Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
annyira fura, hogy bőven egy normális swift2 ára alatt van, pediglen egy pöppet nagyobb autóról van szó
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
neduddki
nagyúr
HI!
totalcaros dizelizerol vot ma ma vita???:- )))
udv
neduddki
mod: oszt hun a vita? me aszxt nem lastom
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
raczger
őstag
válasz !Overdose! #78049 üzenetére
Nekem is ez jött le elsőre Az ár meg az évjárat miatt kicsit az 1.8 jobban tetszik (bár igazán akkor örülnék, ha 2.0 lenne).
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
zsolt19900
őstag
jaja persze az stimm meg minden csak furi, és másodjára is furi, pedig azért gondolom tágasabb, kényelmesebb autó
Amúgy pedig, igen, ezekre gondoltam én is, hogy gumi nagyobb stb. stb. drágább
puszta kíváncsiságból nézegettem a lagunákat, és ezt is csak azért dobtam be, mert tényleg itt van a városban
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz zsolt19900 #78061 üzenetére
Ezek a nagyvasak nem nagyon járnak el 10 alatt ha nem csak országúton mész vele, nézd meg mennyibe kerül rá a teljesítményadó, menyi egy szett használható 17-es gumi rá, mennyi a kötelező...
Haver is összekuprogatta a BMW-re a zsetont, de tankolni meg hó végén már nem tud mert akkor vagy ő eszik vagy a kocsi.
#nincsbennetarcsi
-
-
zsolt19900
őstag
akkor amit írnak ezeknél 1-1 hirdetésben 6 litert az mese habbal?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz zsolt19900 #78066 üzenetére
Országúti fogyasztásnak esetleg de városban (Pest) 10 litert benyakal simán egy ilyen gép. Vegyesben olyan 8 környékére tenném. De nézd meg a spirit monitoron mit adnak meg a userek, az reális.
mod:
bitpork: Alap.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Domi is 7,8-t fogyaszt a BC szerint de ehhez pályázni kellett 140-nel. Ha városban mocorgunk akkor bizony 12 liter az a 7,8. Ilyen ez a fizika, nem lehet arczul huggyozni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
mycso
veterán
Srácok, holnap megyek Romániába 2 napra (Marosvásárhely), mire kell odafigyelni???
Hallottam vannak valami útdíjak, de hogy mi hogyan működik, fogalmam nincs.
Akinek van tapasztalata, megoszthatná velem.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
MunezXBK
nagyúr
Minden autó 6-7 litert eszik. Csak nem mindegyik 100km-en.
-
-v-
addikt
Nicsak, egy eladó mk1 rs
Talán ha 3-4 van belőle összesen az országban. -
zsolt19900
őstag
hát köszi fiúk akkor is megnézem kíváncsi vagyok rá
-
sNORh
addikt
Megoldódott a féknyekergésem.
Az egyik oldalt egy Brembo betét volt, az meg sem nyekkent, a másik oldalt egy Új BluePrint betét.
Kerülendő a Blueprint, szar nyekergős hulladék, senki ne vegye! Én ezzel vettem az autót, eladó elmondása szerint mind2 oldalon új betétek vannak, ezért volt az értetlenkedés, hogy mért csak az egyik nyikorog, mert fals infó volt.
ETF fékbetét ment bele, nagyon puha, hangtalan, álom az előzőhöz képest. Ezt ajánlom viszont.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Nkboy
senior tag
Az eladó elmondása szerint....... Az nem biztos, hogy Ő cserélte saját kezüleg.
Szerk.:
Ha felemás (nevű, "márkájú") betétek vannak benne, Attól még foghat a fék normálisan, nem áll keresztbe.
[ Szerkesztve ]
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
sNORh
addikt
méghozzá "autószerelő".. Annak ellenére eléggé elhanyagolt volt, elég sokmindent javítottam rajta mint "nem szerelő" amit neki könyökből kelett volna, nameg Castrol 10w40 Magnatecet japánba.. csattog is a hidrotőke, tuti attól.. Eneostól már kevésbé.
Érdekes h nem rázott 160-nál sem.MunezXBK Na az kemény, Jócsaládi iszony
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
törölt tag
utanaolvastam a blueprint-nek.
nem tunik igazan sz@rnak. persze, mint minden gyarto, ok is csinalhatnak olcso beteteket, esetleg hibas darabot, de toyotak, lexusok, egyeb japan kocsik is lelkesen csalinkaznak blueprint fekbetetekkel a net szerint. szoval mittomen meg is uvegesedhetett a tied vagy nem szereti a tarcsadat, attol meg nem feltetlenul rossz.
mindezek ellenere persze nem zarhatjuk ki annak a lehetoseget, hogy konkretan a te kocsidba vasarolt par tenyleg a legalja volt
mod: ha szerelo, akkor foleg megdobbento h nem egyszerre egyformara cserelte elol a beteteket.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Egy szep auto, szep forma: [link]
Ez milyen motor benne? Benzin?Mod: bov csak benyaban van.
[ Szerkesztve ]
-
tomiii.
aktív tag
válasz freaghill #78088 üzenetére
ez népbetegség lehet az autós szakmáknál a lakatos, aki nekem javította egyszer a kasztnimat egy komoly törés után, bár tökéletes munkát végzett, mindenki meg van elégedve vele, de mégis egy szétrohadt ganaj golf2 vel jár
A driftgarage műhely szaladgálós autóit is ismerem, viszonylag komoly versenyautókat építenek(jó, a hangyásszal nem bírtak) de az utcai autóik.. fáradt olajtól kezdve mindent öntenek beléjük, ütött kopott mind -
Fékbetétet csak már párban cseréljünk...
-
-
sNORh
addikt
válasz #25954560 #78087 üzenetére
EZ tényleg szar, és tényleg újak egyébként, mert adta hozzá az új párját, alig kopott valamit. Ez szar volt, 4x00ft volt mikor forgalmazták google szerint, most bárditól 5x00-tól kezdődik hozzá. Tehát Value termék volt, de látszott az összetételén is, ló***sz fém-réz szál se volt benne, az etf-ben már csillámlik.
zolikaDB: recska.. nagyon baba
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
válasz deicide #78097 üzenetére
MOD Sorry én ZoliDB linkjét nyitottam meg
Meg mondjuk a 760 pacitól a motortérben?
All of this, and we’ve yet to talk about the engine. Let me first throw some numbers out there, so we get that initial element of surprise taken care of: 760hp and 850Nm. That’s more power than the Pagani Huayra I showed you the other day, and only a tad less torque. The 2.5 liter, 5-cylinder, single-cam engine has been taken out of a VW T4 Transporter and completely rebuilt with pretty much the whole 034 Motorsports catalogue of parts. Lots of attention was given to the head which has been fitted with Hansen Motorsport cams and hydraulic lifters as well as a fully upgraded valvetrain, all sealed up with an 034 compression dropping head gasket and ARP head studs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest