Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
coolpet
senior tag
Kérdés, a Witcher 3 mostantól PS+ -os lett?
A kiegeket gondolom nem tartalmazza.
Ha egyszer megveszem a complete editiont amiben minden bennevan, akkor a save és a trophy progress megmarad, és tudom folytatni? -
Callme
tag
Akit még érdekel az Astro bot-os kontroller, a MM-ban még előrendelhető: [link]
PSN ID: CallmeEighty8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wallmart és Bestbuy szerint a Kingdom Come Deliverance II február 11-én jön. [link]
Live-Die-Respawn
-
Szoke1982
senior tag
Akit érdekel! A " only on PC" -t meg le hagyták.. (nem vicces tudom)
Hát nem tudom... 🤔
Ps5-n, hogy fog ez futni, és még senki se kapott kódot, érdekes..
Rossz érzésem van, pedig annyira vártam már idén ezt a játékot a legjobban!
Még a végén jobban várom a warhammer space marine 2-t, Kb nincs is olyan messze wukong-tól.. ( és nem csak digi, mint a wukongka!)
A gameplay rendesen megvett kilóra, pedig nálam kimaradt az összes warhammer cím!De az valami brutálisan jónak tűnik! (amit láttam YouTube -on bétát eddig.)
Na de a lényeg a Wukong, reméljük jó lesz ps5-n is. ( de az biztos, be várom már a teszteket! (ha lesz ps5 xD)
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz coolpet #170520 üzenetére
Egy VRR képes Gsync / Freesync 0,1 ms-es 240 HZ-es gamer monitor elég jó és versenyképes egy TV-vel...méretén kívül mindenben kielégító tud lenni....főleg nekem, hogy nálam billentyűzet és egér is van használatban a konzoloknál.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Jacob Gibbs
tag
válasz Fox Mulder #170777 üzenetére
A próféta szóljon belőlük!!Hamár Xbox excluzív, a Sunset Overdrive is jöhetne PS-re. Főleg úgy hogy Insomniac fejlesztés, ami meg már ugye PlayStation Studios része.
-
Moby
addikt
válasz Jacob Gibbs #170778 üzenetére
Elég nagy blama lenne 10 év után kiadni úgy, hogy éppen azért lett xbox exklu, mert a sonynak nem kellett a játék. Nem mellesleg épp a sony lőtte le az amúgy készülő folytatását.
-
JanR
addikt
Nagyon adnám. Csak emiatt gondolkodom el mindig egy xbox-n
-
nincsnév007
őstag
Gran turismo szerintetek controllerel is jó lehet ?
-
30z.Samu
félisten
válasz nincsnév007 #170782 üzenetére
Persze.
(#170781) JanR: Nekem is és tervben is van hogy veszek újra egy Xbox-ot, mert azért jó pár órát beletettem a Horizon-ba, nincs sok kedvem újra kezdeni. Jelenleg cloud-on tolom.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
Starfield lesz, nem Forza.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Frod
addikt
válasz VoltanIgor #170780 üzenetére
Köszi, ez jó hír!
Nekem nem volt egyértelmű, mert mivel nem játszottam még, így nekem az nem mond semmit, hogy újfajta állat follower-ek vannak, azt hittem eltérő képességük van, stb. De ha csak skin, akkor skip.Do you see the white shadow?
-
Moby
addikt
Hülyéskedni kontrollerrel is el lehet. Másra amúgy sem jó a játék, pláne mostanában
-
nagyúr
Határozottan.
-
RangerFox
Topikgazda
Ezt nem sima bug, hanem be lehet így állítani a kocsi finomhangolásánál, hogy ilyen legyen a fizikája. Amit persze nem kellene, hogy lehetséges legyen, de ezt csak akkor lehet előidézni, ha célzottan ezt szeretné az ember, normál játék közben nincs semmi gond vele, ráadásul most jött új pálya meg rengeteg jármű is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Wesder #170784 üzenetére
Én Forzára tippelek, szerintem sokan örülnének inkább annak akik nem komálják mondjuk GT sorozatot. (És mondjuk nem akarnak ilyen Crew rémségekkel foglalkozni, vagy Test Drive-ra várni)szerk: Most olvasgatom hogy valszeg nem Forza lesz, szóval vissza minden akkor
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Moby
addikt
válasz nincsnév007 #170794 üzenetére
Na azt a kontroller nem fogja visszaadni semennyire. Sajnos. Pedig milyen olcsó, és kényelmes megoldás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest