Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz -Mosquito- #85206 üzenetére

    Kb 3 evvel ezelotti sztori, ott voltam, akkor lattam mindkettot, es epp rohogtem rajta, mvel a haverod is elegge hondabuzi, es vazolta a tortenetet. Valoszinuleg az osszes legyartott hondabol csak ez a ketto volt hibas, es egy isteni jelkent pont ott gyult ossze mindketto, ahol egy hondabuzi van.
    Ezert jegyeztem meg, kulonben pont nem erdekel, hogy egy szervizben epp mi van. De ilyenkor, a kontraszt miatt jot rohogok.
    Sokszor gondolkodok el, hogy miert viselkednek igy emberek, ha birtokolnak egy bizonyos markaju motort.
    Ha valami esetleg tonkremegy, azonnal mutogatni kell mas markakra, hogy az meg szarabb. Meg amugy ez a fanatizmus. Amikor vettunk egy 954 est. Nem tudtuk elmagyarazni a tajekozatlan autonepper tulajnak, hogy bizony blokkcseres motorjan kuka a tarcsa, nyakcsapagy, es amugy sokat kene ra kolteni. Az indok az volt hogy ez egy honda, es mi csak lefikazzuk, hogy olcson vigyuk. Es a hab az volt, hogy ennek a hondabuzinak valahogy beadtuk hogy ez nem igy van, kellett egy masikat varni, aki bekescsabarol jott egy 125 ossel, megnezni a 954 est, kb 4 oras uttal, azert hogy megnezze! Nem akarta megvenni, csak megnezte! Egy cbr 125 tel.
    Ilyenkor elgondolkodom hogy mi van ezekkel az emberekkel.
    Es elnezest azoktol a honda tulajoktol, akik nem ennyire nyomorekok, de nekem nagyonsok ilyennel volt dolgom, es kezdem a mitosz miatt ezt a markat idegesitonek tartani. Vagy nem is a markat, hanem a tulajokat? Fene tudja. A normalis, nem fanatikus honda tulajoktl ne vegyek magukra kerem.

    [ Szerkesztve ]

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák