de a 41-42mm-es méretek úgy érzem jobban állnak.
Úgyhogy ebből most az újabb, nagyobb Tour verzióval szemezek.Jelenleg ez a felhozatal:
DS Podium, Zeppelin, Nighthawk, Orient Classic.A bakancslistát meg inkább nem linkelem.
soetigabor
Igen.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz pulutodurumo #181724 üzenetére
Hm, köszi!
Honnan vetted? Mert kinti megbízható webshop-ból még a skywatches-t ismerem, de ott most jelenleg nincs raktáron.
-
runner 125
nagyúr
Srácok, hülye kérdés, de egy középkategóriás Seiko-t vajon milyen hévvel hamisítank?
Ezzel szemezek egy ideje, láttam élőben is, nagyon tetszik a vilgos szíjjal.
De a legtöbb eladónál ebay-en is 90-100k, itthon 110.
Túl sok értékelése sincs az eladónak, kicsit tartok tőle. Bár Angliából nem régen új eredeti DS Podium-ot vettem 90-ért, ami itthon 170, noh de akkor is. Mit gondoltok, bevállalható?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz _stick_ #181677 üzenetére
Pont ezt akartam írni, h itt Győrbe most sok napfény nincs.
De mászkáltam már kint benne, azóta ketyeg szépen.Azt kicsit sajnálom, h nem zafír az üveg, bár 170 dollárért így is több mint baráti az ára.
Fotókon egyébként kicsit túl "soknak" tűnik az óra, élőben tök más, furcsán hangzik, de visszafogottabb.
Nagy kedvenc lett, már most."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz fagyalllo #181671 üzenetére
Noh, előbb kellett volna reklamálnom nektek.
Ebben a percben visszaállt a másodpercenkénti léptetésre.
Kösz nektek, már kezdtem megijdeni, h megszívtam ezt a vételt.
Szegény óra, pedig valamerre olvastam annó, h teljes feltöltéssel akár fél évet is elketyeg a sötétben. Vajon mennyi fényt kaphatott ez gyártás óta, ha kb. rögtön a kicsomagolás után megállt?!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Lauda #181669 üzenetére
Köszi.
Most nem tudtam kivinni a szabadba, telefon LED-jét elényomtam, beindult. Viszont a másodperc mutató kb. 2 másodperces léptekben halad.
Telefon stopperen lemértem, ott stimmel az 1 perc. Ez is normális?
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Noh megjött dutyfreeisland-ról a Citizen-em:
Szerencsére átcsúszott a vámon.
Ez a forma, szín, méret, minőség, kidolgozottság, ár/érték arány hibátlan. Imádom már most, viszont egy apró bökkenő van a dologban.
Kitekertem a zárat, belőttem az időt és a másodperc mutató furcsán kezdett járni. Volt, h kihagyott 1-1 másodpercet, majd kettőt ugrott, aztán megállt. Pár perc után láttam, h ismét elindulni, de olyan volt, mint amikor fogyna az energia. Mozgatná, de a mutató nem indul el.2 hétig kb. sötétben volt a dobozban (aztán előtte a gyártástól ki tudja mikor kapott utoljára fényt). Előfordulhat, h ez idő alatt vesztett annyit a töltöttségéből, h lemerült teljesen?
Most kihúztam az idő beállító állásába, h ne erőltesse magát, kicsit várok, remélem csak ez a baj és feltöltődik a fényen.
Vagy szimplán rossz lehet? Dutyfree-n van mód a cserére?Kösz nektek!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Oks, kösz nektek!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Dutyfree-n van valami trükk, h ne menjen rá ÁFA és vám?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Hi,
tud valaki segíteni, h PRC200-on a segédmutatókat h lehet "újrakalibrálni", pozicionálni? Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Vajon innen is ugyanazt az origi, dobozos órát kapom, mint dfi-ről? 2k-val olcsóbb lenne ebay-ről, még ha 10%-os kuponkódot aktiválom is.
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz Tempus Fugit #98472 üzenetére
Beteg elme vagy.
Számodra az teljes kielégülés, ha egy közösség minden egyes tagja a háta közepére sem kíván?
Az ilyen trollokat PH-ról úgy szokták kivágni, mint macskát szarni. Kétszer sem mondom, h te valamelyik kirakott főtroll vagy, friss account-tal."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz fagyalllo #98249 üzenetére
Nem. Próbálok racionális, elérhető határokon belül maradni. Korábban már írtam az autó / ház - óra kapcsolatról. Nyilván, nem számítok igazi óraboozynak, de ezen értékek bizonyos %-a fölé egyszerűen nem akarok menni, főleg addig míg annak a pénznek más, számomra fontosabb dolgokban is megvan a helye.
Prioritás. Nálam pl. nem fér bele, h hordok 1,5 - 2m ft-os órát, és felülök a buszra, vagy lépcsőzök minden nap a panel 5.-ről.mod. én is, nem erről van szó. Hanem arról, h az élet más területeit szeretném először biztos alapokra fektetni, és utána költeni ész nélkül majd emilyen úri hobbyra.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz JackFeryll #98243 üzenetére
Törlsésen már én is gondolkodtam, de csak azért, mert eddig kb 1,5m ft-nyi órát raktam fel a bakancslistámra.
-
runner 125
nagyúr
Remek stílus, én is odavagyok ezekért.
7680-1-esem nekem is van, élőben is gyönyörű.
Junkers-ből a 6060-5-ös nagyon szép még, és elérhető árú.
Ilyen stílusban még a sokak számára kedves Orient
-et mondanám, illetve kicsit többért a Steinhart-ot."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz excalibur36 #97013 üzenetére
Ah, értem.
Riosshop-tól vásároltad, vagy Steinhart-ra van jóáras kontakt?
mod.
Akkor is 140k volt?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz excalibur36 #97005 üzenetére
Jól van, megvan az első római számos órám is.
Ez pazar.
Bár a tiéd fekete mutatós, ha jól látom.
-
runner 125
nagyúr
válasz excalibur36 #97002 üzenetére
Tényleg gyönyörű, sokkal jobban illik rá a bőr. Nálam is favorit, nincs és nem is lesz fémszíjas órám.
Egyébként mi a pontos típusa? Az első római számos példány, amit szívesen látnék itthon.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Egyik barátom vásárolt egy Junkers 6086-2 órát.
A link alatt is azt írják, h kristályüveg az üveg, míg a chrono24-en már műanyagot írnak...
Azért keresett rá, mert 2 kis mikrokarcot már most talált rajta, úgy h tegnap vásárolta...
Számomra döbbenet, h egy 90k-s órát műanyag "üveggel" szerelnek.Valaki linkelt korábban - talán ebay-es - üveglapra való védőfóliát, nem találom, be tudja linkelni valaki?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz KelemenUhr #96108 üzenetére
Ah, gyönyörű, főleg ezzela szíjjal.
-
runner 125
nagyúr
Ahh, mit láttam ma.
-
runner 125
nagyúr
válasz Mercutio_ #95652 üzenetére
Túl nagy rekesszel lőtted ezeket, nagyon kicsi lett a mélység - élesség.
Nagyobb éles területtel fotózva szebb egy órafotó szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Szép, elegáns, grat, bár egy csöppet az arab számos jobban bejön, talán a számok klasszikus rajzolata is hozzátesz az óra stílusához.
Tothgera30
Köszi!
ph_5.5
Nagyon komoly a fotó. Látszik h ezt profin űzöd.
A kávés fotó is roppant kreatív. Ki lőtte?[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz bigdaddylaza #94910 üzenetére
Nekem nagyon bevált a 41 funkciós svájcim.
condy
Nah igen, egy tárgysátorral szép órafotókat lehet összehozni, én viszont csak sima hobbysta vagyok.
Első körben egy jó makrora vágynék inkább.vadászcsiga
Köszi.
Szabikaa20
Neked is!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Lőttem két képet a Zeppelin-emről:
-
runner 125
nagyúr
válasz szundybence #94194 üzenetére
Modify - módosítás.
-
runner 125
nagyúr
válasz alphaville #94126 üzenetére
Az első Zeppelin-em nekem is hibásan jött, ferde volt a stopper másodperc mutatója... mondjuk kicserélték, de azért na, 50-100k-s óráknál szerintem elvárható lenne, h karcmentes, tökéletes állapotban kerüljön ki a gyárból, főleg úgy, h 1-1 ilyen hiba észrevételezéséhez nem kell órás nagyító...
-
-
runner 125
nagyúr
válasz KelemenUhr #93703 üzenetére
Ah, ez tényleg cool.
Mennyi az annyi?
-
runner 125
nagyúr
válasz Wg5113 #93692 üzenetére
Köszi itt is!
Bepróbálkoztam első körben egy pofátlan e-mail-lel, hátha.
alphaville
Igen, szerintem is gyönyörű, főleg a felépítés / ár aránya. Ennyi pénzért automtát zafírral.
Átnéztem már korábban tulajdonképpen a teljes Orient kínálatot, ezen kívül egyik sem fogott meg."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Tutuora-hoz nincs valakinek kontaktja? Nagyon ráizgultam a korábban is tárgyalt Orient EZ09005W-re.
A preferált külhoni oldalakon nem láttam...s ezzel meglenne az első automatám.
Egyébként ti, akik birtokolnak legalább 4-5 automatát, h csináljátok? Minden nap másikat veszitek fel, vagy mindenkinek van otthon 5 óraforgatója?
Ha, jól láttam az automaták nagy része általában 48-50 óra járastartalékkal bír.
Saint_
Grat, szép darab.
mod.
Csak ez a Merci mutató... ajj de nem tetszik a Rolex-eken sem.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Talán Seiko 5 automatával, pontosan SEIKO 5 SNZG15K1
Mindkettő tetszik nagyon, ráadásul utóbbi automata. Gondolom ti e felé nyúlnátok.
fagyalllo
Köszi, remek!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Ahh, ez a Seiko is nagyon ott van.
Ráadásul az ára is nagyon korrekt.
Seiko-ra milyen jó áras külföldi forrást tudtok még?DFI, skywatches oldalán nincs.
-
runner 125
nagyúr
Köszi, én szívesen venném.
@mriya@
Köszi neked is.
Pl. ez is pilótaóra, és mégis mennyivel más a stílusa pl. a linkelt Poljot-hoz képest.
Ahh, kézi húzósat azért nem szeretnék egyelőre.
-
runner 125
nagyúr
válasz fagyalllo #93298 üzenetére
Magyarul próbálkoztam már, nem is értem eddig miért nem jutottam el, kösz.
Egyébként ha már itt tartunk, pl. a Poljot Aviator már katonainak minősül?
Milyen szerkezet van benne?
-
runner 125
nagyúr
E kapcsán vetődött fel bennem a gondolat, szégyen vagy nem, de stílus / kategória szerint nem csinálna valaki egy képes összefoglalót, h melyik óra milyen stílusú, mik az adott stílus általános imsertetői?
Korábban Misi írt erről pár szót. Pont azért vagyok kíváncsi a különböző stílusokra (búvár, katonai, pilóta, korongráf-sport, klasszikus, stb...) mert nem akarok beleesni abba a hibába, h ugyanolyan stílusú órákat halmozok fel.
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Kicsit extravagáns, de nekem adja:
-
runner 125
nagyúr
válasz @mriya@ #92994 üzenetére
Jaah, tényleg, kár érte.
_
Más. Pillangócsatból milyet érdemes beszerezni és hol?
Zeppelin-emen zavar a hagyományos csat, ráadásul annyira meg kell törni a szíjat, h így fél évet sem adok neki. A PRC-200-amon még a gyári bőr szíj van, úgy h eddig kb 4 éven át majdnem minden alkalommal viseltem."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz WiZARD #92960 üzenetére
Zenith gyönyörű.
_Tegnap találtam egy bejövős Seiko-t.
Itt találtam is extra jó áron.
Valakinek van esetleg ilyen órája? Fotóról nem látom mennyire minőségi, milyen a kidolgozottsága.
Kinetic szerkezet megbízható?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz vadászcsiga #92772 üzenetére
6 évesen simán összehoztam ilyen kérdéseket én is, csak akkor még nem volt lehetőség garázdálkodni az éterben.
pohár
Nem látom a hasznát. Folyamatosan a headset lóg a fülében, szerintem nincs vele előrébb, mindamellett - remélem nem olvassa - sokan megmosolygják.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Deskdiver #92670 üzenetére
Teljesen kivagyok ezektől az "okosóráktól".
Cégünk ügyvezetője a legnagyobb, kiszáll a GS450h-ból, kezén valamilyen lakkfekete Samsung 50.000ft-os csodával és élvezi h jelez neki ha hívják, mitöbb, büszkén viseli.
Pedig párszor mantráztam már neki az elegáns, öltöztető órákról, még Young Tomi kontaktját is elkérte annó, de úgy látszik nem sikerült meggyőzni.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Jövő héten lehet lecsapok egy fémszíjas DS Podium-ra. Viszont én a barna szíjas, fehér varrásos kombót szeretném látni.
Hol lehet korrekt áron, jó minőségű szíjat venni?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz vadászcsiga #92192 üzenetére
Fentvan a bakancslistán, még ezévben biztosan beszerzem.
-
runner 125
nagyúr
Aj, egy ilyen DS Podium de jól mutata a fekete - sárga PRC 200 mellett.
Gyönyörű darab ez is.
-
runner 125
nagyúr
válasz Szabikaa20 #91960 üzenetére
Mi ez a katalógusláz? Nem értem. Net nem elég?
-
runner 125
nagyúr
válasz Takuun #91858 üzenetére
Szerintem az egyik legszebb kronó.
Az arányai, az árához képest való kidolgozottsága, a fekete - sárga ütős kombója miatt kedvelik sokan.
mod.
Megnézhetetik a Certina DS Podium vonalat is.
Mindenképpen érdemes kikérni az ajándékozott véleményét, hisz ő fogja viselni, neki kell tetszenie. Nyilván te sem vennél fel olyan cipőt, ami nem tetszik.
A linkelt öltözékhez ez a vonal szvsz sokkal jobban illik, férfiasabb, hangsúlyosabb, mint a korábban linkelt Orient.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Ah, egy fekete kék sport is benne van a listámban.
-
runner 125
nagyúr
válasz CoolBoy323 #91696 üzenetére
Áh, baráti ára van.
-
runner 125
nagyúr
válasz polonic #91613 üzenetére
Nekem is nagy kedvenc lett így képről.
Áh, nem rádióvezérelt, ahhoz túl olcsó.g0n21, Ra3
Köszi az infot, remek.
hdman
Tényleg ízléses darab. Ott néztem ki én is, kuponnal nagyon baráti az ára.
Gondolkodtam a fém + bőrszíjas kombón, hiszen minimális az árkülönbség, de fémszíj nem az én világom, nincs és valószínű nem is lesz fémszíjam sose.Szabikaa20, busman
Igen, köszi, beszéltem már vele korábban is, 2 ok amiért nem csapnék le rá.
- Olcsóbb DFI-ről kuponkóddal az új.
- Doboz nélkül rendelte. (..én ilyen dobozgyűjtős hüe vagyok)"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Ez a Citizen lesz a következő.
Már korábban is nézegettem a pilótaórákat, nagyon bejön ez a stílus is, és kb. az első nem kronográf, ami tetszik.Az Eco Drive szerkezet mennyire megbízható? Valóban elem nélkül működik? Melyik felületen keresztül hasznosítja a fényt?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Szép darab, nagy kedvencem. Ha, találok egyszer jó áron, biztosan lecsapok rá.
A sárga - fekete PRC200 mellé jól jönne egy piros - fekete DS Podium."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz mclaren1818 #90618 üzenetére
A legmegdöbbentőbb, h van rajta 20 aukciófigyelő. Ki a tkömet érdekel egy ilyen fos?
Komolyan, annyira tipikus. Magyarország az ócska hamisítványok fellegvára, ezek szerint tucatszám el lehet adni minden silányabbnál silányabb hamisítványt, mert itt az emberek 90%-a többnek akar látszani, de eközben pont ettől lesznek nevetségesek.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Múlt héten megjött a 7680-1-em, de nem kezdődött túl fényesen a kapcsolatunk.
Nagyon alaposan áttanulmányoztam a számlapot, pontosabban gyönyörködtem benne és akkor tűnt fel, h a bal oldali segédszámlapon, - az-az a stopperen a vékony fekete mutató vége (másodperc számláló) olyan szinten eláll, "felkunkorodik" az alatta lévő percszámláló mutatóhoz képest, h folyamatosan csak arra koncentráltam, bántotta a szemem akárhányszor ránéztem szemből is kiszúrtam, oldalról meg pláne, nem bírtam magammal.
Azt nem írtam korábban, h OLX-en vettem, 60-ért. Szerintem ennyiért ajándék volt, főleg h új, magyar beszerzés, 2 év garis, full dobozos.
Noh több sem kellett, még aznap ahogy megkaptam felhívtam a szolnoki Szapáry Ékszerházat (itt vették), h ez így nekem nem faxa és szeretnék egy cserét, mivel új óráról beszélünk... rendesek voltak, mondták h juttassam el és megnézik.
Hívott a szervizes másnap, próbált meggyőzni, h ez ilyen.. a használatot nem befolyásolja, tesztelték, tökéletesen mér a stopper. Vázoltam neki, h elismerem, nem egy Tag Heuer, de 100.000ft-os óra és egyértelműen látszik még telefonos fényképen is, h a két mutató nem párhuzamosan fut, a fekete eláll. Mondtam neki, h ez nekem nem felel meg, küldje el akkor az importőrnek. Elküldték, majd pár nap múlva hívott, h kicserélték, ma meg is kaptam.Mennyire furcsa, a kicserélt darabon tökéletesen áll mindkét mutató, fedik egymást alap helyzetükben, ez még a telefonos fotókon is tökéletesen látszik.
Úgyhogy végül dűlőre jutottunk, kaptam egy másikat, de ha nem határozott az ember, könnyen bedarálják.
ui. Majd valamikor lövök róla dSLR-rel is képeket, imádom, gyönyörű.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok