Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-07 14:37:55

LOGOUT.hu

Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87430) Z0mbi


Z0mbi
senior tag

M0:
szetb..sz az ideg ezektol a rohadekoktol! Evek ota tervezem hogy visszakoltozom. A hazamba.
Eletemben masodszor. Masodszor hiszem azt hogy talan ez az orszag erdemes arra hogy visszamenjek hozza. Es akkor jonnek ezek a rohadekok es elcseszik 20 evre megint az egeszet. 3x eves vagyok. ebbol 12 evet eltem eddig kulfoldon. Es mindig vissza vagytam. 9 ev kulhon utan azt ereztem hogy otthon a helyem. milyen jo lesz. majd 6 ev otthonlet utan megcsomorlotten megint elindultam. svajc. es most megint azt az almot dedelgetem hogy visszamegyek a hazamba. Ami nincs. mert ami a fejemben van az mar nincs tobbe.
Hiaba vettem otthon lakast/hazat. (az M0 s mellett) Ahonnan 18p alatt vagyok bent a munkahelyen autoval.
Tomegkozlekedve 1ora es a vegtelen kozott...
Elhetetlenne teszik az orszagot. es sajnos azt erzem hogy ez csak rosszabb lesz. Utana jartam a minap milyen torturan kell keresztul menjek azert hogy a munkaval keresett penzembol vasarolt automat hazavigyem magammal. Amiert otthon vagyonszerzesi illeteket kell fizessek. Ami vagyonra kulfoldon teszek szert.

Lehet nem kene becsapni magam, haza kellene menni es eladni mindenem. Elegetni az utlevelem es a hamuit beleszorni a dunaba. Majd identitast cserelni. Nem akarom hogy a bunhodo nep resze legyek. eleget bunhottem. Nem akarom hogy a balsors tepjen. Elmegyek inkabb valami vidamabb orszagba, ami nem banan koztarsasag. Mondjuk albaniaba, vagy libiaba. vagy barhova a vilagon. Megtanulom a himnuszuk es buszke alban leszek :D Ugy erzem buszke magyar mar nem leszek :( Depresszios, kozmunkas magyar aki farhaton el amit a CBA ban vesz jegyre. Ez nem akarok lenni.

ps: sorry, ki kellett ontsem valahol.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.