Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz VoltanIgor #84988 üzenetére
Kontrollerben használva nincs vele gondom, igaz nem vagyok egy hardcore felhasználó.
Csak már ps4-nél is zavart a kábel, főleg amikor ráfelejtettem és lerántottam a joy-t a francba.
Ezt akarom elkerülni és váltani vezeték nélkülire.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Madoc
veterán
válasz VoltanIgor #84988 üzenetére
Ugyan nem tőlem kérdezted de igen, cloud 2-vel is meg cloud alpha-val is leszakad a fejem teljes hangerőn.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
MODERÁTOR
válasz VoltanIgor #87211 üzenetére
Lehet, persze, 2.0 és 3.x is használható. Bár utóbbi zavarhatja a 2.4 GHz Wi-Fi és a Bluetooth kapcsolatokat. USB-s külső vinyóhoz viszont nem jó, azt csak közvetlen bekötve engedi használni ha játékokat akarsz tárolni és/vagy futtatni róla.
-
headhunter86
senior tag
válasz VoltanIgor #88887 üzenetére
Két hete kedden kitaláltam, hogy nekem PS5 kell. Megrendeltem, majd várok. Feljöttem ide fórumozni. Csütörtökön 10 órakor linkeltétek a Telekomos PS5-öt, lecsaptam rá. Pénteken már játszottam Szerintem elég jól bemákoltam, főleg úgy hogy 10 perc alatt elfogyott a készlet.
Amúgy Még azon a héten eladtam itt fórumon a PS4 Pro-mat 1 kontrollerrel 70k-ért. Megadtam a srác elérhetőségét haveromnak is, mert a srác kb. Ps4-eket vásárol fel. Ő már csak 65k-ért tudta eladni neki két hét elteltével.
Ezért is iparkodtam a cserével, de aránylag így is későn gondolkodtam, de mákom volt.
Mert a PS4-es gépek ára piszkosul le fog esni szerintem, mivel sokan cserélnek és telített lesz a piac. PS5-ök ára ahogy hallottuk jövőre csak drágábbak lesznek.
Szóval várni a cserével tök fölösleges és nyüstölni addig a PS4-et.
Igazság szerint nyáron én be se kapcsolom a PS-et, eszembe se volt, hogy meg kéne venni az 5-öt, de bejött pár hideg nap, rögtön kapcsoltam -
nagyúr
válasz VoltanIgor #89099 üzenetére
Jól muzsikál, nagyjából pont úgy mint Ps4-en Nem egy nagy számítási igénnyel rendelkező játék. Én végignyomtam, szerintem aranyos, ráadásul van benne magyar felirat is. Van egyfajta cuki mondanivalója.
-
bgunne
tag
válasz VoltanIgor #89547 üzenetére
Rég volt már, de ha youtube-ra beírod a fegyvert amit szeretnél húzni, elég jó guide-okat találsz, hogy melyik dungeon dobja a hozzávalókat, nagyon hamar ki lehet farmolni a +10es fegyvereket. Ugyanígy szintezésre is vannak trükközések, az egyik amire kivételesen emlékszem: [link] [ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
válasz VoltanIgor #93776 üzenetére
Nincs mit, örülök, hogy ennyi embert érdekel a dolog. Legalább lesz pár review a közeljövőben.
Én nemrég rendeltem egy BLON BL-03 IEM fülhallgatót is a konzolhoz, amiről ódákat zengenek hi-fi/chi-fi berkekben, de ugye ez vezetékes és "csak" egy bogyó, nem rendes fejhallgató. Mondjuk egy rendes szilikon haranggal állítólag lever mindent 3-400$-ig...és kerül vagy 10e forintba. Egy komolyabb kábel meg pár harang megáll 7-8e-nél pluszban, ha esetleg ki akarja maxolni valaki.
