Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53101) fattyu válasza Anulu79 (#53100) üzenetére


fattyu
veterán

Részemről a tapasztalat a jó műanyag vs pamut:

ugyanugy izzadsz. elvezeti és kultúráltan megszárad rajtad viszonylag gyorsan, mindezt úgy hogy nem leszel büdös.

Pamuttal tocsogsz és büdös vagy.

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#53102) Topiccsendőr válasza baboss (#53096) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Valoszinuleg nem gyari dob van rajta, mert abban van durrogasgatlo. Alapjarati rendszerbol mindig fog annyit kapni, hogy durrogjon, nagyon keves az a karbi, ahol lezarja motorfeken az alapjarati rendszert, de van.
Teljesen normalis jelenseg. Nincs koze a benzinhez.
Szinkronizalasnak nincs nagy szerepe, alapjarat, illetve alapjarat kozeli fojtoszelep nyitasnal erzekelheto, magyaran, ha kozlekedik az ember, akkor mar nem. Ha nagyon darabos az alapjarat, akkor erdemes allitani. Esetleg idoszakos szerviznel.
Olajcseret kb 10e km, vagy az alatt csinalnam, leginkabb user manualbol indulnek ki, 40 es melegoldali viszkozitasu kell bele, a teljesitmenyszint a penztarcadtol fugg. Mennyiseg megintcsak gyari adat.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#53103) vlevi válasza Anulu79 (#53100) üzenetére


vlevi
nagyúr

Valami nagyon jót tud az az anyag, mert nem izzadok benne. Ha csak az van rajtam, akkor 30 fokban is majdnem fázok, mert érzésre olyan, mintha hideg levegő fújna. Nem tudom miért, de tényleg így van.

(#53104) runner 125


runner 125
nagyúr

Hi,

Kesztyűknél h kell értelmezni a T5, T8, T10, stb jelöléseket? Próbáltam google-zni de nem találok semmit róla.

Köszi!

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#53105) Bogyó bá' válasza runner 125 (#53104) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Csak ezt találtam, de hátha segít: [link]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#53106) runner 125 válasza Bogyó bá' (#53105) üzenetére


runner 125
nagyúr

23,5cm így lemérve a kerülete, viszont tovább google-zva ezt H-val jelölik.

E táblázat szerint az pont az L és XL közötti méret, de ebből még sajna T értéket nem tudok.
Egyébként Inkább legyen az L-es, majd nyúlik? Kesztyű jó ha passzentos, nemde?

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#53107) Something_ válasza runner 125 (#53106) üzenetére


Something_
őstag

A borkesztyu mindenkeppen nyulni fog, foleg ha elazol benne parszor :D

(#53108) Daywalker válasza runner 125 (#53106) üzenetére


Daywalker
addikt

Szerintem a T=H...legalábbis gyanúsan egyformák a mögötte lévő számok is....

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#53109) runner 125 válasza Daywalker (#53108) üzenetére


runner 125
nagyúr

Áh, kizárt. T13 a legnagyobb, 13 cm-es tenyérkerülete egy gyereknek van.

_

A Kovács Autóalkatrész webshop-ot meg kerülje mindenki messziről, óriási amatőr, faxkalap egy banda!
Júni 28-án vasárnap megrendeltem tőlük a weben 4 liter Motul 10W40 300V-t, direkt kiemeltem az email-ben, h a hétvégére kérném szépen (kell), de volt nekik raktáron a web szerint, úgyhogy különösen nem stresszeltem magam.
Utalásos számlát kértem, kedden hív a forma, h csak szerdán tudja küldeni a számlát, mert nincs raktáron. Ismét elmondtam h nem gond, de péntekig meg kell KELL h érkezzen.
Elutaltam szerdán a pénzt, regisztráltam érte céges GLS-t csütörtöki felvételre, várom pénteken az olajat a munkahelyemen, semmi. Direkt kiemeletem nekik email-ben (vastagítva, aláhúzva, nagybetűkkel) és telefonon is h milyen cégnév alól fog menni a futár.. Hívom őket azonnal, jah hát ők nem tudták mit akar ez a cég venni tőlük, úgyhogy nem adtak oda neki semmit. Itt már majdnem szétqrt az ideg, de felajánlotta a fickó h akkor saját költségen majd elpostázza nekem hétfőre a rendelt olajat. Mai napon pontosan ezért maradtam itthon, h akkor megcsinálom ma az olajcserét. Megáll 10 perce a postakocsi, megyek ki, gyanúsan kis csomagot hoz, mindegy, átvettem. Benne a 4 literről szóló 15.655ft-os számla és egy 1 literes 300V olaj.
...

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#53110) Daywalker válasza runner 125 (#53109) üzenetére


Daywalker
addikt

Rosszul fogalmaztam....a táblázatban lévő számokkal (amik megfelelnek az S, M, L stb-nek) egyenértékű a T után lévő szám.

Én egyszer rendeltem a Kovács Autóalkatrésztől, de nem volt velük gond. Szerintem azért ezzel a futáros témával jól összezavartad őket (gondolom nem szoktak ilyet így intézni), de a futár is amatőr, hogy nem telefonált. A postás 4 helyett 1 liter viszont gáz tényleg.
Egyébként sajnos Magyarországon vagyunk, szart sem jelent, hogy online készleten van. A magyar boltok többnyire szarnak a vásárlókra, tisztelet a kivételnek, aztán sírnak, hogy nincs vevő. Hétvégén akartam egy fülhallgatót venni muternek, mert megkért. Kinéztem neki egy Panasonicot a BestByte-ban mert az van közel, úgyis mentem az Alléba...az hagyján, hogy 4 helyre voltak szétszórva a fülesek (a tökömet keres a kasszánál?! miért nem a sorban van a többinél), de utána 4 percet pötyögött a pénztárgépen, majd kiböki, hogy nem tudom elvinni mert nincs bevételezve. Leesett az állam, volt belőle egy rakás, fent van online is rendelhető, de nem lehet megvenni. Kérdésemre, hogy mikor lehet akkor elvinni, azt mondta hétfőn. Egyrészt b.szódjon meg a KDNP, mert nekem vasárnapra kellett volna, és mivel nincs nyitva...másrészt nem hiszem el, hogy nem lett volna valaki, aki beviszi két perc alatt. Vagy írnak kézzel egy számlát...de 3 órájuk volt rá, mert volt dolgom és vissza tudtam volna menni, de nem, majd hétfőn. Így elmentem a Media Marktba és vettem ott (másmilyen, de jobbat, drágábban).

[ Szerkesztve ]

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#53111) DigitXT válasza runner 125 (#53109) üzenetére


DigitXT
félisten

Balkán.:O

(#53112) baboss válasza Topiccsendőr (#53102) üzenetére


baboss
őstag

Köszönöm az infót. :R
Idáig 2 ütemű vasam volt,ezért elég sok mindennel nem vagyok még tisztában.
Kipufogó eredeti,egyben van a 4 kipufogó csonkkal.Idáig nem volt durrogás,egy pár napja csinálja csak.
Reggel indításnál szívató,felpörög 2800-ig majd visszaesik 1500-ra. 1perc után leveszem a szívatót és az alapjárat 800-ra le esik. 800-as alapjáraton elég zakatolós hangja van,(állítólag Kawasaki betegség a csörgő kuplung kosár ) ezért az alapjárati csavaron állítani szoktam,A karburátornál van egy alapjárat állító csavar ,nagy fekete gomb,amivel beállítom, hogy 1000-legyen a fordulat.Viszont ha jól bemelegszik a motor,kb 10 km után amikor megállok akkor már az alapjárat valamiért már 14000-ra felmegy.Ilyenkor vissza kel tekernem a csavaron,hogy 1000 legyen. :F
1-től 4 ig jól húz..(6-7 ezres fordulaton kezd el jól húzni).Az 5-ik már gyengébb,viszont 6-ik ban 110-120 km -es sebességnél ha gázt adok akkor olyan mint ha fojtva lenne hörgős a hangja és lassan megy fel a sebesség. :F
Az alapjáratnak mennyinek kell lenije ?
Amikor vettem a mocit akkor azt monda az eladó,hogy nemrég volt olaj -olajszűrő-légszűrő csere,és szinkronizálás Azóta kb 4000km-ert mentem.Azt olvastam,hogy vásárlás után érdemes lecserélni ezeket,és egy karbi takarítást,valamint egy szinkronizálást csináltatni. :F
Ja és ha számít valamit akkor olaj / léghűtéses a moci.

[ Szerkesztve ]

(#53113) pakriksz válasza baboss (#53112) üzenetére


pakriksz
őstag

nálam is hasonló problémák vannak, mert levegőt szív be a motor ahol nem kéne (nálam a karbi és a blokk közti gumicső nem zár jól), na és ahol levegő jön be, ott üzemanyag is szokott kimenni.

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#53114) Daywalker válasza baboss (#53112) üzenetére


Daywalker
addikt

Nézd meg a kézikönyvet, hogy mennyi az alapjárat. Biztos nem 800, így ott persze hogy zakatolni fog. Mivel nem nagy köbcentis, ezért 1500-as alapjáratot simán el tudok neki képzelni alapbeállításon. Szóval vagy hamar veszed vissza a szívatót, vagy nem jó a beállítás. Nem ártana szakértővel megnézetni a szelephézagot is, és a karburátort alaposan kitakarítani, majd beállítani, mert a szinkron önmagában szart sem ér. (Amúgy a kosár zörgés az enyémnél is megvan, ne aggasszon különösebben...mellesleg ha bemelegszik picit nekem is feljebb megy az alapjárat 1100-ról 1300-ra, pedig nem szív falsot sehol - de más motoron is megfigyeltem már ezt).

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#53115) baboss válasza Daywalker (#53114) üzenetére


baboss
őstag

Nincs kézikönyvem,hol tudok utána nézni.Keresgéltem mára neten, de nem találok.
KAWASAKI Zephyr 400 1992.
Tudnál adni egy linket.
Köszönöm.Amint lesz egy kis pénzem elviszem szervizbe.Már beszéltem velük a múlthéten és azt mondták nem 1 napos munka lesz.

Jó helyen kérdezek,vagy van külön topik ,fórum ebben a témában ?

[ Szerkesztve ]

(#53116) Bogyó bá' válasza baboss (#53115) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Sajnos csak az 550-es és 750-es Zephyrhez találtam service manualt: [link]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#53117) r6man123


r6man123
senior tag

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani "jóárasított" esőruha-overált? Viszonylag olcsón szeretném megúszni a történetet (bár az olcsóság miatt nem szeretném "megúszni" a túrát), évente 1, maximum 2 alkalommal kerülne elő.

Köszi! :)

[ Szerkesztve ]

(#53118) Bogyó bá' válasza r6man123 (#53117) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Bármelyik munkavédelmi eszközöket árusító boltba nézz be személyesen: 2-részes láthatósági esőruhát keress, sacc/kb. 3500-5000 forint a garnitúra, és egy-két órás esőben még nem ázik át. Alkalomszerű használatra nekem bevált.

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#53119) Xaels válasza runner 125 (#53104) üzenetére


Xaels
félisten

[link] a Francia számozást nézd.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#53120) .mf válasza V.Stryker (#53043) üzenetére


.mf
veterán

Aha. Akkor Gánt, Zámoly?

Poli: mi meg egy másik társasággal Lillafüred felé vettük az irányt.
Na ez a karika az előző szöges ellentéte volt: a szervezettség a bányászbékánál (akinél a gps volt, nem írta be előre az útvonalat, majd később meg is sértődött és haza is ment - jobb is, csak a baj volt velük; szóval párszor fogalmunk sem volt, merre kell menni, volt eltévedés és földút is benne), a sebesség meg olyan, hogy én is alig bírtam tartani a tempót, főleg a kátyús kanyarokban...

Stryker: én x évvel ezelőtt úgy emlékszem a futó osztályon találtam Decathlonban (az is hosszú ujjú).

Plusz: rengeteg vizet vigyetek magatokkal. Hiába vittem tegnap én is 1l-t és ittam csapból is mindenhol, marhára ki voltam száradva.

Moszkító: csak Csákvárt hallottam, de azt 2x is, így fel sem merült bennem Gánt.
Aszittem gyorsabban mentek :P egy kicsit már mehetnékem volt a délutáni tempó után.
Na de mindegy, ti is gurultatok egy nektek jólesőt, meg én is :)

Baboss: hallanád az enyém...
Mondjuk Gábor szomszédja tényleg nem normális, tőle se vennék motort...
Előfordul. Csak akkor gyanakodnék, ha nem nagy fordulatról motorfékezve jönne elő, és ha hasonló használatnál eddig nem csinálta volna. (De az is lehet, hogy eddig csak nem vetted észre)
A többihez meg keress szervizkönyvet, abban vannak ezek (olajcsere-periódus, olaj típus, gyertya, stb)

"A karburátornál van egy alapjárat állító csavar ,nagy fekete gomb,amivel beállítom, hogy 1000-legyen a fordulat.Viszont ha jól bemelegszik a motor,kb 10 km után amikor megállok akkor már az alapjárat valamiért már 14000-ra felmegy.Ilyenkor vissza kel tekernem a csavaron,hogy 1000 legyen."

Remélem a 14000 elírás, és csak 1400 :) Ez normális, ahogy a motor és az olaj üzemmeleg lesz, hideg állapothoz képest simábban jár és emelkedik vele kicsit az alapjárat is.
Többi megintcsak RTFM.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#53121) V.Stryker válasza .mf (#53120) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Nem tudom, nem is figyeltem.:)

Más: Ma vettem a Dechatlonba egy aláöltözőt. Hááát....most délután ki kell mennem a Dunakanyarhoz...szerintem meg fogok dögleni benne. De majd este megírom. :DDD

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#53122) Bogyó bá' válasza V.Stryker (#53121) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Meg ne fázz nekem! :))

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#53123) FIREBLADE78 válasza Xaels (#53084) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Nem inkább hosszú ujjú aláöltöző kéne?

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#53124) baboss válasza Bogyó bá' (#53116) üzenetére


baboss
őstag

Ha jól tudom akkor a 400-as belpiacos az 550-es meg nem,nagyon sok alkatrész ugyan az a 550-en mint a 400-aosn.
.mf
Csak nagy fordulatnál jön elő,lehet,hogy eddig nem figyeltem fel rá.Elírtam :U 1400 a fordulat.Ha logikusan nézem akkor igazad van "a motor és az olaj üzemmeleg lesz, hideg állapothoz képest simábban jár és emelkedik vele kicsit az alapjárat is."

[ Szerkesztve ]

(#53125) Daywalker válasza baboss (#53115) üzenetére


Daywalker
addikt

Én sem tom, guglizz, torrent, akármi :) Vagy fórumon kérdezgess, hátha van vkinek. Belpiacoshoz többnyire csak japó könyvek vannak.

[ Szerkesztve ]

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#53126) Xaels válasza V.Stryker (#53121) üzenetére


Xaels
félisten

Van ilyen hálós nyári aláöltöző is, de abból is csak rövidet láttam Decathlonban. Esetleg egy varrónővel varras rá ujjakat :D

Sajnos a hosszúujjúakból leginkább téliek vannak a nagy D-nél. Nyáriból van 1-2 motoros meg a Helly Hansen, de ezek 10k felett indulnak.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#53127) Bogyó bá' válasza Xaels (#53126) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

De ugye nem a Pride-os "protektoringre" gondolsz? :))

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#53128) polimorf válasza .mf (#53120) üzenetére


polimorf
tag

Sokan gondolják azt, hogy egy túra csak annyiból áll, hogy bedobom az útvonalat a gps-be és gyii.
Szerencsére nekem olyan túrás ismerőseim vannak akik minden túrát alaposan megszerveznek, igy volt kiktől tanulnom. Mi ha megyünk valahová az mindig alaposan ki van dolgozva, néha azért előfordul olyan is, hogy spontán motorozás ott csak az útvonal van megcsinálva, de az előre le van beszélve, hogy ne számitson senki különösebb szervezésre..

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#53129) Bogyó bá' válasza polimorf (#53128) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Mi tavaly Erdélyben az eltévedést hívtuk "spontán motorozásnak". :B

Amúgy Laci barátommal most szerveződünk, július végén megint megyünk a két kis 125-össel egy kanyart, szinte pontosan ugyanazon az útvonalon (csak más látnivalóknál állunk meg hosszabban időzni, fotózgatni).
Mivel a jogsi megszerzésének ideje totál bizonytalan, így a motorvásárlást elnapoltam szezon végére, addigra talán az árak is lejjebb mennek.

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#53130) polimorf válasza Bogyó bá' (#53129) üzenetére


polimorf
tag

Amig van mivel motoroznod addig nem kell elkapkodni. Előbb utóbb rátalálsz a Neked megfelelőre.
Én már idén nem tervezk hosszabb túrát, majd jövőre a Nagy Magyarország határán motorozást.
De attól még, hogy nem tervezem be jöhet valami, sose lehet tudni a többiek mivel állnak elő.

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#53131) -Mosquito- válasza FIREBLADE78 (#53123) üzenetére


-Mosquito-
őstag

Így van. Valamivel jobb lesz de hosszú ujjú aláöltöző kell.

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

(#53132) Daywalker válasza FIREBLADE78 (#53123) üzenetére


Daywalker
addikt

Én simán rövidet hordok és nem tapad rám a kabát...igaz perforált bőrös kabátom van.

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#53133) FIREBLADE78 válasza Daywalker (#53132) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Tehát lyukacsos? Enyémen is vannak :U

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#53134) Daywalker válasza FIREBLADE78 (#53133) üzenetére


Daywalker
addikt

Azaz, "likacsos" :DDD Én is fel szoktam venni a hosszú ujjút, de ha nagyon forróság van, akkor inkább rövid, mert a pályáról lejövetel után leveszem a kabátot és akkor nekem meleg a hosszú...

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#53135) FIREBLADE78 válasza Daywalker (#53134) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Azon agyalok,hogy kéne egy pályamotor. Elkéne adni a huskyt és venni egy crost,azt átalakítani supermotová és venni kellene valamit utcára (600 rr),de annyi manim nincs :( :(((

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#53136) Xaels válasza Bogyó bá' (#53127) üzenetére


Xaels
félisten

Amúgy majdnem ilyen :DDD

Valaki jelentkezett innen Shox katalógus modellnek?

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#53137) FIREBLADE78 válasza Xaels (#53136) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Nem,csak pornósnak ;]

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#53138) Daywalker válasza FIREBLADE78 (#53135) üzenetére


Daywalker
addikt

Most vetted, nem? Meg most lett jogsid (?). Most mire fel ez a megindulás? Pályamotorra lehet locsolni a pénzt - mondom ezt mint pályamotor tulaj. Ha rendes pályamotor akkor utánfutózni kell, ha rendszámos akkor meg azért bonyolódik a helyzet (még több szopás).
Nálunk van egy robogó, azt használom ha nagyon kell (és nem épp az asszony nyúzza). Költséghatékony, elmegy A-ból B-be, de a feleségem lenyomott vele simán 300 km-es távot egy seggel. Ha meg nagyon kellene valami, akkor szökőévente elkérem sógoroméktól valamelyik motort, de erre még nem volt példa. Egy supermoto jól jönne, de még egy járművet fenntartani nem fogok.

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#53139) canniball válasza polimorf (#53026) üzenetére


canniball
nagyúr

Szép cicusok. :)) Nagy élmény lehetett...bár ilyenkor mindig összeszorul kicsit a gyomrom, hogy csak a töredéke jut nekik mint a természetes élőhelyükön.

Az aláöltöző témához.
Ma pont a "legjobb időben", 11 körül gurultam haza. Pamut póló, nyári bőrdzseki. Meg voltam róla győződve, hogy mikor leszállok csavarni lehet majd a pólómból az izzadtságot, ehhez képest kellemes meglepetésként ért hogy kb. teljesen száraz volt (nem úgy a fejem a bukóban, de az más tészta). Ettől függetlenül lehet beneveznék a linkelt D-s aláöltözőre, 1500Ft nem pénz érte; van valakinek személyes tapasztapata ezzel a Kalenji-vel? Ismerős vett (téli) aláöltözőt onnan (azt hiszem Wedze), azt mondta az izzadtságot jól elvezeti de frankón bebüdösödik, ilyet viszont inkább nem vállalnék be.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#53140) FIREBLADE78 válasza Daywalker (#53138) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Vagy arra gondoltam,hogy úgyis vennem kéne gumikat. Akkor már felnistől kellene,hogy könnyen tudjam cserélgetni. Nem kell gumis stb.

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#53141) Laraxior válasza Daywalker (#53138) üzenetére


Laraxior
titán

Kezdeti lelkesedés :D

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#53142) Daywalker válasza canniball (#53139) üzenetére


Daywalker
addikt

Akkor büdösödik be, ha nem szellőzik. Oké, hogy elvezeti az izzadságot, de ez kvázi egy gyors párologtatást jelent. Ha teljesen be van zárva egy kabátba-nadrágba, akkor be tud büdösödni. Vagy ő olyan, hogy szagos az izzadtsága, vagy nagyon izzadós fajta. Nekem van Decathlonos (még nem Wedze, de az asszonynak az van, csak ő nem izzadós típus) és nincs vele baj.

Fireblade78: Azt remélem tudod, hogy akkor féktárcsa is kell, ami pedig kemény valuta...

Laraxior: :DDD Rá lehet kattanni...

[ Szerkesztve ]

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#53144) canniball válasza Daywalker (#53142) üzenetére


canniball
nagyúr

Azt mondjuk nem tudom mit húzott fölé...

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#53145) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Sziasztok,

Na vettem ugye ma egy aláöltözőt. A fehér volt akciós, persze rossz ötlet volt, mert már koszos, valamibe belekönyköltem. Na mindegy. Csapatsportoknál találtam, Keep dry-ként volt hirdetve. Hát felszívta az izzadtságot és tök komfortosan éreztem magam, viszont annyira a bejutós szelet se éreztem. Összességében jobb, mint nélküle. Viszont utána ki lehetett csavarni belőle a vizet.

Másik, most hogy már nagyjából tudtam határozottan hogy kell kanyarodnom tempósan, direkt Pilisszentlászló fele kerültem a kanyargós erdei út miatt és nagyon élvezetes volt. Semmi szenvedés nem volt benne, könnyedén tudtam dönteni. Rá kellett éreznem,hogy kicsit magasabb fordulaton használjam a gépet, hogy legyen erő, de legyen motorfék is. Nem volt parás helyzet, mert gps-en láttam nagyjából az ívet, amit meg kicsit túllőttem, ott " Nézd, hogy hova akarsz menni! Bízz a gumiban!" mondogattam magamban és még jobban döntöttem.
:DD

A hátsó féket viszont holnap megcsináltatom, menetközben is nyiszogott, egy erősebb ráfékezés után már nem, de tényleg valami lehet a munkahengereknél. :(((

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#53146) -Mosquito- válasza canniball (#53139) üzenetére


-Mosquito-
őstag

Nyáron napi szinten rajtam van a Lidl Crivit aláöltöző,ha motorral közlekedem. Tavasszal/ősszel azaz hűvösebb/hidegebb időben a Decathlonos Wed'zee-t használom. [link] , [link] van még egy ilyen is de az szellős nagyon. [link] Kalenji-hez hasonló pólóm van,azt ritkán max az aláöltöző fölé szoktam felvenni.
Ui. Mondhatni sosem használom a motoros ruhák belső bélését,hosszabb útra elviszem magammal és elválik,hogy beteszem vagy nem.

Stryker:

Helyenként ott elég vacak az út de a célnak megfelel. :) Tényleg,gumiddal minden ok,nem ereszt?

[ Szerkesztve ]

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

(#53147) Bogyó bá' válasza -Mosquito- (#53146) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Tél óta én is a Lidl-eset használom, nekem bevált. Nem büdösödöm bele.

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#53148) canniball válasza -Mosquito- (#53146) üzenetére


canniball
nagyúr

"Kalenji-hez hasonló pólóm van,azt ritkán max az aláöltöző fölé szoktam felvenni."
Merthogy? "Nem jól működik" vagy más oka van?

bogyo112!
Abba én sem. Viszont az hűvösebb időben jó (kb.mintha még egy pulcsit húznék), de ebben a sivatagi időben én fel nem húzom. :N

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#53149) Daywalker válasza canniball (#53148) üzenetére


Daywalker
addikt

Jut eszembe, ma jöttem haza bringával és egy csaj pulóverben meg hosszú nadrágban sétált!!! És nem csöves volt, sőt! :DDD Őt kellett volna megkérdezni, hogy nem szaglik-e :D

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#53150) V.Stryker válasza -Mosquito- (#53146) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Szerencsére rendben van, nem ereszt.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.