Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seiko
senior tag
válasz buci30 #16279 üzenetére
Ezen az órán van fekete és arany bevonat is, ha jól látom.
Ezek biztos, hogy meg fognak kopni, főleg hogy az óra szögletes.
Ez a példány ráadásul nem is kronográf, viszont a nagy dátumkijelző nekem (vaksinak) tetszik.
A rádiókontrollt, és a fénytöltést nem érdemes fő szempontnak tekinteni, egy hagyományos kvarcóra lehet ezeknél sokkal stabilabb.
Havi max. 15" eltérést simán lehet tolerálni, legalábbis a véleményem szerint. -
TimeCenter
tag
válasz buci30 #16366 üzenetére
Az AS4020 az egyik legnépszerübb csúcsmodell.
Az öcsém ilyet visel 2007-óta. Nincs vele probléma, bár az enyémhez képest ez hamarabb lemerül. ( A sima (AS2031) 2-évig bírja, a kronográfos a három motor miatt "csak" egy évig ).
A "sima analóg" menetes koronával bír, a kronográfosnál az üzemmódváltó a korona, így az nem menetes. Beázási probléma egyikkel sem volt. Bátran ajánlom azt is jó nagy a mérete. -
darvak
senior tag
válasz buci30 #16411 üzenetére
Esetleg a Citizen AT4008-51E? Íme:
Radiocontrolled,WR200, zafír, Eco-Drive, 5év gari, részletesen:
"Features include Perpetual Calendar, radio controlled time keeping, Dual Time, Month-Day-Date, 12/24 Hour Time, 12/24 Hour Time and Dual Time, Eco-Drive technology (never needs a battery), Screw-Back Case, Perpetual Calendar, 12/24 Hour Analog Time, Chronograph, Alarm, Fold Over Clasp with Push Button release, Black Dial, Black Ion Plated bezel, Stainless steel bracelet, Non-Reflective saphire crystal Glass, Water Resistance Level to 200 Metres, Case width: 42mm, Case depth: 12mm
Complete with: Citizen presentation box and instructions, 5 year Citizen guarantee"Elképzelhető, h Timecenteren keresztül is megrendelheted, mivel európai modell, de szerintem 1 kicsit alacsonyabb listaárral kell szerepelnie, mint a hasonló tudású AS40XX modellek.
[ Szerkesztve ]
-
hukocsat
tag
válasz buci30 #16521 üzenetére
Szia!
Nekem JY0020-64E van nagyon meg vagyok vele elégedve.
A pontosító jelvételt több toronytól tudja fogni.
Eleve a kinézete sokkal vadabb, néha azon kapom magam, hogy csak úgy nézegetem, nagyon tetszik mai napig.
Annyi negatívumot tudok mondani, hogy a lünettán lévő kis fém pöckök mindig beleakadnak valamibe és eltekeredik.
Ettől kicsit félek, hogy egyszer valamibe úgy beleakad, hogy leveszi róla.
Ezen kívül más negatívumot nem tudok mondani.
A UTC + 2 időzóna egyszeri kijelzése is mellette szól.
Hirtelen ennyit tudok mondani.
Én is e két modell közt vacilláltam, de a drágábbik győzött.Citizen Skyhawk
-
seiko
senior tag
válasz buci30 #16526 üzenetére
Egy csomó óra eladva, de rendelhető náluk.
Szóval amiknél túl jó az ár, az már nem is valós.
Valamikor volt egy db. de azt már eladták.
Az újabbik példány pedig már más áron kerülnek be a rendszerbe.
Nekem például a kék számlapos arany-acél Submariner kellene 900ezerért, még befektetésnek sem volna rossz.
Éves szinten kb. 10%-al mennek fel az árak.
Mikor elkezdtem figyelni a Subokat, akkor 450-ért már el lehetett csípni makulátlan állapotúakat.
Meg lehet nézni most az árakat. -
seiko
senior tag
válasz buci30 #16538 üzenetére
Ezért kell nézni az eladó minősítését, sőt lehet hogy a neten is megtalálható az illető.
Én is így vettem a mostani órámat.
A Chrono24-en néztem ki (trusted seller), megtaláltam az üzletét a neten, és PayPal-os fizetéssel megvettem az órát tőle.
Igaz, csak 500,-Ojró volt, de ez nekem több, mint másnak 5ezer! -
darvak
senior tag
válasz buci30 #16571 üzenetére
Ha itthon akarsz venni órát, akkor ez a Citizen szerintem jó választás!!!!!!
Ha meg rádióvezérelt óra kell ,akkor teljesen tárgytalan az üzenetem!!!!!!
Ha valami egyedi dolgot szeretnél külföldről, esetleg tudnék egy ilyet ajánlani:
A márka mindenképpen magas minőséget képvisel + egyedi, remélhetőleg ebben a többiek is megerősítenek. Ha esetleg ez a modell nem tetszene, nézz körül a honlapon.
Svájci COSC minősítésű szerkezet, ami igen pontos. Az olcsóbb kronográf modellek is svájci ETA szerkezetű kvarcok, de azok 10-20 másodpercre járnak 1 hónapban.Ebben az árkategóriában még dícsérték külföldön ezt az órát, ő nem kvarc:
Csak 5-12 font postaköltség megy rá az árakra.
Ha nem szeretnél úgy vásárolni, h nem fogod meg a 2 kezedben, akkor AS4020!
És elnézést mindekitől, úgy éreztem ha nem egyértelmű a választása, akkor érdemes még alternatívát felkínálni neki. Próbáltam egyedi órákat keresni, ebben az árban, nem olcsóbban.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
válasz buci30 #16812 üzenetére
Ne várj csodát tőle.
Szerintem a Seiko Monster-t nem éri utol, de szvsz. nincs is rá nagy szükség.
Az esetek döntő többségében van annyi fény, hogy az ember lássa az óráját.
Ha pedig sokszor van vaksötétben, akkor vagy digitális háttérvilágítós, vagy pedig tríciumcsöves órát kell vennie! -
Mariner
tag
válasz buci30 #17045 üzenetére
Gratulálok hozzá,szép darab!
Dzsana:szép ez a Tissot amennyiért vetted(főleg dobozzal együtt)annyiért szerintem biztosan el is tudod majd adni,ha úgy hozza a sors,addig meg gyönyörködjél benne
TimeCenter:ez a pontozásos dolog nem rossz ötlet,bár célszerű lenne a felhasználót is több kategóriába osztani,mivel nem mindenkinek ugyanaz számít.Csak pár ötlet:a -"hagyományos" óragyűjtő:itt szempont/előny lenne ha régi az óra,a tok állapota,a számlap állapota,a típus ritkasága,de cseppet sem számít a vízállóság pölö
-"befektetési óragyűjtő"
-van akit csak az érdekel,hogy az óra ne túl drágán,tökéletesen megbízható legyen
-van aki a pontosságra gyúr
-van akinek az üthető/vágható nagyonvízálló az ideális
-brókergyerek(csak az a fontos ,hogy svájci legyen és feltűnő,lehetőleg tradicionális márka de ne túl drágán hiszen csak az elvárások miatt kell)
a sor szinte tetszőlegesen folytatható.
TimeCenter:az egyik előbbi hozászólásodban említetted,hogy üveget is lehetséges políroztatni,bár drágább mint a plexit.Elárulnád mi az a drágább(annyit tudok róla,hogy a drágább az többe kerül mint az olcsóbb...)?Van pár festettüveges órám aminél a csere emiatt nem jöhet szóba,de egy polír járható út lenne,ha nem túlságosan drága.[ Szerkesztve ]
MZ/X jelentkezz!
-
tupacamaru
veterán
válasz buci30 #19061 üzenetére
Mekkora ennek az órának az átmérője gombok nélkül, mert a csuklódon hatalmasnak tűnik?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz buci30 #19073 üzenetére
Az enyém is 45 mm átmérőjű de nem tűnik ekkorának, szerintem a nagy számlap miatt látszik jóval nagyobbnak.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sir_mook
csendes tag
válasz buci30 #35854 üzenetére
Úgy kell órát választani mint ahogy a csajok a ruhákat és azok kiegészítőit.
Ez ízlés kérdése- ami tanulható. Csíkos felsőhöz kockás gatya- az gáz... akármilyen drága is volt az a gatya.
Egy hétvégi túrához, kis sziklamászással összekötve nem célszerű plexis IWC-t vinni.... inkább egy 40ezres Timex, iránytűvel. Vagy egy G Shock.
És az Operába sem mennék el a szmoking mellé egy Police karórával, ha otthon van egy fekete bőrszíjas Zenith - valami klasszikus kivitelben.
-
WiZARD
addikt
válasz buci30 #35854 üzenetére
Nekem tök kedv függő, hogy mikor melyiket veszem fel. Ha 5 napig ugyanaz van rajtam, azt kicsit megunom, jó mást felvenni. Némileg időjárás függő is, hogy épp bőr, fém, vagy kaucsuk szíjasat veszek fel...
Na meg pl ma megyek legénybúcsúra 3 napra, oda a legolcsóbbat veszem fel, ki tudja mi történik
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz buci30 #35996 üzenetére
vízálló a titán szíj is
Keress valami órást/ékszerészt, aki szépen rendberakja a szíjat/tokot. Apró karcokat nagyon szépen el lehet tűntetni, emiatt nem kell újat venni.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest