Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73046) DeFranco válasza -v- (#73045) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Persze még fizessem is ki a teljes vételárat, hogy elvihessem eredetvizsgára mi? :D

És mit csinálsz akkor, ha kifizeted, és nem tudod valami miatt átiratni (nem megy át az eredetvizsgán, vagy az átíráskor derül ki valami), és nem akarja visszaadni a pénzt? Na? Mit csinálsz?

Max. bepereled, és úgy 2-3 év múlva látsz egy szemmel látható összeget, amiből vehetsz is egy autót. Vagy kálváriázhatsz te a hatósággal vagy a bankkal a te költségedre meg idegrendszeredre, a kocsi meg nincs a neveden hónapokat, és ha szerencséd van el tudod intézni.

Tudod mikor. Akinek hat anyja van.

Azért én egy jó állapotú fókát vettem, nem lett volna bajos eladni neki másnak (állítólag otthonmiskolcon már kérdezték is, hogy mikor viszik, mert érdekelné az ottani ismerősöket, de ezt vagy elhiszem vagy nem), és totál fafej volt az eladó meg a felesége is (ABE tudna mesélni) mégis simán belementek. Nem örültek nyilván, de el lett magyarázva, hogy mindenkinek ez a legtisztább, nagy fáradsággal nem jár, és simán első szóra elfogadták.

Átírás után egyből mentünk lakásra, és tettük le a pénzt, esélyem nem lett volna meglógni vagy nem fizetni. Nem is akartam persze.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.