Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Hamarosan végére érek a Ratchet & Clank-nek. Amit sajnálok, mert nagyon jó kis game, minden percét élveztem.
-
30z.Samu
titán
Ahogy haladok előre a Ratchet-ben az Insomniac egyre jobban nő a szememben, mint fejlesztőcsapat. Eddig sem volt különösebb bajom velük, de amit letettek az asztalra ennél a játéknál, az valami eszelős. Nagyon látványos, nagyon smooth, egy röcc nincs játék közben. Durva mit kihoztak ebből a gépből. PC-n biztos szebb, de ezzel is tökéletesen meg vagyok elégedve. És ugye ott vannak még a Spider Man játékok, meg jön majd Rozsomák, állítólag jön Venom is. Spider Man-eket is elnézve azért mindent lehet rájuk mondani, csak azt nem hogy csúnyák. A kedvenc csapat ugyan a Naughty Dog, de hát Ők ebben a generációban sok mindent nem csináltak, remélem a következőre összekalapáltak pár játékot. Egyébként dolgoznak valamin? Fogalmam sincs.
-
30z.Samu
titán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
30z.Samu
titán
Nem tudom emlékeztek-e, generáció jelent meg a The Medium. Imádtam ezt a játékot, most 5300-ért vesztegetik a Store-ban. Gondoltam szólok, hátha érdekel még valakit.
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
A látványvilág miatt biztos.
-
30z.Samu
titán
Most már hivatalos, Leon benne lesz az új Resident Evil-ben.
-
30z.Samu
titán
Resident Evil 4 6000 a Store-ban.

-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én olyankor leviszem a kutyát sétálni.

-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én már el is felejtettem hogy szezonális.
Pár másodpercig van előttem amíg rá nem bökök valamelyik játékra. -
30z.Samu
titán
Na hát magamhoz képest elég karcsú ez a játékidő.
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az elején nekem is fura volt, de meg lehet szokni. A Dodge rugalmasabb opció, viszont ha megtanulod a parry-t, akkor azzal némelyik enemy-nek oda lehet b@szni rendesen.

-
30z.Samu
titán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Én is haladtam most benne érzésem szerint tisztességesen. Aztán lehet hogy kb sehol nem tartok.
Nem tudom, mondjuk olyan hosszú játékidőre nem számítok. De eddig nagyon tetszik. Magyar felirat itt-ott picut furcsa amúgy. -
30z.Samu
titán
Végre birtokomba került a Ratchet & Clank és el tudtam kezdeni. Ez valami zseniális game!
Próbáltam 40fps módban, de szerintem ennek a játéknak mindenképp kell a 60. Be is állítottam a Teljesítmény RT-t, így Ratchet közelről úgy néz ki, mint valami ázott csöves. Élethű módban sokkal szebb a bundája. De az összes többi karakter rendben van. Amit furcsáltam, mert a lombax csaj is tök rendben van Teljesítmény RT módban is. -
30z.Samu
titán
válasz
Kendek
üzenetére
Isten igazából én a PS5-nél már szinte csak digitálisan vásárolok. Pontosan az utolsó mondatod miatt, az hagyján, hogy feltelepíti a játékot, mert azt még kivárod. De utána még nekiáll update-elni, ami kb annyi idő mint a lemezről telepítés. A Store-ból pedig élből a játék legfrissebb verzióját kapja le. Meg mellesleg lustaság faktor is játszik, hogy nincs kedvem a lemezzel bíbelődni.
Pedig anyagilag még mindig jobban járna az ember több esetben. -
30z.Samu
titán
Egyébként szerintetek velünk fog maradni a lemezmeghajtó a jövőben? Gondolom ha igen, akkor majd csak külön megvásárolható lesz jó pénzért.
-
30z.Samu
titán
Nekem ma jött meg az e-mail a KV-tól hogy megjött a rendelésem és három napom van átvenni. Hétfőn be is ugrok érte.
-
30z.Samu
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Mint a magyar narrálásban a "További magyar hangok."
-
30z.Samu
titán
Decemberi Plus játékokról amúgy már tudni valamit?
-
30z.Samu
titán
Véget ért a Night City kaland. Az alapjátékot vittem csak végig, de azt baromira élveztem, sajnálom is hogy vége lett. Szerintem valamelyik akció keretében be is húzom majd a DLC-t, mert szívesen tolnám tovább.
Addihg is visszatérek Japánba a Shadows által. Jó rég játszottam vele, jött is egy 15GB-s patch. A korábban említett hó alól kilógó recés növényzet úgy néz ki a múlté. Most jól néz ki, szóval grafika tekintetében már egy rossz szavam sincs a játékra.
Csak még vissza kell rázódni. -
30z.Samu
titán
Votmá hogy GOTY lett az Expedition 33?
-
30z.Samu
titán
Kicsit körbenézve a Store-ban, én úgy emlékszem hogy a BF nagyobb szabású szokott lenni, mint ami most van. Vagy rosszul emlékszem? Mindegy, két játékot azért behúztam, a Silent Hill 2-t és a Red Dead Redemption-t.
-
30z.Samu
titán
Lehet vótmá, de elérhetőek a novemberi Essential játékok
-
30z.Samu
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ezt csak a Mátrix hiteti el veled.
-
30z.Samu
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
A Last of Us is egy olyan játék, aminek időt kell adni. Az első 1-2 órában én sem értettem mi olyan nagy szám ebben. De aztán beindult a story és nem bírtam lerakni.
-
30z.Samu
titán
válasz
SoupSayse
üzenetére
Én akkor elkezdtem megjelenéskor Series S-en, de félbemaradt. Aztán elkezdtem Steam Deck-en, egy darabig játszottam vele, de ott is félbemaradt. Kipróbáltam GeForce Now-n is, tök szép volt a grafika, jól is futott. De valamiért PS-en fogott meg igazán, a harmadik újrakezdésnél.
Nem is értem, mert PS-en azért nem olyan szép, mint PC-n. Mégis itt fogott meg. -
30z.Samu
titán
Tudom nektek már lerágott csont, de engem csak most kezdett el beszippantani a Cyberpunk. Isten tudja miért, de PS-en piszkosul élvezem.
Olyan 10 órám van már benne. -
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vagyok ott is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az a baj a címekkel, hogy mivel már nyitottak a PS felé, így akinek van PS-e az biztos nem fog Xbox-ot venni. Mert minek, ha megjelenik az új Forza PS-re is?
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ezért is írtam, hogy szerintem a következő generáció sorsdöntő lehet az Xbox-nak.
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Senki nem mondta, hogy jól áll a konzoljuk. De pénzügyi szempontból akkor is jó döntés volt tőlük a nyitás. Ha már Xbox, szerintem a következő generáción áll vagy bukik az Xbox sorsa. Egyes pletykák szerint az is kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e konzol attól függetlenül hogy bejelentették az együttműködést az AMD-vel. Meg az is nagyon látszik hogy a MS felhő felé vinné az embereket és ha lesz is gép, drága lesz mint a méreg. Ha kell a saját gép, vedd meg jó drágán, vagy játssz felhőben.
-
30z.Samu
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Flight szimulátor szerintem azért nem rossz, pláne hogy lesz benne VR mód. Az biztos dobni fog az élményen annak, aki szereti az ilyen játékokat. Ez is kemény, hogy a konkurencia gépén lehetőséged van élethűbb játékélményhez.
Az más kérdés, hogy a VR szett annyiba kerül, mint maga a gép. -
30z.Samu
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
"Az MS meg kénytelen volt nyitni de azért nekem az inkább szánalmas húzás volt."
Ezzel még szerintem nincs is akkora gond. Igazából nekünk is jó, nekik meg aztán pláne mert dől a lé.
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én is megvettem a meghajtós változatot, de kb az első két hétben látott lemezt, a többi játékom digitális.
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Érdekességképp egy kis adat.
PS4 2013 november 15-én jelent meg és 350 dodó volt az ára.
Három évvel később jött a PRO, annak 400 dollár volt az árcéduláján.
2020 November 12-én startolt a PS5 500 dollárral és tavaly jött a Pro a maga 700 dolláros árával.
Szóval ezt a tendenciát megfigyelve, szinte biztos, hogy olcsóbb biztos nem lesz a PS6. Abban látok rációt, hogy 700 dollárról indul. -
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én azért váltottam vissza boomer módra, mert többször előfordult már, hogy valamit előfizetéssel játszottam végig még anno és X idő elteltével kedvet kaptam hozzá. De akkor az adott előfizetésem nem élt és szívtam a fogamat, hogy akkor most vagy előfizetek újra vagy megveszem.
Game Pass-nél már olyan is volt hogy mire újrázni akartam az adott játékot hiába is fizettem volna elő, már benne sem volt. Én pedig van amikor úgy emlékszem hogy megvettem korábban és keresem a könyvtárban.

-
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én ilyenekre várok hogy Ratchet & Clank vagy Sackboy...ezeket valahogy nem akarja leárazni a Sony. Tudom ott vannak az Extrában, de én kezdek visszaállni az oldschool módszerre és a könyvtáramban szeretném tudni.
Igen, elvileg az sem a mienk, stb. De na. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Elemes DS controller?
Erről most "hallok" először.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

RangerFox