Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Bazsi747
üzenetére
15-én jön ahogy már páran írták, a hivatalos csatornán már mutogatták az új UI-t, stb, de gameplayt valamiért rejtegetik.
Van fent egy PC Gamer interjú YT-on, ott viszont végigmegy az új mapon, a semminél több
Erre vártam két éve, de gyerkőc mellett esélytelen lesz a régi lendülettel játszani, talán havi 1 kör meglesz
-
-
-
markknight
nagyúr
válasz
Bazsi747
üzenetére
Innen rendelj: eu.bungiestore.com
Végigviszed a checkout folyamatot, fizetsz és csókolom. -
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi747
üzenetére
Azért ez abszolút nem Nolan világa. Értem, hogy Nolan nagyságát dícsérjük. Én is fantikus követője vagyok a Nolanizmusnak, de ő szerintem elképzelhetetlen egy GoW film rendezésére. Denis Villeneuve otthonosabb a feldolgozásokban. De a GoW nem akkora ikon, hogy ilyen kaliberű rendezők felfigyeljenek rá. Na meg egy bosszútörténet, nem több.
Csak a vicc kedvéért, Tarantino stílusban mondjuk érdekes lenne.
-
válasz
Bazsi747
üzenetére
Ezeket tudod behúzni ingyen, majd letölteni:
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone
The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine
Utóbbi kettő csak akkor ingyenes, ha a PS4-es változatukat már megvásároltad, vagy az Expansion Pass-t.
Ezeken kívül a PS4-es Free DLC-k is elérhetőek, de azokat nem szükség külön behúzni vagy letölteni, hanem játékon belül listázni fogja őket. -
EmThor
addikt
válasz
Bazsi747
üzenetére
Nofene, hiánycikk lett a Callisto mint a benzin?

Hardverapron látni 1et 1et + gamer365-ön írta a Krisz hogy van a gamertech-nél, én azt hiszem digitális Shadow of War kulcsot vettem egyszer tőlük, nem volt gondom, de lehet arukereso.hu-n is van róluk vélemény.Callisto-nak remélem lesz folytatása (látatlanban is, még nem játszottam vele), mert anno mintha a Schofield (rendező) nyilatkozta volna, hogy milyen Dead Space folytatást szeretett volna: naprendszeren belül lett volna egy szabadon bejárható terület, 3-4 szabad sorrendben felfedezhető űrhajó ronccsal, amikből össze kellett volna gyűjteni annyi nyersanyagot, amivel elhagyható lett volna a rendszer, így tovább folytatható lett volna a történet, nekem ez a koncepció megtetszett.
-
kecsu10
aktív tag
válasz
Bazsi747
üzenetére
De sajnos. Most megnéztem, a bank is küldte az sms-t. 36 ezer forint volt. Elnéztem az időpontot, és ezek szerint megújította magát. Most már használni kell, mert gondolom visszaadni nem fogják. Még azt is a konzolos plusos verzióban fogom játszani, ami amúgy megvan pc-n.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bazsi747
üzenetére
Én a TrueTrophies oldalon szoktam informálódni, bár elsősorban nem a játékidő miatt, de azt is jelzi.
-
Frod
addikt
válasz
Bazsi747
üzenetére
Hát igen, sajnos nagyon low-poly meg mosottas, később élesedő (de még akkor sem nagy felbontású) textúrák jellemzik a konzolos verziókat, de legalább a gameplay már korrekt a folyamatos futásnak köszönhetően. Persze én is várom nagyon a nextgen kiadást, remélem tudják tartani az idei évet.
-
válasz
Bazsi747
üzenetére
A dragabb, normalisabb bt fulesekre mindre igaz az, hogy nincsenek nagyon eltolva mely iranyba. Van gyonyoru szep, kiegyensulyozott basszusuk, de hiaba fogod bennuk keresni azt a kinai piacos minden hang mely hangzast, amit olyan sokan szeretnek. Ha ez az ubermely, minden mas mindegy dobozhang a cel, akkor beats meg skullcandy meg az egyebek a jok.
