Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#157049) Aske válasza Aske (#156538) üzenetére


Aske
aktív tag

Sziasztok,

leírom, amit eddig a Tisell Typ-B Pilotról tapasztaltam.

A szerkezettől első körben annyira nem vagyok lenyűgözve. Járástartalékra 41,5 órát mértem csak, ill. jelenleg napi kb. 19 mp-et késik. Mondjuk ez utóbbi azért szokott változni az első pár hónapot követően. Mivel nap/dátum kijelzés nincs, így nem okoz gondot mondjuk egy héten egyszer belőni.

Az óra maga esztétikus, a szerkezet is egész szépen díszített. Tüskecsatos szíjam még nem volt, de teljesen meg vagyok elégedve vele, nagyon kényelmes a vastag bőr szíj. Ez az első olyan bőr szíjam, aminek konkrétan ilyen újcipő szaga van. :)

A korábbi óráimhoz képest meglehetősen hangosan ketyeg. Az automatika úgy tűnik csak egy irányba húz, szintén meglehetősen hangosan. Ugyanez igaz a kézi felhúzásra is, ami a nagy koronának köszönhetően meglehetősen határozott érzetű. A korona ellenállásán egyelőre nem érzem a váltást, amikor teljesen fel van húzva.

A lumé - bár viszonyítási alapom nincs - elég gyatra. Teljesen "feltöltve" sem túl erős, és utána gyorsan halványodni kezd.

A hátlap - a felirata szerint - a Tisell ST19 kronográfhoz készült. A szíj sem pontosan ugyanaz, mint amit a weboldalon mutatnak. Nem keskenyedik el, hanem végig 22 mm-es. A csat pedig egy igényesebben kinéző lekerekített fajta.

Vízbe nem megyek vele, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. Betonozni sem betonozok, bár lehet a zafír bírná. A tok azért elég nagy, tehát arra érdemes odafigyelni.

Ja, és az időt gyorsan le lehet olvasni róla. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.