Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok!

Régóta olvasom a topikot, hozzászólni nem nagyon szoktam, viszont az utobbi időben egyre többször szembejön velem egy érdekes jelenség, egészen pontosan az anyagiaskodás..

Tudom, hogy baromi ellenszenves lesz néhány embernek amit most leírok, és vállalom is érte a köpködést!

Szóval sokszor elképedve tapasztalom azt, hogy sokan úgy űzik ezt a hobbit, hogy nincs meg hozzá az anyagi hátterük, és mennek bele mindenféle parttalan vitába, stúdiók, kiadók degradálásába mert, hogy a pénzükért nem azt kapták amit vártak.
    A kedvencem amikor valaki hosszan tartóan fikáz egy játékot, de megvenni nem sikerült, csak hát olvasta ezt meg azt, így aztán ő emiatt nem veszi meg! Vicc!..

Az új PS plus előfizetés körül is röhej ami kialakult...
    Komolyan néhányan azt hiszik, hogy AAA játékok, amik sokszor 5-6 éven keresztül készülnek több száz millió dollárból, hogy az csak úgy ingyen odadobják?!
    Minden ingyen azonnal kellene, pedig hát vissza lehet nézni a 90-es évekre.. 14000 volt egy ps1-es játék!

A lényeg, hogy szerintem ez egy hobbi, egy játék, egy luxus ha úgy vesszük.. Akinek nincs meg rá a keret, az miért nem választ olyan hobbit, amit tud is finanszírozni?

Elnézést ha valakit megbántottam!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés