Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerigő
tag
válasz Nimda #254048 üzenetére
Tapasztalatod szerint aztán visszaáll idővel az "eredeti" kontrasztosság,... ugyanolyanra?
Csak azért kérdezem, mert éppen mostanában volt egy olyan érzésem, hogy a csak pár éves fényevő casiom, mintha korábban (még újkorában) kontrasztosabb lett volna...[ Szerkesztve ]
-
Rexton
tag
válasz Nimda #252404 üzenetére
Csak nekem annyi a furcsa, hogy abszolúte semmilyen életjelet nem ad órákon át? Eddig az összes solaros cuccom, pár perc alatt, ha máshogy nem, ilyen EOL módban, de elindultak. Hát mind1, megpróbálom akkor pár napig most töltögetni ilyen-olyan formában, és lesz ami lesz.
-
aktív tag
válasz Nimda #248177 üzenetére
#248177Nimda és #248178BloodRay
Köszönöm
Így, hogy 2 órája van a kezemen, csak annyit mondhatok, életem legjobban tetsző g-shockja
Mint ahogy azt már posztoltam régebben, felpróbáltam a "csúcs kocká"t is (MRG-B5000B-1DR). De!!! Gyerekek, ha ezt (hasonlót) készítenének szolár+zafír+titán kombóval (multiband6, GPS, pulzusmérő még esetleg) akkor az tutti, hogy nem sajnálnám érte a pénzt és 90%-ban az lenne a kezemen.[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
dud998
őstag
válasz Nimda #247003 üzenetére
Nimda és Stellaz: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Nimda #246842 üzenetére
Igen ,eladtam 40k környékén aztán vissza kellett vennem mert jelezte a vásárló ,hogy hibás ,selejt és nem akar vele szenvedni.
Én meg vagyok olyan becsületes ,hogy visszavettem természetesen mert teljesen igaza volt.Le adom garanciába aztán minden részletet leírva majd ha kész felrakom hirdetésre.
fagyallo
Pont ellenkezőleg ,Orient-et is ti miattatok vettem ,voltam olyan kedves és hülye ,hogy hittem itt sok emberben.
Aztán idővel rájöttem ,nagy baromságokat hordtok itt össze és tisztelet a kevés kivételnek.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
válasz Nimda #246149 üzenetére
Ez még mindig nagyon szép!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Nimda #246089 üzenetére
Ne Raykóz már itt nekem.
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
válasz Nimda #245076 üzenetére
Még a múltkor általam említett M-FORCE is kalapban van. Nagyon régen tizenxéve volt nekem is egy Mako-m. Tudom a tied Ray. Mennyire tartja az időt a tiéd?
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz Nimda #245069 üzenetére
Nimda: 270k. Ês még mindig szép az órád.
fagyalllo: igen így pontos.
csabi0805:“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Nimda #243758 üzenetére
Na majd akkor jól megállapítom.
Amúgy eddig nem egész egy nap ugye, úgy néz ki -2mp-t szedett össze. Majd meglátom éjszaka mi lesz, most számlappal felfele van. De ugye lehet játszani azzal hogy teszem le. Majd kialakul szépen.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Nimda #243756 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nem baj, így is látszik milyen szép. Nekem a Pogue jutott eszembe róla.
Neked hogy viselkedik a 4R szerkezet? Mennyire siet vagy késik?
Itt egy pár közelebbi kép, végre a 13 Pro-val lehet makrózni is.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz Nimda #243133 üzenetére
+1
Milyen lehet ikrekkel?“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
-
Empsepo
senior tag
válasz Nimda #242824 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Ne haragudj, de sokszor nem olvasok el minden hozzászólást.
Feltűnt az óra, volt alatta valami angol szöveg, sok érdekes anyag nevével.Aztán az ár.
Erre reagáltam.Bár most hogy elolvastam az utána irtakat, többek között a tiédet is, igazából egy véleményen vagyunk kb, nem?
Ez egy príma Casio, ami előtt le a kalappal, de botrányosan drága, mert titánium-bronz-kovaföld ötvözet is van benne valamennyi, mert azért nem az egész az.
Ez és egy GS?
Vicc.
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
válasz Nimda #242793 üzenetére
Amit én szeretnék az pl. Bluetooth és a Wave Ceptor helyett a GPS idő pontosítás. Minden más jó ahogy van, nekem a műanyag tok is tökéletes. De ezt a 3-4000 dolláros árat már pofátlannak tartom. A “sima” fém kocka 180 ezer forintos árát is amúgy.
-
-
Nekton
aktív tag
válasz Nimda #242012 üzenetére
Ezeknek az sem árt, ha beáznak. Szétszeded, hajszárítóval kifújod és kész. Az a másfél voltos elem nem fog nagy kárt okozni a vizes szerkezetben.
Casio Retro-kat hordok strandra meg durva munkához. Egyszer mosógépben is kimostam az egyiket véletlenül. Nem áztak még be egyszer sem.
Gyerekkoromban voltak noname hasonló óráink tesómmal. Na azokat sokszor kellett szétszedni eső után hajszárítózni.
-
-
dud998
őstag
válasz Nimda #241430 üzenetére
Nagyon állatul néz ki feketében.
-
dzsi23
addikt
válasz Nimda #241354 üzenetére
Igen, elég laza, de múltkor az egyik boltban valamiért kártyával sem működött az érintéses fizetés, az órát meg kicsit körülményes lenne bedugni a kártyaolvasóba ilyenkor. Sőt, legutóbb a gls futárnak sem tudtam kártyával fizetni, sem érintéssel, sem máshogy, még jó, hogy kollégám kisegített kp-val, én meg átutaltam neki. És sajnos gyakran hallom mástól is, hogy nem működik az érintéses fizetés, és amíg az olvasók nem 100%-ig megbízhatók, addig necces elindulni bevásárolni egy órával.
-
dud998
őstag
válasz Nimda #241230 üzenetére
Gondolom nem mindegy mekkora vevőantennát pakolnak bele.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
hallador
addikt
válasz Nimda #241044 üzenetére
Igen néha zavaró tud lenni, ez a Casio sajátja, hogy fillérekből adnak ilyen órákat. Ezért hirdetik nagy elánnal, és meg is értem. Ennyiért senki nem kínál ilyet. Ha Casio helyében lennék én is kitenném. Ezért szeretem ennyire a Casio márkát. Hozza 100 %-ban a Quartz forradalom feelinget. Igazából amit elkezdett a Seiko, azt a Casio végezte be.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
-
törölt tag
válasz Nimda #240973 üzenetére
Ezeken a kérdéseken már régóta gondolkodom én is.
Ilyenkor jön a sablon válasz, hogy nincs rá igény. Pedig, ha már egy embernek van rá igénye...
Timecenter szerintem a végét járja! Pécsett vendégeskedem, a plázában volt egy üzletük, gondoltam élőben is megnézek pár Citizent.... nos az üzlet bezárt. Sajnos a vidéki órakedvelőkre rájár a rúd! -
dud998
őstag
válasz Nimda #240919 üzenetére
Köszönöm szépen, igen mai szerzemény.
Valóban kár, mert a 70-es években egy kazal digitális órát csináltak és jók voltak. Nem egy szintén filmben is szerepelt. De szerintem ők már szinte teljesen elengedték ezt a vonalat. Sajnos.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
válasz Nimda #240481 üzenetére
Tényleg nagyon szép, viseld egészséggel. Még én is szeretnék egy szoláros, bluetooth-os Edifice-t.
-
-
Land
veterán
válasz Nimda #240481 üzenetére
Nekem ebből a 3 mutatós verziója van. Direkt bőrszíjjal vettem meg, mert olcsóbb volt a fém szíjasnál, aminek nem tömör szemes a szíja, tehát nem szívesen hordanám azzal.
hallador: Igazad van, nagyon nem mindegy a szerviz költsége sem.
tomsolo: Mindennaposat keresek, "sportosan elegánsat".[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
hallador
addikt
válasz Nimda #240420 üzenetére
Azért ezért meg is dolgoztak a fiúk. Ritka Dél-amerikai diktatúrákban szokott ilyen NER szintű háló lenni, illetve a Kádár rendszer is ilyen volt. Európában Bulgária, Románia ilyen még, de ennyire nincs jelen a nemzeti öntudatra építő korrupció, illetve ahol ilyen van még azok az országok nem uniós tagok, és nem biztos hogy lesznek. (Most az ilyen mi a diktatúra vagy nem az dolgot meg hagyjuk, mert ennek semmi köze a központosított korrupcióhoz, lopni mindenhol lopnak, ott az osztrák példa, ott azért lemondtak mint a sicc, mert nem fér bele, otthon azért történelmi okok miatt simán elfogadott a központosított lopás.) Ezt nagyon nehéz azzal megmagyarázni, hogy de ott Közép-Kelet Európában el voltunk nyomva. Ezt nem magyarázza a korrupció és a lopás rendszer szintű meglétét, amit valahol jogosan kérhetnek számon.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
dzsi23
addikt
válasz Nimda #240064 üzenetére
Nahát, tegnap láttam árukeresőn, hogy itt akciós, linkelni is akartam itt, de amikor megnyitottam a bolt oldalát, az eredeti árat mutatta, gondoltam, biztos véget ért az akció, erre most megint 80k.
#240061 Polarstar:
Ne told túl, maradj kúl! Kicsit túlgondolod ezt a facebook-dolgot... még mindig nem kötelező semmilyen valós adatot megadni benne, mivel senki sem ellenőrzi. Legalább is egyelőre. -
Milan_Milano
friss újonc
válasz Nimda #238945 üzenetére
Ez nagyon gyorsan eldőlt és nyert a 800as. Videón mégjobban megtetszett, néztem egy videót a 1000ről is és egyértelmű lett, hogy az semmi esetre sem, mert videón még annyira sem jön be, mint képeken. A 800assal is még bőven a keret alatt maradok. Mégegyszer köszönöm!
A mutatók mozgatását gondolom valami motor végzi, ugye? Ezek mennyire tartósak? Nem fogom én minden nap tekergetni talán csak az elején míg új lesz aztán csak átállításkor vagy néha pontosításkor.[ Szerkesztve ]
-
Milan_Milano
friss újonc
válasz Nimda #238941 üzenetére
A 700 nem is tetszik.
Gyakorlatilag akkor maradt az EQB-1000D-1A és az EQB 800D-1A közötti választás. Ez a kettő tetszik, de a 800-as jobban. Masszív, nagyon férfias órának hat és a elírás alapján stopperes. Mindkettőről nézek képeket, videókat aztán majd döntök. Köszi szépen a helpet! -
Milan_Milano
friss újonc
válasz Nimda #238939 üzenetére
Ez volt az EQB-501D-1M. De sajnos már nem kapható akkor.
Magyar srác mutatta be.
EQB-1000D-1A ez tetszik. Árban is szimpi. (150 ezret szánnék rá egyébként)
Az alsó félkör mit mutat?
1000D-1A kívül valami más esetleg? Akár még drágábban, 150 ezer felé közelítve?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest