Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #65819 üzenetére
HI!
ejjj be sokxor atbszetunk mar az oepl atveres ebbol a idobol, ne kejjen mar megint...
udv
neduddki
mod: e=mc²: ezetet probatad ma?
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
800-900 ezret szánnék autóra + papírmunka. Nem baj ha 3 ajtós, főleg városi használatra (kis város, amiből kivezették a főutat, forgalom nulla). Nekem úgymond az álmom E46-os Compact lenne, de ezért a pénzért nem nagyon találni. Tudom sokak szerint ronda, meg nem is BMW, de nekem kifejezetten tetszik. Gondolkodtam még a sima E46 Sedanon, de abból se találni sokat ebbe az árkategóriába. Gondolkodtam az E36 Compacton is, azt kényelmesen kifutná ez az ár, kívülről tetszik is, de a belseje eléggé ideje múlt már és hát nem is fiatal már. ( na meg az E46)Marad még a Seat Ibiza, Cordoba, VW Polo, Golf, Lupo, de nem igazán tudok dönteni, BMW-t szeretnék a legjobban, azzal megelégedéssel ülnék be, viszont nem akarom magam túl vállalni se. Más márka is jöhet egyébként, nem vagyok válogatós, csak a németeket jobban komálom, de minden gyártónak van jobban-rosszabban sikerült szériája, úgyhogy nem feltétlen ragaszkodom konkrét márkához.
Motorokat annyira nem ismerem, nem tudom milyet lenne érdemes nézni, benzin-dízel mindegy, kb 20 ezer km menne bele egy évbe, szóval a benzin ideálisabb lenne sztem. Van valakinek bármi tapasztalata, a fenti autókkal kapcsolatban? Nagy kín ez autóvásárlás, legalább is ennyi pénzért.
Köszi szépen
-
e=mc²
őstag
válasz neduddki #65855 üzenetére
Probaltam igen, azt irja VIN not valid. Meg amugy is nem hinnem, hogy egy ilyen oldal nem azert van, hogy csak adatokat gyujtson.
Az alvazszamnak a kodolasat mar megfejtettem mas forrasbol.Amugy ejszaka talaltam netet turva service manualt! 2000(!) oldal angol nyelven. P11-144-hez valot.
De szerintem fogok meg futni ket kort markakepviselettel, csak hogy bebiztositsam magam.
Kosz mindenkinek!
Ambulimax Provider
-
molnarpeter
nagyúr
Körvonalazódik a biznisz. 1,15milkacsokiért 1.9 SDI (Faternak elég az erő, a tesztkörön meg Anyuci sem szerette, ha nagyon kigyorsított ), Ocean felszereltség (ESP, 10 légzsák, sok hangszóró, Climatronic), kavicsfelverődések kijavítása, vonóhorog felszerelése és beállítása, lökhárítókon lévő karcok javítása, teljes szervíz (olajcsere, szűrők, vezérlés), valósnak tűnő szervíztörténet (céges kocsiként kezdte, aztán valószínűleg aki használta az vette meg, és szervizeltette tovább - utolsó bejegyzés 150k körül, pecsétek nem egyforma erősségűek, aláírás más-más emberé, nem végig egyforma tollal írt), kapunk egy szett új nyári gumit felszerelve, és mellé használt télieket, bár eddig csak egy kulcsot láttunk, és hátul van egy r=3 körben benyomódás, ami nem javíthatónak lett titulálva.
-
Mágus2
Közösségépítő
-
félisten
válasz AMD Power #65863 üzenetére
Fejloves, azonnal, az ut szelen. Aki motorosok seggeben megy autoval nagy sebessegnel, annak ez jar. Ha egy pillanatra nem tartja rendesen a gazt a motoros/felrevalt/stb, akkor felloki az autos, es egybol meghal.
Embereket olni meg valoszinuleg nem annyira vicces.while (!sleep) sheep++;
-
félisten
válasz MunezXBK #65865 üzenetére
Ez egy autopalya, nem zart terep barmi johet (az elotte levo autok kozul valaki fekez kicsit, van egy kavics az uton, kicsit elszamolja az ivet). Azt nem erted valoszinuleg, hogy ha ket auto osszekoccan, akar nagy sebessegnel is, azt meg lehet uszni. A motoros _egybol_ elesik, es ilyen sebessegnel biztosan meghal.
Tenyleg, ha nem nagymotoroztal, akkor valoszinuleg ezt nem erted... ha szerinted kozuton normalis _mas_ emberek eletevel ennyire kozvetlenul jatszani, akkor egy szerencsetlen hulye vagy. Remelem nem vagy az.
Akinek van penze egy R8-ra, az siman mehet palyara is (bar ismertem olyat, akinek volt ilyen kategorias autora, es sirankozott, hogy egy palyanap 1 millaba kerul, mert megeszi a gumikat, en meg rohogtem, hogy negyvenmillios auto mellett ennyire spurnak lenni minimum ciki).
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Mágus2
Közösségépítő
A motorosra vigyázott, de a többiekre? Jó, hogy megy az audi, meg lassul is, de a többi utcai autó nem ilyen penge, azokban is emberek ülnek, családok, gyerekek. Egy ilyen audi a versenypályára való, a motorokkal együtt. Ott kergethetik egymást, lehet izmozni.
emvy Szerinted akkor csak az autós volt felelőtlen? Van erő ezekben a gépekben, de ész is kéne hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
I!
toyotahoz e shondhoa is van hasznalhato vin dekoder gndolom nossanhoz is lesz:- )
amugy motor szempontjabol ugyan az barmejjik felszeretsegi szint is, raadsul ezek amotor nem vltak egy tul haklisak ahogy nezem 5/10w-30/40ig barmit beleonthecc /ha igenyes vagy azert legyen az az olaj mar minimum acea08as/, valto se hasklis egy 75w90et meger
lampaban osram valasztoja kivalo, alap gummedlimeret pedig ajtonyilasba, alap felmimereted pedig: 6x15 4x114,3 ET45 KF 66,1
olaj es legszuro man findereben: bof
mikomeg?udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
félisten
válasz Mágus2 #65867 üzenetére
Nem, nem csak az autos volt felelotlen. De o volt messze a legfelelotlenebb. Egy autopalyan szaguldozo motoros sok kart tud okozni, de elsosorban magara veszelyes, aztan a tobbiekre. Amit az Audis csinalt, az nagyon kozveltenul a motorosokra volt veszelyes, raadasul ahogy lentebb is irtam, itt nincsenek fokozatok, ha megloki oket hatulrol, az kb. azonnali halal. Tehat nincs olyan, hogy csak megkarcolja, vagy totalkar, vagy ilyesmi, 280-nal ez halalos itelet.
Tehat nem azt mondom, hogy a motorosok angyalok, vagy akarmi. De ezen a videon egyertelmuen az audis a legnagyobb okor.
while (!sleep) sheep++;
-
-v-
addikt
"A motoros _egybol_ elesik, es ilyen sebessegnel biztosan meghal"
Ki nem szarja le? Talán nem kéne 300-al menni? Mást ne öljön meg.... egymást felőlem nyugodtan.
Azért azt vágod, ezzel a videóval nem az a legnagyobb baj, hogy az R8 a motoros seggébe megy ...
Mint valami akciófilm amúgy, poén nézni, amíg nem gondolsz bele, hogy ez közút .. -
neduddki
nagyúr
válasz Mágus2 #65873 üzenetére
HI!
nyujtogathatods a yelved nekm hallt me ugy ismeros /a masik meg maradandoserulesek/ hogy otopajjan 100as tabla /annyival is mentek/ megelosztek egy 80an poroszkalot az meg nem irta elviselni....
udv
neduddki
mod: egy hazaspar pedig azert hagyott 2 10 ev alalti gyerek arvan mer ket marha pont ott versenyzett ahol eppen hazafleautoztak /aszem szinhazbol/
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Mágus2 #65870 üzenetére
Valóban nem egy életbiztosítás amit művelnek ,de akkor is nagyon állat volt. Amit az az Audi ment. Egy állat.
Most mit kóstolgatsz ilyen hülyeségekkel? Nem írtam semmi rosszat vagy bántót. Normális ember persze ilyet nem csinál mint ezek hárman a videón. Én biztos nem mernék, már csak a családom miatt sem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz AMD Power #65876 üzenetére
Es minek kell ehhez video? Mindenki tudja, hogy az R8-nak mennyi a vegsebessege es hogy gyorsul. Azt is tudjuk, hogy a motorok 200 folott nemileg hatranyban vannak. Ha ehhez neked egy kozuti video kell, akkor tenyleg sajnallak. Egyebkent egy ilyen R8-at berelni es 300-ig kihajtani kb. barki tud, foleg nyugaton szinte semmibe nem kerul a berles. Londonban is volt olyan car club, ahol evi harommillio forintert minden hetvegen elvihettel egy szupersportautot, R8-tol a GT2-ig barmit (az meg masfelhavi atlagfizetes London bizonyos reszein).
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
-
neduddki
nagyúr
válasz DeFranco #65879 üzenetére
HI!
ha csak 1 artatlan ember tulel azzal hogy eltuntetjuk az esznelkul szaguldozokat mar megerte
udv
neduddki
p.s. ertem amugy, de ha amr itt tartunk hogy allunk a eu-s baleseti szam csokkentesben? ,ar reg meg ekartma kerdezni
es ha a pijas/kabszeres/etc vezetokre kerek statrialis utszelit akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
tudom, itt is sokaknak ez az ultimate érv amikor épp valami trafithread megy amellett, hogy kátyú, pénzbehajtás, ő tud vezetni, és a 10 éves harmadtulajos vasa egy boeing üzembiztonságával vetekszik és nem hogy kergetnék a rablógyilkost
mert hát ugye ez úgy néz ki, hogy a rablógyilkosok csákányozzák fel az aszfaltot, hogy a kirakott 60-as tábla mellé álljanak a rendőrök trafizni ahelyett, hogy őket kergetnék
@neduddki: nyomj egy bugtesztet az ironoszkópodra...
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
-
8th
addikt
link A jó qrva édes anyját az ilyennek. Ment volna bele egy kamikaze kamionos honfitársába...
...
-
TaaT
nagyúr
Ahhoz az R8-as vidhez képest ez sokkal brutálisabb sztem porsche GT3
molnarpeter: 10légzsák? még mindig négyesgolfról beszélünk?
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Nem értem h mit pörögtök itt a versenyzős videjón. Az összes érintettet elítélném életfogytig golyóra. Már várom hogy mikor jönnek az önvezérlő kocsik, hogy az ilyen majmokat ki lehessen szűrni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest