Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105869) F-ECT$ válasza #62435328 (#105858) üzenetére


F-ECT$
titán

Az emberek egy jó része (anyagi helyzettől függetlenül) általában kiválaszt egy (vagy több) dologot, és abban próbálja meg megmutatni, hogy mekkora király. Ez lehet egy autó, lehet valamilyen elektronikai eszköz, lehet az utazgatás, vagy akár bármilyen más olyan dolog, amire a világ pénzét el lehet locsolni. A lényeg, hogy fel lehessen vele vágni a rokon / haverok / csajok /pasik előtt, mehessen az instára vagy a facera a fotó róla. Persze ideológia is mindig van mögötte (kell egy hobbi; ez nekem jár, mert amúgy szar az élet; keményen megdolgoztam érte; stb).
Ezzel egyébként általában nincs is baj, hiszen ha már emberek vagyunk, akkor érdemes túllépni a szaparodás, evés, alvás kérdéskörön. A dolog ott válik kérdésessé, amikor az anyagi lehetőségeken túl vállal valamit az ember. De erre is lehet azt mondani, hogy ez egyéni döntés kérdése. Hiába nem "engedhetné meg" magának ha racionálisan gondolkozna, de a pénzügyi döntések jó része érzelmi alapú. Majd az idő eldönti, hogy megéri-e erőn felül vállalni egy hobbit, és honnan fog hiányozni a pénz, vagy épp mégis ki lehetet szorítani a költségvetésből. (Most persze nem beszélek az egyértelmű dolgokról, amikor már enni /fűteni sem marad pénz a havi törlesztő mellett.)

Dive ever, work never.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.