Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Subby8
csendes tag
válasz Gergőke88 #251152 üzenetére
Igen...s&g..nekem is nagyon tetszik a 3 mutatós, viszont a gmt-t felpróbáltam, de valami miatt nem jött be, lehet, hogy a 4. mutató miatt , ezért sem vettem meg a gmt s&g-t
Szerintem nincs az s&g-vel semmi gond napi szinten, max. nehéz. Egyébként egyre több arany-acél karóra jelenik meg[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz GlitterJohan #251156 üzenetére
Itthon egy "sima" BB újonnan is hiánycikk. Pelagos szintén. 1-2 nap alatt eladják a készletet a webre fel sem teszik.
hoffman_: köszönöm -
Subby8
csendes tag
válasz GlitterJohan #251156 üzenetére
Igen, hiánycikk. Feliratkoztam rá, az lett volna az országban kb. a 3., hívtak, de nemet mondtam.
Egyébként úgy van, ahogy Gergőke88 írja, nem teszik fel az oldalukra, mert mindenki hívogatná őket. Mikor én ott voltam, volt bent BB GMT, BB41 kerámia, de pl. alap BB41 nem, az oldalukon viszont semmi...
-
GlitterJohan
csendes tag
Köszi a válaszokat!
-
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #251155 üzenetére
Engem többen megnyugtattak hogy nagyon nem áll úgy a helyzet hogy itthon államcsőd legyen. Ugyan ezeket kérdeztem amiket Te.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
stellaz
veterán
A kirakatban láttam néhány kisebb méretű Timex Q-t, és egészen rakivantam egyre. Viszont az áruk....70 felett kezdődnek a plexi üveges kvarcok, a másodperc mutató meg index mellé üt. Olyan 40-45-ért talán még elhoznám, de a timex a retro szériát valahogy kissé túlárazza, Casio kb fele árban van hozzá képest.
-
stellaz
veterán
-
arn
félisten
válasz zolikaDB #251166 üzenetére
Ugy a portfolio jelentos resze mar az… 30-40 eves modellek eleg retro. Amikor ezek megszulettek, egy submariner ujabb design volt.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Kobe
veterán
Zelosnak szokott black fridayes akciója lenni ?
-
Lev Abalkin
tag
válasz busman #251178 üzenetére
+ 1
("Mondom ezt úgy", hogy nekem is úton van egy. Bár az nem "limited", hanem "special", de egyhülyeség.
Tehetnének mellé egy normális, osztott szemes karkötőt, meg amellé egy gyári gumiszíjat, esetleg zafírüveget még, hogy ne csak tudjam, hanem érezzem is a speciálságot...)[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Lev Abalkin #251183 üzenetére
És persze szívesen fizetnél érte kétszer annyit, ugye?
Sok limitált kiadás földrajzilag erősen korátozott, csak egy adott piacra készül, csak ők "értik", hozzánk el se jut. Az emberek megveszik, hülye lenne nem ezt csinálni a gyártó.
Én egyszerűen csak örülök a választási lehetőségnek, több emberhez eljuthatnak az órák. Aki egy sima 5 Sports modellt nem venne meg, de mivel a kedvenc mesehőse, kabátja, zenésze közreműködésével készült, mégis kedvet kaphat rá.
Sokkal inkább ez, mint szélsőséges ellenpéldaként acél Submarinerből van fekete dátummal és dátum nélkül, illetve zöld lünettás dátummal, semmi több.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Spíler
őstag
Patek Philippe Gondolo és néhány érdekes infó.
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Lev Abalkin
tag
válasz fagyalllo #251185 üzenetére
Én egy SRPE99K1-et várok, ami nem limitált, hanem speciál. A speciálságot meg egy "PADI" felirat jelenti, kb. (Amitől jó zsúfolt is lett a számlap, hál'istennek.)
Valóban drága a gyári minőségi karkötő, meg a gumiszíj is.
(Itt a Kőhalmi el is magyarázza, miért... [link] (video)
Ugyanakkor a kínai dzsunkatermékeknél valahogy kigazdálkodják ezeket (meg a zafírt is), meglehetősen jó minőségben...
Szóval maga az óra megtetszett, de nem ez lesz óratémában a legjobban elköltött 140 e. Ft-om.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz Lev Abalkin #251187 üzenetére
A zafirt a Casio is ki tudja gazdálkodni a huszonezres óráiban is....
-
csabulaxi
senior tag
Zenészeknek SEIKO, metronom funkcióval.
videó"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Ruzcak
tag
Egyébként nézzetek meg egy sapphire vs ásványi üveg videót.
Nyílván gyengébb anyag egy áványi , de szinte ugyanazon a keménységi szinten kezd karcolódni.
Azzal a keménységmérő ceruzával próbálják, nem tudom ezt melyik egységben mérik (szerintem nem vickersben van megadva) -
kovsol
titán
válasz Ruzcak #251196 üzenetére
Nekem a citizen promaster búváromban sincs sapphire, mégsincs rajta egy karc se 6 év után se. Én azt a vízcsepp tesztet szoktam elvégezni rajta, hogy a keményebb üvegen a csepp ottmarad kis gyöngy formában, a puhán meg szétszalad. Citizenen megáll a kis gyöngyben a víz, míg a régi seiko5 órámon meg szétszalad.
Tudom rendkívül pontos teszt[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Kobe
veterán
Haldor Abissi vs Zelos Hammerhead V3
melyik lenne jobb valasztas? kb egy arsavban vannak
a haldor az 1000m es svajci szerkezet / svajci bevizsgalas miatt jobban tetszik, de kinezetre a Zelos is bejovos
hasonlo nehezsulyu buvar erdekelne meg, letisztult, industrial jellegu kinezet, minel tobb anyag -
"_Maverick_"
kezdő
A Casio Oceanus T200-as modelljéről mi a véleményetek? Milyen a kidolgozás és az összeszerelés minősége? A szíj tömör szemekből áll? Mennyire "csörgős"?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok