Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
Ez szerintem részben igaz is. Azért szeretek a Yakuza játékokkal játszani, mert teljesen élethűek az utcák, az épületek. Még a kaják és a piák is.
Az, hogy Oszakában takojakit veszel az utcán, hogy Hibiki whiskey-t árulnak a bárban, mind visszahozzák az igazi japán élményt.Mind megtudtam egy dokumentumfilmből a hétvégén, teljesen valós, hogy biciklivel vered szét a másikat, mert sokszor megtörtént, hogy a jakuzák biciklivel támadtak meg másokat
#73452tboy93
Nem akarsz ingatlanbirodalmat? kabarébárt? Azoknak sok alkalmazottat? Darts? Bowling? Karaoke?
Jó dolog, amikor egy csirke a menedzser[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
marquuard
veterán
Mivel mindenki már csak szélsőségekben tud gondolkodni, így nincs olyan, hogy hiábái ellenére élvezed a játékot mert mondjuk ettől eltekintve élvezeti értéke van. Egy játék vagy jó (értsd: 10/10), vagy szar (értsd: 0/10). Köztes válasz nincs, ha pedig van, akkor megjárod.
PSN ID: marquuard
-
Mike
veterán
válasz N.YCityBoy #73456 üzenetére
nem tudom, mászkáltam erre, meg arra, mindig akadt valami tennivaló
-
veterán
-
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #73463 üzenetére
Egyszer csak kész lesz a teljes.
Frod: A fél szem felével kb.
-
VTom
veterán
válasz N.YCityBoy #73456 üzenetére
Van aki open world-ben nem teszi toggle-re a futást és gyorsutazik mindenhova.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Peace
nagyúr
válasz ProEvoFan #73472 üzenetére
PS-re. Kipróbáltam a 3-at még PS4 Pro-n és kezdeti félelmeim ellenére (sose toltam előtte izometrikus ARPG-t controllerrel) csúcs volt az irányítás! Lost Ark-ra is befizetek szerintem PC-n, mert azt írta mindenki, hogy már az Alpha verzióban is csúcs volt a controller support. Remélhetőleg a véglegesre meg még inkább az lesz!!!
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #73474 üzenetére
Borzasztó sz@r volt az a trailer.
Bármelyik régi trailer jobb volt ennél.
[link][ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #73479 üzenetére
Nagyon rá voltam kattanva erre a Lost Ark-ra, amikor még PC-ztem. De csak nem jelent meg nyugaton. Aztán tavaly szeptemberben már lehetett tudni, hogy meg fog jelenni (az Amazon által). Most viszont a konzolos verzióra nem látok esélyt. Így én el is engedtem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz RangerFox #73482 üzenetére
Szép lista.Nálam a hónap végén kezdődik a fix day one.
The Ascent (xsx), Hades (xsx, itt remélem a kontrollerrel nem basz@m be a képernyőt és még lesz tévém, akkor jön a többi a sorban ), Diablo 2 (ps5), BF 2042 (nemtom még hova veszem), Forza Horizon 5 (xsx), Horizon Forbidden West (ps5).
....és közben az akciókban behúzok ezt-azt.
Mike[ Szerkesztve ]
-
őstag
Persze csak gondoltam hogy több infotok van köszönöm a válaszokat. Akkor várok tovább.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Ármester
Szokott valaki játszani bill + egérrel ágyból? Nézegettem a corsair K63 lapboardot, de nincs kedvem 60K kiadni érte. Esetleg valakinek valami olcsó laptop tartó megoldása ami bevált?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz N.YCityBoy #73484 üzenetére
A Hadest nagyon várom.Kicsit félek tőle, mert keményvonalas roguelike és nem tudom mennyire fogom bírni idegekkel. Amit eddig a PCs gameplayeken láttam, az lenyűgöző.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
vg
addikt
válasz N.YCityBoy #73491 üzenetére
Nem nehéz játék a Hades, már végig toltam Switch-en. Jól lehet benne haladni, nem arra épít, hogy idegeskedj végig amíg játszol vele.
-
őstag
Akkor volt nagy öröm
Nekem decemberben lenne aktuális de ha kell várok még tavaszig . Tele van a játék könyvtáram ki nem játszott játékokkal.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
VTom
veterán
válasz ProEvoFan #73472 üzenetére
Én is. Ezt szeretem az open world-ökben, ha jól van megcsinálva, akkor véletlenól is belebotlasz mellékküldetésekbe, ill. én meg szoktam állni gyönyörködni is, pl.Witcher 3, vagy az új AC-k esetében.
Engem a mai napig lenyűgöz, hogy nullákból meg egyesekből ezt ki lehet hozni C64 volt az első gépem.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest