Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#142529) Declare válasza juve600 (#142527) üzenetére


Declare
őstag

Hat azert ez nehez, nem sok tampontot adtal :)

Ugye mostanaban a kisebb turbos motorok mennek (1,0, 1.2, 1.4) Ezeknel hasznaltan ovatosan kell szemezgetni, met azert a fenntartasi költsegek köze bekerült egy ket plussz költseg a sima szivohoz kepest, illetve ha hanyagul van kezelve/karbantartva, arra erzekenyebb, mint a szivo. Ha nagyon necces a büdzse, akkor lehet erdemes biztos ami tuti alapon egyszerü szivo moornal maradni.

Ha mindenkepp 1 vagy 2 eves auto kell, nem sok a valasztasi lehetöseg a kombik között.

Ha a logan tetszik, azt nezdd meg hasznaltan par evesen, bar azert irtak ra asszem rozsdasodassal kapcsolatban gondokat, meg minösegben stb.

Esetleg lehet egy opcio a J opel astra. Az picit idösebben 3-4 ev körül beleferhet a 3 millioba, akar 1.4 es vagy 1.6 os szivo motorral is. Azokra sok panasz nincs, de akar az 1,4 turbo is bevallalhato. Annak utanna kell olvasni, nincs sok infom arrol a motortipusrol, de nagyon rossz nem lehet, mert nem igen jöttek szembe negativ velemenyek rola. En szerintem a J astra iranyaba indulnek el, nekem az a dacia nagyon nem szimpatikus semmilyen szempontbol. A J astra azert egy komolyabb auto.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.