Kár, hogy a DualSense jack kimenetéről összességében nem jó véleményeket olvasni, legalábbis hifi berkekben. Nyilván nem tudhat mindent ez sem, pláne ennyi pénzért ne várjuk el, hogy még egy viszonylag komolyabb DAC-ot is kapjon...de nah telhetetlen az ember. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz VoltanIgor #93960 üzenetére
Giftcard vagy Curve/Revolut
-
veterán
válasz VoltanIgor #93960 üzenetére
Amazonon tudsz giftcardot venni...én 10 éve csak ott vásárolok! Nekem anno elfogadta a magyar bank kártyát, persze egyértelműen USA címet adtam meg, de még úgy is! Most nem tudom, hogy ugyan úgy működik-e, tehát elfogadná-e és tudsz-e regisztrálni minden gond nélkül, de egy próbát megér!
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz VoltanIgor #93972 üzenetére
[link] cdkeys
Mindig innen veszem. Most akciós a 25 dolláros. Sima itthoni kártyával tudsz fizetni, általában azonnal jön a kód. Azt meg csak beírod a psn store-ban és kész is. -
raziel01
veterán
válasz VoltanIgor #93974 üzenetére
Nem kell hozzá. Magyar címet is megadhatsz.
Nem ír ilyet?
"You are seeing games that are valid in your region which is ‘Hungary’. If you want to see all games available click here"
Arra kell kattintani.
[link] Esetleg ezzel a linkkel.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz VoltanIgor #93980 üzenetére
Húha hát én 3 napja vettem akkor még volt bőven 25-50-75 dolláros.
Gondolom a januári akciók miatt sokan vásároltak. Szerintem jövőhéten újra lesznek kódok. Kizártnak tartom, hogy több hétre kifogyjanak. -
Mike
veterán
válasz VoltanIgor #94994 üzenetére
én meg szándékosan magyarul veszem meg, én ennyit tudok tenni azért, hogy magyarra fordítsanak játékokat. és volt már rá példa, hogy megvettem olyat is, ami annyira nem érdekelt, pont a fenti megfontolásból. elvagyok az angollal, de mégis a magyar az anyanyelvem, és ez a hazám, szóval ha anyagilag megtehetem, támogatom a magyarításokat
-
F-ECT$
titán
válasz VoltanIgor #94994 üzenetére
Én a Tsushima-t japánul játszottam, szar volt olvasni, de a hangulathoz sokat hozzáadott
Dive ever, work never.
-
sfefe
addikt
válasz VoltanIgor #95046 üzenetére
De a lemezes pl azért is jó mert oda tudod adni havernak is nem?
(Még csak egy játékom van a Tsushima de azt digitálisan vettem )Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
MODERÁTOR
válasz VoltanIgor #95108 üzenetére
Igen, DS4 vagy Move vagy Aim kontroll az szükséges. Illetve van egy-két VR cím ami nem használ követést, ezekhez használható a DSe is.
-
MODERÁTOR
válasz VoltanIgor #95302 üzenetére
Igen, ez normális, és így van ahogy írod.
-
aktív tag
válasz VoltanIgor #95302 üzenetére
"Vagy az upgrade ár majd csak megjelenéskor válik elérhetővé?" --> Igen, ez volt kiírva a PS Blogon.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
szasanyi
félisten
válasz VoltanIgor #95307 üzenetére
Meg is lett rendelve.
-
fogtunder
nagyúr
válasz VoltanIgor #95355 üzenetére
az a jogi része, hogy te, mint magyar lakos, a magyar store-ból vásárolhatsz hivatalosan, az EULA szerint, amit default elfogadsz. a kiskapu meg az, hogy kerülőúton tudsz venni US feltöltőkártyát és egy US accounttal meg tudod venni onnan a játékokat, majd a másik accounton játszani. én ezt anno csak a Tekken 5 PS3 verziója miatt csináltam meg, mert valami értehetetlen okból az EU store-on nem volt elérhető.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Moby
addikt
válasz VoltanIgor #95355 üzenetére
Hát hogy kamu címmel regisztrálsz usa accountot, másrészt költségvetési csalást követsz el, hiszen nem fizeted be a államkasszába az áfát. De ha arra játszol, hogy ezért a fejedre húzott zsákkal és hátra gyorskötözött kézzel vigyen el a TEK, akkor csalódás fog érni
-
Mike
veterán
válasz VoltanIgor #95370 üzenetére
nem érdekli őket a pontos címed amikor regisztrálsz. azt látják, honnan lépsz be az acc-ra, melyik országból. eddig nem izgatta őket, és remélem a jövőben sem kell emiatt vpn-re előfizetni.
akkor nyitsz egy bankszámlát ott ahol az acc van, és fizetsz onnan. bankszámlád bárhol a világon lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz VoltanIgor #95473 üzenetére
Az tényleg mák
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
RangerFox
Topikgazda
válasz VoltanIgor #96912 üzenetére
Nem, ez a PS+ előfizetés kártyákra vonatkozik.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz VoltanIgor #99654 üzenetére
Igen, működni fog.
-
S e t h
nagyúr
válasz VoltanIgor #100367 üzenetére
Szar az ai, mennyit is adjunk rá, 100 pont.
Én némi elfogultságot érzek, mert nem értem, hogy ez mitől több, mint a többi ow game.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
válasz VoltanIgor #112266 üzenetére
Yep, még nincs semmi hivatalos dátum.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
MODERÁTOR
válasz VoltanIgor #112266 üzenetére
Egyelőre nincs neki, de olyan egy éven belül várható. Az bizonytalan, hogy az idei ünnepi szezonra sikerül-e nekik kiadni, de nyilván az lenne az optimális.
-
echterion
nagyúr
válasz VoltanIgor #162301 üzenetére
Én ugyanígy voltam vele. A hangulat elkapott, így a negatívumok sem voltak olyan vészesek, az Iki szigetet is végigcsináltam, az még adott hozzá némi extra ízt is.
-
Atesz40
junior tag
válasz VoltanIgor #162423 üzenetére
Erről beszéltem pár napja,hogy mindkét konzol gyártó erősen csúsztatott,fél igazságokkal,megtévesztésre alkalmas módon marketingelt.
De ugye az "AKÁR" szócskàval bevédték magukat.[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz VoltanIgor #162423 üzenetére
Nem hazudott senki, van valós 4k/60 játék, pl a Touryst. Sőt, azt elvileg 8k/60-ban gyártja a gép, de csak 4k-ban teszi ki.
-
Moby
addikt
válasz VoltanIgor #162755 üzenetére
Nem nagyon érdekli ez őket. Az elsővel sem volt jelentősen más a helyzet. Nyomják rendületlenül, de a mély meggyőződésen kívül nem sok minden látszik az elmúlt évekből. Bőven ráértek volna a PRO-val együtt kiadni, az még talán tudna is olyan minőséget, ami jónak is nevezhető, és nem 60fps-től kéne felforduljon az emberek gyomra a GT7-ben(mármint az alacsony fps tényleg hozzájárul a motion sicknesshez, túl azon, hogy nem túl szívderítő a szaggató táj), de mire ez megtörténhete már a döglött kutyát nem fogja érdekelni ez az egész, maximum azt a marék embert, aki kitartott mellette.
-
F-ECT$
titán
válasz VoltanIgor #162778 üzenetére
Én YT-n láttam őket, ahogy nézem ez a legújabb: Planet Taxi Other Side #17.
Dive ever, work never.
-
Moby
addikt
válasz VoltanIgor #162866 üzenetére
Nem szabadna, és nem is hiszem, hogy ennek szól, és azt sem, hogy ebben a zsánerben AA költségvetéssel ne lehetne jót csinálni. Lásd Little Nightmares, vagy az Amnesiák, Layers of Fear, Observer, stb. Nem, ez szerintem nem erről szól. A közepes játékok szimplán csak közpesek, de ahogy csak ránéztem vannak itt más gondok is, nem nagyon van kész ez a játék. Szal nem az itt a baj, hogy a költségvetés nem jó, hanem az, hogy nincs benne elég effort (sem).
-
TrishtanAG
senior tag
válasz VoltanIgor #162866 üzenetére
Amúgy fura, mert a demója tavaly simán egy JÓ játék képét mutatta, furcsa lenne, ha a teljes annyival rosszabbul sikerülne.
www.adventuregames.hu
-
Bad Pritt
félisten
válasz VoltanIgor #162894 üzenetére
Nekem GmanLives eladta, beraktam wishlistre.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
GEIL
addikt
válasz VoltanIgor #163124 üzenetére
De nem kell a 4k 60 fps....elég volna 1440p és 60 fps full grafikán és 1080p 120fps full grafikán.....és igen, lenne igény egy akár 400-450 ezres PS5 pro-ra és lenne rá réteg aki megvenné....és nem kéne 650+ ezres PC-t vennem.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
markknight
veterán
válasz VoltanIgor #163124 üzenetére
Én megvagyok mondjuk a csili-vili ray tracing nélkül. Csak mivel a szemem jó, az idegrendszerem szintén, ezért mesterségesen ne homályosítsanak meg varázsolják darabosra a képet. Ennyi a bajom csak.
-
tl-x
őstag
válasz VoltanIgor #162894 üzenetére
Én megvettem és elszenvedtem magam a 4. fejezetig. Nekem nagy csalódás. A harcrendszer borzasztó és néhol az átvezetők is nagyon bénák. Volt, hogy pályán beragadtam csak az újratöltés segített. De lehet Alan Wake 2 és Resi 4 után magasan voltak az elvárásaim. De én úgy érzem mintha egy 10 évvel ezelőtti kicsit befejezetlen játékot kaptam volna kézhez. Remélem jön majd valami patch ami javítja a hibáit.
-
TBT
addikt
válasz VoltanIgor #163718 üzenetére
Nem lesz a továbbiakban. Bocsánat mindenkitől!
Mindenkinek további jó játékot és fórumozást!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Sliderxy
senior tag
válasz VoltanIgor #163728 üzenetére
Él, de hogy mikor jelenik meg végre az egy nagy kérdés.
Tavaly lett volna eredetileg a megjelenése, de határozatlan időre eltolták. -
Hiei555
tag
válasz VoltanIgor #164694 üzenetére
Meg is rendeltem! Hát igen az ára az kicsit drága de legalább nem kell hurcolnom a gépet a garázsba a kompresszorhoz, hanem csak kiviszem aztán mehet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz VoltanIgor #166835 üzenetére
Mire gondolsz?
-
Bad Pritt
félisten
válasz VoltanIgor #166843 üzenetére
Ja értem, ez igaz, de szerencsére nem végleg marad le.
-
Bad Pritt
félisten
válasz VoltanIgor #166887 üzenetére
Leyndell és Morgott után az egész játékot félkésznek és gyengének tartom, szóval onnan bármelyik területet mondhatnám, de legyen a Consecrated Snowfield. 99%-ából nem látsz semmit vagy nincs ott semmi, a maradék meg meh.
Ez most egy str végigjátszás volt amúgy, sejtettem, hogy Malenia bajos lesz, de azt nem, hogy ennyire. Alapból egy átgondolatlan, hulladék bossnak tartom, de ilyen lassú fegyverrel kifejezetten kínzás volt bemenni hozzá, gyakorlatilag a fél setupot kukázni kellett nála, mert használhatatlan volt a karakterem. Pár próbálkozás után inkább felhúztam és beidéztem Oghát, beraktam a Lion's Clawt és elpicsáztuk így ketten, nem szenvedtem vele napokig.
Mobok közül nem igazán tudok egyet se kiemelni, végefelé 1200 átlag dmg mellett mindegyik megfeküdt elég hamar. A madarak szerintem elég szarok, de az inkább kamera problem.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wlac
Ármester
válasz VoltanIgor #167880 üzenetére
Nem kell félned, a Sony elengedte a VR-t.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
pzstm
titán
válasz VoltanIgor #167880 üzenetére
nem. Nem nagyon koncentrál a Sony a VR-re már
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz VoltanIgor #168765 üzenetére
Nem szóltam le egyetlen "tábort" sem.
-
negyven2
veterán
válasz VoltanIgor #169818 üzenetére
Azért ilyen magasak ezek fejlesztési költségei, mert olyan helyen készülnek, ahol nagyon magasak a fizetések. Pl. a Spider-Man 2, 315 milliós fejlesztési költségének a kétharmadát a fizetések tették ki (Burbank, CA-ban sem olcsó az élet).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest