Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:32:40

LOGOUT.hu

Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88625) ßrainiac válasza maggi1886076 (#88621) üzenetére


ßrainiac
addikt

Nem ertelek felre. Arra valaszoltam 100% relevanciaval amit irtal.

Akarmikor beleulok ujabb, nem konszernes autokba, nem talalom a helyem, nem jo erzes az egesz, idegen. Nyilvan konszernen belul is vannak olyan modellek vagy olyan motorral szereltek amikert nem adnek egy fillert sem, de nem is ez a lenyeg, hiszen ezen belul is vannak adott felhasznaloi retegeknek keszult darabok, igenyesebbek es igenytelenebbek.

Amikor beulok az enyembe egy ilyen vezetes utan, hirtelen sokszorosara felertekelem a sajat autom, a megszokott jo mukodest (es meg az esetlegesen zavaro hibakat is) azonnal oriasi pluszkent elem meg ahhoz kepest amit a masik autoban tapasztaltam. Es ilyenkor elgondolkodom, hogy neha ezert meg azert sir a szam, holott szuper autom van.

Az egyik ilyen pl. (ha mar francianal tartunk) egy nehany eves sokmillas pözsó 5008 volt, nem mondom h szar volt, de hangosabb, belter ropogosabb, automata valto nem tetszett es ez mar egyeni preferencia: tele volt idiota extrakkal amik gondolom nem 2 Ft-ba kerulnek ha beszarnak.

Amikor visszaultem az enyembe, szeles mosollyal indultam el, a tizenhat eves szarom tobbszorosen premiumabb erzest valtott ki belolem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.