Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Régóta olvasom a topikot, hozzászólni nem nagyon szoktam, viszont az utobbi időben egyre többször szembejön velem egy érdekes jelenség, egészen pontosan az anyagiaskodás..
Tudom, hogy baromi ellenszenves lesz néhány embernek amit most leírok, és vállalom is érte a köpködést!
Szóval sokszor elképedve tapasztalom azt, hogy sokan úgy űzik ezt a hobbit, hogy nincs meg hozzá az anyagi hátterük, és mennek bele mindenféle parttalan vitába, stúdiók, kiadók degradálásába mert, hogy a pénzükért nem azt kapták amit vártak.
A kedvencem amikor valaki hosszan tartóan fikáz egy játékot, de megvenni nem sikerült, csak hát olvasta ezt meg azt, így aztán ő emiatt nem veszi meg! Vicc!..Az új PS plus előfizetés körül is röhej ami kialakult...
Komolyan néhányan azt hiszik, hogy AAA játékok, amik sokszor 5-6 éven keresztül készülnek több száz millió dollárból, hogy az csak úgy ingyen odadobják?!
Minden ingyen azonnal kellene, pedig hát vissza lehet nézni a 90-es évekre.. 14000 volt egy ps1-es játék!A lényeg, hogy szerintem ez egy hobbi, egy játék, egy luxus ha úgy vesszük.. Akinek nincs meg rá a keret, az miért nem választ olyan hobbit, amit tud is finanszírozni?
Elnézést ha valakit megbántottam!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest