Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz raczger #61226 üzenetére
Igen, az 5.5 métert tanultam már én is. De nem értem, miért fáj az ilyeneknek.
És igen, nincs burkolat, csak szimpla föld. Se fű, se semmi.
Nem pazarolnék én, de kezdek nyugodni, másképp élni meg a dolgokat, és erre jön egy balfék "csak erre ér rá" barom, aki belegázol ebbe. Tuti, h nézte, mert amikor arrébbálltam, bement, meg akkor jelent meg, amikor megálltam. -
Qru
MODERÁTOR
válasz raczger #61335 üzenetére
Elég egy üres doboz is. Nem nyithatja fel.
Amire még érdemes figyelni, hogy tőlünk kultúráltabb vidékeken (értsd: az igazi eu-s országok) pl annyi kukásmellény kell ahányan ülnek a kocsiban.
mod:
MunezXBK: No igen, kb mindenki ezt mondja (gondolom).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
TaaT
nagyúr
válasz raczger #61616 üzenetére
Lehet velük vitatkozni hogy hülyeséget írtak vagy nem.
Nekem persze ott van az eü doboz a csomagtartóban, 2008-ban vagy mikor lejárt a szavatossága, de ez sztem nem befolyásoló tényező, inkább az hogy sosem fogtam/használtam (igen, a tanfolyamon is csak elméleti képzés volt) ilyen cuccokat.
giigz: nekem 0W-30-at ajánl a Mobil1 hivatalos oldala, most 5W-30-at használok, lehet legközelebb kipróbálom a nullásat.
Give them hell Ukraine!
-
neduddki
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
válasz raczger #67808 üzenetére
Nekem az oktatóm meg pont ellenkezőleg tanította. Üresbe, kuplung felenged. Ha gurul a kocsi, pici fék, vagy kézifék.
Mert ha picit elbambulsz és leszállsz a kuplungról, a kocsi máris ugrik bele az előtted állóba. Azért. Egyébként folyamatosan tartani a féket, kuplungot, akármit marha fárasztó.il sole non sorge più ad Est!
-
Laraxior
titán
válasz raczger #70043 üzenetére
Aszonta az öregasszony, hogy az forgalom elől elzárt terület, nem akartam vele vitatkozni, hogy az a csíkos terület, nem az "X".
Nem is akadékoskodtam, de tényleg ültettek egy sövényt oda, elé is tettek pár nagyobb követ, hogy ne tapossa le az autó, figyeltem rá, hogy a kövekhez se érjek, nem tudom mi a zavaró neki, hogy rendőrséget akart hívni. Mondjuk mindenki az "X"en áll, mert ott nem kapunk büntit...de lehet az lesz a legegyszerűbb, ha veszek egy éves parkolóbérletet. Nem tudom mennyi lehet, de gondolom tizenpárezer forint, nem a világvége, és akkor meg van oldva a gond.(#70045) mukibuci: Egy Lexus-ba szállt ma be, úgyhogy nem hiszem, hogy rászorulna a virágra meg a csokira Mondjuk csak egy 220d volt, de attól még Lexus..
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
-v-
addikt
válasz raczger #70978 üzenetére
Szerintem itt valamiből engedned kell .... nagy kombi nagy benzinmotorral minden típusból ritka lesz.
Szóval az, hogy nagy kombi legyen, benzines, menjen is, de 8-nál azért megálljon fogyasztásban, fapados se legyen, és csak 1.3m van rá... nagyon leszűkíted így a kört. -
törölt tag
A4, Passat, Opel kilőve, előbbi kettő elég sokat eszik,
Ezt azért gondold át, az 1.9 diesel nem erről híres és teszi a dolgát, az 1.6 benzin is elegendő tud lenni és városi fogyasztásuk az, ami 10 liter, te meg nem igazán azt írod. A diesel mindenképp érdemes lehet megfontolásra.
A 2.5-es dieselek esznek klímával, Avantosan, quatrosan 10 litert, azok is A6-ba ültetve, 180 lovasként városban mérve... Az A4 könnyebb, a quatro egy litert rátesz a fogyasztásra... Az 1.6-os benzines sem enné le a hajad, vegyesben simán tudja azt a fogyasztást, ez függ a lábtól is.[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Egyértelműen Mazda6 csak ne rohadjon. Esetleg még a Peugeot-ot sem vetném el. A mondeo-ban is van jó és ugyanaz a platform mint a Mazda, viszont sokkal nagyobb a minőségi szórás. Párat abból is megnéztem, de nem egy volt ami beázott. A 2-es focusból rengeteg a céges fapad és jóval kisebb is mint a fentiek.
Az E46 belül akkora mint a focus és ott még van a boyracer faktor is. Nem beszélve arról, hogyha annak futóművét rendben kell rakni az zsebbenyúlós tud lenni.ui.: Nemrég adtam el a Mazda6-om és kopó alkatrészeken kívül semmit nem kellett cserélni. Ami még a Mazda mellett szól, hogy láncos a motorja, szóval nem vezérléscserével kell kezdeni mikor megveszed.
Ha gyakran jársz autópályán, akkor az sem mindegy hogy a M6-okban mindben van tempomat.
Spritmonitorom[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz raczger #70994 üzenetére
Kocsi + 4 ember + cuccok + 4 bringa + alpokban, és fogyasszon 10l alatt. Háááááát.... Békülj meg egy kombi passat vagy mondeoval, 2002 környékéről. 1.9tdi jó motor, ráadásul a vw bolondbiztos és felvisz az alpokba.
Ha a fogyasztási kritériumok nem teljesülnek de 200k-val olcsóbb a kocsi, akkor számold ki hogy mennyi kiautózható különbözet jönk ki abból a 200k-ból.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
footy
addikt
válasz raczger #70998 üzenetére
Leginkább ott, de az alján is van egy két hely amit érdemes megnézni. Igazából ez az egyetlen komoly típushibája az autónak. Mindenképp nézesd át és akkor nem érhet meglepetés. Mondjuk szerintem ez még mindig olyan hiba amivel nem maradsz ott sehol és nem sürgős javítani, ha egy kicsit necces is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz raczger #71187 üzenetére
Erős motorral akarsz megbízható igás lovat, ami bírja a strapát hegymenetben is 4 főt szállítva bringástúl, s emellett tud menni, ha kicsit rajkodni szeretnél...de ne egyen sokat. Az olaj kályhák ezt simán tudják. Ezért ajánlották sokan.
A szopórolleres téma bármelyiknél befigyelhet, benzinesnél is, ha csak a motort nézed, ha nem PD-t veszel akkor kisebb az esély.
10K is táv. Azt is le kell futnia. S ha számolsz 2 literes fogyasztás megtakarítást (számolhatsz), akkor az 200 liter üzem anyag megtakarítást jelent évente. Ez 80 ezer forintot jelent. S ezek nem mennek tönkre évente (a nem PD-sre célzok). Viszont mennek, ha kell...
De PD-s ismerős is van bőven, ők se őszülnek folyamatosan és nem használják évi 25 ezer Km-et a kocsijukat, mégsem verik a fejüket a falba, hogy de felesleges volt megvenni
Teszem offba, s kérem Ne reagáljon senki az érintetten kívűl, nem akarok vitázni, épp elég vita zajlott már itt le emiatt -
-
runner 125
nagyúr
válasz raczger #75605 üzenetére
Kb ez az egy, de nézd meg a többit is.
Egyébként beszarás h mennyire ki van pofozva és a legkomolyabb h semmin nem látod a majd 500k-s futást.
Nézd meg a kormányt, ezt tuti cserélték.. szinte új, váltógomb / bőr, ülések szintúgy, motortér is patika...Kickass
Jahm, nekem is feltűnt.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
-
-
neduddki
nagyúr
válasz raczger #77858 üzenetére
HI!
ja csak abba a xud9 ko:- )
udv
neduddki
mod: lsebestyen: overnel a vlasz:- )
lsc: denso cr-t ajngani az almsokony szeritn ehhhh...
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.