Hirdetés
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Azt hiszem egyszer itt esett szó egy égőről amivel jobban lehet látni a sötétben.
Nem emlékszem sajnos a nevére. Valaki még linkelt is. Tudnátok segíteni?neduddki: Azt az oldalt tudnád linkelni hol hirdették? Arra emlékszem, hogy volt egy kép ahol egy biciklis állt azt hiszem egy gyerekkel és mutatta, hogy mennyivel erősebb és jobb a fény.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Épp felniket nézek.
Mit jelent ez a jelölés? 7J x 15 H2
A 15 gondolom az az, hogy mekkora, de a másik kettő mi? -
freaghill
őstag
Lenne pár kérdésem.
1.Mi a különbség a daylight és a devil eyes lámpák között? Nem láttam rajtuk sok különbséget.
2.Tervezem, hogy most nyáron veszek Németországból vagy Ausztriából egy kocsit. Annyi kérdésem lenne, hogy ha Németországba veszek akkor el kell menjek csináltatni külföldi rendszámot rá, azzal a kocsival hazajönni, itt megcsinálni a papírokat és akkor a régi (német) rendszámmal mit csinálok? Ki kell küldjem Németországba (nem megyek többet ki) vagy hogy működik?
3. Igaz, hogy ha Németországban gyorsan hajtok az autópályán magyar rendszámmal akkor nem küldik haza a csekket? -
freaghill
őstag
Lenne még egy kérdésem.
Az köztudott, hogy a vw-hez olcsók az alkatrészek. Golf és 80-as audi között vacilálok.
Kettőt összehasonlítva nagy lenne az alkatrészek költségek különbsége?
Esetleg személyes tapasztalat, vagy ismerősök tapasztalata? -
freaghill
őstag
Meg tudná esetleg mondani valaki, hogy kb. mennyibe kerülnek az air ride rendszerek? Van különbség köztük?
-
freaghill
őstag
Munezzal már beszéltem, de itt is feltenném a kérdést.
Ki használta itt a Xado adalékot?
Csak jót tudtok mondani róla?
Mikor vettétek észre a jótékony hatását? -
freaghill
őstag
nemide
runner: vw,seat,audi csoportba akartam rakni, mivel oda szokott ő is járni, és ott osztotta meg korábban az originalt
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Igen, használhatod. Arra van, hogy addig mehetsz azzal a rendszámmal míg nincs meg a magyar rendszámod.
Direkt exportra van a piros rendszám. Szerintem ha megmondod neki, hogy Magyarországra viszed, mert ott forgalomba szeretnéd helyezni, akkor nem hiszem, hogy nagyon tudna mit csinálni.
Szerk.:
"Seit 1. Oktober 2005 sind Fahrzeugschein und Fahrzeugbrief abgelöst worden von den Zulassungsbescheinigungen I und II. Die Zulassungs- bescheinigung II (vorher Brief) ist Besitzurkunde, die auf keinen Fall im Fahrzeug verbleiben darf. Je nach Alter des Fahrzeuges erhalten Sie also die älteren oder neuen Dokumente. Bei der Um- oder Neuanmeldung werden nur noch die neuen Papiere ausgegeben. Auf jeden Fall müssen beide Dokumente ausgehändigt werden."
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Te is ez alapján hoztad be? Kíváncsi lennék annak a rendszámnak a nevére.
Én úgy hoztam be, hogy semmilyen törvénybe még bele se ütközzek, ezért vettem Zollkennzeichen-t amit hívnak úgy is, hogy Ausfuhrkennzeichen. Na ha értesz németül akkor tudod, hogy neked ez kell ha ki akarsz vinni az országból egy kocsit, és máshol szeretnéd forgalomba helyezni
Nekem így a hatósági vizsga is 8k volt, azt hallottam, hogy aki nem így hozta be a kocsit annak többe került.
Itt nem igazán találom azt a 10 naposat.
[ Szerkesztve ]
-
-
freaghill
őstag
Sárgát csak arra használhatod, hogy próbakörre menj a géppel, illetve elvidd haza, persze németeknek. A papír amit ki kell tölteni a kocsi adataival mikor megveszed, akkor azon a hátulján is ott van, hogy csak ezekre használhatod, és pénzbírság lesz ha nem így használod.
Te nem viheted ezzel Magyarországra, mivel te exportra szánod. Illetve akkor drágább ha sárgával akarod honosítani, ha jól hallottam.
Erre van direkt a Zollkennzeichen. Minek van ha sárgával is lehetne ugyanezt csinálni?
-
freaghill
őstag
Láttam már itthon pár sárga rendszámost én is. Mennyibe volt neked a hatósági?
Én nem mernék sárgával hazahozni kocsit. Pár nap alatt kéne honosítani, illetve ha Osztrákba kiszúrnak, nem hiszem hogy nagyon sokáig továbbengednénekEgy helyen meg is kérdeztem, hogy exportra akarok kocsit venni és mondta a csávó akihez épp műszakiztatni vittek egy kocsit, hogy akkor nekem Ausfuhrkennzeichen kell.
-
freaghill
őstag
Parkolóasszisztens.
Előre is felraksz egyet és minden happy lesz. -
freaghill
őstag
válasz runner 125 #83668 üzenetére
Nem érdemes céget megbízni vele, én itthon 3 nap alatt tudtam megoldani a honosítást, de csak azért mert suli mellett csináltam és egyik nap zárva volt akkor a nav azon osztálya, illetve későn végeztem biztosítónál és addigra bezárt az okmányiroda.
Elküldöm mindjárt neked is, amit korábban Röfikének.
-
freaghill
őstag
Nekem is vagy okosan csinálták, vagy alig használták a kocsit.
Az utolsó 70k km-ről nincs csak semmi a szervizkönyvben. Motor állapota alapján nem tűnik úgy mintha tekerték volna az óráját, de ki tudja.
Múltkor mikor mentünk (persze német autópályán) 5 személlyel, mögöttem gyerek bömössel, nyomta neki, mondom akkor én is.
Az ő szavaival: Nyomtam neki, de egyre jobban távolodtál.160-ig nyomtam, addig nem füstöltem állítása szerint.
-
freaghill
őstag
válasz roberto211 #83794 üzenetére
Szerintem az is segítség lenne neki, ha csak körbefotóznád mindenét
-
freaghill
őstag
válasz runner 125 #83817 üzenetére
Sikerült találni valakit aki behozza?
-
freaghill
őstag
Vennék majd akksit. Melyik lenne a legjobb vétel? 28 cm hosszú, 34-35 széles, ha jól emlékszem.
-
freaghill
őstag
válasz runner 125 #83851 üzenetére
Gratulálok hozzá!
"kép és gyakorlatilag szöveg nélkül. Korábbi tapasztalatokból azonnal igyekeztem lecsapni,"
Ezt kifejtenéd? -
freaghill
őstag
válasz molnarpeter #84430 üzenetére
Németből hoztam be és van szervizkönyvem. Le tudom én is kérni, vagy felesleges mert többet úgyse tudok meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest