Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz H A M M E R #223730 üzenetére
Magas felszereltség ide vagy oda, attól még pl. a műanyag az ugyanaz lesz a beltérben.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #223723 üzenetére
Amúgy van ezekből hahun ilyen 3-400 ezret futott is
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #223756 üzenetére
Jah nem szédülnék el a gyorsulástól abban sem. Mazda a rozsda miatt kiesik. Bár elvileg már ezek nem rohadnak (annyira) de azért én elég szkeptikus vagyok...
#nincsbennetarcsi
-
ph_5.5
aktív tag
Párszor olvastam hogy az autó eladás után nem sikerült online bejelenteni az adásvételt.
Tegnap elvitték a régi gépet, ma próbálkoztam és sikerült. Csak gondoltam jelzem... hátha épp jól jön valakinek az info hogy nem kell kormányablakba besétálni. (letölthető az elküldés után a visszaigazolás, így le vagyunk védve. Amire érdemes figyelni az hogy a feltöltött szerződés lehet jpg, pdf meg még pár formátum, de 5 Mega alatt maradjon a fájl, mert egyébként csak pörög a fetöltő ikon és eredménytelen a vége. PDF fájlom 12 Mega, jpg 7.2 volt, ezért tudom ) -
Yany
addikt
Ilyen egy közepes felszereltségű faceliftes Qashqai mild hybrid változatban kommentár nélkül: [link]
A videón látható példány egy N-Connecta-nak tűnik, ha valaki összevetné mással.Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Yany
addikt
válasz tibbike01 #223765 üzenetére
Ebben a kocsiban pont viszonylag kevés a zongoralakk. A klímapanel és a kijelző, azt csók. Még a prémiumban is telerakják a kormányt, a középkonzolt, meg mindent is. Szóval e tekintetben pont semmi szégyellnivalója nincs a belsejének. A kijelző gyér minősítésére viszont kíváncsi lennék, mert látószöge, fényereje és felbontása is kifejezetten méltó az árkategóriában, mire gondolsz pontosan, hogy "gyér"? Persze, 30 millás BMW-ben én is láttam jobbat, de a "gyér" alatt az ember jellemzően azt érti, amikor az árához képest valami gyenge. Ez miben gyenge szerinted egy videó alapján?
szerk.: gyérnek tudnám mondani mondjuk a kategóriatárs, de egyúttal drágább Corolla Cross kijelzőjét... na ott az ember tényleg visszautazik az időben. No meg az a gumiszerű "sebváltókar"...
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
H A M M E R
csendes tag
válasz tibbike01 #223731 üzenetére
Az amikor olyan helyet tapogatnak a teszteken, amihez sosem nyúlsz, az tényleg nem fontos, viszont az hogy ott ahol hozzáérsz nem kényelmes, sőt összekarcolhatja az órádat az fontos szempont. Szerintem ez egy rossz sztereotípia, hogy a Suzukit a Daciaval kell hasonlítani. Pont ezt írtam, hogy egy magas felszereltségű Suzuki sok szempontból előrébb jár , mint egy alacsony felszerltségő VW. A Vitarával nekem két próblémám van csak:
1) relatív kicsi csomagtartó
2) autópályán relatív hangosHa valaki üzletkötő és naponta több száz km ert pályázik, akkor valóban nem ez a jó választás. Viszont egy anyukának, aki 2 km re oviba viszi a gyereket és 5-15 km re jár dolgozni, jobb választás, mint egy octávia vagy egy Golf azonos áron. Mi így döntöttünk, és nem bántuk meg. Igaz nekünk az is szempont volt, hogy bírja a enyhe terepet, mert új építésű részen lakunk, ahol nincs még minden utca leaszfaltozva.
-
tboldi
nagyúr
válasz H A M M E R #223767 üzenetére
összekarcolhatja az órádat
Játszós G-Shock, oszt' jónapot!
-
Yany
addikt
válasz tibbike01 #223769 üzenetére
Az infotainment szaggatásának semmi köze a kijelzőhöz. De amikor egy animáció szaggatása a kritika tárgya egy kocsinál, akkor azt hiszem érezni, hogy a súlyok kicsit eltolódtak, vagy valamit nagyon tud az az autó.
(szerk.: direkt rácsekkoltam a betekintési szögre is. Megmondom őszintén, fogalmam sincs miről beszélsz, ezen a képkockán pl. konkrétan még az ajtón kívülről néz be az ember a műszerfal irányába és kontrasztosan rikít a képernyő, komolyan nem értem a kritikádat, ráadásul még a letépnivaló karcolásvédő gyári fólia is rajta van )
Van egyébként mit kritizálni a Qashqai-okban is, de messze nem ilyen bagatel és erőltetett huncutságok. Korábban egy szép kövér listát írtam róla (pro/kontra), ami alapján minden érdeklődő képes lehet eldönteni, hogy azok nagy gondok-e számára, vagy sem. Most így 10e beletett km. után sem választanék mást, pedig anno soha nem érdeklődtem a Nissanok iránt. Semennyire.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Qru
MODERÁTOR
válasz SpaceKombajn #223772 üzenetére
Sanszos. Raadasul ismet tarcsi nelkuli, mert a turbos 2 literes megint nem a tartossagarol hires darab...
#nincsbennetarcsi
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Tesla Model 3 helyett van olyan autó aminek az ára max 35 ezer euró és tudja 110km/h max sebességig(nem egy seggel végig autóúton) a 400km-s hatótávot?
-
flash-
veterán
autót babához.
azt látom hogy ahogy jön az első baba itt a környékünkön-városban, mindenki egyből veszi a 20 éves citroen picasso-t,Renault Scenic,galaxy,stb..
most komolyan, ha 3-an vagytok, és arra kell autó hogy elvigyed a babát kisvároson belül dokihoz-ide oda(ahova kell) feltétlen kell ilyen egyterü "családi" ?
nem tudom most ilyen utakhoz kell e annyi minden (babakocsi,hordozók,stb) hogy kell ekkora autó akkor is ha csak városon belül mozog az ember a babával? vagy ilyenre elég teljesen egy átlagos sedan? mi az igazság? (nekünk jelenleg 2001-es thalia van..vajon az elég e erre?)
lehet fura a kérdés de nekem kicsit hihetetlen hogy minek ekkora autó egyből ha egy párnak megszületik az első baba és 3an kellene elmenni vidéki kisvárosban a ból b be...ti mit vennétek ami már megéri,de nem drága a fenntartása?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mi az ikreket stilo aztán hatchback i30-al hoztuk vittük amíg a sok hely kellett. Igazán a nagy babakocsi fájt, az valami spéci olasz volt családból vásárolva hogy beférjen, és persze nagy nyaralásra nem jött velünk. Mondjuk amikor megnőttek megint kellett a hely, ott már az scross is szűkös volt hosszú távon, de nem csomagtér hanem lábtér miatt.
-
szebe
addikt
válasz flash- #223779 üzenetére
Gondolom azért vesznek akkorát, mert nem akarnak (tudnak) fenntartani több autót, de pakolni szeretnek (elmondások alapján gyerekkel 1 napra is annyi cucc megy, mint 1 hétre), adott keretbe meg az fért bele.
Lásd még, sokaknál csak a kombi játszik autókeresésnél, mert mivan ha költözni kell, vagy hazahozni az ikeából a konyhabútort, stbti mit vennétek ami már megéri,de nem drága a fenntartása?
Mennyiért?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
félisten
-
szőröscica
addikt
válasz szabonagyur #223785 üzenetére
Az a coupe T-Cross? Az tenyleg eleg olcsoka, meg a Kamiq is minosegibb nala. Mondjuk erzesre a Kamiq es Scala fel polccal az ekvivalens Seat es VW merettarsak fele van pozicionalva.
-
félisten
válasz szőröscica #223787 üzenetére
Nem tűnt coupenak.
-
tototos
őstag
válasz szőröscica #223777 üzenetére
Kicsit konkrétabb tipp? Jah és fontos lenne hogy elektromos legyen. Belső égésű motor nem kell
-
H A M M E R
csendes tag
válasz flash- #223779 üzenetére
Kisebb autó is elég lehet, de sok esetben minél nagyobb annál jobb. A baba kocsi mellé, jön majd a kismotor, később futóbringa. Egy nyaralásnál, etetőszék, stb, ha nincs a szálláson. Ha még a nagyi is beül, akkor csak a csomagtartóba lehet pakolni. Úgyhogy minél nagyobb a csomagtartó, annál jobb.
A gyerekülés sok esetben olyan, hogy pont az első ülés háttámláját tudja rugdalni a gyerek. Ha szük a hátsó lábtér, akkor az elöl ülők hátát fogja rugdosni, ha épp hiszti van. Nem azt mondom, hogy nem lehet kisautóval megoldani. Régen is volt piaca a trabantnak, de ha van választási lehetőség, akkor nagyobb autó ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #223787 üzenetére
Scala van a itt is a cegnel. Az teljesen ok, vezettem mar tobbszor.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #223785 üzenetére
Valóban nem, 1.0TSI hoki motoros nem kell az 1.5 TSI meg csak száraz DSG-vel van ami szintén nem kell. Kár érte mert amúgy pofás.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
addikt
úgy féltek a száraz DSG-től, mintha az első 5 évben hullanának, mint a legyek
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Qru
MODERÁTOR
válasz f4lcon #223797 üzenetére
Nem mindenki cserélgeti gyakran az autóit. Nekem az egyik 17,5 éve nálam van a másik meg 13,5 éve...
De ezt leszámítva, ha vmi rossz hírűbe nyúlsz bele azt használtan is nyomottabb áron viszik el. Nézd meg egy Renault mennyiért megy el meg mondjuk egy hasonló Seat/Skoda...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO