Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
Hat igen, kulonbozoen hasznaljuk. Ugy mondom akkor, h az en szokasaimhoz mar csak azert kell az odd, hogy valamikor hatha jo lesz valamire (boxon meg tobb mint 1 ev utan most raktam bele eloszor lemezt, az is egy regi dvd volt), de megertem, h mas meg kihasznalja - nyilvan erre is reflektalni fog majd szerintem az arkulonbseg a ket modell kozt, es nem csak a meghajto ertekevel lesz dragabb/olcsobb, hanem a jatekvasarlasi szokasokbol eredo varhato bevetelkulonbseget is tukrozni fogja.
Bar ezeknek a tudataban is meg mindig azt mondom, hogy azt az egyszeri par tizezer forint kulonbseget megeri, mert ha kell, akkor legalabb ott van.[ Szerkesztve ]
-
PlayStation-nel dolgozom programozokent.
wesder: Arrol nincs informaciom, de igen, egyetertek, nagyon meglepne, ha nem ez lenne a helyzet.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Nem, Anglia, London.
Gepet nem lattuk, csak a devkiteket. Cserebe azokat mar jo regota. A design engem is meglepett, es megmondom oszinten, nekem pl pont nem tetszik, mert szerintem leuralja a nappalit, es a szemelyes velemenyem az, hogy egy konzolnak nem ez a dolga.
Mondjuk volt egy valami rajongo altal csinalt verzio a neten, ahol az oldala ilyen szep fa mintaju volt, az tetszene, passzolna is a nappalimba.EczkE: Backenden vagyok, bocs, menudesign-hoz semmi kozom. Mondjuk ez pont olyan, hogy beszelni se beszelhetek rola, de turelem, nemsokara ugyis lathatjatok. Mondjuk ez a nemsokara is relativ, a november sincs mar olyan messze.
bagyulajuve: Az meg web, szinten nem az En asztalom. De amugy egyetertek, a jelenlegi konkretan fos.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Imilenni
addikt
Hát kíváncsi leszek.
Sokan várnak arra hogy melyik gép lesz olcsóbb, a játékok csak hab a tortán szerintem.
Azért tényleg jó lenne, ha azzal kezdene a PS5- valami 4k/FHD 60 FPS módban, még ha nem is lenne szebb.
Bloodborne Remastered se lenne rossz.
Egyébként mikorra lehet várni árat?
Gondolom egyszerű úgyis beadják a derekukat, csak mikorPress "F" to pay respects.
-
Zoleee83
addikt
Attol fel, hogy jon egy ujabb poki jatek, mas karakterekkel es mas kuldetesekkel, de lenyegeben ugyan azokkal a fícsörökkel.
Ezzel az égvilágon semmi baj sem lenne, a Spiderman egy nagyon szórakoztató játék, amiben változatosak voltak a küldetések story szinten is, és nagyon addiktív, remek harcrendszerrel. Én örülnék neki, ha minimum az előző szintjén lenne, storyban meg kb. nincs korlát, bármit lehet egy szuperhőssel kezdeni. (Pedig nekem nem is annyira volt a kedvenc szuperhősöm.)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Az új generáció nem arról fog szólni hogy rengeteg újítást hoz majd.
A PS5 ereje leginkább a dinamikus hátterekben, a környezetben, pl rombolhatóságban fog megmutatkozni, meg olyan apróságokban amit most még nem hiányolunk a PS4-es játékoknál.
Elég megnézni a Horizon víz alatti megjelenítést, brutálisan össze lett rakva.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Mike
veterán
nem is hülye ötlet
hogy oldják meg? futtathatod rajta
de szerintem a meglévő játékaidból nem fogsz ingyen ps5 verziót kapni
ha nem is teljes áron, de tuti fizetni kell majd az update-ért, de ez csak arra értem, ami konkrétan ps5-re is megjelenik. tehát nem azokra régi játékokra, aminek nincs ps5 verziója -
Moby
addikt
Ha úgyis jársz ki, úgy nyerhetsz valamicskét, de szerintem ez keveseknek opció. Az itthonról amazonról/innenonnan rendeléssel ez már nem lesz meg, sőt. A végén szinte biztosan drágább lesz (még akkor is, ha kimegy, és ott fizet a kártyával). Mittudomén, talán soproniaknak, elektromos autóval nem
-
-
Carlos Padre
veterán
-
hombre[EU]
veterán
a story trailer nagyon rejtélyes, de a gameplaybōl megtudhatod te is,hogy mi ez a nagy hype -> Bugsnax PS5 Gameplay
Life, Uh, Finds A Way
-
kicsako
őstag
Mert amire rámondják hogy jajdejó 30FPS. az egy RDR2, és egyéb nyalánkságok esetében legtöbbször a 20-at sem éri el. Ha benyögik hogy 60fps lesz, akkor talán akadásmentesen játszhatunk végre
(#11676) NyMRooD
Elég kicsi az esélye, hogy ha 1 éven belül nem megy tönkre a konzol, akkor majd a következőben igen. Gyári hiba hamar ki fog jönni, ha abba nem fut bele az ember akkor simán elmegy a gép 4+ évet akár.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Bármilyen fps játék pl Fortnite...ami ugye crossplay.....hát konzolon tolva igencsak hátrányban vannak azok a játékosok egy PC-s ellen, pedig elvileg fut 60 fps-sel...
ami valójában 19-59 fps.....
lövöldözni a legalja a 60 fps....oda már inkább 144/244 fps kellene..és PC.30 fps-sel vígan eljátszom Forza Horizon-t....
de pl Mortal Kombat-hoz már muszály 60 fps....
Fifához szintén kell a 60 fps.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
krx21
nagyúr
Maradjunk annyiban, hogy nem egyformák az igényeink... Én speciel 30fps-el nem vagyok hajlandó játszani... És ez nem sznobság, egyszerűen nekem az szaggat és kész. Zavar a mozgás szabadságban. Ha neked volt, vagy van nagy teljesítményű PC-d, akkor tudnod kell miről írok...
-
Peace
nagyúr
Én '93 óta PC-zek, 286-ossal kezdtem és ment az FPS huszárkodás az évtizedek során. Szerettem, ha megvan a stabil 60. De Mikor 2 éve megvettem a PS4 Pro-t, egyáltalán soha nem éreztem, hogy probléma lenne a 30 vagy a mások által emlegetett 15-20 FPS-re belassulást sem érzékeltem soha. Tátott szájjal élvezettel toltam végig mindent (a multiplatform címeket is néha) és ugyanezt fogom tenni a PS5-el is.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Baj, mert ha csak 60-at jelent meg a tv, akkor a maradék 60 képkocka, az kifolyik a tévéből, és elárasztja a szobát! [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest