Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz bajnokpityu #30162 üzenetére
16-os
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz bajnokpityu #30168 üzenetére
Azt tudom, hogy a Tourban 3 körömmel van rögzítve a magas. Kettesben még nem néztem.
A mélységre figyeljetek, mert csak lapos hsz fér be. Esetleg egy kiemelő karika megoldás lehet
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
vH
csendes tag
válasz bajnokpityu #30665 üzenetére
A tfsi az nem Twincharged Fuel Stratified Injection?
-
válasz bajnokpityu #30665 üzenetére
Hát dióhéjban ennyi amit találtam.
vH: Akkor szépen közlöd a családdal hogy akkor Te ezt most megveszed, és hozod haza. De úgy ám hogy itt kötelező bemutatnod!
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Morris
veterán
válasz bajnokpityu #31269 üzenetére
nekem egy vipera van a bal első ajtómban!
Inkább legyen és ne kelljen használni, mint fordítva... -
válasz bajnokpityu #39226 üzenetére
Akkor leszel kedves reportolni fotókkal
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bajnokpityu #39226 üzenetére
Üdv itt. Ja, képeket bitte.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz bajnokpityu #39229 üzenetére
A csippes úristenit
Bejelentkezett egy félmumus.
Amúgy üdv!Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #39232 üzenetére
Ezt a szakterminológiát nem értem. Generációkat mondj, ne tojás meg kocka alakot. Nekem mindegyik kocka.
1. generáció RS. 1.8T 180 ló
2. generáció, meg attól függ, h benzin, vagy diesel.Miért vitted chip-re, ha nem azért, h jobban menjen, mert aki ilyen autót vesz, az ne nézze a fogyasztást.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #39235 üzenetére
Érdekes hozzáállásod van, ha valami gond van a motorral, a chip segít. Szerintem a zabálás alapjáraton, és az araszolgatás során tapasztalt fulladás is arra enged következtetni, hogy túl dús a keverék alacsony fordulaton. Ami nagyobb gáz, hogy a chip csak elfedi a problémát, a tünetet kezeli, nem az okot.
-
Kiskokó
veterán
válasz bajnokpityu #39237 üzenetére
Benzines füstül... fú nekem ez azért új. nekem DPF nélkül padlónál is pp hogy lehheletnyit kormol a V6 3.0tdi.
Városba nekem is 10-11l nekem állva a pillanatnyi nem tudom most de emlékszem hogy NAGYON sokat mutat alapjáraton..| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz bajnokpityu #39237 üzenetére
0,7L alapáraton az teljesen normális sztem.
Nekem is 0,5-0,7, hideg motorral 1 liter.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
VR6-Fan
veterán
válasz bajnokpityu #39240 üzenetére
60e alatt illik gyertyát cserélni, szerintem még az olvasottakból szerintem nem volt még cserélve, ill gondolom ennél a motornál is meg maradt a trafó elhalálozás.
fék pedig olyan igen, hogy nyomod, éppen csak lassít, majd van egy pont ahonnan már keményen fog, szerintem szokható simán, én pl így szeretem, utálom ha szarba lépős egy fék.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
tomcsi23
veterán
válasz bajnokpityu #39240 üzenetére
Szegény.
Jössz ide újságolni, azt rögtön az oltást kapod.
No, amúgy üdv a tocsikban, a helyes/jó irányba megy a terelgetés, ne aggódj.Fék? Hát nemtom, szerintem többnyire rendben van, meg kell szokni, egyre keményebbet harap, jól adagolható, fog rendesen.
Ismerős pözsójában olyan harapós a fék, hogy 30-nál simán kormányt lehet fejelni. De nagyobb tempónál meg semmi sem történik szinte, egyszerűen nem akar lassulni. Na az olyan fék nem kéne.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz bajnokpityu #39247 üzenetére
Lehet, hogy egy fékfolyadék cserét is fel kéne venni a listára.
Saycz-nak is üdv, megnőtt az 1,8-asok aránya.
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz bajnokpityu #39247 üzenetére
trafokat nem feltetlen kell cserelni, gepre kell dugni kiirja az eges kimaradasokat, kikell cserelni a gyertyakat, kitorolni a hibat, menni vele ujra csekkolni gepen ha vissza jon a hiba lehet tovabb kutakodni.
Es lehet egy rendes folyadek csere se artana akkor a feknel.
Az se baj ha nem marka szerviz, es rendesen megcsinaljak a kocsid, no meg megnezheted h pontosan mit is csinalnak vele."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz bajnokpityu #39253 üzenetére
oracsoportra nem feltetlen rakja ki, de a hibataroloba megjelenik.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz bajnokpityu #39253 üzenetére
Elég sok hiba nem látszik az óracsoporton.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #40162 üzenetére
Ez varta silver dynamic volt. 74Ah 750A.
Betettem egy 7 éves akksit ami egy éve nem volt használva, és pöcc-röff, úgy is, hogy -40 fokot szimuláltam neki, és 40 másodpercig izzított.
Szóval egyértelműen megy reklamációra a varta.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz bajnokpityu #42416 üzenetére
Persze lehet a computer csal. Meg kell néznem még rendesen utánaszámolva is.
Van erre különben tapasztalat? Csalhat a kompjúter a valósághoz képest?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz bajnokpityu #42419 üzenetére
Azért következő tanken-nál utánnaszámolok...
Kis segítség: nem tudjátok véletlenül honnan tudnék egy service manualt leszedni az autóhoz?
A 2-esekhez találtam de ehhez még nem...."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #42443 üzenetére
A nagy munkagépeknél használatos habra gondoltam, targonca, földgyalu, traktor....
16-os 205 széles és 80-as magas gumikat kellene feltölteni.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #43085 üzenetére
Castrolt én már nem teszek a fűnyíróba sem. Már nem az ami volt. Mobil, Q8, Total... Valami ilyesmivel etetném.
VR6-Fan Nice!
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #46365 üzenetére
Mann, bosch.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #46429 üzenetére
Ha volt cserélve benne a fékolaj és van ABS benne, akkor érdemes ezzel a módszerrel légteleníteni.
ABS-vezérlő, Basic settings, 001 csatorna- start. Minden lépést pontosan ír, csak követni kell az utasításokat.Elindítod, rálépsz a pedálra, nyomod, ahogy csak bírod, és vársz, kb 2 másodperc mire bekapcsol az ABS pumpa és 10 másodpercig üzemel, utána el kell engedni a pedált, megnyitni a légtelenítőt, majd 10 megpumpálni a pedált a 10. tartani a padlón(katt a next gombra). Utána légtelenítőt meghúzni. Egyetlen hátránya, hogy vagy fél liter fékolajat átpumpál a rendszeren, mire körbeérsz, de megéri, mindenhol friss tiszta fékfolyadék lesz, utána majd mesélj.
-
varsam
őstag
válasz bajnokpityu #46768 üzenetére
Mennyi férhet bele ténylegesen?
-
varsam
őstag
válasz bajnokpityu #46770 üzenetére
-
Peter789
senior tag
válasz bajnokpityu #48298 üzenetére
de azon belül pontos, vagy random téved? Az octavia 1.6SR benzines (40e km-t volt nálam) fedkompja is pontos volt nekem, csak konstans 2-3 decivel pesszimistább volt mindig a valóságnál. Utána jött egy H Astra 1.7CDTI - ennek a fedkompja totál random számokat írt ki, mostmár nem emlékszem hogy alá vagy fölé de véletlenszerűen 1-2 decitől akár 7-8 deciig tévedett. A Superb-é viszont atomóra pontosságú volt, minden tankolásnál pontos érték jött ki. A gázzal sajnos elpontatlanodott - ott csak nagyságrendileg tudtam saccolni belőle, hogy az adott szakasz az átlag alá vagy fölé fog esni, km alapján nagyságrendileg mikor menjek tölteni...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #50192 üzenetére
Ez milyen olaj az általatok ajánlott 9000h ez képest?
mc3 weblap szerint bmw, míg a sima longlife a vw csoporthoz. ilyet vett a szerelőm, azt mondja nyugodtan használjam, hiába egész olcsó.Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
tomcsi23
veterán
válasz bajnokpityu #50315 üzenetére
Pont 0-100-at mértél? Ott kb az útfelületek között is van vagy 1 mp különbség. 40-140, 60-160 vagy ilyesmi inkább -az mehet stopperral is.
-
tomcsi23
veterán
válasz bajnokpityu #50319 üzenetére
Oké. Amúgy lehet akármilyen görbe, mérés, a lényeg, hogy neked jó legyen.
Olajok:
Castrol Edge Fst 5W-30,
Castrol Edge Professional LongLife III 5W-30,
BP Visco 7000 5W-30,
Aral Super Tronic LongLifer III 5W-30,
Total Quartz INEO VW 504-507 5W-30
Repsol Elite Longlife 50700/50400 5W-30
Motul Specific 504 00-507 00 5W-30
Statoil LazerWay LL 507/504 5W-30...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz bajnokpityu #50351 üzenetére
Rendben van, de akkor mi is a kérdés?
-
tomcsi23
veterán
válasz bajnokpityu #50356 üzenetére
Pontosan milyen motor(kód)ról van szó?
Szvsz, a gyári előírás teljesítése a legfontosabb. Mit írnak elő a könyvében...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
TaaT
nagyúr
válasz bajnokpityu #50356 üzenetére
Ha az van megadva a motorhoz hogy VW 504 (A legújabb csökkentet kén és hamutartalmú kenőanyag specifikáció benzines erőforrásokhoz.) akkor azt kell belerakni és kész.
Én legutóbb internetről rendeltem olajokat [link] a középső amúgy teljesíti az 504-es szabványt...
Piwi: még 17-ben is van röplika belőle
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz bajnokpityu #50785 üzenetére
"gyakorlatilag vizfolyósként jött le a kocsiból"
szóval ennek az ellentéte? [link]
Give them hell Ukraine!
-
palesz22
csendes tag
válasz bajnokpityu #50861 üzenetére
De mindegyik kapott valami visszahívással? Vagy csak egy bizonyos évjárat után?
Redmi 4x
-
gabor85
őstag
válasz bajnokpityu #54215 üzenetére
Örülök az örömödnek, de ilyenkor dötse el valaki, hogy kinek higgyen a neten.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bajnokpityu #57155 üzenetére
Fiatalabbat is szeretnék, ezt tudja mindenki, asszony is.
-
válasz bajnokpityu #57275 üzenetére
Töben mint kellett volna.
-
Piwi
veterán
válasz bajnokpityu #57920 üzenetére
én a dátummal és órával szívok,mert fingom sincs hogyan is állítottam be májusban
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
freaghill
őstag
válasz bajnokpityu #59685 üzenetére
+1
Lenne kis fölös pénzem, már én is futnék Micához
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bajnokpityu #60175 üzenetére
Nightbreaker unlimiteddel kezdtem Én is, most nem tudom mi van, de van itthon egy NBU is, tartalékban.
-
hdman
őstag
válasz bajnokpityu #60175 üzenetére
Hát akkor ott gáz van a xenonnal. A xenonizzót is cseréld ki 5 évente. Én nyáron cseréltem, na az volt ég és föld.
Összehasonlítási alapom is van, én is használtam NB-t a másik kocsimban, nem világított rosszul, de azért a xenonhoz nem hasonlítanám...
Sopron city :)
-
FET-MEN
veterán
válasz bajnokpityu #63395 üzenetére
Nem mentem még vele és nem volt hozzá szerencsém sajnos. Pedig a 180lovas turbó octaviat kipróbálnám. Azt talán még tudnám tankolni
Iphone 7
-
válasz bajnokpityu #63395 üzenetére
Nemtom valahogy a turbó ellenére a v6 az v6 a sor4 meg csak sor4.
-
VR6-Fan
veterán
válasz bajnokpityu #63404 üzenetére
nyílván nem lesz VR6/R3x
viszont azokra turnyo nélkül soha se fogsz ilyen jó LC vagy ALS-t csinálni:[link]viszont turboshoz képest igen jó forgós szívó benzin hangja van [link]
mondjuk én egy berg cupos kocsi elött ill a hangja elött külön leborulok, pedig csak 1.3-2l szívó"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz bajnokpityu #63406 üzenetére
hát így gyáriba tényleg nem egy élmény, mondjuk bármiféle FSI kéne a halálnak
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #66510 üzenetére
90-120Nm
-
Nem3sys
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Two Trees Sapphire Plus 3D nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest