Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz roberto211 #112751 üzenetére
Teszteltem mi az alja 5.3 ala nem nagyon ment
-
Laraxior
titán
Elmondanám, hogy Prohardveres a srác aki hirdeti... [link]
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kornel
veterán
Amint írtam, most csak suzukikat néztem újan, de ott tudok beszélni a listaár és a végleges ár arányáról.
Egy épp nem belépő GL scross-t 20%-al lehet a listaár alatt elvinni, a közepes felszereltségű GL+-t már csak 18%-al, a GLX-et pedig csak 15%-al, tehát a 25%-al ez esetben valóban túllőttem, de a 20% simán meglehet.
Ez a kereskedő a listaár mellett már a honlapon is feltünteti a kedvezményes árat:link
És ezek nem kamu akciók, vagy bent ragadt készletek, voltam bent 2 kereskedésben is, gyártásból rendelve a linken szereplő flotta áron lehet elhozni azt, amit választ az ember, színekben van kompromisszum, mert egyszerre 2-3 színt gyártanak, ha más kell, akkor készleten lévőt kell vadászni valahol.Más márkánál most nem voltam, amit tudok, hogy régen a tescos dolgozóknak volt bármilyen fordra 15%-uk a listaárból, és ott még alkudozni se kellett, nem tudom, hogy ez él-e még.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
205/55/R16-os nyarigumit szeretnek venni. Erre esett a valasztas: Kumho - Ecowing ES01 KH27
Egy Octavia 1.8T 150LE-re kellene, szinta naponta autokazok vele kb 80 km-t.
Tudna valaki jobb ar/minoseg aranyut ajanlani?
Vagy esetleg egy megfelelobb forumot..?
Koszi![ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Kornel
veterán
-
Csaby25
őstag
-
-
Kornel
veterán
válasz Csaby25 #112774 üzenetére
mondom ha olcsó kell, akkor kínai.
de nem lesz olyan jó, mint a kékválasz.
ez a kettő közti eco cucc meg kb. semmi se jó, se nem kerül kevésbe, se nem tapad.az általad linkelt adac teszt nem is a te méretedre szól.
illetve a kinézett kumho csak éppen megfelelő a 2,7-es pontszámával.
vagy épp jó lesz az a 150 pacihoz?[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
válasz Kornel #112776 üzenetére
"Az eredmények kisebb megszorításokkal a szomszédos méretekre is vonatkoznak: a kisebbik, 175/65 R14 méret esetén 165/65 R14-re ill. 185/65 R14-re, a nagyobbik , 195/65 R15 méret esetén pedig 185/65 R15-re és 205/65 R15-re"
Ezt irjak itt: [link][ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Geller72
veterán
Megnéztem Dieselből a Mazda 6-ot is, de félelmetesen rohadókat találtam, és nagyon nem 10 éves korban.. . Ez valami gyári elfosás? Öcsémnek 2.5/V6 van, ő sem nagyon dicsekszik a karosszériával, bár neki szerencséje van, mert garázsosat fogott ki anno.
-
runner 125
nagyúr
válasz Geller72 #112780 üzenetére
Rohadósak nagyon, főleg a küszöb. Szar a kialakítása, tele veri vízzel az első kerék, nincs üregvédve, de a garázsban tartáshoz nincs köze.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Geller72
veterán
válasz runner 125 #112781 üzenetére
Pedig nagyon tetszik az a kocsi is.
-
j.bravo
addikt
-
-
-
rbalint88
addikt
[link] lehet köpködni
j.bravo: küldjek pár szép alfát?
-
-
Geller72
veterán
166-os alfák? Diesel? Bár ezek a Brerák is szépek..csak kicsi..baromira.. (tudom...most majdnem válaszoltam egy harmadikban.. )
[ Szerkesztve ]
-
-
rbalint88
addikt
válasz Geller72 #112793 üzenetére
nyilván szervizkönyv ellenőrzés és lekérdezés után venném csak meg amúgy simán lehet ilyet, ismerősnek is volt ilyenje, 110 lovas régi tdi, 4gang automata, full felszereltség, végig vezetett szervizkönyv 190k körüli óraállással. svájcban vette, nem is drágán.
166-ban nincs nagy baj a dízellel, amivel be lehet szopódni az a fejegység, ami mindent vezérel, a klímát is, úgyhogy cserélni se tudod, de ha beszarik, legalább drága. ha nem szempont a 4 ajtó, inkább brera vagy gt. vagy több pénzért 159.
TaaT: nekem tetszik a bele, legalább nem a kommersz szürke-fekete cucc.
-
j.bravo
addikt
válasz rbalint88 #112789 üzenetére
Aham, 159, Brera, Spider jöhet, csak rendes, nem betegágy példány legyen, es mégis ki tudjam kifizetni
Mito, Giulietta vonatkozásában képről soookkal kisebb a vonzalom mint a fentiekkel (finoman mondva), egy próbaút persze felülírhatná, de ezek végképp tul lennének a kereten.159 amúgy kevesebbe kerül a Breránál, nem?
147, 159-ről lebeszéltem magam, gyáva vagyok, tudom a törésteszt nem szentírás, de akkor is.
Szerk.: Ja hogy a 166hiz képest több pénzért, leesett (?)kornelka #112198: egy 2.4jtd 156ossal kapcs majdnem elcsábultam csak betoji vagyok.
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
roberto211
őstag
válasz j.bravo #112797 üzenetére
Én annyira nem ismerem alfakat, de itt az utcában egy fiatal srácnak van egy mitoja. De valami brutál szép darab. Sportos,tűzpiros színben ,szep hangja is van. Mindig itt szokott bekanyarodni viszi a csaját haza,de van egy kiállása az autonak az biztos. Eddig azt se tudtam h létezik mito annyira nem ismerem őket
Kipróbálnám h milyen lehet az biztos.Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest