- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Harry Potter x Timex Weekender
Elvileg csak a világítás és a világítás alatt felbukkanó felirat más a 4 órán.
Akár még izgalmas is lehetne, hogy "melyik házba kerül" az ember, ha véletlenszerűen küldenék ki a példányokat, de sajnos lehet választani vásárláskor... kihagyott ziccer, pedig a fanok vitték volna, mint a kinder tojást...
Mondjuk, az óra amúgy sem nagyon tetszik.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Bulova Lunar Pilot Black Hole
Drága is, limitált is, és el is k.rták azzal, hogy elhagyták a 3-6-9 órai indexeket, viszont 41mm, ez már elég jó, szóval ha lesz belőle más színben is, mindenhol indexekkel, akkor érdekes lehet.

-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Én eddig csak egy Vostokomat éreztem eléggé exkluzívnak, hogy ott szerepeltessem.

-
dzsi23
addikt
Igen, elsőre nekem is arányok szúrták a szemem, kicsit olyan "piacos" hatása van. A másik szintén a mp-mutató volt, de ahhoz már rá kellett keresnem az eredetire.
driv4r #283777:
"a kínai topikban írtam, jellemző"Az az igazi exkluzív topik, ahol ilyen ínyencségek előfordulnak, mint a JLC meg a Watchdives.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
A webshop kínálata alapján nem fogadnék rá, hogy találsz az obiban 371-est, ilyen noname elemkészletet meg nem vennék (de úgy látom, még ebben sincs). Szerk.: Ja, ezt törölted.Órásnál biztos van olyan, ami neked kell, + a conradnál is. -
dzsi23
addikt
Annyi neve van ezeknek, fene tudja, hogy a 371 meg az LR371 ugyanaz-e... de 371, V371, SR920SW, stb-stb., ez tuti mind ugyanaz. A lényeg, hogy az átmérő és a feszültség ugyanaz, mint a 399 esetén, csak laposabb, így bele tudod rakni az órádba. Az előző elem meg valahogy bele lett erőszakolva.
Legalább is szerintem 371 kell bele, nem 399, de a tévedés jogát fenntartom.

-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Tökéletes óra valóban nem létezik; ami jó öltönyhöz, az nem jó a strandra, ami méretben jó az egyik embernek, nem jó a másiknak,
nem lehet egyszerre kvarc és mechanikus... illetve mégis, na mindegy, de attól még valaki számára lehet tökéletes(en megfelelő).
Csak nagyon sokszor pont egy olyan apróságon csúszik el a dolog, mint pl. hogy sík helyett domború az üveg.
Vagy pl. esetemben a Citizen PMD56-2951, ami csak Japánban szinkronizál (trükközés nélkül). Bár nekem amúgy is felesleges a szinkron, zavar is, hogy benne van, még ha nem is kötelező használni.
Jé, kapható a timestore-nál, és nem írják, hogy errefél nem veszi a jelet. [link]
-
dzsi23
addikt
Na jó, 4 éve, amikor bejelentették, én is nagyon rákattantam a Moonswatchra, akkor simán kifizettem volna érte a teljes árat (nem is tudom, 110-120k körül volt?), de Bécsbe nem mentem ki érte, másodkézből meg dupla-tripla áron mentek. Akkor azt mondtam, hogy "majd veszek egyet használtan 50 ezerért, amikor kapható lesz". Most már egyszerűbb beszerezni, de még mindig nem ment le 50-re... nem hittem, hogy ilyen jól fogja tartani az árát.

-
dzsi23
addikt
Igen, de ha valaki gyerekórát vesz magának, nem meglepő, ha a gyereke kisajátítja.
(Még ha nem gyerekméretű is.) -
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
"~13mm, nem is igen lehet ez alá beépíteni"
Sajnos nem nagyon, főleg, ha automata. Egy kínai (Proxima) kézihúzós kronó van a listámon, az 12.4mm, az alatt már tényleg nagyon nehéz találni. Na de némelyik gyártó még a kvarc kronókat sem képes vékonyabbra csinálni, szóval már ezt is értékelni kell.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
"a méretei"
"slim 12.1 mm profile (14.3 mm including the glass box sapphire crystal)"... még jó, hogy "slim".
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Nagyon rossz arra a tokra ránézni, 15 ezer forintos kínai órának jobb kidolgozása van, és ezért kérnek 100-200 ezret, mert beledobnak egy svájci szerkezetet. Ehh... kerülném.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Nekem is bejön ez a kombó, több mint egy évig volt ilyen. Ősszel új színeket kapott, de lehet, hogy nyárra visszaöltöztetem narancsba.
#283074 Freddy76:
"oroszbarát óra"
Oroszbarátóra.
De azért gratula a G-hez, jó választás volt!
#283083 evo87:
"Van esetleg valakinek Citizen JV szériás vekkere? Élőben mennyire adja a tipik citizen sky érzést?"Nekem nincs, de nem is kell, hogy legyen, van elég kép és videó az interneten.
Kilométerekről látható, hogy ez egy Promaster Sky, tipikus Sky stílusjegyekkel, tipikusan túlzsúfolva. Ha a méret jó, hajrá!
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
"mindkét főszereplő külön, a játékhoz tervezett Hamilton órát visel – ráadásul nem csak dísznek, mert ezek a modellek a valóságban is megvásárolhatók… igaz, az árukból az összes elérhető platformra kijönne maga a játék. Többször." - [Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet] (a 2. oldalon olvasható)

-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Próbáltam rávezetni a megoldásra.
(Amit ő is sejtett.) -
dzsi23
addikt
Használati utasítás mit ír erről?
-
dzsi23
addikt
"picinek érzem a Garminok után"
Nyilván kicsinek érzed egy 47 millis kütyü után, de egy okosóra esetén a funkciók háttérbe szorítják a esztétikumot, mert azokat a funkciókat nagy kijelzőn jó használni, akkor is, ha lapostányérnak hat az ember csuklóján. Nem is nagyon van választék, mert az okosórák nagyok, ez kész. Ami kisebb méretű, és egy kisebb-közepes férfi csuklón arányosan mutat, az már női.
Rendes órák esetén szerencsére általában nem így van, nem szégyen, ha az embernek van egy minimális szépérzéke.
-
dzsi23
addikt
25-30 dollárba kerül az a szerkezet. Legalább is én végfelhasználóként, magyar áfával annyiért tudnám hirtelen megvenni. De a Seikonak nyilván nem ennyibe kerül a saját szerkezete.
Biztos a hardlexet kell megfizetni.Amúgy tetszik, harmadáron behúznám.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Ha már Certina... szerencsére kvarcból még nincs 38mm.
-
dzsi23
addikt
Meg kell fizetni a swiss made feliratot.
-
dzsi23
addikt
Hasonló stílust találhatsz a Luminoxnál.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Szerintem annyira nem vészes, mint ahogy a képen kinéz, csak szörnyen rosszul lett fotózva.
Bondix #282688:
"ez zafír kristály üveg nem (csak) zafír az nem mindegy szerintem"Csak a félreértések elkerülése végett, ugyanaz a mesterséges zafír mindkettő, feleslegesek a "kristály üveg" szavak, elég a "zafír".
-
dzsi23
addikt
"én azt hogy a Festina nem elismert nem igen érzem"
A Festina leginkább laikus körökben lehet elismert, már ha hallottak egyáltalán róla. Kicsit hozzáértőbb körökben már 100%, hogy a Casio elismertebb, kb. mindenki szereti.
"Festina, Certina"
Tina-tina, de nem egy szint a kettő. Utóbbitól sem vennék akármit, de azért vannak elég jó óráik, amiket bátran ajánlanék. Persze, nyilván sokkal drágábbak is, mint a Festinák (bár van már "swiss made" feliratos Festina is, meg is kérik az árát, nem tudom, veszi-e bárki).
"Plusz a felső kategória de azt nem írom mert nem az én pénztárcám"
Viszont az Omegát írtad, én azt javaslom, ha már a név számít. Ha csak véletlen volt, akkor Seiko.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
MrSealRD & Freddy76:
Köszi!
Már majdnem kész volt a billentyűzet, de még épp időben ugrott be, hogy van a kapcsolókhoz hasonló színű órám. 
-
dzsi23
addikt
Nekem is tetszenek, és nekem a minőségük is megfelel, ráadásul most már 5k-ért beszerezhető. Amikor én vettem (tavaly) még csak 10-11k-ért volt kapható. 5k-ért gondolkodom egy tartalék beszerzésén is.
Büdzsé billentyűzetet raktam össze, de még így is annyiba kerültek önmagukban a keycapek, amennyiért már elég jó komplett (membrános) billentyűzetet lehet venni... Szerencsére már nem követem a billentyűzet topikot, néha amúgy is bosszantó, ami ott megy.

-
dzsi23
addikt
"nagyon erőltetett ez az ap utánérzéses csavarmánia"
Az AP-nél is erőltetett a Cartier Santos utánérzetes csavarmánia.
Bár részemről ez az "utánérzetezés" is erőltetett.zolnagy #282675:
Igen, direkt fotóztam "rosszul" (kb. 3 centiről) az első képen, mert épp ez volt a téma.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Én sem láttam még, de egy gyors guglizás alapján nem egyedi eset. Valakinek megoldotta, hogy a koronát kicsit előre-hátra tekergette, valakinek egyszer csak "magától" elmúlt, a többiek meg szervizbe vitték, főleg azok, akiknek még garis volt.
Ha garis mindenképp szervizbe küldeném (+ amúgy is ajánlott részemről).
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
"A kopott műanyag alkatrészek pedig megdrágíthatják a szervizelést"
Ha a gátszerkezetre gondolsz, az nem mindben műnyag, csak a 80.1xy (C07.1xy) kaliberekben. -
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Oké, hogy jól működik, de jó lenne tudni, hogy mennyi idős, volt-e szervizelve (ha volt, mikor volt), a hátlapján látható foltok csak ujjlenyomatok/kosz, vagy karcok/mattulás, + az üvegen is karcokat vélek látni, stb., valamint szerintem neked Ray 1 van, nem Ray 2.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Igen, a koronát is az eredetitől (Longines Heritage Military) örökölte, lehetne kicsit visszafogottabb. A mutatókészlet nem teljesen ugyanolyan, mint a Longin, de talán még szebb is lett, nekem legalább is jobban tetszik a San Martiné.
kukulec #282226:
Mert hülye vagyok. Mert gyakran cserélődtek az óráim, újak jöttek, régiek mentek.
Ja, amúgy ez is pont szellemdátumos volt, mert NH35-öt raktak bele, de ha végleg maradt volna nálam, cseréltem volna NH38-ra, és még az új szerkezettel együtt sem lett volna drága. -
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Én kvarcok esetén is a dátum nélkülieket részesítem előnyben, totál felesleges számomra a dátum, de ha már van, akkor szerintem is inkább legyen látható, mint rejtett.
Viszont, ahogy mondtam, együtt lehet élni vele. Pl. a Vostokom is szellemdátumos, ráadásul azt én raktam össze, én vettem hozzá dátum nélküli számlapot (gyárilag volt dátumablak is). A Vostoknak annyi előnye van, hogy nincs benne gyors dátumállítás, és a koronának sincs dátumállító pozíciója, így gyakorlatilag semmiben sem zavar a szellemdátum.
De volt NH35-ös is.Persze, ha ez fő szempont, akkor felejtős.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Igen, van "ghost date". Pedig ennyi pénzért már illene belenyúlniuk a szerkezetbe (pláne egy kronométer esetén), és kipakolni a dátumhoz tartozó, felesleges alkatrészeket (ha már svájcban képtelenek megtervezni egy dátum nélküli szerkezetet, amit a 2824 helyett használhatnának...). Vannak gyártók, akik megteszik.
Volt már pár szellemdátumos órám, együtt lehet élni vele, de azok nem ennyibe kerültek.
-
dzsi23
addikt
Azért dobtam be csak egyet a négyből, mert igazából csak a videót akartam linkelni, viszont, hogy ne legyen teljesen off, beraktam egy új Seikot is. Az új Seiko megjelenésekre mindig számíthatok, amikor csak offos gondolataim vannak.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
"a srác, aki berakta a képet, kicsit fényezi magát, hogy ő most, hogy ezzel megviccelte ezzel a fórumot"
Hű... itt a baj nem kicsi...
Szerintem gondold úja.Hagyjuk, csak rosszabb lesz. -
dzsi23
addikt
Bár csak rossz poénnak szántam a piramist (csak egy random kép az internetről, nem is válogattam közülük), de örülök, hogy megtalálta a célközönségét... asszem.
Különösen tetszik rajta a 2. szint elnevezése ("The first real watch"), amibe a GS alatti japánok már nem férnek bele, de még a Hamilton sem.
-
dzsi23
addikt
Ez a vékony keretes mutatószett teljesen elüt az indexek kialakításától, és a formája is teljesen más világ, szerintem nem passzol hozzá. Az imént említett old radium is "leugrana" a fehér számlapról, főleg, hogy az indexek fehér(ebb) lume festést kaptak (ha jól látom, de csalóka a telefon kijelzője), nem illik oda.
Értem, hogy nem tetszik az Omega mutatószett, de nem véletlenül választották azt, eléggé egyben van az összkép. Szóval, ha nem is pont olyat, de valami hasonlót néznék.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azért gratula a G-hez, jó választás volt!