Ha olyan fejhallgatot keresel, ami szep, kiegyensulyozott, van neki tere meg minden, es mellesleg, amikor kell, akkor a melyet is tudja szepen nyomni, viszont tenyleg csak akkor fogja nyomni, amikor kell, akkor megint mas a leanyzo fekvese. Filmezesre, PS5-re amik szerintem a legjobbak:
SONY WH-1000XM2-3-4, Bose QC35 II, Akg dragabb bt headsetjei (ezeknek kiemelkedoen jo szokott lenni a basszusa, szep is, eros is, viszont nincs is tultolva, az alapjan amit irtam, reszemrol ez a leginkabb ajanlott, plane, hogy olcsobbak is, mint itt a barmelyik masik, szerintem imadnad), Sennheiser momentum, B&O/Beoplay H9/HX (szerintem osszessegeben magasan ezeknek van a legszebb hangja ha mindent is figyelembe veszunk), B&W PX7 (en ennek is imadtam a hangjat), Beyerdynamic mittomen wireless (draga, de rendesen odabasz ez is).
Ha ennel olcsobban akarsz meg mindig szep, vezetek nelkuli hangot, es nem baj, hogy on-ear, nem over-ear a kialakitas, akkor az AKG olcsobb bt fejhallgatoi (pl y400, arahoz kepest nagyon jo) lesznek a befutok szerintem.Amire figyelj:
- Mindegy mit veszel, legyen rajta jack bemenet, tudjon passzivan mukodni! Sokkal szebben fog szolni kb mind passzivan, jack dugoval hasznalva (kontrollerbe dugva), mint egy bt stickkel, de ami ennel is fontosabb es jatek kozben fontos lehet, hogy a hang kesleltetese osszehasonlithatatlanul jobb, mint bt modban. Ha olyan jatekot jatszol, ahol fontos a preciz, jo minosegu, kis kesleltetesu hang, az egyetlen jo megoldas a kontrollerbe dugott fejhallgato. Nem kell fosni tole, siman meghajtja a listabol barmelyiket, ha nem kell, hogy max hangeron uvoltson.
- Mindegy, melyiket veszed, ha vezetek nelkul akarod hasznalni, szukseg lesz egy usb-s bt dongle-re, amit a PS-be kell dugni, kulonben nem fog mukodni.
- Ha egynel tobb eszkozzel szeretned hasznalni, de nem akarod folyamatosan ide-oda paroztatni, olyat nezz, ami tud egynel tobb eszkozre parozodni egyszerre. Ez enyhen szolva nem egy trivialis dolog felsobb kategoriaban sem.Bonusz: Mivel a hallas, es ezaltal hangzas a vilag egyik, ha nem A legszubjektivebb dolga, ha tudod, vasarlas elott mindenkeppen hallgasd meg. Ha nem tudod meghallgatni, ha van ra lehetoseg, olyan helyrol rendelj, ahol van lehetoseg elallasra/visszakuldesre (tehat online bolt).
Bonusz2: Minden normalisabb hangcuccra igaz, legyen az fejhallgato, hangfal vagy akarmi, hogy be kell jaratni. Eg es fold lehet a kulonbseg sokszor. Dobozbol kiveve nem fogja tudni azt, amit amugy de, csak kell neki minimum par nap, felsobb kategorianal meg sokszor konkretan 1-2 honap. En azt szoktam csinalni, hogy az elso nap megy egesz nap, mindenfele zenevel, minimum kozeli hangeron, a masodik nap felenel 25%, masodik felenel 50% koruli hangeron, es csak a harmadik nap kezdem el hasznalni, igy elmarad a csalodas, hogy miert nem robbantja rad a haztetot a draga cucc. -
gehy90
csendes tag
válasz
Bazsi747
üzenetére
BusinessGuy kollégát követve én is Sony WH-1000XM3-4re szavazok bluetooth dongle-el.
Én TV-re (2019es LG LED, semmi extra) csatlakoztatva használom (XM3-ast) és semmilyen hangcsúszást nem tapasztalok.
A térhatású hangok pedig zseniálisak. 50%nál nagyobb hangerőre még sose kellett tekerni. Pereg a basszus is.
Bátran ajánlom! -
-
axlfsi
veterán
válasz
Bazsi747
üzenetére
Valójában nem PS5-re vettem, hanem "odaát" és "argentinából", így lett olcsóbb, ... egyelőre hiába van egy éve PS5-öm, az "alap-konzolom" még mindig a zöld
(12 havi statom 12 órás játékidőt mutatott
- szerintem élő ember nincs ezen a bolygón, aki egy év alatt, ilyen keveset tett volna bele egy PS5-be)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Durva na...
Kendek
RangerFox