- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenko
aktív tag
válasz
#94529552 #72359 üzenetére
És azt hogy? Vastag lesz a kormány. Láttam már pár ilyen eladó csodát, 2ft-ot nem adnék érte.
Csak gyári, vagy semmi.Nem nagyon tudok kopogós műanyagról a G4-ben.(Csak a B oszlop övtakaró az ablak aljától lefelé,mert felette szövet mindenhol, a küszöb+csomagtér kalaptartó széleknél, de ezek is mind grain-ezettek(erezett) úgyhogy még ezek is fényévekkel jobb hatást kölcsönöznek mint egy pl suzuki műanyag ami 1-1be valami gagyi hifitorony anyaga is lehetne.
(#72362) kisza25
Olajos szervónál nincs jobb szerintem. Nyilván nem vezettem minden elektromost, de elég sokat azért, hogy kijelentsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest