- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
Morris #95842 üzenetére
Azért írtam hogy elírhatta,(mert más különben én sem szedném le a leömlőt) mert egr tisztításnak csak úgy van értelme ha szívósort is bont. Hogy most pluszba leveszi a leömlőt is (kipuff) az az ő dolga de az egr-hez semmi köze. Max cserél egy tömítést ott is.
Jaded: egybe tömítést vedd.
-
tresh
veterán
válasz
FoBCRaistlin #95835 üzenetére
-
Jaded
őstag
Szóval akkor jövő héten megejtenénk az EGR+szívósor pucolást. Reinz és Elring tömítéseket néztem mindenhova, viszont a kipufogósor (vagy leömlő?) tömítéshez kétfajta tömítést is találtam. Egy szimplát, meg egy 4 "lyukasat". Nem tudom melyik lehet a jó? A szívósor és EGR tömítésekben biztos vagyok, hogy kell viszont a leömlő és kipuff résszel meg vagyok lőve. Összerakáskor meg kell kennni őket valami speckó anyaggal vagy mehet szárazon (hintőporral
)
Még egy rajz jól jönne hozzá, hogy mégis hogyan képzeljem el(Seat Inca 1.9D 1Y 2000. évjárat)
-
Morris
veterán
Halver: Fórumban hirdetni nem lehet.
-
Mágus2
Közösségépítő
-
norrberth
addikt
szép 5 ágút még!
-
tresh
veterán
válasz
Mágus2 #95812 üzenetére
Érdekes hogy ott nincs kettős majd utána nézek mit tud
Haver akar Audi A6 (C5)-öt aztán csak azért kérdezem.Most nézem ez gondolom csak keresztmociba van
(#95811) RicHarD : Nekem a sok küllős annyira nem tetszik talán az OZ racing felnik amik tetszenek.
Nekem az "5 ágas" a mániám
-
Jaded
őstag
válasz
Rambovits #95801 üzenetére
Mágus! Jövő héten megejtenénk a szívósor+egr tisztítást. Mit ajánlást hozzá? Brigéciol+féktisztó jó kombó lehet? Valószínű leszedjük a leömlőt is. Hány tömítés kell hozzá? Milyen márkát/tipust keressek? Nem kell a legdrágább, de gagyi se legyen. Összerakásnál meg kell kenni ezeket valamivel vagy Mehet "szárazon"? Esetleg rajzod vagy szerelési útmutatód nincs elfekvőben? Lehet hogy nem nagy dolog, csak megnyugtatásképp. Köszönöm!
(Seat Inca 1.9D 1Y 2000-es évjárat)
Ui: Nem válasz akart lenni.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Cheesy #95799 üzenetére
1.6 az mind common rail alias CR TDI.
Más:
Annyian kérdezik tőlem privátban városi kisautónak mit vennék, hogy beírom ide is, hátha kevesebben kérdezik majd:
Havi 1000 km alatt valmi vw konszern autót 1.4 16V 63kw-ot vennék, 1000km fölött meg 1.9 PD 74kw ATD kóddal dízelt. Bódét válasszon mindenki magának, ha engem kérdeztek, fabia combi, de mindenki válasszon ízlése szerint.A dízel mellett szól az alacsony fogyasztás, relatíve nagy nyomaték és a rettegett kettőstömegű hiánya ennél motornál. A benzin mellett, meg az alacsony fenntartási költség, megfelelő dinamika, és vibráció mentes autózás.
-
Rambovits
senior tag
Mindent tudók! Van arra valahol lehetőség, hogy megnézzem a rendszámomhoz milyen érvényes autópálya matricák vannak? Csak, hogy biztos lehessek a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged