- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-06 10:47 Téma összefoglaló
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-)Verso(-
támogató
Az már csak hab a tortán...
-
Peace
nagyúr
Annyit sosem ért az egész. Kipróbáltam 3 különböző BT kütyüvel hátsó és elülső foglalatokban is és ennyi. Igazából eddig is jól elvoltam a PS4-essel, csak kicsit talán jobb a fogása az újnak. Így legalább különleges, mikor néha bekapcsolom a PS-t valami ex cím miatt.
-
Peace
nagyúr
Persze. Néztem pár 100 Ft-ost is meg 5000 Ft felettit is kaptam kölcsön tesztelésre. Lehet máshol van a gond, bár őszintén szólva minden patentül működik a gépen. Annyi ,hogy PS4-es kontrollerrel játszok így.......
-
EmThor
addikt
Köszönöm szépen
-
Scholes9
nagyúr
-
F-ECT$
titán
Igen, a trend fordult meg. Az elmúlt generációkban az volt a jellemző, hogy a megjelenés után egyre olcsóbb lett a gép, és így azok is meg tudták venni, akiknek a megjelenéskor még drága volt. Most meg úgy tűnik, hogy egyre drágább lesz a gép ahogy halad az idő, bár ha inflációval korrigáljuk, akkor azért nem teljesen ez a helyzet.
Viszont minden más is drágul, és egyszer csak eljön majd az a pont sokaknál, hogy dönteni kell, hogy erre költenek, vagy valamilyen fontosabb dologra (pl kaja).
De számolni kell azzal is, hogy a játékosbázis nagy része már inkább mobilon van.
Meg azzal is, hogy ez a hobbi sem feltétlenül vonz annyi embert, mint korábban.
-
FollowTheORI
nagyúr
Nem csak a Sony... mindenki. Nálunk most nagy multi cégnél épp a laptop refresh program állt le, mert nem tud szállítani a beszállító, aki egy globális IT gyátó... meg elszálltak a laptok árak, ami van még, stb.
Ennél azért jobb, ha van valami legalább csak "picit" drágább, HA nagyon kell...
Az a baj átlag ember sajnos ezekről nem igazán hall, vagy nem is gondol bele, mekkora problémák vannak, és nem csak az IT szektorban.
Élelmiszer, energia, alapanyagok... mindent érint.
És igen pl a béremelések miatt a munkaerő is drágulni fog, még csak most jönnek majd a tavaszi áremelések, majd figyeljétek, szolgáltatások, bankolás....
Nálunk a sarki giroszos is emelte már az árait nemrég,,, +10%-ot.
Vagy jött a netflix levél nemrég, ők is 10%+ emelik a havidíjat.
Az se lep meg ha PS+ meg a GamePass is drágulni fog megint.Aki azt hiszi hogy a Sony ezt csak úgy brahiból csinálja és csak ki akar szúrni a felhasználóival, meg nyilván ez csak "extra" profitra megy semmi más, az brutál nagy tájékozatlanságban él, már bocsánat...

Nyilván lehet alternatívát is keresni, ha van... de az se biztos olcsóbb lesz majd.
Vagy csak simán ha valaki nem engedheti meg magának ezeket, akkor kénytelen lesz lemondani róluk. -
szarnyasdino
tag
Szerencsére only single player
-
Peat76
őstag
Meglett a helye
Tv állvány mögötti térelválasztó polc...nem látni de jóóó helye van!
-
Peat76
őstag
Lassan hazáérek és szerintem megvan a helye, amire eddig nem is gondoltam....
-
krokk
senior tag
Ha solo online módban vagytok akkor nincs pvp invade.
Viszont vannak helyek ahol vannak fix invadelő ellenfelek akik kicsit keményebb ellenfelek. Ezek a játék részei. Ha mindig ugyanott és ugyanaz az ellenfélinvadel akkor ez utóbbival van dolgotok. -
ProEvoFan
nagyúr
Mert hülyének néznek minket.
-
F-ECT$
titán
Mellesleg az éves Premium 33% kedvezménnyel kb 3e Ft-tal több, mint az éves Extra 25% kedvezménnyel (40.461 Ft / 37.492 Ft). Szóval én behúznám azt, még mindig jobban jársz, mintha semmit se vennél, de egyébként szükséged lenne rá.
-
Bad Pritt
félisten
Mert csak. Nekem is így néz ki.
-
kigyi_23
addikt
Nekem még a premiumra sem ad csak a maradék napot engedné átváltani rá.... Rohadt egy cucc ez.
-
F-ECT$
titán
A "faszság" szám az szerintem 97% volt, a 80% van közelebb a valósághoz, azaz amikor csak a teljes játékokat veszik figyelembe és azokból is csak azokat, amik digitálisan és fizikailag is kaphatóak.
-
pr0bi
senior tag
Általánosságba nem tudom meddig lehet élvezni egy ilyen battleroyalt, igazából azt se tudtam mi ez idáig. Pár kört mentem vele, lassabb mint a rendes bf6(beta), a squad gauntlet mód egész élvezhető. Ha azt nézem hogy full ingyenes, kapsz egy kis BF6-ot ha lőni szeretnél és multihoz sem kell ps plus vállalhatónak tűnik.
-
Frod
addikt
Nem vártam tőle áttörést, de az, hogy semmi sajátos íze nincs neki, hanem tényleg copy paste WZ, az eléggé lehangoló.
Oké, van benne tank, meg rombolhatóak az épületek, de én vártam volna egy másabb megközelítést, hogy ez most mitől Battlefield.
(Mondok egy példát, pl két emelet magasról leugorva, ugyanúgy az ejtőernyőt nyitva lehet "közlekedni.")#206233 Bogyi007
Én is leszedtem ezeket és ~60GB lett a vége, szóval nem tétel, nem egy fél meghajtót megzabáló szörny ez. -
Mr X
veterán
Olyannal igen, az a ritkább, hogy én nem egy (érzékelt) lövéstől halok.
-
HELLAFLUSH
őstag
Ugyan így gondolom.
Ha valaki nem tud vagy nem akar megtanulni kontrollerrel játszani az vegyen inkább PC-t.
Hatalmas marhaságnak tartom azt is, hogy a konzol gamingbe bevonták a PC-t is.
Kontrolleres az egeres ellen unfair, ráadásul PC-n különböző dolgokkal tudnak csalni mint a wall hack vagy aimbot és még sorolhatnám..
-
-)Verso(-
támogató
Oké,de az bele van tolva az ember arcába mindenhol+nem keverendő Gizike a gőzekével, egy ilyen játék zenékből előadott koncert, nagyon kis rétegnek szól, mai napig van rengeteg ember, aki még azt sem tudja mi az Playstation vagy Xbox és, hogy léteznek ilyen dolgok főleg ilyen koncertek, tehát ez egyáltalán nem releváns! De igen mondjuk az biztos, hogy ami most megy idehaza, de akár külföldön zenét illetően, de mondhatnám a filmeket is, hát enyhén fogalmazva is arcpirító, főleg az, hogy ezekre van igény, de hát ilyen világot élünk,sajnos
Imádom a zenét és filmeket is, de idejét nem tudom mikor voltam utoljára moziban vagy koncerten 😔 Utoljára talán a Csillagok között, az volt az utolsó mozis élményem,az sem tegnap volt...25-30 éve heti rendszerességgel mentünk moziba! -
ProEvoFan
nagyúr
Szerintem simán kikapcsolom, ugyanis megvettem a játékot. Gondolkodtam, a vásárláson, mert még a Jótejt sem kezdtem el. Ez a baj ezzel, túl sok fasza játék jelenik meg egymás után. Már rég volt olyan, hogy megjelenés hetében 3db teljes árú játékot vettem egy naptári évben (FH5 prémium, Jótej, BF6).... és még a Borderlands 4 is kellene.
-
nincsnév007
addikt
kapcsold ki ki inkább én is kikapcsoltam. talán majd egyszer megoldják hogy ps xbox között legyen crossplay.
-
v!ct0y
veterán
Egyelőre örüljünk, hogy ps-en simán megy a game.
-
F-ECT$
titán
Fogalmam sincs, én is most kezdtem az alap játékot. (Mivel később adták ki őket, ezért én a fő sztori után kezdenék velük játszani.)
Aki mégis inkább videót nézne, és nem akar játszani az AW1-gyel, annak szerintem ez egy elég autentikus összefoglaló
-
Beegabor81
tag
Külön indítható a főmenűből. Érdemes az alapjáték után elkezdeni őket, bár nem igazán kapcsolódnak a fősztorihoz , kivéve a Control-os ügynökös
-
törölt tag
Igen, használható.
-
Frod
addikt
Jön a második rész, de még bőven tart a production phase.
Februári hír, a Remedy pénzügyi jelentéséből, hogy "full production"-ben van a projekt, '26 vége a legkorábbi dátum tippre, de simán lehet '27 is - szerintem. -
törölt tag
Készül még mindig. Majd jön, ha itt az ideje. Vàrós egyébként.
-
marinea2
addikt
Nekem bejott nagyon mindegyik DLC, foleg a Night Springesek

Ha tetszik az alapjatek akkor a DLC is fog szerintem -
F-ECT$
titán
Először told végig az alap játékot, aztán ha tetszik, akkor jöhet a dlc. Mondjuk egy leárazáskor

-
TrishtanAG
senior tag
Igen, bár totálisan semmi közük az alapjátékhoz. Mindegyik DLC egy-egy epizód a Night Springsből, és roppant szórakoztatóak tudnak lenni. Az uccsó DLC meg a későbbi Control 2-vel köti össze az Alan Wake világát.
-
Xaels
félisten
Akkut fillérekért lehet venni és semmi szaktudás nem kell a cserét megejteni. A hall szenzor csere viszont azért nem feltétlenül ajánlott szűz kezeknek.
james001: lehet egy alkoholos pucolás is elég lenne a kontrollereknek, egy ideig utána nem driftelnek. Nekem segíteni szokott. Persze ez ideiglenes megoldás, de nem kerül sokba egy kis alkohol meg egy rossz fogkefe.
-
30z.Samu
titán
Elemes DS controller?
Erről most "hallok" először. -
Vladi
nagyúr
Hogy hol tart már a tudomány... igen, ennyire elavult faszi vagyok.
4000 forint / hóért plusz játék ára játszhatok. Aztán vagy jó a ping, vagynem. Eddig jutottam a platform megismerésében és ennyi alapján is: kösznem.
-
törölt tag
Nyílván a hardcore fogja megvenni magas áron, de az tisztán látszik hogy a Sonynál (meg a többieknél sem) nem szempont olcsó konzol. Ott drágítanak rajta ahol tudnak. Most pont a tárhelycsökkentéssel.
Most tudod mennyi kéne hogy legyen egy PS5, ha az előző generációkat vesszük alapul? kb 300€, és 500€ a PS5 Pro. Ettől rohadtúl messze vagyunk.
-
sting2
addikt
A recept az, hogy nem kell adni más véleményére! "
Látszik az eredménye.
A tudatos fogyasztás világában - na persze,
a" digitális lom " előrendelése, nyakló nélküli vásárlása, magával hozta azt, hogy az egész világ palira vehető manapság.
Meg is teszi minden cég... -
-)Verso(-
támogató
Részben igazat adok, viszont az a baj, hogy teljesen más nézni egy adott játékot vagy játszani vele! Például ott a nem rég megjelent Cronos, az jó példa erre, streamek videók alapján nagyon nem jött át, aztán tudtam szerezni olcsón egy kódot, és hát teljesen más élmény vele játszani mint nézni, olyan atmoszférája van, hogy nagyon pozitív csalódás lett számomra...
-
JiMN
tag
Ha a ps store-t , vagy a ps plus-t bújom akkor jön elő. Belassul a gép majd pakk. Hiba.
-
S e t h
nagyúr
Lehet majd választani méretet? Vagy japán egyenméret lesz?
-
Frod
addikt
"PlayStation Stars megszűnése nagy csalódást okozott a közösségnek, és a Franchise Rewards akár a hivatalos utódja is lehet."
Aki ezt így leírta, annak amúgy mi baja van?
Igen, a kettő valóban tök ugyanaz, nyilván szeretnék venni 1 db pólót gondolom vámmal, mindennel együtt 15e-ért.
Mindezt persze azután, hogy kigrindoltam 70+ rókaszentélyt, 50+ kardtok-színt, 30 haiku-t, és 46 kalapot... -
F-ECT$
titán
Az ötlet nem rossz, gondolom az árazás lesz horror.
-
ldave
félisten
Na, ezt a Bungie-tól tanulták, náluk van ilyen, hogyha megcsinálod ingame a raidet, akkor vehetsz raid logós bőrdzsekit. Megérte azt a 3,5 milliárd dollárt a felvásárlás

-
PTM
senior tag
Szia Uram! Üdülési jog érdekel?

-
Moby
veterán
>PS-en nincsenek ezért
Ezt meséld el a hardveraprós tört gépeket eladóknak is. Szerzel egy vidám pillanatot nekik

-
light1994012
tag
Ez az, és mivel nem tudsz nagyon máshonnan legálisan vásárolni csak a saját store-jukból így várható, hogy még rosszabb lesz a helyzet. Úgy emlékszem ebből már volt valami pereskedés, hogy direkt magasan tartják az árakat az egyeduralom miatt. Nem tudom abból mi lett végül.
-
ldave
félisten
Hollandiában (ha jól emlékszem) talán pont most perlik ezért a Sony-t, mert nincs más forrás digitális játékra, csak az ő boltjuk.
-
törölt tag
Nem 2000-es évek eleje van, hogy a warezt szàmítani kéne bàrhova is. Lehet hogy elmaradott orszàgokban még menő, de manapsàg nem igen szól bele abba hogy egy jàtékból mennyit adnak el. PC-s jàték sem sokkal olcsóbb, ha nem akarod lelopni. A nagyobb akciók ott nem azért vannak mert warez, hanem mert kb 10 különböző helyről tudod megvenni a jàtékot, míg konzolon csak egy store van.
-
Xaels
félisten
PC-n ezer meg 1 olcsóbb lehetőség van vásárolni. Kulcsok, Humble csomagok, Early access, Game Pass...
-
ldave
félisten
Nem hiszem, hogy ez így lenne, ott van a Steam, ott abszolút nincs lemezes játék, mégis vannak komoly akciók. Persze, van PC-n konkurencia, de azért lássuk be, az EGS vagy GOG inkább csak aprópénz a Steam mellett.
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Ez pontosan így van ha 10 kontrollert csatlakoztatnék hozzá akkor mind a 10 kontroller ugyan így viselkedve hogy folyamat pulzál narancssárgán valami párhuzam biztos van közte, én akárhányszor full Resetet nyomtam a PS5-nek minden alkalommal feldobta a kontroller frissítését és azzal meg is oldódott a probléma durván 2 évig jó is volt aztán most valami miatt megint elkezdte ezt csinálni
sőt mondok jobbat ha a kis pocökkel resetelem a kontrollert és felrakom töltőre akkor jó majd tegyük fel másnap játszok kikapcsolom a ps-t felrakom töltőre a kontrollert és azt veszem észre hogy eltelt 10 óra és még mindig pulzál narancssárgán vagyis ha úgy hagynám akkor az örökkévalóságig töltene
Ebből ps 5 reset lesz megint, vagy 3 óra megint elmegy az életemből, biztonsági mentést nem merek csinálni mert mivan ha lementi a bugot is 😂😂😂 -
w333
félisten
Igen szerintem ez valami bug lesz … nem tudom hogy Safe módban az adatbázis újratelepítése megoldaná ezt a hibát ? legrosszabb esetben teljes PS5 Reset lesz mert utána frissíti a kontrollereket is, esetleg biztonsági mentés pendrivera mennyire ajánlott illetve ntfs formázás kell ? így legalább a ps beállítások meg játék mentések megmaradnának

-
PTM
senior tag
Jaja. Mondjuk néhány rövid kábelnél nem oszt-szoroz különösebben az ára, így ennyi erővel tényleg meg lehet venni a jobbat. De egyáltalán nem muszáj.
#203054 nincsnév007
Jó lesz, persze. Az egy árnyékolt patch kábel. -
dunc
nagyúr
Igen ezek nyersadatok,
de nem nagy befektetés, és van eredménye.
-
törölt tag
Arra emlékszem, mert én is mondtam a Slim megjelenésénél hogy a PS6 Alldigit lesz, de ez nem jelenti hogy nem lesz lemez. Lesz, csak akinek kell, az fizet majd szépen felárat.
szerk.
Már látom is ahogy a Sony beárazza 600-700€-ra, +100€ ha kell a lemez is. -
S e t h
nagyúr
Én már kikoptam volna a gamingből, ha annyi elutasítás után nem próbáltam volna ki a műfajt.
Ez nem engedte, hogy belefásuljak, megunjam.
-
Farkassacred
őstag
Úgy meg még nagyobb fun a játék.

Nagyon kíváncsi leszek erre a Goy-ra kövi hónapban. Ugyan időm szerintem nem lesz rá, max akkor szakítok ha nagyon epikre sikerül, lásd az előző. -
Farkassacred
őstag
Pontosan.
-
PTM
senior tag
A hangerő mellett a frekvencia és a hang jellege is rengeteget számít, pl. a coil whine engem is irritál. De a PS4 Pro meg tényleg egy turbina volt, legalábbis az enyém. Aki megvette, ő viszont azt mondta, hogy neki ez oké.

-
-)Verso(-
támogató
Szerintem pedig megvannak jól csinálva a Prok, én még hangos géppel nem találkoztam, az emberek túl érzékenyek, és már egy kis cicergést is hangosnak mondanak, régi több éves FAT gépeknek lehet már hangjuk, de egy újra pasztázás takarítás és évekig jó megint! Sima Slim gépek tudnak kicsit nagyobb fordulaton pörögni, de azt sem mondanám hangosnak...
-
-)Verso(-
támogató
Én vágom, ezt például egyedül a Metro Exodus játéknál produkálta az Xbox, de ott nagyon durván és folyamatosan...a lényeg, hogy sokan ki vannak bukva, hogy milyen hangosak a mostani gépek, hát akkor szerintem nem volt nekik 7016-os PS4 pro gépük, a szomszéd nyáron át szólt, hogy nem éjszaka kellene porszívózni 😂
-
Szoke1982
senior tag
Személyesen vettem 3 napom van, de megfigyeltem ez a ventilátor lesz. Ha állítva van halkabb vagy inkább másabb a zajszint. Volt ps4 pro -m azzal kezdtem anno hát ez és az ég és föld kb. Az egy porszívó volt kb. Gondolom akinek foxconn van annak nincs ilyen problémája.
-
sz_b
tag
Akiket a nagy sony címek érdeklik azoknak a következő hónapban jelenik meg a ghost of yotei illetve most jelent meg a ds2. Ha valakit meg csak 1-2 játék stílus érdekel akkor meg miért sír hogy nincsen játék? Azért az elvárásokat is helyén kéne kezelni nem jelenhet meg havonta egy the last of us kaliberű cím.
-
-)Verso(-
támogató
Igen ez nagyon sajnálatos, hogy még mindig bedőlnek az emberek a Sony promócióknak és várják a beígért dolgokat, csak sajnos már egyáltalán nem az van amit ígérnek vagy mondanak

-
-)Verso(-
támogató
Egyetértek, viszont:
"Akit pld csak a Sony eddigi nagy ex címei érdekelne és várja a folytatást vagy az ehhez hasonló új ip-ket és jogosan rója fel, hogy hol vannak már"Ezt is értem, csak már sajnos ez sem így működik, mert gyakorlatilag ilyen, hogy ex cím már nem létezik, és lehet várni természetesen az áhított folytatásra, csak teljesen felesleges elnézve a Sony hozzá állását a dolgokhoz, és kizárólag ez miatt tartani egy konzolt, vagy ezt a hobbit kitartani, nos az még inkább felesleges és luxus kategória, szerintem...én csak ezért írtam azt amit
De persze mindenkinek a maga döntése, nem akartam megkérdőjelezni vagy megmondani senkinek, hogy mit csináljon, csak akkor nekem se mondja senki, hogy igénytelen vagyok és hulladék játékokkal játszom kizárólag, mert engem nem csak a Sony ex címek és a GT érdekel 😳😂Plusz már nem az van, hogy évente dobálják hozzánk a jobbnál jobb játékokat, vagy az ex folytatásokat, mert teljesen más világ lett, és a tripla A-s játékok fejlesztési ideje is nagyon megnövekedett, én megértem aki leragadt a 15-20 évvel ezelőtti szintre, csak már nem az van mint akkor, és ezt lassan el kellene fogadni, és ez nem csak itt a videó játékoknál van így 😁👍
-
Moby
veterán
Tehát azért torz, mert az derül ki, hogy azt is megveszik a népek, ami ki sem jön lemezen?
Ez most tényszerűen azt bizonyatja, hogy lemezek nélkül vége lesz mindennek
-
Kendek
MODERÁTOR
Mivel a kontrollernek 1500mA kell - ez rá is van írva -, a PC-s USB port meg alapból tud 500-at. De lehet a gépen olyan port is, ami tud ennél többet is, ezeket általában egy kis villám jelöli, hogy töltésre is alkalmas.
-
-)Verso(-
támogató
Alapjáraton nem, de a kíváncsiság hajt, hogy van olyan ember akinek nem jön be a The Walking Dead? Eddig erről nem tudtam 😳
-
Szilágyi84
senior tag
Kb a Ps4 Pro esete is ilyen volt. Én akkor megjelenéskor váltottam, még elhittem a szép szavakat mennyivel jobb lesz többet tud, meg jött az új God of War, de most biztos kihagyom a Prot mint jópáran inkább megvárom a Ps6 - ot...
-
Scale
őstag
Ez akkor elkerülte a figyelmem.. köszi a választ.
-
Sidorovich
senior tag
Mondjuk ezt nem teljesen értem, hogy hogyan. Nem az a lényege az OS-nek, hogy a hibás szoftvertől is védje a vasat? Ha jól tudom, PS-en egyfajta sandbox-ban, hardveres virtualizációval, sima felhasználói jogokkal futnak a játékok a rendszertől meg egymástól függetlenül.
-
vg
veterán
Emlékszem, pár éve xbox series x-et így fektette meg folyamatosan a borderlands 3. Jó élmény volt = soha többet nem veszek teljes áron borderlands játékot.
-
nitro16
senior tag
30 percig kell nézni a stream-et és kapod majd a kódot. Én twitchen néztem de gondolom yt ugyan ez.
-
itldj
aktív tag
Kár, hogy ebből a Pr0 az esélytelen, azon még el is gondolkoznék.
-
Imre9211
aktív tag
Ez a jóság
-
sm4e86
csendes tag
Én láttam, és csodálkoztam is rajta. Ezzel lényegében újraindítják a tavasz decemberi 30. évfordulós PS5 kiadást, ha jól értelmezem.
-
Jim74
nagyúr
Viszont a lemezmeghajtó halkabb.
-
balintka
addikt
Pro-m nincs még, de szerintem itt is van tobb típusú ventilátor.
PTM: ha a csavarhúzó nem karistolja meg a csavarokat, szerintem akkor nem lehet megmondani, volt-e csere.
-
markknight
nagyúr
Hangosabb a Pro mint a sima Fat. Nem sokkal, de hangosabb
-
PTM
senior tag
Hmm, nem is tudom, hogy erre volt-e már példa a Cyberpunk-fiaskót leszámítva.
Amúgy ez valami nagy durranásként beharangozott játék, vagy miért van ennyire fókuszban? Korábban alig hallottam róla, most pedig folyamatosan jön szembe.szerk: Átfutottam a cikket és írják benne, hogy nem történt máskor ilyen visszatérítés.
-
PTM
senior tag
Váltogatnit írtam, mert hasonlónak képzelem mint a hitelkártyás visszatérítéseket. De nem foglalkoztam vele.
Egyszer felkínálta valami ezt a programot, olyasmik rémlenek, hogy különböző játékokban kellett mindenfélét megcsinálni virtuális kutyafüléért. Gondolom az lett volna a terv, hogy az emberek majd veszik a kapcsolódó játékokat, csak ez nem működött. Lehet hogy tévedek, az viszont biztos, hogy első látásra ellenszenves volt az egész.
-
pzstm
titán
csak kérdés mennyien....
-
ldave
félisten
Én a PS5-tel váltottam teljesen digitális irányba (pedig lemezolvasós gépem van), egészen addig mindent lemezen vettem, ami úgy elérhető volt. Biztos egyre többen vannak így.
Szóval ha a 80% érték torz is, abban biztos vagyok hogy évről évre egyre jobban tolódik az arány a digitális felé.
-
pzstm
titán
Indie játékok eddig is nagyrészt digitálisok voltak.....az emg nem véletlen, hogy fizikailag nem kapható opciót választanak.....nagy meglepetés nincs ebben a számban
-
Roland861010
veterán
A HighSpeed kábelek nem csak 2.0-asak?
UltraHigh Speed a 2.1 nem ?120k-ban sikerült lőni egy garanciális Slimet igaz rá fért egy takarítás.
-
PTM
senior tag
Szerintem igen.

De maga lemezmeghajtó az olcsóbb, az ára csak alacsonyabb. Bocs, csak zavar ez az amúgy angolban is terjedő képzavar. -
salieven
aktív tag
Ezzel tisztában is vagyok, csak az nem világos számomra ha az érzékenységet stb mindent beállítok és jónak kéne lennie kb akkor is kiabálnom kell a mikrofonba hogy átmenjen a hang a másik félhez, igaz csak az integrált discord voice csevegésnél a játékokban és a gyári ps party csevegésnél hibátlanul működik a füles. Lehet a discord integrációnál vannak csak gondok?
-
pzstm
titán
Az eladott peldanynal is lehet, hogy csak 10 percet jatszik valaki, sot olyan aki el sem indtja, megis beleszamoljak
-
TrishtanAG
senior tag
Nem az előfizetők számát közölték, hanem akik játszottak a játékkal valamilyen módon.
-
30z.Samu
titán
Igen, de most inkább személyes tapasztalatokat szerettem volna tudni.
-
KaitouP
nagyúr
Na attól ráz ki a hideg...
-
Frod
addikt
Mivel a VR vonal teljesen hidegen hagy, nem is voltam naprakész az árával kapcsolatban, erre amikor látom, hogy az új, hűde kedvezményes ár lesz a 450€, mondom mivan?
És hogy előtte 600 volt.... lol. -
KKaresz45
senior tag
Nem. Konkrétan amellett kardoskodott, hogy a PS4 pro mennyivel jobban ment a megjelenésekor, azt jobban várták és vették a userek. Én arra regáltam azzal a cikkel. Mert ez nem vélemény, hanem ténykérdés.
A valóság alapról meg annyit, hogy a Sony pénzügyi vezetője a börtönt kockáztatná azzal, ha félrevezetné a befektetőket a PS5 pro eladásokról. Nem éri meg ilyennel kamuzni, nincs is értelme, nem nyer vele annyit a cég. Ha rosszabbak lennének az eladások inkább nem mondanának róla semmit.
-
v!ct0y
veterán
Már normál ára van
-
republic666
tag
"Miért lett minden ilyen kurva drága? A faszerdőben rohanunk szájtátva, Zeng a propaganda. Kinek a hibája? Kenjük mindig másra"- [link]
-
sittes79
addikt
Mondjuk en jol keresek, mint tudjuk, szoval lehet barmennyi, hajra...
-
nagyatt
tag
Még szerencse, hogy akciós.

-
F-ECT$
titán
Nem nézed be, de ezen kívül is vannak még boltok. Pl a Sony központi szalon is még 329.990 Ft-ért hozza. Valószínűleg idővel mindenhol felmegy 345k-ra a csodás forint miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Imádom a zenét és filmeket is, de idejét nem tudom mikor voltam utoljára moziban vagy koncerten 😔 Utoljára talán a Csillagok között, az volt az utolsó mozis élményem,az sem tegnap volt...25-30 éve heti rendszerességgel mentünk moziba!

Erről most "hallok" először.
4000 forint / hóért plusz játék ára játszhatok. Aztán vagy jó a ping, vagynem. Eddig jutottam a platform megismerésében és ennyi alapján is: kösznem.
Kendek
RangerFox