Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz Tonyo #224300 üzenetére
Nem ismerem, ezt a márkát, viszont, ha ilyen bauhaus stílusú órát akarnék venni, akkor valószínűleg a Junghans márkát választanám (Max Bill), aminél a kvarc verziók még nem annyira drágák, és csak egy elismertebb, nagyobb név. Itt van pl. ez, ami hasonlít az általad linkeltre: [link] (7% kedvezmény is van az oldalon, amivel, csak 138k, csak Neked, csak most )
Tudom, elég nagy az árdifi, de én inkább spórolnék még rá pár hónapig.
Vagy vannak még a Junkersnek is bauhaus stílusú órái: [link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Végül is kapott egy Red Dot dijjat. Azért az nem rossz! Nem fog visszaköszönni unos-untalan.
Ez nem bauhaus óra hanem eredeti modern Danish-design.
Szerintem egyedibb, mint a Junghaus, Junkers, Sterglass, DUFA órái.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
pulutodurumo
őstag
Én ezeket sosem értettem.
Ha van egy minimalista 3 mutatós óra, az teljesen oké. Úgyis tudom fejből, hogy lent 6, balra 9, stb. De egy kronográf (stopper), amin nincs egy szám sem, az a teljesen használhatatlan kategória. Csak azért van rajta plusz két karika, meg mutató, mer' jól néz ki.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Taylor79
tag
válasz fagyalllo #224298 üzenetére
Már félve írom le a velük kapcsolatos sztorimat, azok után, hogy a Rogers vásárlásos élményeim leírtam. Ezek szerint csak nekem nem sikerül elsőre órát vásárolni, javíttatni. Szóval a kedves set-comphoz előzetes megbeszélés alapján két órát küldtem: Casio Oc-108, fél évente lemerülő elem problémával (többszöri minőségi elemcsere után rendre csak fél évig járt) egyszóval szerkezet cserére szorult. Másik egy Casio Ef-503, a ritkábbik kék számlapos, üvegcserés. Miután megkapták a csomagot, felhívott egy Úr, idézem: "az Oc-108 hoz már nincs szerkezet (Miyota 6l76) tegyem el a fiókba emléknek"!!! Az üvegcserét megcsinálják. Visszaküldték az órákat... kicsomagolás után kb 10 másodperccel észrevettem, hogy, ferdén lett az üveg bepréselve, nem kicsit ferdén... Az Oc-108-hoz meg kb. 10 perc guglizás után találtam szerkezetet egy Brit kereskedőnél, ezt a szomszéd városban található órásnál beszereltettem, azóta is működik. A kajsza üvegest meg eladtam, úgy, ahogy volt, tudom visszapostázhattam volna, de ehhez már nem volt humorom. Ez is a vidéki élet egyik hátránya... Személyes látogatással talán máshogy zajlott volna ez a történet.
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
Veron
addikt
válasz dzsi23 #224285 üzenetére
Egyrészt a koronazár, másrészt kényelmesebb lenne, ha félhúzná magát. Az ETA 2824-2 félhúzta magát és úgy szólt a fáma, hogy a Miyota 9039 még könnyebben teszi megteszi. Ennek fényében nem értem mma jelenséget.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Fall-N
veterán
válasz Polarstar #224302 üzenetére
Egyetértek, sokkal szebb, főleg a tokfül ahogy belesimul a tokba. A számlap sem olyan zilált, mint a linkelt Junghaus vagy Junkers óránál. Meg azért a skandinávok nagyon értenek a letisztult, modern formákhoz. Persze ebbe is egy filléres japán kvarc van, de kit érdekel. Fele ennyiért persze vonzóbb lenne.
-
Taylor79
tag
válasz dzsi23 #224311 üzenetére
Értem, amit mondasz és igazad is van, de...... engem, mint kuncsaftot nem érdekel, hogy oldják meg, gondolom, ha nem is tudtak volna ilyen szerkezetet beszerezni, akkor másik megoldásként a meglévőt megpróbálhatták volna megjavítani. A másik óráról ne is beszéljünk, ott csak egy kis odafigyelés kellett volna!
Ilyenkor mindíg eszembe jut egy volt főnököm mondása: "Ne azt nézd hogy nem tudsz megcsinálni valamit, hanem hogy tudod megcsinálni."Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
Rastaman17
csendes tag
Néhány hónapja írta valaki, hogy szerinte nem ajánlott napelemes g-shockon bekapcsolni az automatikus megvilágítást (kéz felemelését érzékeli ugye az óra, és a háttérvilágítás bekapcsol), mert hamar lemerül tőle az óra. Azóta bekapcsolva hagytam ezt a funkciót, napi 8-10x legalább használom így, de azóta is max töltöttségen van, pedig nem szoktam külön, direkt napoztatni.
-
nagyúr
válasz Fall-N #224308 üzenetére
Okos a tervező és jól tudja, hogy a grandiozus külső a cél és annyira nem fontos manapság a funkció. Ebben alkotott nagyot, mert utalás van a funkciókra, de nem hagyja el. Aki akarja, használhatja, mert ott az osztás.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
buci30
addikt
Szeretnék Hugo Boss márkába okos órát.
Ebbe szeretnék segítséget kérni melyik ajánlott?
Egy kiszemeltem van, természetesen nem erről az oldalon rendelném hanem megbízható eredeti oldalról.Köszi előre is a segítséget!
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
dzsi23
addikt
-
Keil Walker
aktív tag
-
buci30
addikt
Itt most nem abban kértem segítséget, hogy mint óra márka stb
Én ezt a márka szeretném azért mert ilyen ruháim vannak és egységes lenne. 😊iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
tag
-
dzsi23
addikt
válasz dzsi23 #224162 üzenetére
Egy másik hasonló versenyző: Yema Superman Heritage 63.
A mai Kronometer videóban került említésre, amiben egyébként egy másik Yema kerül bemutatásra:
Őszintén: Órákról I Élet 300.000 forint alatt: Orient Star Basic Date és Yema Superman II . -
nagyúr
válasz pulutodurumo #224322 üzenetére
Nem. Én ennél érdekesebbet is ki tudtam volna találni.
Nocsak! Yema a fedélzeten!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MARVEL
tag
válasz buci30 #224316 üzenetére
Az általad linkelt karóra 187ezer forintba kerül. Nem igazán értem miért, de 187ezerbe kerül. Ez egy szép kis összeg, ennyiért nagyon klassz kis órákat lehet kapni, mind klasszikus, mind "okos" kivitelben. Ez a Boss okosóra... Most mit mondjak.... Egy ezrest talán megér. Egy Q&Q-t szívesebben viselnék mind egy ilyen órának nem igazán nevezhető hulladék izét.
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
No.01
őstag
Ha beallitok szijigazitasra a Hantoshoz akkor vajon kipenderit?
-
nagyúr
válasz Lev Abalkin #224335 üzenetére
Szerintem nincs, de drágábbat bármikor kaphatsz.
Pl: Le Jour és a Zodiac - de a Superman korona és lünetta rögzítése eredeti Yema szabadalom. És ez rendben is van.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Taylor79
tag
válasz Lev Abalkin #224337 üzenetére
Nekem is kb. ez a véleményem. Én mostanában a használt óra vásárlásra álltam rá. Tudom szerencse is kell hozzá, de így jóval olcsóbban is meg lehet venni szép órákat, sok olyan ember van, aki megveszi és gyakorlatilag hordatlanul adja tovább.
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
dzsi23
addikt
válasz SOAD19 #224345 üzenetére
"nincs nekem ekkora csuklóm sajnos"
Nem tudom, mekkora az óra, így a csuklót is nehéz megtippelni.
A SARX055 nagy kedvencem, de én pont nem bánnám, ha nem lenne kék a mutató, az SJE073 esetén meg kifejezetten zavaró számomra, hogy még a Presage Automatic felirat is kék; valahogy szúrja a szemem azon a szép fagyos számlapon. Más órákon nem vagyok a színek ellen, de itt zavar. -
dzsi23
addikt
válasz SOAD19 #224340 üzenetére
Amúgy jó lenne a zasszony fehér MK-ja mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest